Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Sofra e Muhabetit - Zone e lire :: Diskutime - Debate - Problematika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Martesat me të huaj - sa të qëndrueshme janë ato? |
Go to page 1 2 3 4 5 6 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | ::bud:: ka shkruar: Kur e gjen kusia kapakun, nuk ka fort randsi qfar market asht. Amen Bud shum dakort me ty ![]() Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Une nuk e kam ba prove me u martu me te huaj e as nuk e kam ne mend ,ama kam pas lidhje. Ne shkoder jane ,dhe kan ken ,disa femna qe edhe pse nuk i njaf direkt tham shyqur qe ka ardh i huji e na i ka hek prej shkodret se nuk e meritojne me marr mashkull shkodran. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
P0isonCaT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3940 Joined: Mon Apr 12 2010, 07:36pmPosts: 68 | besoj qe ska shum diferenc pervec kultures,ne fund te fundit kur 2 njerez ndihen mire nk ven re vendlindjen kulturen ose fen. ![]() Sono Responsabile di quello che Ho detto.. Ma non di quello che hai Capito tu! M3 and Y0u . . ![]() | ||
Back to top | | ||
guest |
| ||
![]() Registered Member #1283 Joined: Fri Sep 28 2007, 12:35amPosts: 4466 | e kam zor me gjet ndonje qe asht martu me te huj ktu edhe e kalojn mir apo qe i ka zgjat martesa. thjesht kena botkuptime te ndryshme, me duket. | ||
Back to top | | ||
Cen_Durimadhi |
| ||
Guest | sa per me i marr naj lek ose per letra si bajn gjysa e emigrantave :p | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | Cen_Durimadhi ka shkruar: sa per me i marr naj lek ose per letra si bajn gjysa e emigrantave :p normal ke than .....por prap sduhet me mohu s eke sa dush prej atyne q eneper shkode rkurr skajn pa st dashtun efill kajn ra ne dashni ne mosha madhore me to ehde 40vjece femna jan sot neper evrop me djem te moshave 19-25vjec... | ||
Back to top | | ||
L€OÑ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3349 Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pmPosts: 4104 | Cen_Durimadhi ka shkruar: sa per me i marr naj lek ose per letra si bajn gjysa e emigrantave :p CEN , fjal gojet mu martu per letra. po te kadhzej rastin e fundit qe di , nji shok i jemi ka ken i martum me nji norvegjese edhe gjat asaj kohe kam ken edhe e kam taku ne shpin e tij e kam pa se si jetote me at norvegjesen me te than drejten ja duhet durim po duhet mi pas nervat lastikut deri sa ti merresh letrat . kam njoft shum qe jan martu per letra veq 1 nder 1000 jetojn per gjithmon . pastaj ai shoku jem morri letrat edhe u la me at grun e tij edhe erdhi ne shkoder edhe u feju edhe u matu edhe sat kam nji femi, du me pru fjalen se nuk asht edhe aq e leht me duru deri sa te merresh letrat ndoshta ti meqe je CEN DURIMADHI edhe ja kishe dal ne mban ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen_Durimadhi |
| ||
Guest | L€OÑ ka shkruar: Cen_Durimadhi ka shkruar: sa per me i marr naj lek ose per letra si bajn gjysa e emigrantave :p CEN , fjal gojet mu martu per letra. po te kadhzej rastin e fundit qe di , nji shok i jemi ka ken i martum me nji norvegjese edhe gjat asaj kohe kam ken edhe e kam taku ne shpin e tij e kam pa se si jetote me at norvegjesen me te than drejten ja duhet durim po duhet mi pas nervat lastikut deri sa ti merresh letrat . kam njoft shum qe jan martu per letra veq 1 nder 1000 jetojn per gjithmon . pastaj ai shoku jem morri letrat edhe u la me at grun e tij edhe erdhi ne shkoder edhe u feju edhe u matu edhe sat kam nji femi, du me pru fjalen se nuk asht edhe aq e leht me duru deri sa te merresh letrat ndoshta ti meqe je CEN DURIMADHI edhe ja kishe dal ne mban ![]() kush t'tha si ja kam dal mban , un as nuk jam i martum edhe skam ku e marr t'hujen deri sa kam lind ne shkoder edhe jetoj ne shkoder ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
L€OÑ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3349 Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pmPosts: 4104 | CEN as un nuk jam i martum edhe pse jetaj ne kurbet tash 13 vjet ne gurbet kam pas mundesi me u martu per letra po kur i shifsha ata qe jan te martum me te huja per letra nuk mu bate me e ba nji gjest te till se e njaf vedin sa kam durim . pak jan raste qe jetojn pergjithmon edhe shkojn mir ne jet me te huja kurse rastet per letra stres kan pas njata meshkuj qe jan martu po nuk ta shfaqin .Gjysa i kan ba letrat po ama me shpirt nder dham. CEN qe ta kesh ne dijeni kur martohesh me te huja nuk i marr fill letrat ke me jetu me te ta pakten 4 vjet , po pate durim i merr letrat . [ Edited Fri Jul 30 2010, 08:19pm ] | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | Rendesi me ken njeri si duhet se i huj e i pa huj isoj ajo pun . Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | Shum interesante. Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | lissandro ka shkruar: Dy metroshe thote hahaha... Po ky pret paparacat te dera hahaha s'ka nevoje me e majte per dore me diftu se jane tu shku mire se ke cifte qe shkojne mire pa pase afeksion ne publik biles, njata qe jane ma te dashtun me njeni-tjetrin, jane ma modeste. Nejse ky paska pase fat ku ku c'fare jete e rrethanash. Kjo vajza jo me e gjyku po nuk ka besim te i shoqi se vete s'ka duru e ka mete shtatzane pa maru shkollen e pa u martu so ata qe bajne vete, nuk besojne te tjeret. Tash se ky e ka konsumu martesen, nji copet po hahahaha video interresante. Si tha ajo plaka, falja se e ka ba hahaha vete e ka cu ne ate pisllek... Shum interesante. I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: lissandro ka shkruar: Dy metroshe thote hahaha... Po ky pret paparacat te dera hahaha s'ka nevoje me e majte per dore me diftu se jane tu shku mire se ke cifte qe shkojne mire pa pase afeksion ne publik biles, njata qe jane ma te dashtun me njeni-tjetrin, jane ma modeste. Nejse ky paska pase fat ku ku c'fare jete e rrethanash. Kjo vajza jo me e gjyku po nuk ka besim te i shoqi se vete s'ka duru e ka mete shtatzane pa maru shkollen e pa u martu so ata qe bajne vete, nuk besojne te tjeret. Tash se ky e ka konsumu martesen, nji copet po hahahaha video interresante. Si tha ajo plaka, falja se e ka ba hahaha vete e ka cu ne ate pisllek... Shum interesante. Hhahah me ka ba edhe mu me qesh se e tha disa her dy metroshe hahah. nejse faji i saj qi ka ra dakort, me i than shka martoju faktikisht Adriani, i doli hakut, i tha po e la dhe po vi me ty pa aja nuk njigjoj. Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | Per mendimin tem s'ka hiq randsi a martohesh me shqiptar a te huaj. Me ba me gjet njirin e mir as nuk vehet n'diskutim origjina e tij. Qendrueshmeria nuk varet te kombsija, gjanat jan rrelative, ke çifte shqiptare sa te dush qe nuk merren vesht e kan probleme pamvaresisht se vijn prej nji vendit,nji kulture,nji komb e nji gjuhe ma se tepermit. Prejardhja nuk te krijon gjithmon probleme, me ba me ken njiri i mir vetvetiut barrierat qe munden mu kriju fillojn e eleminohen,kulturat fillojn e perpunohen e krijohet shum mir jeta edhe me nji njiri me origjin te ndryshme prej te tandes. Un dy kusherina i kam te martume nji me italian e nji me gjerman edhe po e bajn jeten si kerkush. Si gjermani si italiani vijn percdo vere ne Shkoder, dalin,shetisin,kan msu bajagi shqip e knaqena me ta metaman. Marojn mas Shkodres,klims,ambientit,qefit qe bahet dmth s'ka edhe aq randesi prejardhja. Femijet e tyne jan bilingual e flasin te dyja gjuhet ![]() Nuk mundet njiri me pergjithsu,varet te njerzit qe has e si te prihet jeta e si e shtron ti jeten. Mundesh me ba jet me shqiptar po edhe me nji te huaj. Megjithese s'du me mohu edhe faktin se me jetu me nji njiri qe vjen prej t'njejtit vend te tandin,me t'cilin flet i gjuhe,ndan pak a shum t'njejtat parime,idena,mendime asht gja e mir edhe e frytshme per ciftin,sdiskutohet. S'du absolutisht me e mohu por si thash ma par ke boll cifte shqiptaresh qe smerren vesht e z'dijn ka e kan t'mbaren. [ Edited Fri Mar 22 2013, 10:44pm ] Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | lissandro ka shkruar: ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: lissandro ka shkruar: Dy metroshe thote hahaha... Po ky pret paparacat te dera hahaha s'ka nevoje me e majte per dore me diftu se jane tu shku mire se ke cifte qe shkojne mire pa pase afeksion ne publik biles, njata qe jane ma te dashtun me njeni-tjetrin, jane ma modeste. Nejse ky paska pase fat ku ku c'fare jete e rrethanash. Kjo vajza jo me e gjyku po nuk ka besim te i shoqi se vete s'ka duru e ka mete shtatzane pa maru shkollen e pa u martu so ata qe bajne vete, nuk besojne te tjeret. Tash se ky e ka konsumu martesen, nji copet po hahahaha video interresante. Si tha ajo plaka, falja se e ka ba hahaha vete e ka cu ne ate pisllek... Shum interesante. Hhahah me ka ba edhe mu me qesh se e tha disa her dy metroshe hahah. nejse faji i saj qi ka ra dakort, me i than shka martoju faktikisht Adriani, i doli hakut, i tha po e la dhe po vi me ty pa aja nuk njigjoj. 1. 'DORI NGELI SHTATZANE'-NGELI VET AJA, THUJ MAR E LASH SHTATZAN! 2. 'E KE KONSUMU, JO KENA JETU BASHK'. pO EDHE ME E KONSUMU TESH CA KA ME BA ![]() ![]() ![]() 3. EDHE UN PER DJAL JAM TUJ SAKRIFIKU E TUJ FJET ME 2 METROSHEN PERNAT ![]() 4. SHE DOESN'T LOVE YOU ANYMORE! YOU AND YOUR FAMILY DID IT WRONG! ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | - Stella - ka shkruar: Per mendimin tem s'ka hiq randsi a martohesh me shqiptar a te huaj. Me ba me gjet njirin e mir as nuk vehet n'diskutim origjina e tij. Qendrueshmeria nuk varet te kombsija, gjanat jan rrelative, ke çifte shqiptare sa te dush qe nuk merren vesht e kan probleme pamvaresisht se vijn prej nji vendit,nji kulture,nji komb e nji gjuhe ma se tepermit. Prejardhja nuk te krijon gjithmon probleme, me ba me ken njiri i mir vetvetiut barrierat qe munden mu kriju fillojn e eleminohen,kulturat fillojn e perpunohen e krijohet shum mir jeta edhe me nji njiri me origjin te ndryshme prej te tandes. Un dy kusherina i kam te martume nji me italian e nji me gjerman edhe po e bajn jeten si kerkush. Si gjermani si italiani vijn percdo vere ne Shkoder, dalin,shetisin,kan msu bajagi shqip e knaqena me ta metaman. Marojn mas Shkodres,klims,ambientit,qefit qe bahet dmth s'ka edhe aq randesi prejardhja. Femijet e tyne jan bilingual e flasin te dyja gjuhet ![]() Nuk mundet njiri me pergjithsu,varet te njerzit qe has e si te prihet jeta e si e shtron ti jeten. Mundesh me ba jet me shqiptar po edhe me nji te huaj. Megjithese s'du me mohu edhe faktin se me jetu me nji njiri qe vjen prej t'njejtit vend te tandin,me t'cilin flet i gjuhe,ndan pak a shum t'njejtat parime,idena,mendime asht gja e mir edhe e frytshme per ciftin,sdiskutohet. S'du absolutisht me e mohu por si thash ma par ke boll cifte shqiptaresh qe smerren vesht e z'dijn ka e kan t'mbaren. KTO MENDIMET E TUJA NUK JAN PER KONSERVATORA SI DJEMT E FORUMIT ![]() ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | OLIVE OYL ka shkruar: - Stella - ka shkruar: Per mendimin tem s'ka hiq randsi a martohesh me shqiptar a te huaj. Me ba me gjet njirin e mir as nuk vehet n'diskutim origjina e tij. Qendrueshmeria nuk varet te kombsija, gjanat jan rrelative, ke çifte shqiptare sa te dush qe nuk merren vesht e kan probleme pamvaresisht se vijn prej nji vendit,nji kulture,nji komb e nji gjuhe ma se tepermit. Prejardhja nuk te krijon gjithmon probleme, me ba me ken njiri i mir vetvetiut barrierat qe munden mu kriju fillojn e eleminohen,kulturat fillojn e perpunohen e krijohet shum mir jeta edhe me nji njiri me origjin te ndryshme prej te tandes. Un dy kusherina i kam te martume nji me italian e nji me gjerman edhe po e bajn jeten si kerkush. Si gjermani si italiani vijn percdo vere ne Shkoder, dalin,shetisin,kan msu bajagi shqip e knaqena me ta metaman. Marojn mas Shkodres,klims,ambientit,qefit qe bahet dmth s'ka edhe aq randesi prejardhja. Femijet e tyne jan bilingual e flasin te dyja gjuhet ![]() Nuk mundet njiri me pergjithsu,varet te njerzit qe has e si te prihet jeta e si e shtron ti jeten. Mundesh me ba jet me shqiptar po edhe me nji te huaj. Megjithese s'du me mohu edhe faktin se me jetu me nji njiri qe vjen prej t'njejtit vend te tandin,me t'cilin flet i gjuhe,ndan pak a shum t'njejtat parime,idena,mendime asht gja e mir edhe e frytshme per ciftin,sdiskutohet. S'du absolutisht me e mohu por si thash ma par ke boll cifte shqiptaresh qe smerren vesht e z'dijn ka e kan t'mbaren. KTO MENDIMET E TUJA NUK JAN PER KONSERVATORA SI DJEMT E FORUMIT ![]() ![]() Jan t'lire mas me e mbshtet mendimin tem tuj ken mendim antikonformist ![]() Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | - Stella - ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: - Stella - ka shkruar: Per mendimin tem s'ka hiq randsi a martohesh me shqiptar a te huaj. Me ba me gjet njirin e mir as nuk vehet n'diskutim origjina e tij. Qendrueshmeria nuk varet te kombsija, gjanat jan rrelative, ke çifte shqiptare sa te dush qe nuk merren vesht e kan probleme pamvaresisht se vijn prej nji vendit,nji kulture,nji komb e nji gjuhe ma se tepermit. Prejardhja nuk te krijon gjithmon probleme, me ba me ken njiri i mir vetvetiut barrierat qe munden mu kriju fillojn e eleminohen,kulturat fillojn e perpunohen e krijohet shum mir jeta edhe me nji njiri me origjin te ndryshme prej te tandes. Un dy kusherina i kam te martume nji me italian e nji me gjerman edhe po e bajn jeten si kerkush. Si gjermani si italiani vijn percdo vere ne Shkoder, dalin,shetisin,kan msu bajagi shqip e knaqena me ta metaman. Marojn mas Shkodres,klims,ambientit,qefit qe bahet dmth s'ka edhe aq randesi prejardhja. Femijet e tyne jan bilingual e flasin te dyja gjuhet ![]() Nuk mundet njiri me pergjithsu,varet te njerzit qe has e si te prihet jeta e si e shtron ti jeten. Mundesh me ba jet me shqiptar po edhe me nji te huaj. Megjithese s'du me mohu edhe faktin se me jetu me nji njiri qe vjen prej t'njejtit vend te tandin,me t'cilin flet i gjuhe,ndan pak a shum t'njejtat parime,idena,mendime asht gja e mir edhe e frytshme per ciftin,sdiskutohet. S'du absolutisht me e mohu por si thash ma par ke boll cifte shqiptaresh qe smerren vesht e z'dijn ka e kan t'mbaren. KTO MENDIMET E TUJA NUK JAN PER KONSERVATORA SI DJEMT E FORUMIT ![]() ![]() Jan t'lire mas me e mbshtet mendimin tem tuj ken mendim antikonformist ![]() A E DIN TI SE EDHE UN JAM KUNDRAKONFORMISTE. E KAM MENDIMIN PERSONAL BA ME E PAS GABIM E PRANAJ POR NUK ASHT SE NDJEKU MENDIMIN E DIKUJ TJETER PA E LOGJIKU MA PERPARA ME PIKPAMJEN TEME. BILE IHER ISHA AQ ME NERVA N FB SA HERA E PAR QE KOMENTOVA TE I FAQE "KONFORMISTA TAN!" MU SHLUNEN FEMNA TMARRA, E LASH KREJT ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | OLIVE OYL ka shkruar: - Stella - ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: - Stella - ka shkruar: Per mendimin tem s'ka hiq randsi a martohesh me shqiptar a te huaj. Me ba me gjet njirin e mir as nuk vehet n'diskutim origjina e tij. Qendrueshmeria nuk varet te kombsija, gjanat jan rrelative, ke çifte shqiptare sa te dush qe nuk merren vesht e kan probleme pamvaresisht se vijn prej nji vendit,nji kulture,nji komb e nji gjuhe ma se tepermit. Prejardhja nuk te krijon gjithmon probleme, me ba me ken njiri i mir vetvetiut barrierat qe munden mu kriju fillojn e eleminohen,kulturat fillojn e perpunohen e krijohet shum mir jeta edhe me nji njiri me origjin te ndryshme prej te tandes. Un dy kusherina i kam te martume nji me italian e nji me gjerman edhe po e bajn jeten si kerkush. Si gjermani si italiani vijn percdo vere ne Shkoder, dalin,shetisin,kan msu bajagi shqip e knaqena me ta metaman. Marojn mas Shkodres,klims,ambientit,qefit qe bahet dmth s'ka edhe aq randesi prejardhja. Femijet e tyne jan bilingual e flasin te dyja gjuhet ![]() Nuk mundet njiri me pergjithsu,varet te njerzit qe has e si te prihet jeta e si e shtron ti jeten. Mundesh me ba jet me shqiptar po edhe me nji te huaj. Megjithese s'du me mohu edhe faktin se me jetu me nji njiri qe vjen prej t'njejtit vend te tandin,me t'cilin flet i gjuhe,ndan pak a shum t'njejtat parime,idena,mendime asht gja e mir edhe e frytshme per ciftin,sdiskutohet. S'du absolutisht me e mohu por si thash ma par ke boll cifte shqiptaresh qe smerren vesht e z'dijn ka e kan t'mbaren. KTO MENDIMET E TUJA NUK JAN PER KONSERVATORA SI DJEMT E FORUMIT ![]() ![]() Jan t'lire mas me e mbshtet mendimin tem tuj ken mendim antikonformist ![]() A E DIN TI SE EDHE UN JAM KUNDRAKONFORMISTE. E KAM MENDIMIN PERSONAL BA ME E PAS GABIM E PRANAJ POR NUK ASHT SE NDJEKU MENDIMIN E DIKUJ TJETER PA E LOGJIKU MA PERPARA ME PIKPAMJEN TEME. BILE IHER ISHA AQ ME NERVA N FB SA HERA E PAR QE KOMENTOVA TE I FAQE "KONFORMISTA TAN!" MU SHLUNEN FEMNA TMARRA, E LASH KREJT ![]() S'ju vjen marre, ca jane kto mendime ![]() Njisoj si stella e mendoj edhe un. Per vedi skam ken naj here ne lidhje me te huj, dhe nuk e di a perban gjuha barriere, po shoqnia qe jane cift me nacionalitete te ndryshme me thojne qe asht ifije problem, edhe ba me e dit gjuhen e tjetrit shum mire. sidomos kur bahesh me nerva, kalon n'gjuhe tande tu bertit edhe pse tjetri nuk e merr vesht ![]() Gjithsesi kjo asht gja e vogel qe kapercehet kur lidhja asht e forte ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | MiCoLjA ka shkruar: tashi martesa sic kan than edhe ma nelt kur i lidh dashuria munden me jetu dy-tre vitet e psara po masanej kur ti te vish i lodhun porej punet ke punu 8 or dhe te vish ne shpi normal se ke nevoj me gjet dicka gati me ba nji dush me hanger ma kryesorja dhe te qohesh vet me ba me hanger mas 8 orve pun tham se kja pun e harron faktin qe je lidh me te per dasahuri kur e sheh se leku po te ik prej dursh pra muni jot jo e dan po thu mas paca ma pun me te huja un kam nji njirir temin qe asht i martum me franceze nuk i ka letrat pra nuk ka pashaport e ndac besoni ndc jo as te nana vet nuk po elen me shku se kujton s epo e tradheton un menoj se nuk funksionon dhe kurr nuk kan me ec paralel dy kultura te nedryshme Micole, ne jena tu punu edhe ka 12 ore maj, e po vijme i bajme gjanat vete me hanger. Nqs je n'shpi tan diten e si ban me hanger, kjo asht muhabet tjeter. por nqs te dy punojme, e burri po pretendon me e gjet edhe gjellen gati dy here n'dite, tapo i kalon ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Dashnia asht ajo qe i lidh dy njerez dhe komunikimi asht celsi i suksesit. Mendja e hapun dhe lirshmeria me kene vetevetja anasjelltas asht liri qe forcon rrethimin e nje rrelacioni edhe pse ndoshta nuk duket e tille per ata qe jane xheloze apo qe kontrollojne. Martesa me te huaj s'ka for ndryshim ne keto qe sipershtrova po jane disa gjana qe martesen me nje njeri te mire qe e do Shqiptar jane bonuse: Ti me u martu me nje prej Jugut ose nje krahine qe asht jashte Shqipnise po qe Shqiptare jane, prap nuk e ke ate sensin e kuptimit te gjanave relevente qe ke kalu ne jeten tane. Nje humor, kujtim, gjana te perbashketa dhe familjare jane ato qe te afrojne edhe me shume me nje indivind. Kam jetu ne nje lagje dicka e thjeshte dhe te jep kenaqesi so te martumit me rracen tane, jane ato detajet, grimcat e jetes qe kur bashkohen, bajne pazullen nje pamje qe te dy e kuptojne dhe e shijojne. S'di po rendesi ka me kene ne dashni dhe njerez te mire. S'ka gja ma te bukur se kur te thohet fjala e dashtun ne Shqip, tingellon bukur, e amel dhe plot pasion. Gjuha e huj asht ashtu e huj. Nuk jam kunder martesave te tilla se ke merr dhe jep se meson shume prej traditave te tjera e pasuron jeten e njohurite te fuqizojne si individ. Prap tham: Po pati komunikim e mirkuptim, rrealiconet punojne dhe me kene ne shqip ka ma lezet that's all hahhaa ps ne lidhje me videon e Lissos po shtoj edhe kyt: Kam mendimin se kjo e ka rehatu vedin se nuk i vehet viza aq kollaj pa fakte konkrete nje rrelacioni aq ma teper me femije ne mes. Ky e ofroi vedin dhe at last kjo duhet me i dhane nje shans per da kohe deri sa te dalin ne pah te tana dyshimet e saj dhe kshtu, asht e sigurte se ca don dhe s'ka pse me e kthy kryt mrapa me pishman e merak. Move on kur i ban te tana provat dhe je e sinqerte me vedin. Anyway se u zgjata e i shkova rrumbullak...hahaha po i tille asht subjekti. Rrespekt. I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | OLIVE OYL ka shkruar: lissandro ka shkruar: ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: lissandro ka shkruar: Dy metroshe thote hahaha... Po ky pret paparacat te dera hahaha s'ka nevoje me e majte per dore me diftu se jane tu shku mire se ke cifte qe shkojne mire pa pase afeksion ne publik biles, njata qe jane ma te dashtun me njeni-tjetrin, jane ma modeste. Nejse ky paska pase fat ku ku c'fare jete e rrethanash. Kjo vajza jo me e gjyku po nuk ka besim te i shoqi se vete s'ka duru e ka mete shtatzane pa maru shkollen e pa u martu so ata qe bajne vete, nuk besojne te tjeret. Tash se ky e ka konsumu martesen, nji copet po hahahaha video interresante. Si tha ajo plaka, falja se e ka ba hahaha vete e ka cu ne ate pisllek... Shum interesante. Hhahah me ka ba edhe mu me qesh se e tha disa her dy metroshe hahah. nejse faji i saj qi ka ra dakort, me i than shka martoju faktikisht Adriani, i doli hakut, i tha po e la dhe po vi me ty pa aja nuk njigjoj. 1. 'DORI NGELI SHTATZANE'-NGELI VET AJA, THUJ MAR E LASH SHTATZAN! 2. 'E KE KONSUMU, JO KENA JETU BASHK'. pO EDHE ME E KONSUMU TESH CA KA ME BA ![]() ![]() ![]() 3. EDHE UN PER DJAL JAM TUJ SAKRIFIKU E TUJ FJET ME 2 METROSHEN PERNAT ![]() 4. SHE DOESN'T LOVE YOU ANYMORE! YOU AND YOUR FAMILY DID IT WRONG! Hahahah sa me vemendje qe e paske pa Olive, 1. 'DORI NGELI SHTATZANE'-NGELI VET AJA, THUJ MAR E LASH SHTATZAN!= me deshiren e te dyve njisoj asht si e lash si ngeli ![]() 2. 'E KE KONSUMU, JO KENA JETU BASHK'. pO EDHE ME E KONSUMU TESH CA KA ME BA ![]() ![]() ![]() = Dorjana xheloze ajo vete ka ra dakort qe ky te martohet fati i ka taku dy metroshe normal ky duhet ti bajn pak ledhatime qe martesa te duket e rregullt zyrtare me nje fjale jo e korruptume un i besoj adrianit qe nuk e ka konsumu martesen ![]() njeni posht e tjetri lart = me mendimin e Dorjanes me djallezi e ka than ajo ![]() ![]() 3. EDHE UN PER DJAL JAM TUJ SAKRIFIKU E TUJ FJET ME 2 METROSHEN PERNAT ![]() = Ai e dote djalin vertet kurse normal ne angli ligjet jan shum strict per ndryshe nuk merren dekumentat ![]() SHE DOESN'T LOVE YOU ANYMORE! YOU AND YOUR FAMILY DID IT WRONG!= ketu jam me se dakort me ty familja e tij ne realitet ka vepru shum keq ne ket rast ![]() Sidoqoft Adriani mepelqej shum dukej se ishte djal shum i qet dhe i sinqert. Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | lissandro ka shkruar: [/quote1364040304] Hahahah sa me vemendje qe e paske pa Olive, 1. 'DORI NGELI SHTATZANE'-NGELI VET AJA, THUJ MAR E LASH SHTATZAN!= me deshiren e te dyve njisoj asht si e lash si ngeli ![]() =NUK ISHTE ME DESHIR FMIJA SE ME KE ME DESHIR SKISHTE ME U SHTRU PROBLEMI NE FJALE, ISHTE PADASHJE KSHUQE NGELI ASHT PERDOR TAMAN 2. 'E KE KONSUMU, JO KENA JETU BASHK'. pO EDHE ME E KONSUMU TESH CA KA ME BA ![]() ![]() ![]() = Dorjana xheloze ajo vete ka ra dakort qe ky te martohet fati i ka taku dy metroshe normal ky duhet ti bajn pak ledhatime qe martesa te duket e rregullt zyrtare me nje fjale jo e korruptume un i besoj adrianit qe nuk e ka konsumu martesen ![]() =PO PRA QE MARTESA ME U DUK SA MA E BESUSHME BILE SI E VERTET DUHET EDHE MU KONSUMU ![]() njeni posht e tjetri lart = me mendimin e Dorjanes me djallezi e ka than ajo ![]() ![]() 3. EDHE UN PER DJAL JAM TUJ SAKRIFIKU E TUJ FJET ME 2 METROSHEN PERNAT ![]() = Ai e dote djalin vertet kurse normal ne angli ligjet jan shum strict per ndryshe nuk merren dekumentat ![]() =NORMAL QE E DEN DJALIN AJ U DUKTE TIP QE I DOTE TAN(A) ![]() SHE DOESN'T LOVE YOU ANYMORE! YOU AND YOUR FAMILY DID IT WRONG!= ketu jam me se dakort me ty familja e tij ne realitet ka vepru shum keq ne ket rast ![]() Sidoqoft Adriani mepelqej shum dukej se ishte djal shum i qet dhe i sinqert. ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Vaskja |
| ||
Why drink and drive When you can smoke and fly,,,XD![]() ![]() Registered Member #1500 Joined: Mon Dec 17 2007, 10:29pmPosts: 3617 | OLIVE OYL ka shkruar: - Stella - ka shkruar: Per mendimin tem s'ka hiq randsi a martohesh me shqiptar a te huaj. Me ba me gjet njirin e mir as nuk vehet n'diskutim origjina e tij. Qendrueshmeria nuk varet te kombsija, gjanat jan rrelative, ke çifte shqiptare sa te dush qe nuk merren vesht e kan probleme pamvaresisht se vijn prej nji vendit,nji kulture,nji komb e nji gjuhe ma se tepermit. Prejardhja nuk te krijon gjithmon probleme, me ba me ken njiri i mir vetvetiut barrierat qe munden mu kriju fillojn e eleminohen,kulturat fillojn e perpunohen e krijohet shum mir jeta edhe me nji njiri me origjin te ndryshme prej te tandes. Un dy kusherina i kam te martume nji me italian e nji me gjerman edhe po e bajn jeten si kerkush. Si gjermani si italiani vijn percdo vere ne Shkoder, dalin,shetisin,kan msu bajagi shqip e knaqena me ta metaman. Marojn mas Shkodres,klims,ambientit,qefit qe bahet dmth s'ka edhe aq randesi prejardhja. Femijet e tyne jan bilingual e flasin te dyja gjuhet ![]() Nuk mundet njiri me pergjithsu,varet te njerzit qe has e si te prihet jeta e si e shtron ti jeten. Mundesh me ba jet me shqiptar po edhe me nji te huaj. Megjithese s'du me mohu edhe faktin se me jetu me nji njiri qe vjen prej t'njejtit vend te tandin,me t'cilin flet i gjuhe,ndan pak a shum t'njejtat parime,idena,mendime asht gja e mir edhe e frytshme per ciftin,sdiskutohet. S'du absolutisht me e mohu por si thash ma par ke boll cifte shqiptaresh qe smerren vesht e z'dijn ka e kan t'mbaren. KTO MENDIMET E TUJA NUK JAN PER KONSERVATORA SI DJEMT E FORUMIT ![]() ![]() pse gjun ne gur ti maj...e po na ban konservatora...une jo qe nuk me interreson kombesia e nji femne por une jam edhe kunder rryme...jam edhe kunder marteses...per momentin...ma mir bashkjetes pa kontrata...sesa nji martes ku fut kamet ne nji kpuc burri e ne nji kpuc gruja... ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Vaskja ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: - Stella - ka shkruar: Per mendimin tem s'ka hiq randsi a martohesh me shqiptar a te huaj. Me ba me gjet njirin e mir as nuk vehet n'diskutim origjina e tij. Qendrueshmeria nuk varet te kombsija, gjanat jan rrelative, ke çifte shqiptare sa te dush qe nuk merren vesht e kan probleme pamvaresisht se vijn prej nji vendit,nji kulture,nji komb e nji gjuhe ma se tepermit. Prejardhja nuk te krijon gjithmon probleme, me ba me ken njiri i mir vetvetiut barrierat qe munden mu kriju fillojn e eleminohen,kulturat fillojn e perpunohen e krijohet shum mir jeta edhe me nji njiri me origjin te ndryshme prej te tandes. Un dy kusherina i kam te martume nji me italian e nji me gjerman edhe po e bajn jeten si kerkush. Si gjermani si italiani vijn percdo vere ne Shkoder, dalin,shetisin,kan msu bajagi shqip e knaqena me ta metaman. Marojn mas Shkodres,klims,ambientit,qefit qe bahet dmth s'ka edhe aq randesi prejardhja. Femijet e tyne jan bilingual e flasin te dyja gjuhet ![]() Nuk mundet njiri me pergjithsu,varet te njerzit qe has e si te prihet jeta e si e shtron ti jeten. Mundesh me ba jet me shqiptar po edhe me nji te huaj. Megjithese s'du me mohu edhe faktin se me jetu me nji njiri qe vjen prej t'njejtit vend te tandin,me t'cilin flet i gjuhe,ndan pak a shum t'njejtat parime,idena,mendime asht gja e mir edhe e frytshme per ciftin,sdiskutohet. S'du absolutisht me e mohu por si thash ma par ke boll cifte shqiptaresh qe smerren vesht e z'dijn ka e kan t'mbaren. KTO MENDIMET E TUJA NUK JAN PER KONSERVATORA SI DJEMT E FORUMIT ![]() ![]() pse gjun ne gur ti maj...e po na ban konservatora...une jo qe nuk me interreson kombesia e nji femne por une jam edhe kunder rryme...jam edhe kunder marteses...per momentin...ma mir bashkjetes pa kontrata...sesa nji martes ku fut kamet ne nji kpuc burri e ne nji kpuc gruja... djemt e forumit i gjuj me gur ![]() ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 6 | |