Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: Lagjet e Shkodrës |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Lagjia Tepe ! |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Dergutsiani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3136 Joined: Tue Jul 07 2009, 07:35amPosts: 3023 | Vend hata maje kodrave ![]() [ Edited Wed Jul 15 2009, 10:54am ] 12 klube ka Shqipnia,por nuk gjen asnji si VLLAZNIA !!! E kaluara i perket Vdekjes , Enderrat Sperseriten , Jeta Vazhdon...:) | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Tash nuk e di taman se nuk e kam pa vete, si ka pefundu gjenja e ksaj lagje sepse kam nigju se asht popullu krejt bashk me lagjet rreth e rrotull buze kodrave, si me Dracin e Lugucesmen, me stil Berishjan te mas 1991 ose ma mire me stil Afgano-Afrikan ku gjithca asht nertu pa leje e pa asnji rregull infrastrukturor e arkitekturor ku edhe ambulanca nuk mundet mu fut prite zot me pase nevoj njerzit. Nejse un kam ken fmi apartamentesh dhe mezi kam prite mu gjind neper kodrat e Tepes, me shoqni si dimnit si vers, vers e pranvers kena pas ma shum enje neper Tepe se shkoshim me ju vjell venalive kumlla-rrush e thana. Masanej na ne tepe i provoshim gjithmone karrocat me guzhineta sidomos te ulja e Shpis t'pritjes, nejse pamvarsisht marrinave fminore kam shum nostalgji per eren e pishave e per mu end neper Tepe ku rrishim per qefe edhe tu pa Shkodren, nejse nuk e di se a kan lan naj pish pa pre tash 18 vjet e nuk di se ca asht ba me vorret e vjetra e me shpin e pritjes por gjithsesi Kodrat e Tepes i shof me shum nostalgji si vend shum te bukur. Besoj se kodrat e Tepes ne qoft se ka met naj qoshe pa u zaptu me nertu shpija me urbanistik Afgano-Afrikane do te ksihte ken e mrekullushme mu kthy ne park pishahsh per qytetin e Shkodres bashk me kodrat e Pazarit qe jane te lidhuna bashk sepse nuk do te kishte kerku naj investim te madh. Noshta jam gabim po mu me duken kodra me pozicion fantastik per mu kthy ne park per qytetarin shkodrane e per turistat e huj qe vizitojn kalane per rruge. [ Edited Wed Jul 15 2009, 11:36am ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
Dergutsiani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3136 Joined: Tue Jul 07 2009, 07:35amPosts: 3023 | hhahahahahhah tu kujtu femijerin lec eeee duhet kaher se femijeria asht lumturia e njeriut ! 12 klube ka Shqipnia,por nuk gjen asnji si VLLAZNIA !!! E kaluara i perket Vdekjes , Enderrat Sperseriten , Jeta Vazhdon...:) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Lec Neli ka shkruar: Nejse un kam ken fmi apartamentesh dhe mezi kam prite me gjind neper kodrat e Tepes, me shoqni si dimnit si vers, vers e pranvers kena pas ma shum enje neper Tepe se shkoshim me ju vjell venalive kumlla-rrush e thana. Masanej na ne tepe i provoshim gjithmone karrocat me guzhineta sidomos te ulja e Shpis t'pritjes, nejse pamvarsisht marrinave fminore kam shum nostalgji per eren e pishave e per mu end neper Tepe ku rrishim per qefe edhe tu pa Shkodren, nejse nuk e di se a kan lan naj pish pa pre tash 18 vjet e nuk di se ca asht ba me vorret e vjetra e me shpin e pritjes por gjithsesi Kodrat e Tepes i shof me shum nostalgji si vend shum te bukur. hallall Lec ,mke kthy mrapa te pakten 25 vjet ;-) ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Dergutsiani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3136 Joined: Tue Jul 07 2009, 07:35amPosts: 3023 | ehh duhet kaher mu kthy mrapa se kujtohet momenti qe kemi ken te lumtur qe nuk kemi menduar per asgje tjeter vetem lumturi 12 klube ka Shqipnia,por nuk gjen asnji si VLLAZNIA !!! E kaluara i perket Vdekjes , Enderrat Sperseriten , Jeta Vazhdon...:) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Dergusjani ka shkruar: ehh duhet kaher mu kthy mrapa se kujtohet momenti qe kemi ken te lumtur qe nuk kemi menduar per asgje tjeter vetem lumturi tamam fmi maaa. te rritun me halle e ne varfni. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Dergutsiani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3136 Joined: Tue Jul 07 2009, 07:35amPosts: 3023 | ehhh ajo koh tesh ke me hanger pic ather ke pas me hanger barut kallashit jo gja tjeter ![]() 12 klube ka Shqipnia,por nuk gjen asnji si VLLAZNIA !!! E kaluara i perket Vdekjes , Enderrat Sperseriten , Jeta Vazhdon...:) | ||
Back to top | | ||
tupac |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3810 Joined: Sun Feb 07 2010, 10:35pmPosts: 5 | lagje trimash tan shgpi pushket jan | ||
Back to top | | ||