Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Forumi i ShkodraOnline.com :: Folklori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Fjale te urta ! |
Go to page 1 2 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
HANA |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3071 Joined: Thu Jun 18 2009, 12:56pmPosts: 195 | Ai qe han hudra se ndin eren e vet,por ja ndin te tjeret. Ai qe zdurohet si njeri,zdurohet as si shok,as si koleg,as si kojshi. Ai qe flet shum gja ne drit nuk cet. Ai qe thot ´´une jam une´´ai humb gjithkund. As me miq e as me armiq,gojen mos e felliq. Budallen mas e pyt,se te tregon vet. I mencuri nuk i thot te birit mos gabo,por gabo sa ma pak. #:-S | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Jeto e len me jetu Fjale e urt angleze por qe menoj se na Shqyptart e kena te domosdoshme me adoptu Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Gjithmone bari duket ma jeshil ne anen tjeter t'lumit Fjale e urt angleze por qe menoj se na Shqyptart e kena te domosdoshme me adoptu Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | I mecmi asht trim e trimi asht budall Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
Dergutsiani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3136 Joined: Tue Jul 07 2009, 07:35amPosts: 3023 | Ai qe di me se shumti flet me se paku ![]() 12 klube ka Shqipnia,por nuk gjen asnji si VLLAZNIA !!! E kaluara i perket Vdekjes , Enderrat Sperseriten , Jeta Vazhdon...:) | ||
Back to top | | ||
Dergutsiani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3136 Joined: Tue Jul 07 2009, 07:35amPosts: 3023 | Burri eshte koka, kurse gruaja eshte qafa 12 klube ka Shqipnia,por nuk gjen asnji si VLLAZNIA !!! E kaluara i perket Vdekjes , Enderrat Sperseriten , Jeta Vazhdon...:) | ||
Back to top | | ||
Dergutsiani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3136 Joined: Tue Jul 07 2009, 07:35amPosts: 3023 | Dardha e ka bishtin mbrapa. Dielli duket qe ne sabah(mengjes). Dhelpra kur nuk e harrin rrushin, thote eshte i pa bere 12 klube ka Shqipnia,por nuk gjen asnji si VLLAZNIA !!! E kaluara i perket Vdekjes , Enderrat Sperseriten , Jeta Vazhdon...:) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | I PASUN ASHT AI QE GZOHET ME ATO QE KA. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 | |