Welcome to ShkodraOnline

Shkodra - A City in Northern Albania. Beautiful landscapes, people, music and tradition.

A website for Shkodra and all who love this ancient city.


Lexime te Tjera
[news] Muzeu i diktatures i hapur per 100 vjetorin e pavaresise
Posted by menelau on 14 May : 10:36
[news] Shqiptarët janë vrarë më shumë mes veti sesa nga të huajt
Posted by lidabica on 23 Apr : 19:50
[news] Rama dhe Meta firmosin në Shkodër marrëveshjen parazgjedhore
Posted by Miri74 on 23 Apr : 13:49
[news] Përmbytjet, katërfishohen çmimet e prodhimeve sezonale
Posted by Miri74 on 16 Apr : 10:39
[news] Shkodër, treni përplas makinën
Posted by ALBERTSA on 15 Apr : 20:12
[news] Shkodër, treni përplas makinën
Posted by menelau on 15 Apr : 13:55
[news] Shkodër, treni përplas makinën
Posted by ALBERTSA on 13 Apr : 20:18
[news] Shkodër, treni përplas makinën
Posted by menelau on 13 Apr : 14:48
[news] Ndihma per spitalin e Shkodres
Posted by Miri74 on 11 Apr : 10:43
[news] Shkodër, braktiset by-pass
Posted by scuteri on 23 Mar : 17:44Facebook -


19
06.2006

POLICIA SHTON FUNKSIONET ORGANIKE NE DURRES DHE SHKODER

:::ShkoderZemer
E Hene, 19 Qershor 2006


POLICIA SHTON FUNKSIONET ORGANIKE NE DURRES DHE SHKODER

Ne funksion te permbushjes me mire te detyrave per garantimin e rendit e te qetesise publike, si dhe ne kuader te masave te marra per sezonin turistik te vitit 2006, drejtoria e pergjithshme e policise se shtetit ka bere disa shtesa ne funksione organike prane nenseksioneve te policise rrugore ne drejtorite e policise se qarqeve te Durresit dhe Shkodres, si dhe prane seksionit te policise kufitare ne komisariatin e policise se Shkodres.

Po ashtu eshte miratuar edhe krijimi i rajonit te policise se Fushe?Arresit, prane komisariatit te policise se Pukes. Ne kete kontekst ne zbatim te vendimit te Keshillit te Ministrave nr.350 date 13.06.2006, "Per hapjen e vendkalimit te ri kufitar Shkoder (Ura e Bunes) ne kufirin shteteror liqenor te Republikes se Shqiperise me Republiken e Malit te Zi", me urdher te drejtorit te pergjithshem te policise se shtetit eshte bere percaktimi i struktures organike te pikes se kontroll kalimit ne Uren e Bunes.

Po ashtu jane urdheruar strukturat vendore te policise per marrjen e masave te nevojshme per krijimin e venien ne funksionim te ketij vendkalimi kufitar. Prane kesaj pike do te sherbejne 10 punonjes policie, njeri prej te cileve ne rolin e mesem ndersa 9 te tjeret ne rol baze.

Hapja e vendkalimit kufitar prane Ures se Bunes eshte bere me propozim te Ministrit te Brendshem, me qellim krijimin e te gjitha lehtesirave te nevojshme per levizjen e qytetareve permes Liqenit te Shkodres, ne te dy anet e kufirit mes Shqiperise dhe Malit te Zi.

Po ashtu, per ngritjen ne nje nivel me te larte te sherbimeve te ofruara nga policia e shtetit prane komisariatit te policise se Pukes eshte miratuar ngritja e rajonit te policise se Fushe?Arresit. Nderkohe, posta e policise se Fushe?Arresit dhe posta e policise se Iballes do te suprimohen dhe funksionet e realizuara prej tyre tashme do te permbushen nga rajoni i policise se Fushe?Arresit.

Prane ketij rajoni policie do te sherbejne 24 punonjes policie, te cilet do te angazhohen per garantimin e sigurise publike dhe per t'i ardhur ne ndihme komunitetit te zones.

Ndersa me synim perforcimin e sherbimeve te policise rrugore ne drejtorine e policise se qarkut te Durresit dhe Shkodres jane shtuar 25 funksione prane nenseksioneve te Policise Rrugore, nga te cilat 15 ne drejtorine e policise se qarkut te Durresit dhe 10 ne drejtorine e policise se qarkut te Shkodres.
[Submitted by ShkodraOnline]
Komenti 0printer friendly

You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup
Any use of the name and content of this website without the explicit written consent of the owners is strictly prohibited and it is protected under law. Email:webmaster@shkodraonline.com Per cdo ankese ju lutem mos hezitoni te na shkruani Flm. info@shkodraonline.com
Theme created by Free-Source.net
Render time: 0.2525 sec, 0.0452 of that for queries. DB queries: 37. Memory Usage: 2,229kB