Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Shkodranët nëpër Botë dhe ne Trojet Shqiptare :: Shkodranët rreth Globit |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Shkodranet (&te tjere lol) ne UK... |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Daisy |
| ||
![]() Registered Member #3276 Joined: Wed Sep 02 2009, 01:11pmPosts: 9 | Vetem tema te amerikes kishte ktu, thash te mblidhemi dhe iher ne te Anglise, mos te ndihemi jasht ![]() Po e shijoni kohet kto dit? lol | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Hajt se po filloj prej vedit e msanej po ti rreshtoj ata qe i njof e ata qe kam kuptu e ndi se jetojn ktu ne Angli forumista Zamir Kaceri _GUINNESS_ Edmond-Cela Guest choco-cream Geni _london Holly Kejsi Shqiptare Besoj se asht edhe shkodraninemergim po s'jam i sigurt [ Edited Wed Sep 02 2009, 03:25pm ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Kujdes Zamir Kacerin kaq di me ju thane per UK.ne | ||
Back to top | | ||
Daisy |
| ||
![]() Registered Member #3276 Joined: Wed Sep 02 2009, 01:11pmPosts: 9 | Flm Lec,,,sa te urt i paskemi kto te anglis ktu ![]() bud prsh...kush na qenka ky miku?lol | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Daisy ka shkruar: Flm Lec,,,sa te urt i paskemi kto te anglis ktu ![]() Jan ba si veni (te qete e te permajtun) apo nuk integrohna kollaj na shqiptart, qysh diten e dyte bahna Anglez hahhahahaha Daisy ka shkruar: bud prsh...kush na qenka ky miku?lol Pa te diftaj vete se ky miku asht TMERRI DERGUTIT VETE dopjo ZZ KACERI, po tash qi ka fillu studimet sasht tuj mujt me gjet kohen me kene ma aktiv ktu si dikure. Edhe nji sygjerim te vogel mos e e pyt ::budin:: fort se edhe ky asht TMERRI IRLANDS dora vete [ Edited Thu Sep 03 2009, 06:16am ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
Rose |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3399 Joined: Thu Oct 15 2009, 09:08pmPosts: 35 | Paskam dhe komshi ktu ![]() | ||
Back to top | | ||
West**** |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2098 Joined: Mon Jul 14 2008, 12:46amPosts: 1827 | Shkodranin ne mergim a kemi ne Toronto Z.Lec. | ||
Back to top | | ||
Pitkini |
| ||
Insan![]() ![]() Registered Member #3413 Joined: Fri Oct 23 2009, 01:23amPosts: 77 | Pershendetje ![]() Me gjith se kjo tem keka shume e ftoft, Po mu mduket vedi si pol i nxeht ![]() Ju pershendes Nga Londra. | ||
Back to top | | ||