Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: Shkollat - Arsimi - Edukimi |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
A i kena vajzat tona pak si teper ekstravegante? |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | te lumt. Zjermi shqiptare ne pergjithsi jan 1sha. pa po e kupton masi te kaloj i far kohe. | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Me shum rrespekt me parafolsit e mi por nji gja nuk jam dakord me asnjanin parafolsat e mi sidomos me shprehjen se disa shqiptare tentojn me pas ekstaravaganc ekzagjeruse. Mduket mu se po munohna tetan me paragjyku tjert kur vesha asht shije personale kastan asht kjo bot e bukur se i ka tetana ngjyrat mren (ska kod veshjet menimi personal). Une flas per vedi tetana ato femna qi kane kamt e bukura dhe gjoksin e bukur per mu ne kostum bajet te dalin se vetem qefi me bahet se ska kurrgja te keqe, se femna e bukur asht si piktura e bukur qi nuk ke te gime me pa dhe me e shiju bukurin e saj tan kohen, dhe se kuptoj pse duhet me i dhane emen te keq kur gjithkush ka jeten dhe boten e vet, tjetra mu me duket si me ken tuj qite ne gjygj tetana ato vajza apo gra qi veshen nrysh (ekstravagande si term) si me ken modelista tetan na, dhe ma e keqja qi me vret mu asht kur i vlersojm si individa (karakterin e tyne) prej veshjes. Personalisht besoj se ka ardh koha mu shqetsu ma shum se per ca kane ne kry (njohuri dhe edukate) femnat tona sesa ca veshin ato, veshja asht shije personale dhe se kuptoj pse vazhdon mu ba kaq e madhe kur s'duhet me kene problem i joni hic veshja dhe puna tjerakuj, tjetra mduket mu se tetan na jena rrit para kohet e kena kalu shpejt fazen e rinis, dhe po harrojm se kena ken te ri edhe na e fort na e ka pas ana veshjen (ekstravagante si thirret sot), per mu veshja asht pjes e shijes, mirmatjes, kulturs personale dhe nuk me duket hic ekstravagante. Per mu mos na i gjet e keqe tjeter vajzat dhe femnat Shqiptare vec u veshin ekstravagante. Ekstravagante per mu asht me dal lakuriq ne mes te dimnit dhe qi dridhet prej te ftoftit per me ken ne qener te vemenjes, por me veshe ca asht moda dhe veshin tjert kjoft ky mini fun apo sotjena nuk jan ekstravaganc. Gjithkush ka opinionin e vet dhe ja rrespektoj gjithkuj por ky asht i jemi. Falemners Lec Neli Vetem njohuria, eksperienca dhe hapsina s'kane kufi, dhe vetem ura e njohuris dhe eksperiences te con te inteligjenca dhe menquria e karakterit [ Edited Fri Oct 05 2007, 08:33am ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
sT... |
| ||
PeAcE![]() ![]() Registered Member #261 Joined: Sat Dec 23 2006, 09:34pmPosts: 788 | ShKoDrAn_NyC ka shkruar: pube e klube e diskoteka po ka sa te dush... veshe minifudin ne ato vende... por jo me shku ne shkolle... cdo gja ka vendin e vet... mandej s'asht e thanun mu vesh me minifund e me gjoks jasht e me vu 3 kile make-up qe mu duk terheqese... mu ato femna vec ma neverisin ma shume... une e du femnen natyrale... e tan ai tualet e mbulon tiparet e femnes e vetem nadje e dallon se si duket tamna ajo femen... se ndoshta duket bukur me tualet e e zhugatun po kur cohesh nadje prej gjumit e e shef se si duket pa tualet te hin harmia... pernjat ekstravanganca e ekzagjerume nuk duhet mbeshtet... me ken ekstravagante po me lezet e joshese asht gjaja ma e mire... Oh si me kenaqe me kete koment ![]() ![]() In heaven, all the interesting people are missing | ||
Back to top | | ||
sT... |
| ||
PeAcE![]() ![]() Registered Member #261 Joined: Sat Dec 23 2006, 09:34pmPosts: 788 | Lec, sigurisht eshte si thua ti. Secili ka guston e vet dhe nuk duhet paragjykuar. Per mua te vishen si te duan, por me ben cudi fakti qe te gjithe kane te njejat gusto: Lyhen shume dhe vishen e mbahen ne maje te takave me minifunde, minishorts ne cdo orar te mundshem apo cdo lloj vendi!!! Nuk po i paragjykoj si vajza te mira apo te keqia, por eshte dicka qe te vret syrin. Me beso atje e bejne per tu dukur dhe per hire te shoqerise ku jetojne, sepse nqs ti shkon me tuta apo shapka ne shkolle te gjithe te shikojne si alien! E re jam dhe une, por me pelqen origjinaliteti dhe freskia. In heaven, all the interesting people are missing | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Une kam boll stres me shku per vizite se ta cajne kryt te tane... veshu se po te sheh kojshija, lyju se kane me thae kshtu e ashtu... marrina per mendimin tem... Nje femer bjen ma ne sy ne Shkoder me nji pale pantallona te zeza qe te rrine bukur ne trup, me nje bluze clasike, nji pare perla dhe vathe perla, floke te drejte nje ngjyre, e lyme natyral..kshtu tham se te tjeret jane tane njisoj dhe ndjekin te njeten mode hahaha. Nuk mundena me pergjithsu natyrisht po shumica ashtu jane...Une besoj ne higjene, pasterti, gusto, elegance.... Ktu asht e kunderta, njerezit veshen dhe lyhen kur dalin ma shume ne pune ose naten si quhet night life... E sa here kam shku ne bizhame me ble buken dhe s'te sheh kush me sy te keq hahahaha.. !amazed I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | ma ktu me fole fjale te bukra dime te gjithe po te folim ate qa eshte dhe ekziston ne shqiperi........ no comment...... | ||
Back to top | | ||
Tina_sh |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1275 Joined: Tue Sep 25 2007, 09:39amPosts: 154 | WOOOOOOUUUUUUWWWWWWW Me bahet qefi shum per komentet qe kan lan djemt ton, edhe une ato pak here qe kam qene ne shkoder ishin me ty neverit kajher se si veshen e se si lyhen..... si me ken ne pazar me u shit, kush po shitet ma shpejt... them se ajo menyre ja ul krejt vleren femres,,,, them se femra duhet me majt vetin ne nje fare menyret... por pa ekzagjerime... jam ba 20 vjece hala nuk kam vu nje her make-up ose ngjyra kuqe buzeve etj... pasha zoten... se me duket si me ken tuj vu llaq ndertimit... ma bukur duket njeri me majt fytyren e paster natyrale, me laps te zi edhe mascara syve, me nje ngjyre te leht shum buzeve... nje veshje te thjesht dhe te bukur.... por gjithkush ka ate stilin e vet...po nuk me duket se ato femra dalin ma te bukura se nje femer natyrale se bukurin ta fal zoti jo bojnat et b...a jasht.... me falni per shprehjen !lol [ Edited Mon Oct 08 2007, 08:45am ] TE DUA VETEM TY..... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | boh....kam pershtypjen se te gjithe po ekzagjeroni. Ne shkoder jane ne minorance femrat super-ekstravagante me dy gisht make-up qe po thoni ju. Jua siguroj qe ka mjaft vajza (i shoh perdite, po ju sjell edhe foto nese doni ![]() ![]() Pastaj raste ekstreme ka kudo, edhe ne vendet e zhvilluara te Europes, edhe ne USA, nuk eshte e thene qe vetem ne Shkoder ekzagjerohet. Mu nuk me duket aspak normale te shkosh ne shkolle me tuta...ashtu si nuk me duket normale te shkosh me minifund, ose bark jashte e gjera te tilla. Gjithmone ka nje rruge te mesme...te mbahesh eshte bukur, eshte kulture, gjithmone pa kaluar kufinjte. Mos i paragjykoni kaq shume femrat shqiptare, pasi shume pak prej tyre vazhdojne akoma me idene e futjes ne Evrope me vrap....shumica kane krijuar tashme stilin personal, brenda rregullave dhe normave te pranuara nga shoqeria ![]() [ Edited Mon Oct 08 2007, 12:38pm ] Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | super je e madhe me te vertet complimeti ..fjale me vende ke fole ..une sbesoj se i ke vene kapakun temes..bravo bravo... no comment...... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | thnx shkodra, takoj edhe une kajhere ![]() ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
*Princess* |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1282 Joined: Thu Sep 27 2007, 11:03amPosts: 1998 | zjermi ka shkruar: Vajzave tona komplimente per menyren se si mbahen. jo te tana e teprojne. i bajn konkurence te tana femnave qa mund te jene ma te bukrat ne bote. po me bahen 3jave duke pa femnat ketu dhe ta dini se, ju femna shkodrane ja merrni ne kthese ma te mires. Jeni YJE Botet. ![]() o ty tlumte ajo goje mar djale!!!!!! Do te jepja jeten per te mos vdekur kurre... | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Edhe une si *Playgirl* ba me ishtu apo ba me i heke gja fjalve te zjermit e pranoj se baj gabim, kshtu qi edhe une po i percjedh pershnejtet per menimin dhe fjalt e sakta te zjermit (bravo zjerm se femnat e Shkodres i kena bomba dhe fantastike) Falemners Lec Neli Vetem njohuria, eksperienca dhe hapsina s'kane kufi, dhe vetem ura e njohuris dhe eksperiences te con te inteligjenca dhe menquria e karakterit [ Edited Sun Oct 28 2007, 02:44pm ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | hata jeni por mas e mani menjen aty tash,se po na detyroni me vesh kostumat para se me hi ne forum....hahahaa.hajdeni e shifni ne belgjike,si me pa punu shumica e femnave ne bujqesi,verdhuce pa shije te mrapshta boll.....ju jeni yje si nji nate pa vrancin | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | belgium ka shkruar: hata jeni por mas e mani menjen aty tash,se po na detyroni me vesh kostumat para se me hi ne forum....hahahaa.hajdeni e shifni ne belgjike,si me pa punu shumica e femnave ne bujqesi,verdhuce pa shije te mrapshta boll.....ju jeni yje si nji nate pa vrancin Kujdes mar ti, merre avash avash njiher ta marsha mos e vesh kostumin se na more ne tjerve ne qafe, e masanej na len noj kompliment edhe ne mor ta marsha, se per ipare po nisen tana me te ardh ne belgjik e po ju mete tanve ktyne tjerve thate m'duket mu, me si ja ke nise ti mor zotni belgium ta kesh ifeja ma shum konsiderat per mashkujt tjer si thu ti, e sa per pergjigjen jam me ty (hata jane) T'pershnes mor dreq se e meriton prejmen [ Edited Fri Dec 07 2007, 04:21pm ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | hahahahahaha....zotni LEC NELI....ne rradhe te pare te pershendes... te mira jan,por nuk dal prej temave tjera eee,flas per femrat shqiptare ne pergjithesi,e jo vetem per shkodranet.(korcare)hahahahaha qeshi.per me u vesh jan njishi,qa jan italianet a mos po kan gja ma teper,se shqiptaret.dhe nji tjeter gja:a i ke vu re femnat i taliane,sidomos ma teper sicilianet,kajn nji ftyre te shkurtra, si me pa ken tana kushrina mes vedit.hahahahahahahaha por keto shqiptaret ku ishin fshe?edhe un shkova u martova kaq shpejt.....hahahahahahaha funi funit un ne shkoder jam beqar,ne gjendje civile.kjo ne europe nuk njehet....hahahaha veshen bukur,edhe ju shkojn teshat.thes me ju veshe e prap te bukra dalin.kurse keto ketej,imut-me fal per shprehje...mor nji rrobe qe kushton 1000euro,ju duken si me pa ju vesh,kominoshe punet..hahahahahaha.personalisht,ska pse i met hatri kujt se nuk ja them chatit,se nuk di mu shpreh.po me ken live,balle perballe nuk gjen ma llafazan per keto pune,edhe pak nyc ne goje......hahahahahaha...te uroj nji darke te kandshme,dhe shendet e harmoni pac ne familje..........faleminderit zotni LEC................... | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | belgium ka shkruar: hahahahahaha....zotni LEC NELI....ne rradhe te pare te pershendes... te mira jan,por nuk dal prej temave tjera eee,flas per femrat shqiptare ne pergjithesi,e jo vetem per shkodranet.(korcare)hahahahaha qeshi.per me u vesh jan njishi,qa jan italianet a mos po kan gja ma teper,se shqiptaret.dhe nji tjeter gja:a i ke vu re femnat i taliane,sidomos ma teper sicilianet,kajn nji ftyre te shkurtra, si me pa ken tana kushrina mes vedit.hahahahahahahaha por keto shqiptaret ku ishin fshe?edhe un shkova u martova kaq shpejt.....hahahahahahaha funi funit un ne shkoder jam beqar,ne gjendje civile.kjo ne europe nuk njehet....hahahaha veshen bukur,edhe ju shkojn teshat.thes me ju veshe e prap te bukra dalin.kurse keto ketej,imut-me fal per shprehje...mor nji rrobe qe kushton 1000euro,ju duken si me pa ju vesh,kominoshe punet..hahahahahaha.personalisht,ska pse i met hatri kujt se nuk ja them chatit,se nuk di mu shpreh.po me ken live,balle perballe nuk gjen ma llafazan per keto pune,edhe pak nyc ne goje......hahahahahaha...te uroj nji darke te kandshme,dhe shendet e harmoni pac ne familje..........faleminderit zotni LEC................... Te pershnes edhe une ty mor i nerum belgium se na bane me qeshe e na knaqe. Po se paskam dite se kenke kaq dreq mor megjithse asht dasht mem pa punu pak intuita duke pas parasysh se je rrit ne Shkoder megjithse simpatizohem me menimin tan dhe (temin para se mu martu) se ska jete pa bukurin e femnave tona (Shqiptare-Shkodrane si te jen) dhe pa paragjyku Italianet si pak sa te marume me duken mu kur i shof se ktu ne Londer i kena si kane Grekt Shqiptart me grumull, kurse per mu mos u ban marak se nuk ti thom kuj ba me te pa ne Shkoder se nuk je beqar por edhe ti mas harro me ma kthy edhe mu kyt ner ner qi po te baj. E mos u ban marak mor dreq se llafollogjia asht ur lidhse me njerzt kshtu qi mos u shqetso hic per at pun se duhet. Tash po ta mylli tu te uru tana te mirat ishalla e te pershnes mor zotni i nerum dreq. Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | zotni LEC....tash ta pash fotografin.sa te shoh ne shkoder,ndroj rruge...hahahahahaha skam ca te baj tash.hahahahaha unpo baj zene se nuk te pash,e ti mos e ki mendjen......qeshemnuk kam per natyre,mos me nderu e respektu edhe ma te voglin femi......respekte.. nje tjeter gja po te pyes,shoqnore nese pranoni???ju lutem? si e more guximin me vendos,foton??se po arrij te kuptoj,me te vertete qe eshte me reale,kjo online pse jo po u arrit kjo gje,vec jetegjatesi vlera i jepen shkodresonline....bravo per guximin,une mendoj te lej pak kohe se asht shpejt...por te siguroj para se me u shpall une,kandidat per votime....hahahahahaha edhe me e vu foton,nuk me njohin shumica....ca te bej i ka jeta........shendet | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Peshnetje mor belgium zotnia. Un e vuna foton teme sepse me duket mu noshta e kam gabim por edhe kur te drejtohet ai tjetri e ka ma te thjeshte me tu drejtu kur e din se me ke po merret, masanej mor belgiumdjali t'ban edhe principi me u pri taman me njerz se pret te njajten gja prej tyne edhe s'me duket se S'kam NOJ gja TE MADHE me mshef prej kuj ja, iky jam une. Gjithsesi e pranoj se jo gjithkush e konsideron si e konsideroj une kyt forum, masanej avash avash bahen gjanat e mira, mir asht me ja fillu mar si thu ti. Kurse kushdo qe me njef asht i mirpritun me i ba dy pare muhabet e pi nji kafe, caj apo ca ti dojn zemra kurdo qe tme shofin ne rrugt e Shkodres apo ne rrugt e Londres. Te uroj tana te mirat e tu prift sa ma mar e mir Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
BRUNJA_USA |
| ||
MRS.![]() ![]() Registered Member #1062 Joined: Sat Aug 11 2007, 02:54amPosts: 1395 | AHAHAHAHAHH LEC E BELGIUM ME KENI BA ME QESH ME PUNEN E BEQARIS CKA DASHKENI ME KURDIS EDHE JU LOL BELGIUM TI JA KE PAS MENDT VEDIT QE SPO E NXJERR FOTON NE AVATAR SE UNE E LECI E KENA HANGER E TESH PO MESIM BEQAR TAN JETEN LOL GJITHSESI FEMRAT SHQIPTARE I DALLON KUDO SE E MBAJN VEDIT ME PAS LEZET ME I PA ... BELGIUM TY TESH PO TA GJEN BRUNJA I KORCARE SE I PASKE MERAK SHUME LOL VECSE KTO QE NJOH UNE JAN I GJYS METRET JO SI SHKODRANET AHAHAHAHAHAHAHAHAH when ur in love u cant fall asleep cause reality is better than ur dreams !!!!!!!!! | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | BRUNJA USA.......respekte! hahahaha po ca te bej,se un po e vuna foton e ma gjeti grujaaaa,aq ma teper nuk kupton shqip hajde mushja mendjen asaj,se nuk asht catt.......hahahaha shyqyr qe hala nuk ka ardhe,e baj marrina hahahahaha neper faceonline si te me dalin....e ma teper gjysa e nats me shkon ne online,e 2ore te mira,tuj fshi regjistrimet......hahahahaha se po i harrova,vec me ba lufte me te...ti naq flet kollaj se je nji kontinent ma lerg...por po me njofti,naj njena ex,ose premtu e harru.........hahahaha korcaret ,mas mi shaj se i kam gjan...hahaha pastaj un nuk jam xhuxh ,maj moter.1.82/80kg/43nr e kams,po ajo me hup neper shpi......hahahaha ose e harroj ne ashencor ...edhe nji gja!mas i thuj kujt se un me LECIN dona me shku ne moldavi ehahahaha te uroj shendet e kjosh e lumtun,se yll qenke moj moter... | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | belgium ka shkruar: BRUNJA USA.......respekte! hahahaha po ca te bej,se un po e vuna foton e ma gjeti grujaaaa,aq ma teper nuk kupton shqip hajde mushja mendjen asaj,se nuk asht catt.......hahahaha shyqyr qe hala nuk ka ardhe,e baj marrina hahahahaha neper faceonline si te me dalin....e ma teper gjysa e nats me shkon ne online,e 2ore te mira,tuj fshi regjistrimet......hahahahaha se po i harrova,vec me ba lufte me te...ti naq flet kollaj se je nji kontinent ma lerg...por po me njofti,naj njena ex,ose premtu e harru.........hahahaha korcaret ,mas mi shaj se i kam gjan...hahaha pastaj un nuk jam xhuxh ,maj moter.1.82/80kg/43nr e kams,po ajo me hup neper shpi......hahahaha ose e harroj ne ashencor ...edhe nji gja!mas i thuj kujt se un me LECIN dona me shku ne moldavi ehahahaha te uroj shendet e kjosh e lumtun,se yll qenke moj moter... JU PERSHNES TE DYVE BRUNJA USA DHE BELGIUM SE SPO NA LENI RAHAT E TI BELGIUM ANKOHESH SE KE METE NE FORUM TAN NATEN, PO RRI NE PUN TANE E KERKUSH SPA MERRET ME TY POR VETE JE TU E KRU. PA CA E MAKE EDHE FJALEN EDHE TI VEC BELGIUM, PO A SE MENON SE PO NA MERR NE QAFE MOR TA MARSHA, PO UNE JAM I MARTUM ME DY DJEM MOR DJALE PO EDHE TI PA ISHE I MARTUM MOR DREQ, MASANEJ KUR BAJM NOJ PLAN BASHK NUK ASHT ISOJ SI ME PA BA ME TAN FORUMIN, MAJ DA SEKRETE MAR BURR SE TASH PO NA DUHET ME ANULLU AMOLDAVIN SE SKA KU ME SHKU PA MA MARR VESH GRUJA. SA PER TEMEN FEMNA TE BUKURA KA PREJ GJITHKA SHKODER, SHQIPNI, EUROP, BOTE POR PUNA AHT ME U MARR VESH ME TA E ME GJETE MIRKUPTIMIN DHE DASHNIN QE TE MAN LIDHUN PER TA. Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | hahahhaha.zotni LEC po un ne pun teme rri ne forum,se nuk ka njeri.e rrij tuj shi e pastru....hahaha por brunja erdhi e me tha,hajde ta trazojm,zotni LECIN.un nuk baj gja....tan me bini ne qafe.hahahahaha.masanej si thash kuj tjeter pervec brunes,se gjithmon kan than para se te largohesh thuja dikujt se pritna zat,e na u blloku avioni?hahahahaha po na kerkojn me kryq te kuq....... | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | belgium ka shkruar: hahahhaha.zotni LEC po un ne pun teme rri ne forum,se nuk ka njeri.e rrij tuj shi e pastru....hahaha por brunja erdhi e me tha,hajde ta trazojm,zotni LECIN.un nuk baj gja....tan me bini ne qafe.hahahahaha.masanej si thash kuj tjeter pervec brunes,se gjithmon kan than para se te largohesh thuja dikujt se pritna zat,e na u blloku avioni?hahahahaha po na kerkojn me kryq te kuq....... Pa te dy e paskeni kurdis me brunen e Ameriks e, hajt hajt se tash pa e gjeni edhe ju mor belgium, masanej se nuk e kuptova fort mire ti pa pretendoshe se pa rrishe n'pun tane kur s'ka njeri, ca bake ti kur paska njerz mor njiri, m'duket mu na paske marr n'qafe ta marsha, se paksi shum m'ka fillu gruja me ma hedh larg e larg tash koht e funit. A m'vjen keq por s'ka ma plane me ty, tash e mrapa ta pa te diftoj vetem minuten e funit se s'tmaka goja mjalt hic, masanej mos u justifilo mar burr se se han dreqi madhin e vet i thojn i fjals kshtu qi nuk pa kishe nevoj me i diftu kuj ti as une, po hajt se tash kam msu. Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
BRUNJA_USA |
| ||
MRS.![]() ![]() Registered Member #1062 Joined: Sat Aug 11 2007, 02:54amPosts: 1395 | AHAHAHHA LEC E BELGIUM RRINI URT SE JUA THIRRA GRAT NE TELEFON E ATHER PO E SHIFNI MOLDAIN ME DULBI LOL WOMEN STICK TOGETHER SO STOP THE NONSENSE AND BE HAPPY FOR WHAT U GOT AND DON'T SWEAT FOR WHAT U WANT AHAHAHAHAHAHAHHA when ur in love u cant fall asleep cause reality is better than ur dreams !!!!!!!!! | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | hahahaha BRUNJA USA.....ne radh e par te pershendes! me dylbi e cfar dylbish,prej atyne qe majn corrat.hahaha......edhe ti maj mas na ban presion me telephone,se po ndroj numer tel.hahaha njashtu si thu ti asht,me i majt afer njata qa kena e me i dasht fart se nji jete kena.....faleminers e te uroj nji jete sa ma te lumtun e shendet .... | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |