Forums
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:55pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Horoskopi dhe paraja

Paraja nuk të bënë vetëm të lumtur - por ajo edhe të qetëson.
Se si, në kuptimin e mirëfilltë të fjalës, mund të veproni drejt e mirë me paratë tuaja, ne do të tentojmë t'ju shpalosim edhe me metodën e astrologjisë, gjegjësisht të raportit tuaj të përgjithshëm ndaj parasë, sipas përkatësisë në shenjën e caktuar të horoskopit
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:56pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Dashi
(21 mars deri 20 prill)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Kur është fjala për të shpenzuar, atëherë, në të shumtën e rasteve, ju jeni person i lëkundshëm - i pavendosur. Një këshillë: Investoni më shpesh në dhurata të vogël për më të dashurit tuaj - ata do të jenë tejet mirënjohës për këtë kujdes të vogël material.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Meqë, ju e dini përherë dhe atë fare saktë, se çfarë sasie të hollash keni në dispozicion, nuk ndodheni asnjëherë në gjendje të vështirë financiare. Më me dëshirë hiqni dorë nga diçka tjetër, se sa nga kontoja juaj - qoftë edhe, nëse rrezikohet, që ajo, për një aftë fare të shkurtër, t'ju mbetet e zbraztë.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Tashti po e bëni, si të thuash, bilancin e të mirës dhe anës së dobët të vjelave tua, që d.m.th., të shpenzimeve dhe kursimeve që keni pasur. Sidoqoftë, gjatë kësaj periode, patjetër do t'ju duhej të keni mbështetje financiare, sepse, që në korrik, do të keni shpenzime të paparashikuara, të cilat, do t'i mbuloni me një fitim nga një burim tjetër, nga i cili, ju si kursimtar i mirë, fare nuk keni llogaritur më parë.
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:56pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Demi
(21 prill deri 20 maj)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Demi dhe të dashurat para - këtu godasin shpesh, si të thuash, dy shpirtra në një gjoks. Gjithnjë bujar, ashtu siç janë në përgjithësi njerëzit e përkatësisë së kësaj shenje, jeni të pirur që gjithnjë mos t' i keni në dorë të gjitha paratë e parapara për shpenzime. D.m.th. keni afinitet të shpenzoni edhe kur në konton e juaj nuk ka para të mjaftueshme.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Bujaria juaj në rrethin shoqëror dhe kolegjial ju bënë natyrisht të jeni shumë e/i dashur. Njëra nga cilësitë tuaja më të bukura është që, gjërat materiale nuk i merrni si të rëndësisë së veçantë (të dorës së parë), andaj, edhe materialja në personalitetit tuaj, nuk zënë vendin e parë të prioritetit jetësor.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Përparësia juaj karakteristike, fatkeqësisht është edhe ana më e dobët që keni.. Pavarësisht se kontoja juaj është e zbraztë, gatishmëria për t'i ftuar të tjerët për kafe nuk ju mungon, kështu që, minusi llogaritar është përherë më i shprehur se sa tek të tjerët.
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:56pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Binjakët
(21 maj deri 21 qershor)

Mënyra se si i trajtoni paratë
A keni menduar ndonjëherë se, për rrethanat tuaja të tanishme reale, ju në fakt bëni jetë prej luksi? Paratë për ju, duket se nuk janë edhe aq të rëndësishme, - kryesore ato janë këtu. Këshilla jonë: Do të vije koha kur do të duhej të mendoni për të ardhmen dhe të filloni të kurseni.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Me gjithë bujarinë tuaj dhe të tjerëve kundruall teje, rrallë e humbisni pasqyrën që keni mbi pasurinë tuaj. Dhe të shumtën e rasteve, e dini saktë, në kohën dhe çastin e duhur, se si sërish mund t' i barazoni deficitet

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Që t' i arrini qëllimet tuaja, për ju çdo mjet është i arsyeshëm. Meqë ju e dini fare saktë se, kursimi nuk është me çdo kusht puna që ju flenë në zemër, kërkoni përherë mundësi dhe rrugë, që të gjeni shteg për fitim - fatkeqësisht ndonjëherë edhe në kurriz të të tjerëve
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:56pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Gaforrja
(22 qershor deri 22 korrik)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Dy hapa para, një hap prapa - kjo mënyrë tipike e të ecurit të gaforres ju tregon edhe mënyrën se si i trajtoni dhe si veproni ju me paratë. Ende pa filluar një veprim (qoftë edhe tregti), ju keni investuar tashmë pothuajse gjysmën e parave. Këshillë: diçka më shumë guxim me arsye, mundet ju sjell fitim të madh.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Sërish keni dëshmuar zgjuarsi në veprimet me paratë, sidomos nëse fjala është për investime. Përmes pikëpamjeve tuaja lidhur me paratë jeni përherë në anën e sigurt.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Të lindurit nën shenjën e gaforres janë fëmijë përgjithësisht me fat, dhe kjo shprehet edhe në raport me të dashurat para. Megjithëkëtë, falë faktit që ju i shmangeni rrezikut, herë-herë mundësitë për të fituar ju kanë shkuar si nëpër buzë
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:57pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Luani
(23 prill deri 23 gusht)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Luani në perandorin e tij bënë gjueti të zgjedhur dhe të majme - e tillë është edhe jeta financiare e të lindurve në këtë shenjë. Që të keni mundësi t' i shijoni gjërat e mira në jetë Papritmas ndodh që ju lëshoni ndonjë rast nga dora,. Të shumtën me sukses. Këshilla jonë për luanët: Jeni pak më kursimtar dhe kështu mund të jeni më I qetë në mbretërinë tuaj.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Për një ide të re, lidhur me atë se si ta shtoni pasurinë tuaj, jeni shumë i predisponuar. Ju nuk bini në gjendje të vështirë financiare kurrë.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Ashtu si i fitoni, ashtu edhe i shpenzoni paratë - i merrni ato me njërën dorë dhe i jepni me dorën tjetër. Deri tashti përmes kësaj metode keni vajtur mirë dhe nuk keni pas farë ndeshtrashe. Por ndonjëherë mund t' ju ndodhë ndryshe.
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:57pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Virgjëresha
(24 gusht deri 23 shtator)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Ju keni kujdes që gjithnjë e më shumë ta ruani pavarësinë tuaj. Kjo ka të bëjë natyrisht edhe me pavarësinë financiare. Edhe pse ndërkohë nuk keni shpenzime të veçanta, ju do të vini në gjendje kritike. Pavarësisht kësaj, keni kujdesin e duhur për shpenzime me masë. Këshillë për virgjëreshat: lëshojeni zemrën njëherë, këtë e keni merituar.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Ju e dini saktësisht se si të qeverisni me parat tuaja. Kjo ju sjell përparësi dhe gjendje të lakmueshme kundruall të tjerëve, duke ju bërë që kurrë t' mos jeni i varur nga askush.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Shpesh nga frika se mos e hurbasni kontrollin për gjendjen tuaj financiare, hiqni dorë nga diçka e thjeshtë. Madje edhe në raste kur nuk duhet peshuar punët shumë për të bërë ndonjë shpenzim. Këtë e bëni, ngase, për së tepërmi hidhni syrin në ardhmëri.
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:57pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Peshorja
(24 shtator deri 23 tetor)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Hap një vrimë duke mbyllur një tjetër dhe kështu "luani lojën e hiles" bukur shpesh në jetë. Si njeri që e jeton jetën, të lindurit në këtë shenjë, shpesh nuk janë në gjendje të dinë se ku i vejnë paratë. Një këshillë: Mbani shënime rreth shpenzimeve.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë

Meqë ju përherë doni të jeni të pavarur në rrafshin financiar, keni frikë nga kreditit dhe format tjera të huamarrjes që bartin me vete edhe obligime afatgjata. Përmes kësaj, ju, në një farë mënyre, në raport nga sa ju realisht kërkoni, e shtrëngoni vetveten që të jeni më kursimtar. Mirëpo, si një reflektim pozitiv, kështu i shmangeni humbjeve të mëdha.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Të jetuarit e jetës tashti dhe këtu, është për ju më me rëndësi se sa kursimi. Për një darkë me elemente të romantizmit dhe vet i dyti, apo, për blerjen e ndonjë vepre artistike, edhe përpos rrezikut që kontoja e juaj të mbetet e zbrazët, ju nuk hezitoni aspak të shpenzoni para.
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:57pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Akrepi
(24 tetor deri 22 nëntor)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Ju keni shumë dëshirë që ta ndiqni rritjen, qoftë edhe të ngadalshme, të pasurisë suaj. Për ju është me rëndësi që në konton tuaj të keni diçka më shumë nga sa ju duhen në jetën e përditshme, sesa të rrethoheni me luks. Këshilla për akrepin: nganjëherë të bënë mirë, t' I lini të tjerët të shohin se sa ke.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Planet tuaja afatgjate në sektorin financiar dhe në përgjithësi që kanë të bëjnë me paratë, ju mundësojnë që të hartoni plane gjithashtu të gjata për perspektivë. Në jetën tuaj, pothuajse, nuk keni fare shpenzime të paparashikueshme. Ju kujdeseni me pedanteri që, gjithmonë ta ruani mirëqenien që keni.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Nganjëherë keni prirje që të mateni me të tjerët se sa ata kanë para. Këshilla: mos i merrni për bas si krahasim të tjerët, sepse çdo njeri si tërësi është unikët në këto raporte. E posaçërisht kur është në pyetje paraja.
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:58pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Shigjetari
(23 nëntor deri 21 dhjetor)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Nganjëherë prireni të bëni ndonjë blerje fare spontane. Sidoqoftë, shikuar në plan të gjerë, paranë e keni nën kontroll dhe të kujdesshëm rreth mënyrave së shpenzimeve.
Këshilla për të lindurit në shenjën e shigjetarit: Keni kujdes, që së paku të filloni të kurseni një çikëz. Ia vlen gjithsesi!

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Edhe sërish mund të mos e dini se ku e keni kokën (nga vështirësitë me të cilat përballeni), ju relativisht shpejt e gjeni frenin për rastet e urgjencës, që ndërlidhet me shpenzimet e panevojshme. Përmes kësaj, ju sërish ktheheni në gjendjen e mëparshme.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Ose fitoni shumë pak, ose muaji është thjeshtë shumë i gjatë. Ju të shumtën shpenzoni pa kufij, krahasuar me të ardhurat që keni. Një lojë e rrezikshme me zjarrin…
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:58pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Bricjapi
(22 dhjetor deri 20 janar)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Spekulimi nuk është me çdo kusht çështje që i përket natyrës tuaj. Ju jeni një njeri, që më me dëshirë rrini me të dy këmbët në tokë dhe gjithnjë dini dhe veproni me aq sa keni.
Këshilla: Jo çdo fondacion është i lirë nga rreziqet e mundshme. Me disa madje ka mundësi ta shtojnë pasurinë tuaj.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Ju jeni një shembull. Model lidhur me punën e kursimeve. Edhe nëse fjala është për veprime të arsyeshme financiare, duhet të keni kujdes gjatë konsumit me çmimet. Shpeshherë në praktikë dështoni në këtë drejtim. Karakteristika e juaj themelore është se, i mbani paratë tok dhe i gëzoheni faktit që nuk rrezikoheni.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Shumë energji mund të shpenzoni duke vrapuar pa cak pas parasë. Ndjesia për kursim që ju ndjek kudo pas, nuk ju lë ta gëzoni paranë që dispononi
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:58pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Ujori
(21 janar deri 19 shkurt)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Në raport me shpenzimin e parasë në parim ndjeheni shume komod dhe i siguritë, por edhe sovran. Keni nuhatje të mirë për fondacione me prosperitet dhe e dini saktë se ku ju pret fitimi, por edhe kur blen diçka, si duhet ulur çmimin në dobinë tuaj. Këshillë: Besoni më shpesh aftësive tuaja për veprim.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Ju mund të keni besim të mirë për vetveten në raport me paranë. Dhe, meqë kështu edhe mbetet, shtoni kujdes që të arrini të kurseni paratë që do ju duhen më vonë.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë
Nganjëherë fitohet përshtypja se, ju kurseni së tepërmi. Më mirë do të ishte të hiqnit dorë nga blerja e një kostumi, se sat ë jepni një Evro më shumë për të më pas
Back to top
:IROLF:
Mon Jul 27 2009, 12:58pm


Registered Member #2138
Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10am

Posts: 3284
Peshqit
(20 shkurt deri 20 mars)

Mënyra se si i trajtoni paratë
Mund të mendohet se nga natyra jeni një njeri lojës. Paraja për ju, ndonjëherë më shumë, e ndonjëherë më pak, është mjet për ta arritur qëllimin. Për aq kohë sa keni mjaft, që do t' ju mjaftojnë ta shijoni anën e mirë të jetës, jeni i lumtur. Këshillë për peshqit: Kurseni për të ardhmen.

Ana e fuqishme juaj në raport me paratë
Meqë ju jeni I gatshëm, që herë -herë t' i futeni rrezikut, shpesh keni Fitim dhe jeni krenar për atë. Dhe, ndonjëherë, edhe pse nuk keni shumë para në dispozicion, ju nuk brengoseni edhe aq shumë. Ju e dini se përherë do të keni sërish ditë të re, mëngjes të ri.

Ana e dobët e juaja në raport me paratë

Shpesh edhe vet e konstatoni se, me paratë silleni pa ndonjë përkujdesje të theksuar. Kjo është arsyeja pse nganjëherë ju ndodhë që, tek ju ë ketë lëvizje kontoja juaj.
Back to top
❤Bambolina❤
Sun Aug 23 2009, 11:09am

Registered Member #2929
Joined: Thu Apr 30 2009, 12:35pm

Posts: 3631
ARIETE: previsione per il 2009

La fortuna è al vostro fianco aspettatevi di raccogliere tante piccole soddisfazioni che riempiranno di gioia ogni vostra giornata.
Il vostro stato d'animo è frizzante e il vostro charme irresistibile. Sfruttate con sapienza questi due doni ed ogni vostro desiderio sarà esaudito.


ARIETE: soldi e fortuna

La fortuna di Giove è con voi. Molto probabilmente avrete un vero e proprio colpo di fortuna, giocate al lotto. Una grossa vincita potrebbe cambiarvi completamente la vita, il periodo migliore è verso Maggio.ARIETE: affari e lavoro

Il vostro primo impiego potrebbe essere carico di emozioni, con incontri con persone che possono farvi crescere professionalmente.
Anche nel lavoro influisce la presenza di Giove che riesce a donarvi un'incredibile capacità gestionale, soprattutto per i rapporti con ditte concorrenti e altri interlocutori. Lasciatevi guidare dal vostro intuito e il successo che stà per arrivare, probabilmente, sorprenderà anche voi.

Back to top
❤Bambolina❤
Sun Aug 23 2009, 11:10am

Registered Member #2929
Joined: Thu Apr 30 2009, 12:35pm

Posts: 3631
nje informazion me shume per dashin
Back to top
guest
Thu Aug 19 2010, 09:40pm
Registered Member #1283
Joined: Fri Sep 28 2007, 12:35am

Posts: 4466
opaa edhe i teme tjeter v.k.


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Kerko ne Google dhe ShkodraOnline.Com
Custom Search
Mire se Vini
Emri i Identifikimit:

Fjalkalimi:
Me Kujto

[ ]
[ ]
Muzik Shkodrane - Sagllam


 
Chat Box
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Shkodra ne Youtube
Any use of the name and content of this website without the explicit written consent of the owners is strictly prohibited and it is protected under law. Email:webmaster@shkodraonline.com Per cdo ankese ju lutem mos hezitoni te na shkruani Flm. info@shkodraonline.com
Theme created by Free-Source.net
Render time: 0.2915 sec, 0.0839 of that for queries. DB queries: 50. Memory Usage: 2,833kB