Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: VLLAZNIA JONE |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Kush mendoni se i ka fajet per gjendjen e Vllaznise keto 3-4 vjet |
Go to page 1 2 3 4 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | kur nuk ec ekipi ketu te tna nuk bahet fjale projekte te reja ose nderrim stafete Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
:.A*S*R.: 1927 |
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | shkodra ka shkruar: porblem i vllaznis asht presidenca....e spo shkoj ma gjate.... Njaja esht maggioranca e problemeve edhe ma kryesoria E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ULTRAS ROMA ka shkruar: shkodra ka shkruar: porblem i vllaznis asht presidenca....e spo shkoj ma gjate.... Njaja esht maggioranca e problemeve edhe ma kryesoria po ca ka me ba presidenti kur nuk lozin futbollistat? | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: shkodra ka shkruar: porblem i vllaznis asht presidenca....e spo shkoj ma gjate.... Njaja esht maggioranca e problemeve edhe ma kryesoria po ca ka me ba presidenti kur nuk lozin futbollistat? Si ca ka me ba ma naq?? Ej futi premio ndeshjen e fundit ne tiran. E kete fut kur jena ken 7 pik para. Presidenti me na ble naj lojtar ma [ Edited Sat May 30 2009, 09:51am ] E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: shkodra ka shkruar: porblem i vllaznis asht presidenca....e spo shkoj ma gjate.... Njaja esht maggioranca e problemeve edhe ma kryesoria po ca ka me ba presidenti kur nuk lozin futbollistat? Si ca ka me ba ma naq?? Ej futi premio ndeshjen e fundit ne tiran. E kete fut kur jena ken 7 pik para. Presidenti me na ble naj lojtar ma naq. une nuk asht se jam me te ma ultras, po pruni sukajn e arriti me majt ne shkoder beqirin.ba me ken mi dhan premio cdo neshje i shkon shtrejt vllaznija atij. | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: shkodra ka shkruar: porblem i vllaznis asht presidenca....e spo shkoj ma gjate.... Njaja esht maggioranca e problemeve edhe ma kryesoria po ca ka me ba presidenti kur nuk lozin futbollistat? Si ca ka me ba ma naq?? Ej futi premio ndeshjen e fundit ne tiran. E kete fut kur jena ken 7 pik para. Presidenti me na ble naj lojtar ma naq. une nuk asht se jam me te ma ultras, po pruni sukajn e arriti me majt ne shkoder beqirin.ba me ken mi dhan premio cdo neshje i shkon shtrejt vllaznija atij. Per premio thash mos me dhan ndeshjen e fundit po kur jena ken 7 pik para jam tu than.Per sukajn ke me marr ma ???? Ej a fdasht ne sulm E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: shkodra ka shkruar: porblem i vllaznis asht presidenca....e spo shkoj ma gjate.... Njaja esht maggioranca e problemeve edhe ma kryesoria po ca ka me ba presidenti kur nuk lozin futbollistat? Si ca ka me ba ma naq?? Ej futi premio ndeshjen e fundit ne tiran. E kete fut kur jena ken 7 pik para. Presidenti me na ble naj lojtar ma naq. une nuk asht se jam me te ma ultras, po pruni sukajn e arriti me majt ne shkoder beqirin.ba me ken mi dhan premio cdo neshje i shkon shtrejt vllaznija atij. Per premio thash mos me dhan ndeshjen e fundit po kur jena ken 7 pik para jam tu than.Per sukajn ke me marr ma ???? Ej a fdasht ne sulm po pra asht dasht pranaj e kan marre.po nuk e kane ble me letra. | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: shkodra ka shkruar: porblem i vllaznis asht presidenca....e spo shkoj ma gjate.... Njaja esht maggioranca e problemeve edhe ma kryesoria po ca ka me ba presidenti kur nuk lozin futbollistat? Si ca ka me ba ma naq?? Ej futi premio ndeshjen e fundit ne tiran. E kete fut kur jena ken 7 pik para. Presidenti me na ble naj lojtar ma naq. une nuk asht se jam me te ma ultras, po pruni sukajn e arriti me majt ne shkoder beqirin.ba me ken mi dhan premio cdo neshje i shkon shtrejt vllaznija atij. Per premio thash mos me dhan ndeshjen e fundit po kur jena ken 7 pik para jam tu than.Per sukajn ke me marr ma ???? Ej a fdasht ne sulm po pra asht dasht pranaj e kan marre.po nuk e kane ble me letra. Sjena tu than se esht faji i presidentit tan ma von edhe lojtaret me et pubblik mrekulleshme shkojn me hum titullin se kan pas ne dor tu hane gol ne min 1 e tu mbyll shpresat tifozave u E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: shkodra ka shkruar: porblem i vllaznis asht presidenca....e spo shkoj ma gjate.... Njaja esht maggioranca e problemeve edhe ma kryesoria po ca ka me ba presidenti kur nuk lozin futbollistat? Si ca ka me ba ma naq?? Ej futi premio ndeshjen e fundit ne tiran. E kete fut kur jena ken 7 pik para. Presidenti me na ble naj lojtar ma naq. une nuk asht se jam me te ma ultras, po pruni sukajn e arriti me majt ne shkoder beqirin.ba me ken mi dhan premio cdo neshje i shkon shtrejt vllaznija atij. Per premio thash mos me dhan ndeshjen e fundit po kur jena ken 7 pik para jam tu than.Per sukajn ke me marr ma ???? Ej a fdasht ne sulm po pra asht dasht pranaj e kan marre.po nuk e kane ble me letra. Sjena tu than se esht faji i presidentit tan ma von edhe lojtaret me et pubblik mrekulleshme shkojn me hum titullin se kan pas ne dor tu hane gol ne min 1 e tu mbyll shpresat tifozave u po je tu ra ne kundershtim me vedi tash ma djal.nji her thu e ka fajin presidenca, tash thu se ka pas vetem ai. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | per mendimin tim fajet i ka se na mungon leku rradha pare, manej e kane disa lojtar se nuk japin maksimumin e tyre ne fushen e lojes sikur e pame ne ndeshjen ndaj Lushnjes ku barazume ne Shkoder 1-1 dhe ne lushnje ka fitu Vllaznia 4-1 dhe kjo difton se lojtaret nuk japin maksimumin ne çdo ndeshje ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | po asht e vertet kjo se japi kurre max. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | pimp ka shkruar: po asht e vertet kjo se japi kurre max. edhe shumicen e lojtareve i kena bile shkodran e nuk na japin maximumin ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | LEONS ka shkruar: pimp ka shkruar: po asht e vertet kjo se japi kurre max. edhe shumicen e lojtareve i kena bile shkodran e nuk na japin maximumin pse shkodrant po te duket se impenjohem ma shume se te hujt? | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | hahahhaha mir po thu [ Edited Tue Jun 02 2009, 06:36pm ] ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | po ku ka te mire ne ta,a e shef kane lujt keq e kerkojn edhe lekt.lici asht njeni. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | hahahahha Pimp. Lici per mu asht ken njeni ner ato lojtar pra qe ka lujt ma mir me ça kam pa un ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | po ma leons ai mund te ken lujt tan kampjonatin po me tiranen ka ken hija e vetvedit. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | 35 vjeç asht Lici e asht ken aj qe ka pas pergaditje fizike ma mir se shum lojtar te tjere qe jan ma te ri ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | po tashti ba me hi me pa ma mire ka lujt ai lojtari i ri shtubina se lici qi ka eksperience e nuk ka ken per ne as edeh nji neshje vendimtar. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | Jam dakort Shtupina asht ken ma i mir kyt vjet pa harru edhe beqirin qe ka ba da gola ne disa ndeshje qe jan ken gola vendimtar .Por edhe Smajli e Nallbani kan lujt mir ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | po nallbani ca asht i huj,smajli i ri dmth ne skuadren tone kena pleq qi ishte ken ma mir mi nis.pse po ik lici? se e din qi nuk ja bajn ma kontraten. | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | mas t'ju duken njaq te ndershem kta lojtaret qe keni permend, ata e bajne pisllekun aty sa here duhet Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | e dime ma babo po kta jane si me than ashushit ma te nershme. | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | sa ma shume te lush ne nji ekip aq ma i pandershem bahesh, vetem ata qe e kane vitin e pare a te dyte nuk jane perzi hala me pislleqet Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | po nuk asht cudi me u shit vet lojtart lushnjes e tiranes . | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 | |