Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Arti - Kultura - Tradita - Fotografia - Video :: Kinematografia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Na sugjero filmin ma te bukur per ty! |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Gurabi ka shkruar: a-cat ka shkruar: Kam pa "The Blind Sight" fantastik interpretimi i Sandra Bullock ajo fioti OSCAR dhe mase te meritum..me pelqen fakti se asht histori e vertete dhe me kenaq e lumturon fakti qe ka njerez te tille neper Bote qe pasuria nuk i ka verbu e njeriu i mire asht thejsht i veshun me prada ose me lecka vec a kena fatin me i taku ne kete Bote. Filmi tjeter "Precious" shume histori e erret e shoqerise Amerikane...e urrej kete realitet qe ndodh shpesh e sidomos ne "African American" shoqeri....me rrenqethet trupi e me gezon fakti qe shume prej tyne po perparojne...uroj te shihen me synin ndihmues e me deshire te ndryshimit kjo shtrese e "Projects"..flimi i bukur dhe interpretime origjinale e rekomandoj vec keni me kjajte ![]() uh te dy po pres me i paaaa ![]() thnx for sharing You are welcome Gurabi shikim te kandshem enjoy ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | filmi shum i bukur por nje dicka me ka ba pershtypje. Sii nuk u bashin gjeloza femmit apo i shoqi i saj? | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | ::bud:: ka shkruar: filmi shum i bukur por nje dicka me ka ba pershtypje. Sii nuk u bashin gjeloza femmit apo i shoqi i saj? Sepse ishin njerez te mire si familje e rrite me virtyte te tilla per ate mendoj une ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | shum perfekte mu duk mu gja qe nuk ndodh ne realitet per mendimin tem. Ajo ja kushtote tan diten e naten atij djalit. | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | ::bud:: ka shkruar: shum perfekte mu duk mu gja qe nuk ndodh ne realitet per mendimin tem. Ajo ja kushtote tan diten e naten atij djalit. Well bud jane perqendru ne ate aspekt ne film se ne realitet, jam ma se e sigurte se i ka kushtu vemendje tane familjes se saj...per ate ishte filmi ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | e kuptoj, po vetem ate qe the keni me kjajt, se ke te drejt, Mu sme ka ba pik efektit. | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | ::bud:: ka shkruar: e kuptoj, po vetem ate qe the keni me kjajt, se ke te drejt, Mu sme ka ba pik efektit. Te jane shterre lotet ty mar djale tu kjajte per xhaxhi enverin hahahhaa ![]() ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | ::bud:: ka shkruar: shum perfekte mu duk mu gja qe nuk ndodh ne realitet per mendimin tem. Ajo ja kushtote tan diten e naten atij djalit. mram kam shiku blind side shuem e bukur ajo histori e vertet naq ...ka ala njerez te mire edhe pse pak po kaa ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
:.A*S*R.: 1927 |
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | Per mendimin tim nji film i bukur esht "INVICTUS" E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | The Green Mile....OMG..film qe e keshilloj me e pa sesban. fantastik. skam fjale. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Shume e vertete. Film qe s'duhet lane pa e pa. Pak i gjate po ja vlen.Asht per koleksion. ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | M'ka ba me qa ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | SuperGirl ka shkruar: M'ka ba me qa ![]() Women. *sigh*/P ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | hahahaha ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
❤Bambolina❤ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2929 Joined: Thu Apr 30 2009, 12:35pmPosts: 3631 | Moulin Rouge 2010... esht shume i bukur. | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Kujtoj qe e kam pas pa ne kinema dhe me ka pelqy. Ndoshta n'ekran te madh delte ma bukur se ne televizor kur u transmetu nga nji kanal sikur nuk me dha te njetin lezet. ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | po ti mas i shif ka dy here se te ik lezeti ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Njashtu asht po nuk e di a e ka kush tjeter, po ka raste kur kam qejf me ba zaping e me ra ne ndonje film qe e kam pa ma perpara.Jo mi pa te tane po vetem ate gjysme oren e fundit:D ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | edhe mu me ndodh Mir. ka filma qe i kam pa ka 5 here. knaqem krejt. mas me fol per njenin qe kam ktu, qe i shef ka 10 here, edhe fiksohet para tv si me ken hera e pare qe po i shef ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Psh filmin 'Lucky Number Slevin' e shof sa here qe m'del para ne tv. mund ta kem pa, pa ekzagjeru, mbi 7 here. meqe ra fjala, e keshilloj me e pa se asht shum i bukur, loja e aktoreve, fantastike ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Ajo qe m'duket shume interesante asht se sado here mi pa, prap njisoj perfundojne:D ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | edhe po te njejtit aktore!! si nuk plaken iher ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | SuperGirl ka shkruar: edhe po te njejtit aktore!! si nuk plaken iher ![]() ![]() Mire ajo po e edhe kur vriten ngjallen prap!! Hajde thuj qa ka ba bota veç? ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nje tjeter film qe e keshilloj, 'Violina e kuqe', e ka dhan disa here edhe TCH. film i lezetshem, me histori interesante ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
❤Bambolina❤ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2929 Joined: Thu Apr 30 2009, 12:35pmPosts: 3631 | me ken jeta si ne filma do ishte fantastike ![]() I passi dell'amore.. ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |