Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Arti - Kultura - Tradita - Fotografia - Video :: Kinematografia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Na sugjero filmin ma te bukur per ty! |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Nuk e kuptoj si kam harru pa vu qysh ne fillim filmin Goodfellas.Per ma teper qe eshte i bazum edhe ne nje personazh te vertete. S'kam te ngime kur shoh lojen e aktorve ne kete film e ne veçanti te Joe Pesci-t. ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Shaun of the Dead trokit ketu Megjithese nuk me horror ky asht perjashtimi thjesht per humorin anglez qe ka ne te. ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Kill Bill 1 po sidomos Kill Bill 2 me nji finale qe ka hi ne historine e kinemase. trokit ketu![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Miri74 ka shkruar: A Beautiful Mind trokit ketu Tane duhet ta kene pa dhe pelqy.Per ma teper qe bazohet ne nje histori te vertete. Aktorja qe luan gruan e Russel Crow ne kete film(Jennifer Connelly),eshte e njejta qe luan rolin kryesor ne Requiem For e Dream qe kam sugjeru ma siper. ![]() Asht filmi jem i preferum i te gjitha koherave! ia keshilloj tanve..se ca ban forca e njeriut, e sidomos forca e dashurise ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Miri74 ka shkruar: Ma kujtovi babo-ja qe eshte ne Barcelone. Filmi 'L'auberge espagnole' asht fantastik.Ban fjale per jeten e studentave qe nisen me studiu ne shtet tjeter me programin Erasmus.Nuk duhet mi lane pa e pa.Per ate qe nuk ka mi pelqy,ja paguj une paret e shpenzume per dvd-ne. Filmi asht gjiru ne pjesen ma te madhe ne Barcelone. ![]() Meqe po flasim per Barcelonen. tu pas boll zili babon ju keshilloj filmin Vicky Cristina Barcelona, me regji te Wudy Allen. trokit ketu -sa hapet faqja, asht ajo muzika qe ma hek trunin, dhe ky film e ka vu Barcelonen ne top listen teme te vendeve me vizitu! Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Miri74 ka shkruar: Per mu nr 1 mbetet Godfather.Eshte ma teper se film.Per mu eshte nje udhezus jete. si ka mundesi qe hala sjam ba mbare me e pa ket film! ska mbet kush pa e lavderu 8-< Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | SuperGirl ka shkruar: Miri74 ka shkruar: Ma kujtovi babo-ja qe eshte ne Barcelone. Filmi 'L'auberge espagnole' asht fantastik.Ban fjale per jeten e studentave qe nisen me studiu ne shtet tjeter me programin Erasmus.Nuk duhet mi lane pa e pa.Per ate qe nuk ka mi pelqy,ja paguj une paret e shpenzume per dvd-ne. Filmi asht gjiru ne pjesen ma te madhe ne Barcelone. ![]() Meqe po flasim per Barcelonen. tu pas boll zili babon ju keshilloj filmin Vicky Cristina Barcelona, me regji te Wudy Allen. trokit ketu -sa hapet faqja, asht ajo muzika qe ma hek trunin, dhe ky film e ka vu Barcelonen ne top listen teme te vendeve me vizitu! E konfirmoj edhe une.Vicky Cristina Barcelona trokit ketu dhe Match Point trokit ketu jane dy fimat ma te shkelqym te Woody Allen! ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | SuperGirl ka shkruar: Miri74 ka shkruar: Per mu nr 1 mbetet Godfather.Eshte ma teper se film.Per mu eshte nje udhezus jete. si ka mundesi qe hala sjam ba mbare me e pa ket film! ska mbet kush pa e lavderu 8-< SuperG disa vite perpara edhe pata than si tu. Po kur e pashe ,i pata dhane te drejte atyne qe me paten thane ;'Hala se ke pa?' Ishalla ta pa t'pelqen edhe ty. Asht i dyti ne liste ne tane filmat e historise se kinemase te ky websiti trokit ketu qe mbahet si reference mbi kyt subjekt. [ Edited Thu Jul 23 2009, 08:29pm ] ![]() | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | Edhe per mu " Godfather" asht numer 1. Filmi"Pursuit of Happyness" e kam pa dy here,jam aj tu qa. | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Meet joe black....e kam lexu diku te keshillat e Mirit me e shiku...dhe me ka lan mbresa. po ve nji pjese sa per ilustrim...kto fjale me mrekullojne ![]() [ Edited Tue Aug 11 2009, 12:18pm ] Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Une sa here e shikoj kujtoj prap se historia asht perimend. Asht e vetete qe ka diçka ky film qe nuk te del qejfit... ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Dikujt ka shume mundesi ti ngjallin shume kujtime ky fragmenti i filmit ma poshte...![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Prap sugjerim i Mirit, Shawshank redemption. fantastik!! Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Une e vej ne vendin e dyte mbas Godfather-it/ Oh wait.I already said that:P ![]() | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | Miri74 ka shkruar: Dikujt ka shume mundesi ti ngjallin shume kujtime ky fragmenti i filmit ma poshte... woooow, kahere se kisha ni ket kange Miri, thanx ^:)^ | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Tu kujtunen mramjet tinzash shpise e?/P ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Miri74 ka shkruar: Tu kujtunen mramjet tinzash shpise e?/P O ty te rafte pika ma mire Miri hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ku ke kene mar djale se te kishim ftu edhe ty....s'di a te kishte lane mami, po me siguri kishe ike edhe ti mshehtas... ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | Miri74 ka shkruar: Tu kujtunen mramjet tinzash shpise e?/P hahahahahahahahahaha, mi kujtove mramjet.. ne t'njejten kohe filmin. Nuk m'lete motra e madhe me pa, e m'thote je nen moshe ![]() une mora nji krahen floksh, e mshjella me celefon, dhe fillova tu i fry dhe tu munu me ba njat muzike t'fragmentit t'filmit qe ke vu ti ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | itesh pash trailer-in e 'world's first lie' e me pelqeu, por nuk po e gjej hala ne cilesi te mire se itesh ka dal. duhet te jete i bukur ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Shume heret per mu shakarku me cilesi DVDRIP.Sapo paska dale ne kinema. ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | po pra ![]() hajt me prit ifije, duhet te jete interesant...kur bahet fjale per genjeshtra ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | SuperGirl ka shkruar: po pra ![]() hajt me prit ifije, duhet te jete interesant...kur bahet fjale per genjeshtra ![]() Kush pret sa te dalin ne internet per mi m'msu nja dy-tri te reja se i kena konsumu tana/ ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | hahaha..prova qe meshkujt nuk humbin kohe ![]() ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | SuperGirl ka shkruar: Prap sugjerim i Mirit, Shawshank redemption. fantastik!! E kam thane edhe une asht film i rralle dhe me aktore fatastike..fakti qe asht histori e vertete, ta ban filmin edhe ma joshes e terheqes..per mu asht nji prej listes 10 ne fillim krejt bile ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Film me aktore te talentume Hillary Swank "Boys don't cry" wawwwww.. I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |