Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Arti - Kultura - Tradita - Fotografia - Video :: Guzhina Shkodrane - Gatimi Tradicional |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Si behet Nje Tespixhe |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
:::ShkoderZemer |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1 Joined: Mon May 22 2006, 08:16pmPosts: 1803 | Tespixhja si behet? Receta dhe menyra gatimit http://www.shkodraonline.com/galeria | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | Me hanger me pelqen shz pa per me gatu sja thom hiq ![]() Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | Tespixhja asht amelcina e fukarave.......ekam degju prej t vjeterve kur at koh nshkoder skishte as vez me ba nji kek??.....asht identike me revanin por me me pak veze ..dhe kshu ma giat sdi se ne shpin ton kurr se kena ba??? ......e di se ne koh te dikaturs ka ken amelcina e tan familjeve musulmane kur festonin bajramin tingzash!!!! | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | kush e ka ba kyt tespixhen ma vec e du me e arra e me lajthija e te ma napin se me ka marr malli. | ||
Back to top | | ||
:::ShkoderZemer |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1 Joined: Mon May 22 2006, 08:16pmPosts: 1803 | Bah pa kur zdi pse shkruani ? Me ka ardhe nje emali nga nje vizitor i faqes dhe me ka pyt pranejna hapa temen. Ju lutem ju qe vani vetem lexoni dhe mos shkruani ![]() http://www.shkodraonline.com/galeria | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Ah mas ma permend se per me e hanger e di un kurse per me e ba don mjeshtri. Do mundem me ta gjete po duhen do dit sa ti qoj telegram tezes hahahaaaa.... | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | ![]() ![]() [ Edited Tue Feb 10 2009, 05:39am ] | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Nuk jam krejt i sigurt ShZ po do ta konfirmoj. Perberesit per 5 persona: 10 veze; 6 luge sheqer; miell; qumesht. Pregatitja: 10 vezet i rrahim me 6 luge sheqer. Me pas i shton gjysem litri qumesht dhe 9 luge miell dhe i perzjejme te gjitha. Leyjme nje tave me vaj dhe hedhim brumin ne te, dhe e pjekim ne temperature te larte. Me pas bejme sherbetin duke zjere 1 liter uje me 10 luge sheqer. Kete sherbet ja hedhim sulpites se nxehte. Sherbehet e ftohte. [ Edited Tue Feb 10 2009, 05:47am ] | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ahh bud...me ato foto edhe ti ma!!! m'shkoi goja lang. tespixhja asht amelcine shum e mire. tapo e marr vesh si bahet e nese asht ndryshe nga ajo qe ke shkru po e ve. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
:IROLF: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2138 Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10amPosts: 3284 | Perbamja Miell Nji gote vaj 1.1/2 gote uje. NJi luge kafejet me sode buke. Nji gote sheqer. Kater veze (ku hiqen dy te bardha) Pergatitja Zihet uji me vaj. Pa i hjeke nga zjarri hidhet soda dhe mielli deri sa te trashohet brumi(te mblidhet top). Hiqet nga zjarri dhe hidhet ne tave (tepsi). Tunden 4 vezet (pa dy te bardhat)dhe i hidhet brumit,ngjeshet brumi me dore deri sa te forcohet. Hapet ne tepsi. Dhe prehet simbas formes qe ka nxjerre "BUD"ma siper. Futet ne furre dhe piqet. Sherbeti hidhet i nxehte. | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | hhahahahh pa mas pjekjes ca bahet IROLF Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Qa bahet mrapa? E qon ne furre, merr kuponin dhe shkon dhe e merr mas nja igjys oret. Mandej e din vete qa bajn Lisso, nse don kush me e dit qa hahet masi te piqet, vi un personalisht e ja diftoj kallep mas kallepit, oh ashtu deshta me thane, hap mas hapit hhahahahaa..... | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Ahh u thava për nji tespixhe. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Sdi Cfar tespixhesh bakan ito nelt. Soda e fryn tespixhesh ska nevojë më u fry. Tespixhesh u hidhet edhe mill kallamoqit e brumi lehet me u ftoft jashtë dikund para se me e shtru në tepsi. ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | OLIVE OYL ka shkruar: Sdi Cfar tespixhesh bakan ito nelt. Soda e fryn tespixhesh ska nevojë më u fry. Tespixhesh u hidhet edhe mill kallamoqit e brumi lehet me u ftoft jashtë dikund para se me e shtru në tepsi. Kam dëgjuar që nuk është e lehtë të gatuash një tespixh, dmth duhet t'ja dish mirë recetën (normal që edhe pjekja ka të bëjë). Une s'di, di vetën që mbasi e kam kërku me thanë m'pëlqen apo jo. ![]() Kallamoqi ndihmon që brumi të vijë pak më i thërrmueshëm, besoj. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | LUPEN ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: Sdi Cfar tespixhesh bakan ito nelt. Soda e fryn tespixhesh ska nevojë më u fry. Tespixhesh u hidhet edhe mill kallamoqit e brumi lehet me u ftoft jashtë dikund para se me e shtru në tepsi. Kam dëgjuar që nuk është e lehtë të gatuash një tespixh, dmth duhet t'ja dish mirë recetën (normal që edhe pjekja ka të bëjë). Une s'di, di vetën që mbasi e kam kërku me thanë m'pëlqen apo jo. ![]() Kallamoqi ndihmon që brumi të vijë pak më i thërrmueshëm, besoj. I hedhët Krejt pak nuk ndihet. Po Ashu por thojm e therrmim ishalla jena tuj fol për të njëjtën gja ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | Ca na përmendni kshtu gjanash tmira 😖 [ Edited Thu Feb 23 2017, 12:03am ] Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Mbreteresha ka shkruar: Ca na përmendni kshtu gjanash tmira 😖 Paska pas milli Kryma nuk u haka ![]() Kam ba tan ato amelcina kto dit si kam vu as ktu as në fb. A e ke vu re se kaher Skam xjerr foto gjellnash në fb moj goc. Hajt tesh Kryje at punë ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Parajsa në goje![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | OLIVE OYL ka shkruar: Mbreteresha ka shkruar: Ca na përmendni kshtu gjanash tmira 😖 Paska pas milli Kryma nuk u haka ![]() Kam ba tan ato amelcina kto dit si kam vu as ktu as në fb. A e ke vu re se kaher Skam xjerr foto gjellnash në fb moj goc. Hajt tesh Kryje at punë ![]() Hahah oo lumja une per ty...mos me thuj se une jam ken arsyja?? 😍😍😍 Hmmm deshta me than vec se aj A nuk i ka lan gja mangut tu tba tag 😂😂😂 Edhe se mu kujtu ajo: "eating coffe" hahahaha Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | OLIVE OYL ka shkruar: Parajsa në goje ![]() Ma shkruj njat recete me pike e me presje..se jam tha me hanger tespixhe...apo ste paska dal yuuuuummmmiiii 😍😍 Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Mbreteresha ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: Parajsa në goje ![]() Ma shkruj njat recete me pike e me presje..se jam tha me hanger tespixhe...apo ste paska dal yuuuuummmmiiii 😍😍 Po moj Lov po ta nisi sonte kur të shkoj në shpi me foto se tesh kam dal ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||