Faqja Kryesore   |   Albumi Fotografik   |    Komandat   |    Rregullat   |    Source Code   |    Forumi   |   @Dergo Kartolina!

#shqiperia   |    #tiranalive   |    #parajsa   |    #albforumi   |    #shkodra   |    #shqiponja   |    #albanianheat   |    #ndihme   |    #sherbimet


Nese deshironi te keni nje Chat ne Sitin tuaj personal, mjafton te kopjoni Source Kodin e meposhtem dhe ta beni Copy&Paste ne faqen tuaj!


<applet codebase="http://java.albnetwork.net/~klpd/" code="EIRC" archive="EIRC.jar,EIRC-gfx.jar" name="EIRC" width="670" height="390">
<param name="server" value="java.albnetwork.net">
<param name="port" value="7000">
<param name="mainbg" value="#C0C0C0">
<param name="mainfg" value="#000000">
<param name="textbg" value="#FFFFFF">
<param name="textfg" value="#000000">
<param name="selbg" value="#00007F">
<param name="selfg" value="#FFFFFF">
<param name="channel" value="#shqiperia">
<param name="titleExtra" value=" - nga Albnetwork.net">
<param name="username" value="ShOnline">
<param name="realname" value="albnetwork.net">
<param name="nickname" value="Emer|????">
<param name="login" value="1">
<param name="language" value="it">
Ky Aplikim ka nevoje per nje Browser qe perdor Java
</applet>


Copyright 2002 - 2006 tiranalive.com. All Rights Reserved.
Copyright 2002 - 2006 tiranalive.com. Te Gjitha Te Drejtat Te Rezervuara.