Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: Rreth Shkodrës dhe për Shkodrën |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Permbytjet dhe rreziku i pembytjes te Shkodres !!! |
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | 5.12.2010![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | 5.12.2010![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Shume impresionuse. Nqs s'gabohen i kane hedh si gure e rane anesh per me penngu sadopak ujin. ![]() | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | Special_One ka shkruar: Përmbytjet, disa persona sheshin bukë me trefishin e çmimit në Shkodër SUNDAY, 05 DECEMBER 2010 16:07 SHKODER – Lajmifundit – Disa individë raportohet se kanë filluar të abuzojnë me situatën e krijuar nga përmbytjet në Shkodër. Ndërkohë që Bashkia e qytetit ka marrë përsipër furnizimin e banorëve me ushqime, raportohet se individë të caktuar janë duke shitur buke me trefishin e çmimit tek familjet që ndodhen në vështirësi nga kushtet e motit. Në lagjen "Xhabije" buka shitet me 100 lekë të reja, në "Tophanë" çmimi i bukës ka arritur me 150 lekë të reja, e njëjta situatë mësohet se po ndodh edhe në disa zona të tjera të Shkodrës. Sipas burimeve nga shtabi i emergjencës, edhe gjatë ditës së sotme ka vazhduar operacioni i furnizimit me ushqime të banorëve të prekur, ndërkohë që këta shtetas abuzues, po shfrytëzojnë përmbytjen duke shpërndarë ushqime me çmime të larta nëpër banesa. Bëhet e ditur se policia është urdhëruar të mbikqyrë këtë situatë. Ityne stervina ( se nuk jane njerez) di vec me i thane 'mos bashi hajr'! :-& | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | .![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | ☼sunshine ka shkruar: . ![]() Per mas shnedjes, sdo te ket kund ma hadh se me pa mundin e kushedi sa viteve nen uje ne ikyt menyre! Zot banju ndime ketij popull. Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | .![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | ☼sunshine ka shkruar: 5.12.2010 ![]() ka pa shaf bixhistenin, e kishin vjedh skishin lan gja ne te magjypt a gabelt kudi un ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | mirse i vjedhin po kur ku e si i kalojn smarr vesht a i shef kush...psssssss![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | ~*Christel*~ ka shkruar: Special_One ka shkruar: Përmbytjet, disa persona sheshin bukë me trefishin e çmimit në Shkodër SUNDAY, 05 DECEMBER 2010 16:07 SHKODER – Lajmifundit – Disa individë raportohet se kanë filluar të abuzojnë me situatën e krijuar nga përmbytjet në Shkodër. Ndërkohë që Bashkia e qytetit ka marrë përsipër furnizimin e banorëve me ushqime, raportohet se individë të caktuar janë duke shitur buke me trefishin e çmimit tek familjet që ndodhen në vështirësi nga kushtet e motit. Në lagjen "Xhabije" buka shitet me 100 lekë të reja, në "Tophanë" çmimi i bukës ka arritur me 150 lekë të reja, e njëjta situatë mësohet se po ndodh edhe në disa zona të tjera të Shkodrës. Sipas burimeve nga shtabi i emergjencës, edhe gjatë ditës së sotme ka vazhduar operacioni i furnizimit me ushqime të banorëve të prekur, ndërkohë që këta shtetas abuzues, po shfrytëzojnë përmbytjen duke shpërndarë ushqime me çmime të larta nëpër banesa. Bëhet e ditur se policia është urdhëruar të mbikqyrë këtë situatë. Ityne stervina ( se nuk jane njerez) di vec me i thane 'mos bashi hajr'! :-& Indeed!!!! | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | Përmbytjet, Berisha: Një pagë e imja shkon për zonat e përmbytura MONDAY, 06 DECEMBER 2010 13:12 TIRANE—Lajmifundit—Kryeministri Sali Berisha deklaroi sot në mbledhjen e grupit parlamentar se përmbytja ka bërë të domosdoshme shpërnguljen e mbi 12 mijë banorëve nga shtëpitë e tyre por nga ana tjetër ka ngujuar në pallate dhe shtëpi dhjetra mijë të tjerë. Sipas Berishës operacionet kanë qenë më komplekse se asnjëherë dhe përqëndrimi total ka qënë evakuimi i qytetarëve nga zonat e përmbytura. “Ky operacion ka bërë të mundur që deri më sot kur po flasim të mos kemi asnjë jetë të humbur. Ne përcaktuam përparësinë absolute dhe është ndërhyrë në qindra raste duke u shpëtuar jetë qytetarësh”, tha Berisha. Kryeministri konstatoi se janë bërë përpjekje të jashtëzakonshme për të përmbajtur ujërat aq sa ka qenë e mundur dhe në mënyrë të veçantë një kërcënim madhor ka përbërë diga e Torovicës. “Është punuar dhe po punohet ditë e natë që të parandalohet një vërshim me pasoja katastrofale në këtë luginë të ngushtë e cila do të përcillte ujtë në Lezhë e më tutje. Me një vetmohim të jashtëzakonshëm janë mbrojtur stacionet e pompimit dhe depot e ujësjellësve për qytetin e Shkodrës, por edhe për Durrësin”, tha Berisha sipas të cilit situata u përballua me sukses.Duke ju referuar numrave të llogarive të hapura për donacione në ndihmë të zonave të përmbytura Berisha tha se “do vendos një rrogë timen në fondin e këtyre qytetarëve. U bëj thirrje qytetarëve shqiptarë të kontribuojnë në mënyrat që kanë mundësi për të lehtësuar dhimbjen dhe tronditjen që ka krijuar kjo përmbytje qytetarëve të këtyre zonave”. Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | Netët e vështira në Shkodër 06/12/2010 12:00 Orët më të veshtira per qytetin e Shkodrës jane ato të natës. Në rrugë lëvizin me pak varka ndërsa njerëzit që kanë nevoja urgjente detyrohen të dalin natën në këmbë në ujërat qe kane pushtuar rruget e qytetit. Ne oret kur erresira pushton rruget e permbytura dhe ka pak levizje te varkave. Sa me ne brendesi qe futesh aq me e trishte eshte panorama e qytetit. Ne hyrje te pallateve jane ankoruar varkat, shume lokaleve ne zone u jane thyer xhamat nga forca e ujit dhe gjithcka duket e braktisur. Jashte temperaturat kane rene ndjeshem dhe i ftohti duket me theres rrethuar nga uji dhe erresira. Ata banore qe vazhdojne te qendrojne ne banesat e permbytura, thone se naten e kalojne neper tarraca. Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | ![]() ![]() ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | Gazep per nder e zoten.... :-( Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Special_One ka shkruar: Përmbytjet, Berisha: Një pagë e imja shkon për zonat e përmbytura MONDAY, 06 DECEMBER 2010 13:12 TIRANE—Lajmifundit—Kryeministri Sali Berisha deklaroi sot në mbledhjen e grupit parlamentar se përmbytja ka bërë të domosdoshme shpërnguljen e mbi 12 mijë banorëve nga shtëpitë e tyre por nga ana tjetër ka ngujuar në pallate dhe shtëpi dhjetra mijë të tjerë. Sipas Berishës operacionet kanë qenë më komplekse se asnjëherë dhe përqëndrimi total ka qënë evakuimi i qytetarëve nga zonat e përmbytura. “Ky operacion ka bërë të mundur që deri më sot kur po flasim të mos kemi asnjë jetë të humbur. Ne përcaktuam përparësinë absolute dhe është ndërhyrë në qindra raste duke u shpëtuar jetë qytetarësh”, tha Berisha. Kryeministri konstatoi se janë bërë përpjekje të jashtëzakonshme për të përmbajtur ujërat aq sa ka qenë e mundur dhe në mënyrë të veçantë një kërcënim madhor ka përbërë diga e Torovicës. “Është punuar dhe po punohet ditë e natë që të parandalohet një vërshim me pasoja katastrofale në këtë luginë të ngushtë e cila do të përcillte ujtë në Lezhë e më tutje. Me një vetmohim të jashtëzakonshëm janë mbrojtur stacionet e pompimit dhe depot e ujësjellësve për qytetin e Shkodrës, por edhe për Durrësin”, tha Berisha sipas të cilit situata u përballua me sukses.Duke ju referuar numrave të llogarive të hapura për donacione në ndihmë të zonave të përmbytura Berisha tha se “do vendos një rrogë timen në fondin e këtyre qytetarëve. U bëj thirrje qytetarëve shqiptarë të kontribuojnë në mënyrat që kanë mundësi për të lehtësuar dhimbjen dhe tronditjen që ka krijuar kjo përmbytje qytetarëve të këtyre zonave”. Keka shpik Sala me nji rroge...a thu po ka buk me hanger i shkreti, sdi si po e kalon mujin ![]() Pa fol per at tjetrin qe njerzit tu u mbyt e del e thote 'te hapen kutite'...kuku o Zot n'dore te kujt jena. Thojne qe cdo popull merr qeverine qe meriton..po m'duket ne e kena marr ifije ma zi se e meritojme ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | Kap njenin shkapet per tjetrin i ke.... :-) Vec i ndimofte zoti njata qe po e vujne....se per Salen e per tjetrin jane ma te marum se te marumt... Ai thot nji rrogè.....po do te kishte ken ma mire qe ata financimet qe dergon europa dhe gjith bota te pakten 80% tyni ti shpenzojne mas hadheve dhe dameve qe ka p'su ky popull, e jo 30% qe hedhin ne loje kta tonet se 100% as qe bahet fjale se do hajne kta te paret . Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | Lutjet e peshkut! Mu duk shkrim interesant e thash po e postoj ketu mqs ka lidhje me Shkodren, permbytjen po edhe festen e sotme. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | SuperGirl ka shkruar: Special_One ka shkruar: Përmbytjet, Berisha: Një pagë e imja shkon për zonat e përmbytura MONDAY, 06 DECEMBER 2010 13:12 TIRANE—Lajmifundit—Kryeministri Sali Berisha deklaroi sot në mbledhjen e grupit parlamentar se përmbytja ka bërë të domosdoshme shpërnguljen e mbi 12 mijë banorëve nga shtëpitë e tyre por nga ana tjetër ka ngujuar në pallate dhe shtëpi dhjetra mijë të tjerë. Sipas Berishës operacionet kanë qenë më komplekse se asnjëherë dhe përqëndrimi total ka qënë evakuimi i qytetarëve nga zonat e përmbytura. “Ky operacion ka bërë të mundur që deri më sot kur po flasim të mos kemi asnjë jetë të humbur. Ne përcaktuam përparësinë absolute dhe është ndërhyrë në qindra raste duke u shpëtuar jetë qytetarësh”, tha Berisha. Kryeministri konstatoi se janë bërë përpjekje të jashtëzakonshme për të përmbajtur ujërat aq sa ka qenë e mundur dhe në mënyrë të veçantë një kërcënim madhor ka përbërë diga e Torovicës. “Është punuar dhe po punohet ditë e natë që të parandalohet një vërshim me pasoja katastrofale në këtë luginë të ngushtë e cila do të përcillte ujtë në Lezhë e më tutje. Me një vetmohim të jashtëzakonshëm janë mbrojtur stacionet e pompimit dhe depot e ujësjellësve për qytetin e Shkodrës, por edhe për Durrësin”, tha Berisha sipas të cilit situata u përballua me sukses.Duke ju referuar numrave të llogarive të hapura për donacione në ndihmë të zonave të përmbytura Berisha tha se “do vendos një rrogë timen në fondin e këtyre qytetarëve. U bëj thirrje qytetarëve shqiptarë të kontribuojnë në mënyrat që kanë mundësi për të lehtësuar dhimbjen dhe tronditjen që ka krijuar kjo përmbytje qytetarëve të këtyre zonave”. Keka shpik Sala me nji rroge...a thu po ka buk me hanger i shkreti, sdi si po e kalon mujin ![]() Pa fol per at tjetrin qe njerzit tu u mbyt e del e thote 'te hapen kutite'...kuku o Zot n'dore te kujt jena. Thojne qe cdo popull merr qeverine qe meriton..po m'duket ne e kena marr ifije ma zi se e meritojme ![]() Thojne edhe qe me te keqijt arrijne ne pushtet sepse ma te miret nuk votojne. E me duket e vertet....fatekeqesisht! ![]() | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Kam qene gjate ketyne diteve i ataushuar prane shtabit te emergjencave me organizaten ku bej pjese. Situata eshte keq, por ma keq s'ka me u ba, te jeni te sigurte. Tash jena tu u marr me te personat qe jane te sistemuara neper kovikte ku shteti ju siguron vetem uje e buke ....Ka njerez qe kane vec nje pale tesha me vete... ketu po nderhyjme. Plus dhe ne aspektin sanitar me ilace dhe medikamente. Me femijet e familjeve po bejme ore animimi per t'ia "lehtesuar" sadopak situaten ... Gjeja qe me vjen keq me e thane por ashte: Shkodraneve ju thojne ZATNI. me ka taku me i pa shkodranet e shperfyturuar... Njerezit qe vinin me varka per ne shkoder, ishin taksit qe i marrshin lek ne dore per me i leviz neper qytet.... Ashte turp per ne, turp per mu, qe kam keshtu "bashkqytetaresh" ... MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | ~*Christel*~ ka shkruar: Lutjet e peshkut! Mu duk shkrim interesant e thash po e postoj ketu mqs ka lidhje me Shkodren, permbytjen po edhe festen e sotme. trokit ketu Ohhh te lumt Christel qe e prune ktu at shkrim....sdi ca me than vec lot me rrodhen tu e lexu ^:)^ * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | SuperGirl ka shkruar: Special_One ka shkruar: Përmbytjet, Berisha: Një pagë e imja shkon për zonat e përmbytura MONDAY, 06 DECEMBER 2010 13:12 TIRANE—Lajmifundit—Kryeministri Sali Berisha deklaroi sot në mbledhjen e grupit parlamentar se përmbytja ka bërë të domosdoshme shpërnguljen e mbi 12 mijë banorëve nga shtëpitë e tyre por nga ana tjetër ka ngujuar në pallate dhe shtëpi dhjetra mijë të tjerë. Sipas Berishës operacionet kanë qenë më komplekse se asnjëherë dhe përqëndrimi total ka qënë evakuimi i qytetarëve nga zonat e përmbytura. “Ky operacion ka bërë të mundur që deri më sot kur po flasim të mos kemi asnjë jetë të humbur. Ne përcaktuam përparësinë absolute dhe është ndërhyrë në qindra raste duke u shpëtuar jetë qytetarësh”, tha Berisha. Kryeministri konstatoi se janë bërë përpjekje të jashtëzakonshme për të përmbajtur ujërat aq sa ka qenë e mundur dhe në mënyrë të veçantë një kërcënim madhor ka përbërë diga e Torovicës. “Është punuar dhe po punohet ditë e natë që të parandalohet një vërshim me pasoja katastrofale në këtë luginë të ngushtë e cila do të përcillte ujtë në Lezhë e më tutje. Me një vetmohim të jashtëzakonshëm janë mbrojtur stacionet e pompimit dhe depot e ujësjellësve për qytetin e Shkodrës, por edhe për Durrësin”, tha Berisha sipas të cilit situata u përballua me sukses.Duke ju referuar numrave të llogarive të hapura për donacione në ndihmë të zonave të përmbytura Berisha tha se “do vendos një rrogë timen në fondin e këtyre qytetarëve. U bëj thirrje qytetarëve shqiptarë të kontribuojnë në mënyrat që kanë mundësi për të lehtësuar dhimbjen dhe tronditjen që ka krijuar kjo përmbytje qytetarëve të këtyre zonave”. Keka shpik Sala me nji rroge...a thu po ka buk me hanger i shkreti, sdi si po e kalon mujin ![]() Pa fol per at tjetrin qe njerzit tu u mbyt e del e thote 'te hapen kutite'...kuku o Zot n'dore te kujt jena. Thojne qe cdo popull merr qeverine qe meriton..po m'duket ne e kena marr ifije ma zi se e meritojme ![]() Psssssssssss sdi a kan me u ndergjegjesu ndonjehere si njerz per keto situata tragjike apo do merren vec me akuza politike kur te tjeret jane nen uje... ![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | WORLD ka shkruar: Kam qene gjate ketyne diteve i ataushuar prane shtabit te emergjencave me organizaten ku bej pjese. Situata eshte keq, por ma keq s'ka me u ba, te jeni te sigurte. Tash jena tu u marr me te personat qe jane te sistemuara neper kovikte ku shteti ju siguron vetem uje e buke ....Ka njerez qe kane vec nje pale tesha me vete... ketu po nderhyjme. Plus dhe ne aspektin sanitar me ilace dhe medikamente. Me femijet e familjeve po bejme ore animimi per t'ia "lehtesuar" sadopak situaten ... Gjeja qe me vjen keq me e thane por ashte: Shkodraneve ju thojne ZATNI. me ka taku me i pa shkodranet e shperfyturuar... Njerezit qe vinin me varka per ne shkoder, ishin taksit qe i marrshin lek ne dore per me i leviz neper qytet.... Ashte turp per ne, turp per mu, qe kam keshtu "bashkqytetaresh" ... World, ty tu bafte shnet puna jote. Mandej,kja bote ashte prishe ne gjitha anet....ZATNI e BURRA ska ma kerkund :-) Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | |