Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Forumi i ShkodraOnline.com :: Arkiv
 
<< Previous thread | Next thread >>
Velipoj Shkoder
Go to page  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
This thread is now closed
Author Post
L - N
Sat Dec 06 2008, 11:57pm
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623Velipoja Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 08:32am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 12:08am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623

Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 06:01am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 12:46am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623

Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 08:35am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 12:52am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623

Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 06:18am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 01:46am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623[i]Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 07:24am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 02:18am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623

Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 06:32am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 02:42am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623

Velipoj Velipoje Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 06:30am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 02:46am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623

Velipoj Shkoder


[ Edited Tue Jul 27 2010, 07:25am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 02:55am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623
Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 07:15am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 03:31am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623
Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 08:27am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 03:36am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623


Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 08:29am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 03:46am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623

Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 08:30am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 04:11am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623

Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 07:56am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
L - N
Sun Dec 07 2008, 04:14am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623
Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 07:51am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
WORLD
Mon Dec 08 2008, 01:54pm
Just, SMILE

Registered Member #699
Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pm

Posts: 3824
Kjo tregon qe velipoja eshte nje nga pikat me te bukura ne Shqipni

MIND-OF-THE-WONDERFUL
"Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri
Cel: +355 67 30 17 299; email: -email-

Back to top
L - N
Mon Dec 08 2008, 10:06pm
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623Velipoj Shkoder

[ Edited Tue Jul 27 2010, 07:29am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
Z. Zamir Kaceri
Tue Dec 09 2008, 11:00am
Lumi Dushes

Registered Member #106
Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pm

Posts: 1625
t'lumt dora e vogel ma ap! Je legjend!

Lumi Dushes
Back to top
L - N
Tue Dec 09 2008, 11:40am
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623
Zamir Kaceri ka shkruar:

t'lumt dora e vogel ma ap! Je legjend!


Mar ap ti falemners, po leni legjendat se nuk na shkojn ta marsha, me duket ke fillu me nejt shum me Xhamajkjan, se si Xhamajkjan i tymosun ne ganxha je tu fol itash apo ja (man) hahahaha

[ Edited Tue Dec 09 2008, 11:42am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
guest
Thu Dec 11 2008, 04:23pm
Registered Member #1283
Joined: Fri Sep 28 2007, 12:35am

Posts: 4466
te len pa fjale me kta foto. te lumt se ta kap syni kollaj te bukuren


Back to top
::bud::
Thu Dec 11 2008, 04:44pmRegistered Member #1092
Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pm

Posts: 10533
Qa paske prit me ba ma z.Lec me qa i ke fotografu, ka Kallash Nikoll a? hahahaaa.......

Po pse nuk tu qe pake sy e gishta per fotografi mor artist.

T'lumt se teper mahnitse.
Back to top
L - N
Sun Jul 05 2009, 08:06pm
Registered Member #1228
Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00am

Posts: 10623
Velipoje Bregu i detit dhe PlazhiJu pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
_GUINNESS_
Sun Jul 05 2009, 08:31pm
be allways happy enjoy life its to short

Registered Member #1037
Joined: Tue Aug 07 2007, 11:58pm

Posts: 2385
LEC sot i pash kta foto te lumte dora shume foto te bukura bravo je me taman me te pergezu dhe te falenderu
Back to top
Hivzi
Mon Jul 06 2009, 01:17pm

Registered Member #2957
Joined: Thu May 07 2009, 01:00pm

Posts: 1
Të lumtë dora ore Lec Neli, këto bukuri sa e sa herë i kam parë por edhe në foto vertetë duken bukur. Unë shpeshë herë përpiqem tu tregoj shokëve në Kosovë, se Velipoja ka një plazh të virgjër dhe bukuri të rrala.Me këto foto veqsa ma ke lehtësuar punën për ti bindur vertet. Të lumtë dhe shendet.
Back to top
cherry-girl
Thu Mar 11 2010, 12:04am
Qershi Shkodret

Registered Member #3130
Joined: Sun Jul 05 2009, 07:25pm

Posts: 7264
.
Back to top
cherry-girl
Thu Mar 11 2010, 12:05am
Qershi Shkodret

Registered Member #3130
Joined: Sun Jul 05 2009, 07:25pm

Posts: 7264
.
Back to top
Go to page  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Kerko ne Google dhe ShkodraOnline.Com
Custom Search
Mire se Vini
Emri i Identifikimit:

Fjalkalimi:
Me Kujto

[ ]
[ ]
Muzik Shkodrane - Sagllam


 
Chat Box
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Shkodra ne Youtube
Any use of the name and content of this website without the explicit written consent of the owners is strictly prohibited and it is protected under law. Email:webmaster@shkodraonline.com Per cdo ankese ju lutem mos hezitoni te na shkruani Flm. info@shkodraonline.com
Theme created by Free-Source.net
Render time: 0.4345 sec, 0.1023 of that for queries. DB queries: 64. Memory Usage: 3,283kB