Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Letersia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Poezi |
Go to page 1 2 3 ... 26 27 28 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Të dedikohem ! Athue ka shpirt me u vesh ma ambël se nana, s'e di. Rrudhat e ngrysuna kur mban mëri. Qukitjet e mollëzave kur m'qesh përsëri. Parajsa s'asht n'lumtuni me u shtri... Për mue janë ditët kur kam etje për çajin e saj me lemon e dashni. E me u shlue në krahet e saj me fjete n'qetesi. Athue yjet ndrisin ma shumë se nana ndrit shpirtin tem . Athue lulet çilin ma freskët sesa nana mbjell tek unë cdo ditë nji gem . Se ne tana ditët qe unë prapë nadje zgjohem, ndodhet nji prandverë e qendisun me fjale që ne asht rrënjohen. E ne netët që me zotin për gjithçka falenderohem, tane çka jam e sa frymë marr ty nanë te dedikohem! Megi Bashi ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Mjerim nuk asht mos me e pas kafshaten. Mjerim asht kafshaten mos me mujt me kalù. I vorfni nuk pasunohet me buken qe i zgjaten. Vec pasunon t'pasunin me shpirt t'u e urù. Vdekje nuk asht trimit n'shpind me ia shtì shpaten. Por fjalë e thanë për me t'idhnù. Oda nuk shembet kur tullave kambët si mbahen po kur shembja tullen e ka ngulmu. Pengu nuk i fshihet as atyne që shpirt dhanen, nëse vërtet s'ishin pendù. Athu zot, i fal ti ato qe falen, kur lutjet pre mëkateve kërkojne me i shpëtu. Mars 2016. Megi Bashi ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Dashnitë s'të kanë faj se njerëzit me vete morën jetë e s'u kthyen halà. Në qoshen e buzës nga hera fundit, lashë nji copë frymë për me e marrë huà. MEGI BASHI ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Vegim ... Dje te pashë . Kishte kalu kohë e syte s'shndritën kur më panë. Ndonëse u ngutëm kur u lamë natën për hanë. Të pritshim nji ditë mà shumë, ndoshta më shifshe mà gjatë. Nuk binte shi po lekura ne klithma ankthi piklonte n'dashni. As nji fryme nuk prita e me tanë forcën e botës drejt teje me u dàsht ... Me krahë të hapun pa iu rresht vrapit me ardh, se shpirtit i paskësh vu nji màll pa màse. Mjegulla se msheu mungesën kyt herë. Veç dy portrete të rrokun mbas tij... E kambet e mia qe dridhen të ndaluna afër tyne, përbrì. ...vegim... S'paskesh kenë ti. Edhe e disha se me frymën qe t'fala edhe copa akullit, veç buzë tjera s'mund me shkri. MEGI BASHI ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | A ka disi mà ambël, përveç sëpatës që druni me u bà ashkël. Përveç flakës a digjet diçka ma ftohtë disi . E ngadalë mu bà hì. Dimër 2015 ... MEGI BASHI ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | <3 THIS! <3 Une s'thashë me kenë qelq, po edhe zemren mos me gjujt me gùr. S'ke pa? Se edhe mali çahet dikùr. ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | OLIVE OYL ka shkruar: A ka disi mà ambël, përveç sëpatës që druni me u bà ashkël. Përveç flakës a digjet diçka ma ftohtë disi . E ngadalë mu bà hì. Dimër 2015 ... MEGI BASHI Sa e thelle kjo 😍 Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Gjurma e hanë Ylli i prendverës langun e amël thith prej pemëve t'njoma. Mbramja e blerë stolistet n'atë pasqyrë, tashmà qyteti ka reklama gjigande. O qiej kopshtijesh, dilni edhe 'j herë prej vedit: ajo që ishte vogëlushe dhe motër prej shtëpisë së vet kupton e sheh cikmën e lashtë të maleve, zemra shtrëngohet për krahnuer e hajthme si drandofille. Prej portikëve, tregishtet përhapin pse janë tejmbushë të korrunat e plangut të tyne, gjurma plot ankth festet prehen ndër qoshkat e pjacave. Ndër kopshtijet e serat ma lerg shfletohen e tresin ujnat e nanës hanë. Ecin banorët verbue prej gjumit. Andrea Zanzotto (Poesie, Oscar Mondadori, 1980) ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | OLIVE OYL ka shkruar: Mjerim nuk asht mos me e pas kafshaten. Mjerim asht kafshaten mos me mujt me kalù. I vorfni nuk pasunohet me buken qe i zgjaten. Vec pasunon t'pasunin me shpirt t'u e urù. Vdekje nuk asht trimit n'shpind me ia shtì shpaten. Por fjalë e thanë për me t'idhnù. Oda nuk shembet kur tullave kambët si mbahen po kur shembja tullen e ka ngulmu. Pengu nuk i fshihet as atyne që shpirt dhanen, nëse vërtet s'ishin pendù. Athu zot, i fal ti ato qe falen, kur lutjet pre mëkateve kërkojne me i shpëtu. Mars 2016. Megi Bashi Mrekullisht e bukur 😍😍😍😍 Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | OLIVE OYL ka shkruar: Të dedikohem ! Athue ka shpirt me u vesh ma ambël se nana, s'e di. Rrudhat e ngrysuna kur mban mëri. Qukitjet e mollëzave kur m'qesh përsëri. Parajsa s'asht n'lumtuni me u shtri... Për mue janë ditët kur kam etje për çajin e saj me lemon e dashni. E me u shlue në krahet e saj me fjete n'qetesi. Athue yjet ndrisin ma shumë se nana ndrit shpirtin tem . Athue lulet çilin ma freskët sesa nana mbjell tek unë cdo ditë nji gem . Se ne tana ditët qe unë prapë nadje zgjohem, ndodhet nji prandverë e qendisun me fjale që ne asht rrënjohen. E ne netët që me zotin për gjithçka falenderohem, tane çka jam e sa frymë marr ty nanë te dedikohem! Megi Bashi Tvleresoj per zgjedhjet shoqe..i spikat 😍 Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | Poezi nga Elhaid Cufi![]() Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | - Stella - ka shkruar: - Dust if you must - Rose Milligan ![]() ERDHA PER ME GJET DO CAPTIONS PER FOTOT E INSTAGRAMIT SE KAJHER KAM SHUM FRYMZIM KAJHER SKAM HIC; NEJSE GJETA SHUM GJANA TE BUKURA SHUL KUJTIME E NER KTO EDHE KYT SIPER; THANX STELA E FALEMINDERIT TAN ATYNE QE NE MENYRA E TEMA TE NDRYSHME KAN KONTRIBU NE KET FORUM? INDIREKT KA INFLUENCU NE AT CA JAM UN SOT ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 ... 26 27 28 | |