Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Psikologji dhe Sociologji |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sa ndikon stresi ne punet tuaja te perditshme dhe a eshte ai shkak i shume fenomeneve negative ?! |
Go to page 1 2 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
cherry-girl |
| ||
Qershi Shkodret![]() ![]() Registered Member #3130 Joined: Sun Jul 05 2009, 07:25pmPosts: 7264 | stresi ndikon ne jeten teme te perditshme por shyqyr zotit qe ekzistojn ne bot gjera dhe momente te bukra qe na bajn me harru cdo gja perreth stresit.. ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | kto javet e fundit asht tu ndiku pak...nuk jam tu fjet naten dhe jane tu m'ra floket bajagi. mas t'guxojne me prek fusha te tjera te jetes teme se e shkyva katersh ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | stresi nidkon si jo kur jam e stresume nuk me bahet me ba kergja edhe qaj shum munohem mu shfy ne vetveten teme po e pa arritshme.... ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Ndikon tek une ne disa raste me luhatje humori, mungese perqenrimi ne pune dhe mbi te gjitha crregullim i funksioneve jetike, si gjumi, ushqimi dhe seksi ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Nuk jam tu kalu ndonji periudhe stresante tesh, jam krejt e qete e tu mendu per pushime e gjana t'bukra. spo kam shum ngarkese ne pune e cdo gja po rrjedh normalisht pa ngarkese. Ka shtatori tapo filloj stresohem, por si gjithmone, mu vec mire m'ban. se mi hek edhe nja 2-3kg s'kishte ba hic keq ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 | |