Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Letersia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Poezi |
Go to page 1 2 3 4 ... 26 27 28 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Summer ka shkruar: Kushtuar Shkodres :x Eca Kalova neper bote jetova por askund nuk gjeta si token ku lulezova. Eca neper bote Eca ane e mbane por askund nuk gjeta si DIALEKTIN shkodran. Nji toke bujare me zemer krenare me kulture e tradite eshte SHKODRA jone e do t'jet pergjithmone. Eca neper bote Eca ane e mbane por askund nuk gjeta Si POPULLIN Shkodran. Jena popull plot humor Jena popull plot gezim se kur qesh nji shkodran qesh me te dhe shpirti im. Kena ROZAFEN madheshtore qe ne tane Shqipnin na krenon kena male te lart trimerore atje ku dielli perendon, Kena dhe Drinin bashke me Bunen qe ne shpirt na freskon. Ja pra kjo eshte Shkoder Locja nji qytet qe e njohin tane dhe kudo qe te jeni o BIJT e Shkodres mos harroni se jeni 'SHKODRAN' ![]() A te kam thane une se je MJALTE? Loveeeeeeeeeeeeeeeeee ittttt falemners me gjith shpirt per kete pasion qe na bane me ndi nepermjet vargjeve te arta tuajat. Love artistin e shpirtin e tij. Je e tille me ndjenjen qe na bane me ndi per Shkodren tone Summer. Summer and sunshine pac in your live darling thank you again ^:)^ I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
sunríse |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2659 Joined: Wed Feb 18 2009, 12:09pmPosts: 11479 | Shkoder zemra jone larg teje jeta skalone kyrbet ti qofsh mallku prej shkodre na ke largu mallkuar qofsh ti fati jon pran familjeve spo na lejon Cdo shkodran mendon per ty vuan ne zemer dhe lot ne sy shkodra jon po na mungon zemrat tona po na capton Ne kyrbet ku jemi tretur zemer e shpirt te ti kan mbetur shkoder loce ne zemren ton deri te vdesim do jesh gjithmon Ne kyrbet po na shkon jeta ju lutemi shum nenat e shkreta po ju lejm nje amanet te vogel varrin t`na beni ne shkoder duam te vdesim ne shtepi shpirti jone te gjejne qetesi mos na lini ne dhe te huaj shpirti jon gjithmon do vuaj ![]() Think happy thoughts! ![]() | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | Z. Zamir Kaceri ka shkruar: Për here të parë ne chat kur shkova nja dy ore u mendova me iku truni tu mendu ca pseudonimi me vu E kështu filloi chati nicku i parë ishte "veshgjati" Mbas pak e pash se sme shkon e nderrova e vuna "hasan" Po dhe hasan kur e vuna me ecte muhabeti vec me cuna me iku truni duke menu s`dija ca nicku me vu Kohe te gjatë ne chat qendrova njemije emra i nderrova dhe një ditë shum u mendova veten time keshillova A mae hitler te rafte pika këtu ecka vetëm romatika Thashe se mos më shkon ky niku e vuna Hitler_Romantiku Pata shans mbas nja nji ore ne chat zuna nje dashnore nicku i saj ishte Lule_Bore Po jo nuk me pëlqeu fare kishte qenë një katunare s`dinte tjetër vetëm një e dy me sill një fotografi Hajt mo thash po ja baj qejfin ka njerz qe për dashni vdesin jo si une qe per pune nje ore e zuna gocen dashnore. Per scanim shkova ne librari se nuk kisha scanner ne shpi fotografite i skanova edhe goces ja dergova Po me von me zu belaja Gocen e zuni sevdaja Donte te me bante për vete po si ju thash nuk me pelqente AA po se harrova tju them Unë ne Angli kam zan ven Ajo mua me mashtroj Me tha se rrinte ne velipoj Po foton kur e pa nderroj mendje dhe me tha Hitler do të te them diçka Rreth e rreth ma rrotullonte në fund tha ne Londer jetonte. Si gjithmon për kontaktim ajo kishte e-mailin tim Po me von se ca me ngaterronte donte te me telefonte Hajt thash prap po bej nje gabim dhe ja dhashe numrin tim Mu duk vetja krejt rrote se ishte muhabet kot Me ket peshk u merzita dhe kompjuterin e fika Nga qe ishte kohe e mirë dola n`ballkon me pi i birre Sa dola tek dera e ballkonit me ra zilja e telefonit Edhe e keni parasysh e hapa dhe fola anglisht Hello!!! s`foli who is this? Thash do jetë ndonjë psikopat se ishte dhe numer privat Alo! kishte qene ajo He,, me tha,, ckemi mire mu ba drita erresire mu duk vetja ne shkretetire Mir... i thash...ti ca bane mu duk shpia kasaphane Kshu filloi muhabeti qe nuk kishte pik lezeti Telefonin e fika mu rikthye sërish drita E mbylla numrin e vjetër shkova e bleva një tjetër Thashe nga sot mos paca fat ky do jetë numer privat dhe ne chat kur te shkoj nickun thashë do ta nderroj Po mendohesha si ta vej E vuna "kiss_of_the_day" Nga ajo ditë ne chat lash nam u bo chati kasaphane Të gjitha gocat me flisnin mu më thonin: Hi, How are you? Shumë idjota rrinin duke share tregonin veten katunare Operatoret o ban xheloz se u njofta si tip serioz Nuk kishin ca me than po përdit ma banin ban Nje dit I had a fight Me një "Kiss_of _the_night" Kur e pane se sdu me ik me vun ato ne auto kick Thashe ne chat nuk rrihet ma po nuk kisha ca me bo Nderrova nickun se u bo nami dhe e vuna prap "hasani" Nje dite me ftoi njena me tha hajde tek #tirana Aty gjeta nja pese vete tu bo i dor muhabet nuk kaloi as nje ore me vunen operator Mbas ca kohesh e hapen thesin e ma hoqen mua accessin Ai ishte chat gomistash stafi i tije ishte staf sexsistash per arsye personale mu desh me than ca fjale banale Tani me eshte bere zakon dashnoret i beju koleksjon I marr të gjitha perdore momentalisht kam katër dashnore Kjo pra është historia ime me te drejta dhe gabime gjithashtu me shumë shkurtime hahahahah sa fort i tesh e pava ket Zamir je i madh qa kam qesh ![]() Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
***KETI*** |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3797 Joined: Tue Feb 02 2010, 01:36pmPosts: 7 | Poezi shume e bukur,me pelqeu...Normal personi qe e shkrun dmth AUTORI, duhet te vendosin emrin e vet posht poezis. Me sa shof Summer nuk e kupton krahasim midis fjalve Autor dhe kopjim.Nejse gabime ban gjithe sejcili,po kjo edhe se prnanoka! ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Ju lutem tema asht "POEZI" mos bani debate. Nqse nuk jeni ne dijeni, asht nje teme e tille per diskutime te tilla rrespekt per forumin dhe temat qe shqyrtojme a-cat! I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | ***KETI*** ka shkruar: Poezi shume e bukur,me pelqeu...Normal personi qe e shkrun dmth AUTORI, duhet te vendosin emrin e vet posht poezis. Me sa shof Summer nuk e kupton krahasim midis fjalve Autor dhe kopjim.Nejse gabime ban gjithe sejcili,po kjo edhe se prnanoka! ![]() Keti te lutem, jo se du me majte ane, po Summer nuk e ka vu firmen per kete poezi as nuk e ka vetesu! Nuk ka rendesi dhe pse me e ekzagjeru kshtu? Nuk ashte e arsyeshme. Ajo nje poezi te bukur me nje pamje e look te dashtun ka vu, per ne te tane me u kenaqe tu e lexu e tu e pa. Une e shoh njashtu thejshte sic e ka vu ajo. Besoj inocente dhe pa asgja te majte e pa prite kete lloj rreagimi. Nuk ka mendu me marre flamur as me ja marre punen e talentin e kuj. Summer darling mos u streso se kto gjana ndodhin, njeriu e ka krijimtarine ne shpirt dhe ti e ke shprehe here pas here ne kete forum te dashtun. Mjalte je se mjalte ke shpritin :x (me falni se kam dale nga tema!) I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Summer ka shkruar: Edituar nga ADMIN rreklam (FB) zbulim identiteti!!! kush asht ky admin iher se rregullorja thot qe duhet me lan emrin. masandej kam marr faqen e shkodraonline ne FB ,dhe cili ishte identitetI sepse une i kam shi emrat,edhe pse i di SHUME MIRE ;-) [ Edited Wed Jul 21 2010, 11:30am ] ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Te gjitha postimet, ofendimet, postimet pa lidhje apo edhe mosrespektimi i privacise ne kete teme do fshihen. Arsyeja dihet dhe po perseritet si shpesh kohet e fundit. Nese antaret preseri ankohen do zbatohet ajo qe duhet zbatohet ne kete situate. ::bud:: PS. Ankesat, mospelqimet, problemet personale, postimet dhe bisedimet pa lidhje me temen duhen te shtrohet tek tema e ankesave. Gjithshtu ekziston edhe butoni pikerisht per ankesa ![]() [ Edited Wed Jul 21 2010, 11:45am ] | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | poezi poezi poezi ku jan :-? [ Edited Wed Jul 21 2010, 11:34am ] ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | poezi deshe ti kejsi qe maj ku e ke... (e vjellun veq) ![]() SHKODRA ZEMRA JONE :x Ah moj Shkoder cka t’mundon liqeni per ty nga vajtimi po shterron, emigrimi bijve t’tuj te hapi plage ne zemer por mos u merzit se prej tejet morem nji emen, nji emen t’shtrenjte qe vec shpirti e kupton cdo gja do t’bajm per ty se te takon, edhe jeten per ty s’asht problem qe me e dhan se per ne ke me mbetun gjithmone nji nane, per ty pervlohem o loqka jem se je drita syve t’shpirtit tem, emni jot o kur perdhoset shpirti flake me ndezet e m’rebelohet, oh sa dhimbje kam per ty kur t’shof ne lot ty tuj shperthy, sa t’jem larg tejet I humbun jam se ne zemer ve ty te kam, ku kam shku me kan nderu se per jeten e nderin m’ke mesu, ne gji tandin jam ushqy do t’baj cmos me ta shperbly, ti per ne s’ke pse lengon asnji prej nesh nuk te harron, dhimbjet tuja do t’mjekoj do t’vij shpesh e te takoj, plaget tuja kur t’sheroj te ti do t’vij prap te jetoj, gjithmone afer tejet do te mbetem dhe te ti une do te prehem [ Edited Wed Jul 21 2010, 11:38am ] Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | ::bud:: ka shkruar: Te gjitha postimet, ofendimet, postimet pa lidhje apo edhe mosrespektimi i privacise ne kete teme do fshihen. Arsyeja dihet dhe po perseritet si shpesh kohet e fundit. Nese antaret preseri ankohen do zbatohet ajo qe duhet zbatohet ne kete situate. ::bud:: ti ::::::::::BUD:::::::::: me i rrespektu rregulloren se per njat je,ama me e rrespektu gjithmone. ky poshte asht nje postim i joti ::bud:: ka shkruar: *PIMP kjo teme nuk asht per me bledh kolesjone bejtash neper internet mor zotni* Nese nuk ke mundsi me e lidh bejten dhe me e kriju athere te pakten mos e prish kyt teme, dhe leni vend te tjerve me shkru) Rreth 35 postime te marra nga Neti te ja fshire, te lutem na respekno edhe ne te tjerve. Sa per prove trokit ketu Ky asht nje koment qe HeadAdmin ::::::bud:::::: ka shkru kur PIMP ka pas shkru do nbejta te kopjume trokit ketu .Komenti i jem asht fshi sepse kam lan linkun e faqes ku ashte shkru kjo poeszi (dhe jo se kam dasht me ba rreklam faqeve te tjera). Shifet qe nuk ka pas miqesi me tr dhe ja ka fshi postimet e kopjume ,gja kjo qe nuk ndodhi me rastin e poezise se kopjume nga Summer I(choco_creamy). sepse ktu "miqesia" asht. Masandej te gjithe e dine qe gjesti qe ka ba Summer asht me u kritiku por askush nuk doli me e thane (perfshi edhe HeadAdmin dhe Admin). Rrespekte per punen e Adminave ama duhet te jene te gjithanshem me me korrigjimet dhe verejtjet qe bajne. SHOL asht e perbame dhe me vajza e djem artista dhe aq ma teper nga antare qe nuk kan frike me shpreh haptas mendimin e tyne. Nji nga kto jame edhe une. (edhe une si a-cat kerkoj fsalje per daljen nga tema) Kjo asht atmosfera qe asht kriju ne shkodraonline ,sepse ktu ma teper se gjysa e antareve njihen me njeni-tjetrin dhe per mos prish "miqesine" qe kan lidhe nuk bajne gjs tjeter veq komplimente dhe buzeqeshje fallso [ Edited Wed Jul 21 2010, 11:48am ] ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
:::ShkoderZemer |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1 Joined: Mon May 22 2006, 08:16pmPosts: 1803 | Lupen, ke te drejte me u anku, por hap teme tek ankesat ngaqe prishet kjo teme dhe gjithe temat qe njerzit ankohen do prishen me replika. Pra nje postim mjaofton dhe mos me e zgjate ma hape teme tek ankesat. Ankesa jote vlen te diskutohet por Jo ktu. Flm Genci http://www.shkodraonline.com/galeria | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Si zmera pikon sinkronizohet me lotin? Asht ndjenja e te padrejtes qe te kthen kthetrat e kulcedres Kacafytena per asgja si u ba kjo dynja te vujtun e te vetmuar shqiptar po ne shpir te huaj Fatkeqsia e historise sone asht e kjarte si jehone jena popull i vujtun keq mytena se ka hy i kjoftlarguni dreq Nuk njihena fort per te mire se ishtu hajme njenji-tjetri pa meshire nuk shohim perparimin mundohena me prishe njerezimin Kena kene si gjarpni nen gur e tash flaken kapim me dy dur mendojme pak per baballaret e traditat qe na lane te paret kena hupe shume virtyte nuk durojme si me kene ne gjygje urrejme e shajme pa kursim pa mendu per shpirt e hidherim ka hy dreqi ne njerezim vone ka me ba ndryshim asht ky thjeshte nje urim zot na jep ate durim Mos te humbim rrugen e zotit jena njerez e shqiptare kena nder e kena malle le te ndrsim rrugen qe shkelin kur te thojm jena shqiptar TE KENA NDERIN Rrespekt e harmoni uroj ne ket shoqeri s'ka arsye as ngaterresa me na kriju kaq shume pengesa Le te kena paqen baze kena vujte ne pa mase Harmoni uroj me zemer kjo jete ne fund te fundit asht thjesht EMER. a-cat I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
sunríse |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2659 Joined: Wed Feb 18 2009, 12:09pmPosts: 11479 | a-cat ka shkruar: Si zmera pikon sinkronizohet me lotin? Asht ndjenja e te padrejtes qe te kthen kthetrat e kulcedres Kacafytena per asgja si u ba kjo dynja te vujtun e te vetmuar shqiptar po ne shpir te huaj Fatkeqsia e historise sone asht e kjarte si jehone jena popull i vujtun keq mytena se ka hy i kjoftlarguni dreq Nuk njihena fort per te mire se ishtu hajme njenji-tjetri pa meshire nuk shohim perparimin mundohena me prishe njerezimin Kena kene si gjarpni nen gur e tash flaken kapim me dy dur mendojme pak per baballaret e traditat qe na lane te paret kena hupe shume virtyte nuk durojme si me kene ne gjygje urrejme e shajme pa kursim pa mendu per shpirt e hidherim ka hy dreqi ne njerezim vone ka me ba ndryshim asht ky thjeshte nje urim zot na jep ate durim Mos te humbim rrugen e zotit jena njerez e shqiptare kena nder e kena malle le te ndrsim rrugen qe shkelin kur te thojm jena shqiptar TE KENA NDERIN Rrespekt e harmoni uroj ne ket shoqeri s'ka arsye as ngaterresa me na kriju kaq shume pengesa Le te kena paqen baze kena vujte ne pa mase Harmoni uroj me zemer kjo jete ne fund te fundit asht thjesht EMER. a-cat Te lumt dora se bash e ke qendise per marak ikyt poezi,itu len me kuptu shum gjana ![]() Te rujt Zoti maj zemer :-* Think happy thoughts! ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | KUSHTUAR NENES ![]() Sa e madhe je moj nene sa fjal e shtrejt dhe e dashur sa me mungon nen ne kete vend kam gjithcka por sjam e pasur shpirti im per ty moj nen po digjet perevlohet nga malli ah sikur pran teje te isha edhe nje her te ti prek rrudhat e ballit ah kur ika at dit moj nen me trast ne krah per ne horizontin tim mora me vete trishtimin tend dhe ne zemer bajta bekimin kaluan muaj kaluan vite pa ty pran moj nena ime tash jam ktu ne vend te huaj per ty moj nen shpirti po vuan te dua shum o fjal e ndritur o rreze drite, shprese per cdo kend te dua shum ty o nena ime skam ngorhtesi askund si ne kraharorin ten ![]() [ Edited Fri Jul 23 2010, 07:12am ] ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Sikur te isha buzeqeshja jote E lodhur, ne syte e tu vjen nata pa emer, te qete, njerezit flene nen yjet e kesaj bote, ne ato çastet, kur merzitja te perkedhel ne zemer, do doja, te isha buzeqeshja jote Me thuaj, mos ndoshta jemi engjej te harruar, prandaj, mendimet nuk na lene rehat, a ndoshta, jemi djaj te penduar, mbase thjesht, jemi dy njerez pa fat Dallge, shkruan deti mbi vale, diteve, kur ti sheh qiellin e asgje nuk thua, por une te shoh, e ne heshtje them pa fjale, do doja te isha buzeqeshja jote, te jetoja aty, nder buzet e tua… Nese do ikesh nje dite e me nuk do te takoj, uji fateve tona, do shuaje etjen e kesaj bote, une do jetoj, do vdes e do mendoj, sikur te isha buzeqeshja jote… K.K MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Kerkojme nje cast nga jeta jone, ne prekjen e diteve qe nuk takohen, menduam per veten aq vone, sa vone, kur vitet pas kraheve nga pritja thermohen Ne qeshem, kur trishtimi nga larg pyeste per ne ne heshtem, kur dimrit pa dashje menduam u veshem, me qiellin ne ditet pa re u dehem, nga syte pothuajse dashuruam Mbi oret e njoma ne shkruam sa fjale, pyetje, sa shume pyetje e jeta ne formen e pyetjes rreshqiti Mbi trotuaret e vetvetes ne maje te gishterinjve ecem ngadale kur deshira e Eves ne mure rozafe trokiti. Kerkojme ate qe ne ishim, aty ku nuk jemi me kuptojme teper vone, sa e marre frika qe kishim kur asgje s’kemi c’fare te humbim nga vetja pothuajse asgje… ********************** MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Dimër Shpirti im qe sot y mbyll Dhe gezimin m'a perzuri. Neper mal e neper pyll Zu debora prej qekuri. Bjene floket nje-nga-nje Mi katundin e shkretuar. Dyke mardhur nene te Dheri fjet e ri mbuluar Flet nga-dal e shpirti im, Dhe ne zi pikoj si fleta, Pa me qit as pipelim Tere fili, tere jeta. Ne kaq heshtje-e qetesi Ndjej vajtimthin e nje shpesi: Psheretin me ze te ti Jet' e trembur se mos vdesi... ................................... L.Poradeci MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Kjo ka kene gjaja e pare qe kam shkrujte hahah thashe ta ve per kuriozitet :d Buzet e tua ne boje trendafili me mbeten ne mendje dhe syte e shkruar si nga nje dore piktori veshtronja plot endje Befas, sec ndjeva nje shterngim ne zemer fillova te pyesja per tendin emer Kur e mesova gjithcka kuptova kuptova se qe nga casti i pare me shpirt te dashurova.... :d I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | Dy vajzat e mia - Victor Hygo - Ne vagullim te mbremjes qe bie dalengadale, Njera posi nje mjelme dhe tjetra si lumbardhe, Te bukura e gazmore te dyja, o mrekulli! Shikoni, motra e madhe dhe e vogla perbri Atje tek hyrja e kopshtit, sa bukur jane ulur! Karafilat e bardhe siper tyre perkulur, Ne nje saksi mermeri, ku flladi i lekund, Sodisin kete pamje qe s'eshte pare gjekund. E fergellojne ne hije, e diuken buze saksise, Si flutura ne ere, te ngrira prej mahnise. Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | ...........Po ty, o Dashuri, s'te fshika gje ne bote! Yllnar qe na ndrit syte! Pishtar qe na ndricon! Ti je qe na jep gaz, por ti na jep dhe lote! Kur te mallkon i riu, plaku te adhuron............. Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | Aty, mes asaj nate, ku s'ka nje yll te ndrije, Ne skuten, ku e vdekur gjithshka ngjason tani Shpirti ndjen akoma dicka t'i regetije... Je ti, kujtim i shenjte, qe fle, je ti, je ti! Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Mos keshtu, thote plaka Se lame kokrren e namit Ketu ne mes te parkut Ne rreze te akshamit. Sa per kete pune Ti mos u merzit fare Kete pune, thote plaku E bejne, burra me kollare. Plaka e shkrete nuk do Por c'fare ti beje plakut Qe i eshte mbushur mendja Ta beje ne mes te parkut. Mbi trupin e plakes Duart i leshon Por per fat te keq Plaka nuk pranon. Nuk eshte pune per ne Thote plaka e rraskapitur Ne jemi shume te vjeter Dhe behet gati, per tu ngritur. Plaku i kap doren I thote, ku po shkon Vertet jemi te vjeter Por gjaku, po na vlon. Duke i thene keto fjale E puth ne buze lehte Duart me ngadale Mbi gjokse ia mbeshtet (marre nga interneti.ka sa te dush,mjafton me i kopju e me i hedh itu) ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | Ci sono cose che non puoi vedere con gli occhi: devi vederle con il cuore e questo non è facile. Se ritrovi lo spirito della giovinezza dentro di te, con i ricordi di adesso e i sogni di allora, potrai farlo rivivere e cercare una strada nell'avventura che chiamiamo vita, verso un destino migliore. E il tuo cuore non sarà mai stanco né vecchio... Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
L€OÑ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3349 Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pmPosts: 4104 | Stellina ka shkruar: Ci sono cose che non puoi vedere con gli occhi: devi vederle con il cuore e questo non è facile. Se ritrovi lo spirito della giovinezza dentro di te, con i ricordi di adesso e i sogni di allora, potrai farlo rivivere e cercare una strada nell'avventura che chiamiamo vita, verso un destino migliore. E il tuo cuore non sarà mai stanco né vecchio... e bukur . | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 ... 26 27 28 | |