Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Besimet e ndryshme |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
SI MENDONI KUR DY TE FEVE TE NDRYSHME MARTOHEN BASHK !!!!! |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Engel ka shkruar: Kjo varet te indiviti.Per mua do te thoja ndryshe.Une e kam burrin me besim mysliman dhe vete katolike.Ne fillim ishim te rinj dhe shikonim veq dashurine.Me vone filluan pak konfliktet (jo te medhaja),por edhe mendimet apo toleranca ishte e kofizuar ne cdo aspekt.Mbas lindjes se femijeve kur une deshiroja ti pagzoja u desh nje pune e madhe dhe bindese me ia arrite.Jo se burri im nuk pranonte po nuk e lente sedra e familjes.Por si perfundin,ato jane te pagezuar.Dhe per kete une e respektoj me shume se ai u vu ne shume siklet perballi nje mentalitet me familjen e tij. e ke ba burrin me fol me vedi mduket :-) per mendimin tem je tregu pak vetjake. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | une per vedi kam lind dhe jam rrit ne nje familje me nje prind mysliman e tjetri katolik. nuk e maj mend kurr qe ne familje t'ket pas ndonjeher konflikte feje. prindrit e mi kan vu ne vend te par dashurin mes njeni tjetrit dhe familjen. nuk na kan ushqy kurr urrejtje per njenen fe ose tjetren ashtu sic nuk na kan detyru me njek njenen ose tjetren fe. ne fmit,njeni anon ma nga katolikja,tjetri nga myslimanja ,tjetri sdon me dit gja a ka fe a ska.... ama sejcili ka zgjedh vet. tash per me ju pergjigje temes tham qe ska asgja te keqe ,mjafton te ket mirkuptim mes ciftit dhe jo imponim. (mendimi jem) ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Engel |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2627 Joined: Mon Feb 09 2009, 07:09amPosts: 2846 | LUPEN ka shkruar: Engel ka shkruar: Kjo varet te indiviti.Per mua do te thoja ndryshe.Une e kam burrin me besim mysliman dhe vete katolike.Ne fillim ishim te rinj dhe shikonim veq dashurine.Me vone filluan pak konfliktet (jo te medhaja),por edhe mendimet apo toleranca ishte e kofizuar ne cdo aspekt.Mbas lindjes se femijeve kur une deshiroja ti pagzoja u desh nje pune e madhe dhe bindese me ia arrite.Jo se burri im nuk pranonte po nuk e lente sedra e familjes.Por si perfundin,ato jane te pagezuar.Dhe per kete une e respektoj me shume se ai u vu ne shume siklet perballi nje mentalitet me familjen e tij. e ke ba burrin me fol me vedi mduket :-) per mendimin tem je tregu pak vetjake. Ndoshta por cdo gja eshte ba me komplomis.dhe femijte kane kene te medhej pra qe kuptoshin domethenjen per ate veprim qe kane marre.Resp. Engel. Dashuria esht buka engjejve, therrmiet shpresa njerzimit. | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | Engel ka shkruar: Kjo varet te indiviti.Per mua do te thoja ndryshe.Une e kam burrin me besim mysliman dhe vete katolike.Ne fillim ishim te rinj dhe shikonim veq dashurine.Me vone filluan pak konfliktet (jo te medhaja),por edhe mendimet apo toleranca ishte e kofizuar ne cdo aspekt.Mbas lindjes se femijeve kur une deshiroja ti pagzoja u desh nje pune e madhe dhe bindese me ia arrite.Jo se burri im nuk pranonte po nuk e lente sedra e familjes.Por si perfundin,ato jane te pagezuar.Dhe per kete une e respektoj me shume se ai u vu ne shume siklet perballi nje mentalitet me familjen e tij. flm per shpjegimin engel se ne te vertet flasim rroma per toma dmth nuk kuptojm edhe neve na duket fushe me lule,por asht e kote mu pronocu pa pas eksprienc......ku ne te vertet njeriu me kalimin e kohes e sidomos kur lind fmija lindi kshu porblemesh e nej shoqe e jemja me tha pikerisht kete qe ke shkru ti edhe jam i bindur me shum se gurr se mund te jete gabim.....ishalla na tekon me gjet gjithsecili fene e vet se kishte ken ma bukur,ose me gjet mysliman te moderum ose te krishtere te tille.... no comment...... | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Engel ka shkruar: LUPEN ka shkruar: Engel ka shkruar: Kjo varet te indiviti.Per mua do te thoja ndryshe.Une e kam burrin me besim mysliman dhe vete katolike.Ne fillim ishim te rinj dhe shikonim veq dashurine.Me vone filluan pak konfliktet (jo te medhaja),por edhe mendimet apo toleranca ishte e kofizuar ne cdo aspekt.Mbas lindjes se femijeve kur une deshiroja ti pagzoja u desh nje pune e madhe dhe bindese me ia arrite.Jo se burri im nuk pranonte po nuk e lente sedra e familjes.Por si perfundin,ato jane te pagezuar.Dhe per kete une e respektoj me shume se ai u vu ne shume siklet perballi nje mentalitet me familjen e tij. e ke ba burrin me fol me vedi mduket :-) per mendimin tem je tregu pak vetjake. Ndoshta por cdo gja eshte ba me komplomis.dhe femijte kane kene te medhej pra qe kuptoshin domethenjen per ate veprim qe kane marre.Resp. Engel. Po ti nuk the qe e kan kerku femija,por ja ke kerku ti. Gjithsesi m'bahet qejfi qe keni kompromis ne familje. Resp,Lupen. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | Dashuria nuk pyet per fe, asht komplet irelevente. | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | Un per vedi jam rrit ne familje me nan katolike dhe bab mysliman dhe kam zgjedh vet se cilen me besu Ama vjerri jem me e pyt per kyt gja thot ae gjithkush me te vetin pra thot nji qytetar duhet te marrin qytetare e njejta me fshtatarin katunarin etj e ka te fort dhe asht shum i rrept ne lidhje me fen nuk ja ka qeci me pas nji lidhje familjare me katolik . Amaka shum shoqni katolike per mas me than qe shkojm e vim shum shpesh Por thot nrysh asht me shku vizit e nrysh me dhan vajzen atje ose me e marr nusen te fes tjeter Si vjerri ka shum .... Pamvaresisht se rinija jon e mentalitetin ma te hapun sot dhd nk menojm shum per kta gjana Ama brezi i vjeter i shohin edhe me shum fanatizdm biles , edhe pse noll qe sja prishin uladit qefin ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | MiCoLjA ka shkruar: Un per vedi jam rrit ne familje me nan katolike dhe bab mysliman dhe kam zgjedh vet se cilen me besu Ama vjerri jem me e pyt per kyt gja thot ae gjithkush me te vetin pra thot nji qytetar duhet te marrin qytetare e njejta me fshtatarin katunarin etj e ka te fort dhe asht shum i rrept ne lidhje me fen nuk ja ka qeci me pas nji lidhje familjare me katolik . Amaka shum shoqni katolike per mas me than qe shkojm e vim shum shpesh Por thot nrysh asht me shku vizit e nrysh me dhan vajzen atje ose me e marr nusen te fes tjeter Si vjerri ka shum .... Pamvaresisht se rinija jon e mentalitetin ma te hapun sot dhd nk menojm shum per kta gjana Ama brezi i vjeter i shohin edhe me shum fanatizdm biles , edhe pse noll qe sja prishin uladit qefin ![]() Un, pa flas personalisht per vedi feja nuk me prish pun as edhe nji fije, kurse "kombesia" po. Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | lissandro ka shkruar: MiCoLjA ka shkruar: Un per vedi jam rrit ne familje me nan katolike dhe bab mysliman dhe kam zgjedh vet se cilen me besu Ama vjerri jem me e pyt per kyt gja thot ae gjithkush me te vetin pra thot nji qytetar duhet te marrin qytetare e njejta me fshtatarin katunarin etj e ka te fort dhe asht shum i rrept ne lidhje me fen nuk ja ka qeci me pas nji lidhje familjare me katolik . Amaka shum shoqni katolike per mas me than qe shkojm e vim shum shpesh Por thot nrysh asht me shku vizit e nrysh me dhan vajzen atje ose me e marr nusen te fes tjeter Si vjerri ka shum .... Pamvaresisht se rinija jon e mentalitetin ma te hapun sot dhd nk menojm shum per kta gjana Ama brezi i vjeter i shohin edhe me shum fanatizdm biles , edhe pse noll qe sja prishin uladit qefin ![]() Un, pa flas personalisht per vedi feja nuk me prish pun as edhe nji fije, kurse "kombesia" po. e sidomos raca ![]() ![]() ![]() Flas tuj te njoft ty Lisso ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | OLIVE OYL ka shkruar: lissandro ka shkruar: MiCoLjA ka shkruar: Un per vedi jam rrit ne familje me nan katolike dhe bab mysliman dhe kam zgjedh vet se cilen me besu Ama vjerri jem me e pyt per kyt gja thot ae gjithkush me te vetin pra thot nji qytetar duhet te marrin qytetare e njejta me fshtatarin katunarin etj e ka te fort dhe asht shum i rrept ne lidhje me fen nuk ja ka qeci me pas nji lidhje familjare me katolik . Amaka shum shoqni katolike per mas me than qe shkojm e vim shum shpesh Por thot nrysh asht me shku vizit e nrysh me dhan vajzen atje ose me e marr nusen te fes tjeter Si vjerri ka shum .... Pamvaresisht se rinija jon e mentalitetin ma te hapun sot dhd nk menojm shum per kta gjana Ama brezi i vjeter i shohin edhe me shum fanatizdm biles , edhe pse noll qe sja prishin uladit qefin ![]() Un, pa flas personalisht per vedi feja nuk me prish pun as edhe nji fije, kurse "kombesia" po. e sidomos raca ![]() ![]() ![]() Flas tuj te njoft ty Lisso ![]() per qef Afrikane ja vetem se jan te zi pa kan buzet e trasha nuk me duken ne kajde te nirit hiq ![]() Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | lissandro ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: lissandro ka shkruar: MiCoLjA ka shkruar: Un per vedi jam rrit ne familje me nan katolike dhe bab mysliman dhe kam zgjedh vet se cilen me besu Ama vjerri jem me e pyt per kyt gja thot ae gjithkush me te vetin pra thot nji qytetar duhet te marrin qytetare e njejta me fshtatarin katunarin etj e ka te fort dhe asht shum i rrept ne lidhje me fen nuk ja ka qeci me pas nji lidhje familjare me katolik . Amaka shum shoqni katolike per mas me than qe shkojm e vim shum shpesh Por thot nrysh asht me shku vizit e nrysh me dhan vajzen atje ose me e marr nusen te fes tjeter Si vjerri ka shum .... Pamvaresisht se rinija jon e mentalitetin ma te hapun sot dhd nk menojm shum per kta gjana Ama brezi i vjeter i shohin edhe me shum fanatizdm biles , edhe pse noll qe sja prishin uladit qefin ![]() Un, pa flas personalisht per vedi feja nuk me prish pun as edhe nji fije, kurse "kombesia" po. e sidomos raca ![]() ![]() ![]() Flas tuj te njoft ty Lisso ![]() per qef Afrikane ja vetem se jan te zi pa kan buzet e trasha nuk me duken ne kajde te nirit hiq ![]() hahahaha liss kam lexu diku qe ke shkru ti se ju vjen era meta sa her shaf zezaker ju afrohem me ju marr er ![]() ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | As ne lagje mas me takoshin ![]() Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |