Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: Shkollat - Arsimi - Edukimi

<< Previous thread | Next thread >>
A i kena vajzat tona pak si teper ekstravegante?
Go to page  1 2 3 4 5
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
*Princess*
Sun Sep 30 2007, 09:37am

Registered Member #1282

Shpresoj qe mos te ma marrin kush per ters ket teme e?
Flas ne pergjithesi per vajzat gjimnaziste dhe moshat e reja.
Ketu ku jam une vajzat jane shume te thjeshta,nqs del n'nadje me pi kafe,dallohen europjano-lindoret,se vetem ato veshin taka dhe bajn tualet qysh n'pik t'sabahit.
per mua thjeshtesia ashte ajo qe e ban te bukur nje vajze.

Do te jepja jeten per te mos vdekur kurre...
Back to top
123456
Sun Sep 30 2007, 11:44am

Registered Member #1001

Kush asht i bukur vete s'ka nevoje per tualet. Lene pastaj qe gjith ato kozmetike jane te damshme per shendetin. Nuk po tham mas me u ly, po mos me e tepru.
Back to top
SuperGirl
Sun Sep 30 2007, 11:46am
Miss.Felicity!

Registered Member #514

Ne fakt kjo qe thu ti play asht e vertete, vajzat shqiptare, e sidomos ato shkodrane i kushtojne shume rendesi pamjes se jashtme, dhe kjo ne vetvete nuk asht gja e keqe per mendimin tem, vetem kur ekzagjerohet i ik lezeti!

Une shikoj sot gjimnazistet, vishen shume ekstravagante, ndryshe nga ne dikur (dhe ky dikur eshte para tre vitesh)...kohet po ecin shume shpejt, keto 15 vjecaret tashme duken si 20 vjecare, bejne tualet te forte, nuk vishen po sajohen me gjera kote, mahh se di, edhe ne kemi ba tualet, edhe ne jemi vesh, po jo kaq te ekzagjeruara si jane sot keto vajza !mistrust

Bre mâ zi kem' pun't tue shkue
Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.)

Back to top
kaloresi
Sun Sep 30 2007, 12:20pm

Registered Member #1058

Per mendimin tim keto vajzat e sotme jane tu kalu nga tre pota shkallesh me nje here! gjithsesi mund te jene me shume keto te rejat qe sapo kane fillu me marre ere! keto nuk dine te dallojne nje mbremje, feste apo darsem me nje dite te zakonshme, me ble nje kg sheqer vishen si me ken nuk di ca te them, por lum ajo vajze qe kupton cfare eshte thjeshtesia, tashme dhe <stukohen> teper qe me pase rrezik me i zane naj shi jashte lotorisen me bojna dhe behen si traktoriste! por une shpresoj te <pjeken para se te kalben>

trokit ketu
Back to top
ShKoDrAn_NyC
Mon Oct 01 2007, 05:04pm
>>>>ALBO 4 EVER<<<<

Registered Member #956

edhe une jam dakort qe vajzat shqiptare veshen shume ekstravagante... po sic e tha playgirl vetem femrat nga evropa lindore veshen ashtu... une po i shof ktu ne amerike... tan femnat qe vijne nga evropa lindore jane te lymuna e te zhugatuna qysh ne 8 nadjes me tualet... kurse femnat e tjera veshen shume thjesht... une kisha thane i fije ma pak tualet vajza se nuk ju ka lezet...

Light travels faster than sound. That is why some people appear BRIGHT until you hear them SPEAK

Back to top
*Princess*
Mon Oct 01 2007, 05:08pm

Registered Member #1282

A shifni mar vajza se e lame nam tu u zhgarravite !alien
ke shume te drejte shkodran_nyc

[ Edited Mon Oct 01 2007, 05:09pm ]

Back to top
ShKoDrAn_NyC
Mon Oct 01 2007, 05:10pm
>>>>ALBO 4 EVER<<<<

Registered Member #956

thnx playgirl...

Light travels faster than sound. That is why some people appear BRIGHT until you hear them SPEAK

Back to top
*Princess*
Mon Oct 01 2007, 05:14pm

Registered Member #1282

you're welcome shkodran_nyc

Back to top
GencI
Mon Oct 01 2007, 05:20pm
Believe In Me

Registered Member #1163

*Playgirl* ka shkruar:

Shpresoj qe mos te ma marrin kush per ters ket teme e?
Flas ne pergjithesi per vajzat gjimnaziste dhe moshat e reja.
Ketu ku jam une vajzat jane shume te thjeshta,nqs del n'nadje me pi kafe,dallohen europjano-lindoret,se vetem ato veshin taka dhe bajn tualet qysh n'pik t'sabahit.
per mua thjeshtesia ashte ajo qe e ban te bukur nje vajze.

*Playgirl* Mos I Vej Faj Femrave Qe Bejne Tualet Shume,Se Skan Si Mbulojne Ftyrat E Bukura Qe I Kan Si Tavolina Saldimi

Back to top
*Princess*
Mon Oct 01 2007, 05:22pm

Registered Member #1282

ahahahah se kisha ni najhere ne jeten teme ket lloj shprehjeje,kam qesh me te madhe
"SI TAVOLINA SALDIMI" hahahahahaha !lol je i madh vella
a din se ndoshta ke te drejte.... !shy

Back to top
GencI
Mon Oct 01 2007, 05:28pm
Believe In Me

Registered Member #1163

Kam "Shoqe" Ne Klase Qe Po Ta Shofesh Ka Gati 1 mm Krem Puder Ne Ftyre,E Nje Here Qe E Pashe Pa Krem Puder U Trema Se Ishte Leshatore,Kishte Me Shume Lesh Se Un.

E Imagjinon Dot Si Mund Te Behet Ajo Nqs E Kap Shiu Ne Rruge??? Un Se Imagjinoj Se E Pashe Kur U Be Vija Vija Ne Ftyre Si Me E Pas Zhgarravit Na I Femi 2 Vjec Me Boj Tushe.

Prandaj Thashe Mos I Vej Faj Se Pjesa Me E Madhe E Perdorin
Per Te Zhdukur Difektet Qe Kan Ne Ftyre.

Sa Per Veshjen,Skam Ci Them. Qefe Qefe Kjo Dynja.

Back to top
ShKoDrAn_NyC
Mon Oct 01 2007, 06:15pm
>>>>ALBO 4 EVER<<<<

Registered Member #956

pse s'thu ti qe keka alamet femnet ajo... hahahahha

Back to top
GencI
Mon Oct 01 2007, 06:17pm
Believe In Me

Registered Member #1163

ShKoDrAn_NyC ka shkruar:

pse s'thu ti qe keka alamet femnet ajo... hahahahha

Ne Trup Eshte Super Ne Ftyre ........ :S

Back to top
ShKoDrAn_NyC
Mon Oct 01 2007, 06:20pm
>>>>ALBO 4 EVER<<<<

Registered Member #956

po kot nuk i ka fale zoti qesete zeza te plehnave... per raste te tilla... lol

Back to top
*Princess*
Mon Oct 01 2007, 06:21pm

Registered Member #1282

GencI ka shkruar:

Kam "Shoqe" Ne Klase Qe Po Ta Shofesh Ka Gati 1 mm Krem Puder Ne Ftyre,E Nje Here Qe E Pashe Pa Krem Puder U Trema Se Ishte Leshatore,Kishte Me Shume Lesh Se Un.

E Imagjinon Dot Si Mund Te Behet Ajo Nqs E Kap Shiu Ne Rruge??? Un Se Imagjinoj Se E Pashe Kur U Be Vija Vija Ne Ftyre Si Me E Pas Zhgarravit Na I Femi 2 Vjec Me Boj Tushe.

Prandaj Thashe Mos I Vej Faj Se Pjesa Me E Madhe E Perdorin
Per Te Zhdukur Difektet Qe Kan Ne Ftyre.

Sa Per Veshjen,Skam Ci Them. Qefe Qefe Kjo Dynja.

rrezikja!!!!!!!!!
ka lloj-lloj rreziqesh ne jete,smund tju vesh faj vertete !shy

Back to top
GencI
Mon Oct 01 2007, 06:21pm
Believe In Me

Registered Member #1163

ShKoDrAn_NyC ka shkruar:

po kot nuk i ka fale zoti qesete zeza te plehnave... per raste te tilla... lol

HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa Ske Pse Perdor Qeset Mer Se Ka Carcafe Ose Doggy Style HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa

Back to top
ShKoDrAn_NyC
Mon Oct 01 2007, 06:26pm
>>>>ALBO 4 EVER<<<<

Registered Member #956

sa ke qesh he burr... mandej doggy style nukasht shume i sigurte se kot ban gabim ajo e kthen koken me te pa... shkon per lesh mandej... hahahahhaha

Back to top
shkodra
Mon Oct 01 2007, 09:09pm

Registered Member #237

jam dakort edhe une qe femratr shqiptare vishen ne menyre te ekzagjerume ..po pastaj ato femra sidomos shkodrane po si veshen ne shkolle ato rroba te bukra qe mu pa duken buku ku do i veshin pub diskoteka.?

no comment......
Back to top
Rusjani
Mon Oct 01 2007, 09:30pm

Registered Member #501

mendoj se nuk jan vetem gjimnazistet por dhe studentet. por do te kisha than ma rrespekt per gjinin femerore, nese ka dikush ndonje difekt nuk a e thanun me u tall pasi ashtu e ka kriju Zoti, po po te ishin motrat tona ashtu a do te ishim tall a?
pastaj ktu tregohet se femra nuk ka rrespekt per vedin e vet deri sa iniciatorja e ksaj teme tall gjinin e vet, paramendoni se sa mund te ken djemt. pastaj lindin paragjykimet ndermjet gjinive.
kur skan rrespekt per vedi femrat ateher si pretendoni me pas gjinia mashkullore.
me kete rast kerkoj prej moderatoreve te fshin shkrimet e me siperme ku shfaqin tallje dhe diskriminim ndaj gjinis femerore
Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Tue Oct 02 2007, 11:35pm

Registered Member #670

Per mendimin tem..Me u majte nuk ka gja te keqe po kjo perfshin: gusto, estetike, elegance dhe seriozitet kaj here.. Kur vjen puna te e lymja, kam probjem me vajzat ne Shkoder ne pergjithsi. Po ju jap nji rast.. kur shkova ne Shkoder heren e fundit, me thoshin pse nuk lyhesh une isha ly po e jemja asht shume natyrale dhe e koncentroj aty ku e di se asht dicka me u theksu.. Ishte vajze 16 vjece dhe u lyte si me kene zhgarravine teper rane. Me foundation, pudra, te kuq ne faqe etj etj qe ne ate moshe duhet te jene natyrale.
Rendesi ka me u majte e rregullt, me vu krem me majte fetyren bute dhe te hidratume dhe me u ly kaj here per raste. Dite per dite dicka krejt natyral.. Si perfundim..pajtohem me mendimet tuaja dhe ktu asht nji shprehje "less is better" ma pak asht ma mire...
Ne gjimanz asht ma mire qe me pase uniforme... sinqerisht ka lezetin e vet..

I care and I wish well!

Back to top
BRUNJA_USA
Wed Oct 03 2007, 12:57am
MRS.

Registered Member #1062

VAJZAT E SHQIPRIS JO VETEM NE SHKODER POR GJITHKUND NE EUROP KAN MERAK ME E NDJEK MODEN SHUME EDHE PSE DISAVE NUK U SHKON HIC KJO MODE QE ESHT TANI..KUR KAM KENE NE SHKOLL NE TIRANE PARA SHUME VITESH KAM PAS NJE MESUSE AMERIKANE DHE AJO THOSHTE SE JU VAJZAT MENDONI QYSH TE SHTUNEN CKA ME VESH TE HENE LOL..MASANEJ VJEN PUNA E TE LUERIT DHE SHKARRAVITEN SI MOS ME KEQ DHE NUK E DIN SE ATO NGA AI TUALET JAPIN SHUME ME TE MEDHAJA SE CJAN NE MOSHE..ERDHI KUSHERIRA JEME PER VIZIT NGA TIRANA NE USA DHE DO DILSHIM ME BLE RROBA KUR E SHOF ISHTE VESH SI ME KEN TU SHKU NE DASEM ..I THEM KU SHKON MAR SE SHOPING JENA TU SHKU PO VISH DICKA ME TE THJESHT ..ME THA ME ARDH TI NE TIRAN DHE ME U VESH ISHTU UNE SDAL ME TY AHAHAHAHA..UNE MENDOJ SE NJERIU DUHET TI KUSHTOJ RENDESI PAMJES SE JASHTME POR JO TE JET GJEJA ME E RENDSISHME PER TE DHE MASANEJ VARET SE KU DO SHKOSH..NJE GJE TE MIRE E KA KY VEND KU JETOJ UNE SE SA ME THJESHT AQ ME BUKUR DUKESH ..SA PER SHKOLL MENDOJ SE SI UNIFORMA SKA SE JA VEN MENDJEN MSIMEVE ME SHUME SE SA MENDON SE KUSH I KA RROBAT ME TE BUKURA DHE HARRON SE PER CKA KE SHKUA NE SHKOLL...

when ur in love u cant fall asleep cause reality is better than ur dreams !!!!!!!!!
Back to top
ShKoDrAn_NyC
Wed Oct 03 2007, 02:24pm
>>>>ALBO 4 EVER<<<<

Registered Member #956

Brunja ke te drejte ktu ne amerike kena ra raht per te veshun... nuk tham se nuk veshena me gjana te mira por nuk e e kzagjerojme... randsi ka mu vesh njeriu ne rregull e jo sikur asht tuj shku ne club... une per vedi kam ba ne amerike ate qe se kisha ba kurre ne shqipni... kam dal ne me ste manhattan me breke banjet e me kanatiere e kam shku kam plotsu dokumentat per shkolle te mesme... e kerkush se tha i gjys fjalet as qe e kthej kryt me me pa...

Back to top
*Princess*
Wed Oct 03 2007, 02:40pm

Registered Member #1282

shume e drejte ajo qe thoni ju siper,por problemi ashte se ne shqipri jane mesu tash me njat lloj metodet dhe nuk ju bahet me nryshu,nfakt nuk kane faj se me nej atje natyrale i shajn tane e detyrohen me u pikturu ateher

Back to top
shkodra
Wed Oct 03 2007, 08:59pm

Registered Member #237

une jam dakort me play girl...ne shqiperi jena te mesume......masanej ne shqiptaret paragjykojme shum.....pastaj vetem ne mashkujt skena goje me fole na i pelcejme ato femra qe veshen ne menyre ekstravagande........une per vedi i pelcej edhe nej femre ne qofte se asht e bukur pse mos te tregoje bukurine e saj.....

[ Edited Wed Oct 03 2007, 09:01pm ]

no comment......
Back to top
*Princess*
Wed Oct 03 2007, 09:01pm

Registered Member #1282

a shifni sa realist ky siper!!bravooo
ndoshta jane djemt qe i detyrojne vajzat me kene te tilla

Back to top
Go to page  1 2 3 4 5  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF