Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: Rreth Shkodrës dhe për Shkodrën |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Permbytjet dhe rreziku i pembytjes te Shkodres !!! |
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
guest |
| ||
![]() Registered Member #1283 Joined: Fri Sep 28 2007, 12:35amPosts: 4466 | Olive Oyl ka shkruar: guest ka shkruar: me kaloj tan dita tu pa lajme rreth permytjes dhe ma bani pershtypje se ilir meta nuk ishte ba i gjalle ala deri tesh ne dark. edhe ket her nen drejtimin e lsi gjenja u ka dal jashte kontrollit dhe po nuk pushoj shiu ka me ik uji deri ne skenderbeg. mjere ai popull qe i jane permbyt shpijat dhe atyne qe do ju permbyten se damet kan me ken te pa llogaritshme dhe nuk ka me i kompensu kush. tash na kan lajmru se edhe pak or ska me u pi ma uji i pijshem ne tan Shkodren ppppfffff Me kyt rast per ata qe jetojn ne Shkoder aktualisht legena shishe kusija kva ca te keni tham qe a mir me i mush me uj me ke ba me qesh prej hallit me fjalin e dyt [ Edited Thu Dec 02 2010, 06:56pm ] | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | u qyqja qa asht tu ba kshu mar zoti nim ishalla tanve ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | guest ka shkruar: Olive Oyl ka shkruar: guest ka shkruar: me kaloj tan dita tu pa lajme rreth permytjes dhe ma bani pershtypje se ilir meta nuk ishte ba i gjalle ala deri tesh ne dark. edhe ket her nen drejtimin e lsi gjenja u ka dal jashte kontrollit dhe po nuk pushoj shiu ka me ik uji deri ne skenderbeg. mjere ai popull qe i jane permbyt shpijat dhe atyne qe do ju permbyten se damet kan me ken te pa llogaritshme dhe nuk ka me i kompensu kush. tash na kan lajmru se edhe pak or ska me u pi ma uji i pijshem ne tan Shkodren ppppfffff Me kyt rast per ata qe jetojn ne Shkoder aktualisht legena shishe kusija kva ca te keni tham qe a mir me i mush me uj me ke ba me qesh prej hallit me fjalin e dyt a ta diftaj edhe i tjeter, kena fillu me e mat ujin me pallate, ka kalu edhe nji pallat ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | itu a ne xhabije te 5 katshi me ur![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | ikja i takan me ken dikund me u fut te shkolla ndre mjeda me ec drejt drejt drejt![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | transport me varka 2mij lek shkumje ardhmje prej troruarit ne trotuar ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Nuk kuptohet taman prej lajmeve po foto si kto siper jane impresionse. Flm Olive. ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | ca po bahet ùe ne veq nji zot e din Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | guest ka shkruar: me kaloj tan dita tu pa lajme rreth permytjes dhe ma bani pershtypje se ilir meta nuk ishte ba i gjalle ala deri tesh ne dark. edhe ket her nen drejtimin e lsi gjenja u ka dal jashte kontrollit dhe po nuk pushoj shiu ka me ik uji deri ne skenderbeg. mjere ai popull qe i jane permbyt shpijat dhe atyne qe do ju permbyten se damet kan me ken te pa llogaritshme dhe nuk ka me i kompensu kush. GUEST a deshte me ndigju Ilir Meten...... Meta: Prurjet na detyrojnë të bëjmë shkarkime THURSDAY, 02 DECEMBER 2010 19:40 TIRANE—Lajmifundit—“Kemi bërë kujdes për të mos sjellë përmbytje. Prurjet na detyrojnë të shkarkojmë. Ne po ndjekim me seriozitet situatën”. Kështu u shpreh zëvendëskryeministri Ilir Meta i cili u kthye sot në Shqipëri pas një vizite disa ditore jashtë vendit. I pranishëm në shtabin e emergjencave në Shkodër, Meta deklaroi se shkarkimet do të vazhdojnë deri në ulje të prurjeve. Sipas Metës, situata po menaxhohet në maksimum dhe garantoi angazhimin e të gjitha strukturave për të mbajtur nën kontroll situatën. Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | ba sa mi qojn nervat per zotin kur thojn situata tu menagju si sju vjen marre iher kuku gjynahi i zotit tan ata fmailje tu ju shku shpijat dam ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | MiCoLjA ka shkruar: ba sa mi qojn nervat per zotin kur thojn situata tu menagju si sju vjen marre iher kuku gjynahi i zotit tan ata fmailje tu ju shku shpijat dam ![]() po ato taman po te thojn pse po bahesh me nerva/? jan tuj menagju shitjen prej afer 34 milion kw/h e ato ke tkajn ma prioritet se permytja asht e menagjume ket ti pranoje . ato keto dite kerkojn me bush arken e shtetit e me myll korrupsionin fal shkodres. | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | Olive Oyl ka shkruar: ikja i takan me ken dikund me u fut te shkolla ndre mjeda me ec drejt drejt drejt ![]() joo jo gabohesh kjo asht te pallati me hark ne xhabije ose ndryshe pallati i te perndjukurve politik se kam axhen qe banon ne ket pallat. | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | Olive Oyl ka shkruar: transport me varka 2mij lek shkumje ardhmje prej troruarit ne trotuar me lek???? metaman?? * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | Shkodër, uji drejt qendrës 03/12/2010 15:00 Uji i liqenit të Shkodrës vazhdon të përparojë drejt qendrës së qytetit. Brenda 24 oreve bregu i liqenit ka avancuar me rreth 300 metra duke e bërë situatën edhe më dramatike. Lagjet e përmbytura në qytetin e Shkodrës janë në emergjencë humanitare. Me mijëra familje jane bllokuar ne katet e larta te pallateve pa energji elektrike dhe ne mungese te mjeteve elementare te jeteses. Per t’u furnizuar ata duhet te levizin me keto varka te cilat i kane kthyer rruget dhe rrugicat ne nje Venecia. Demtimet ne banesat e zones se Tophanes dhe Xhabijes, nderkohe uji eshte afruar ne zonen e quajtur 'pesekatëshi me ure'. Banoret e zones duket se shqetesimin me te madh kane sigurimin e mjeteve per te jetuar.Mengjesin e sotem prane dyqaneve dhe magazinave qe ndodhen ne zonen e permbytur jane vendosur policie per t’i ruajtur. Frika e grabitjeve per shkak te kushteve te keqija eshte evidente nderkohe qe per shume familje apo persona qe e kane te pamundur te kaloje ujërat qe kane krijuar shume thellesi, situata eshte akoma me e keqe. Dyqanet dhe magazinat ne hyrje te qytetit jane braktisur dhe jane marre nen ruajtje nga policia. Nderkohe jane me dhjetra automjete qe kane mbetur ne rruge nen uje. Ne një vend eshte krijuar një port i vogel, dhjetëra varka te vena ne dispozicion nga ushtria bejne transportimin e njerezve dhe mallrave, nderkohe edhe banoret qe kane varka ne pronesi kane nisur te punojne si taksi. Shume njerez presin në këtë port të improvizuar per te shkuar drejt banesave te tyre, pasi kane marre furnizime. Shkodra po kalon ditet me te keqija te historisë se saj. Nje pjese e mire e qytetit eshte paralizuar teresisht nga ujerat. Ende nuk ka ndonje llogaritje te demeve por ne qytet ato jane te shum Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | Rritet 11 centimetër liqeni i Shkodrës, KESH: Shkarkime nga 5 hidrocentralet FRIDAY, 03 DECEMBER 2010 17:04 SHKODER – Lajmifundit – Kryeministri Sali Berisha konfirmoi sot se niveli i liqenit të Shkodrës është rritur me 11 centimetër në 24 orët e fundit ndonëse sipas tij shkarkimet nga HEC-et janë reduktuar. Nga ana tjetër, të dhënat ë orës 16:00 nga KESH, për situatën në HEC-e paraqesin rritjen e prurjeve dhe të shkarkimeve. HEC-i Fierzë Niveli 290.29 metër Prurjet 1420 m3ujë/sek Shkarkimet 1076 m3ujë/sek HEC-i Koman Niveli 169 metër Prurjet 1807 m3ujë/sek Shkarkimet 1844 m3ujë/sek HEC-i Vau i Dejës Niveli 74.24 metër Prurjet 2295 m3ujë/sek Shkarkimet 2576 m3ujë/sek HEC-i ULZES Niveli 123 metër Prurjet 1800 m3ujë/sek Shkarkimet 2763 m3ujë/sek HEC-i SHKOPET Niveli 74.90 metër Shkarkimet 2967 m3ujë/sek Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | belgium ka shkruar: Olive Oyl ka shkruar: ikja i takan me ken dikund me u fut te shkolla ndre mjeda me ec drejt drejt drejt ![]() joo jo gabohesh kjo asht te pallati me hark ne xhabije ose ndryshe pallati i te perndjukurve politik se kam axhen qe banon ne ket pallat. ndoshta ke te drejt, nuk e kam ba une foton dhe njashu si me thanen e shkruva.ok sshum mir qe e sqarove ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | ♥sunshine♥ ka shkruar: Olive Oyl ka shkruar: transport me varka 2mij lek shkumje ardhmje prej troruarit ne trotuar me lek???? metaman?? e tha nji shoqe sat tuj i lut hajdeee mar parzoten po te nap sa te dush e tuj i than ata jaaa se kam pun 2mij lek me shku prej xhabis te bixhisteni ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | hej Zot edhe kshtu dojn me fitu lek ![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Olive Oyl faleminers e tlumshin duert per fotografite. Spcecial_One faleminers e t'lumshin duert per lajmet. Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Njësia e kërkim-shpëtimit të FSK-së e Kosovs mbërrin në Shkodër ![]() Prishtinë - Njësia e kërkim-shpëtimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka nisur punën në zonën e Shkodrës, në kuadër të misionit për të ndihmuar banorët e rrezikuar dhe mbrojtjen e pronës së tyre. Kjo njësi përbëhet nga 59 pjesëtarë, ku përfshihen edhe personeli mjekësor dhe Policia e Forcës (PF). Pas gjendjes së përkeqësuar në veriun e Republikës së Shqipërisë nga përmbytjet, autoritetet shqiptare kanë kërkuar ndihmë nga Qeveria e Republikës së Kosovës, përkatësisht nga Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës, që me trupat e saj të ndihmojë në përballimin e gjendjes së krijuar. 2010-12-03 16:31 Copyright 2009 © GazetaStart.com trokit ketu Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | MBI 13 mijë hektarë tokë dhe 2100 banesa nën ujë ![]() Tiranë – Ministria e Brendshme bëri të ditur të dhënat më të fundit mbi përmbytjet në vend. Sipas të dhënave të siguruara bëhet e ditur se gjatë natës së kaluar dhe ditës së sotme, në Qarkun e Shkodrës ka patur reshje intensive, për pasojë është rritur niveli i ujit në zonat e përmbytura. Niveli në liqenin e Shkodrës është rritur me 11 cm. Në vazhdimësi po kryhet evakuimi i popullatës nga zonat e përmbytura. Janë përmbytur rreth 13 mijë ha tokë, janë të rrethuara nga uji 2470 shtëpi dhe 2100 banesa janë të përmbytura. Deri më tani janë evakuar 3940 familje. Vazhdojnë të jenë të bllokuara rrugët për në Muriqan, Velipojë, Shirokë dhe Zogaj. Vijojnë operacionet e evakuimit në komunat Ana e Malit, Bushat, Bërdicë, Dajç dhe në Bashkinë Shkodër. Në dispozicion të shtabit të emergjencave civile në Shkodër janë vënë disa objekte për strehimin e personave të evakuuar. Rreth 1000 efektiva të Policisë së Shtetit dhe afro 500 efektiva të Forcave të Armatosura janë duke kryer veprimet operacionale në terren me rreth 80 mjete të Ministrisë së Brendshme dhe 120 mjete të Ministrisë së Mbrojtjes. Veprimet operacionale po kryhen edhe me ndihmën e një flotiljeje të posaçme, helikopterë dhe varka të Ministrisë së Brendshme dhe Ministrisë së Mbrojtjes. “Nga Ministria e Brendshme janë marrë të gjitha masat për furnizimin e popullatës së evakuuar me ushqime, ujë të pijshëm dhe veshmbathje. Situata shëndetësore në territorin e komunave të përmbytura është nën kontrollin e strukturave të Shëndetit Publik dhe është koordinuar puna me strukturat e policisë për të bërë transportimin e ekipeve mjekësore”, thekson Ministria e Brendshme. 2010-12-03 17:02 Copyright 2009 © GazetaStart.com trokit ketu Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Thirrje në Kosovë për solidaritet me të vërshuarit në Shqipëri Publikuar: Sot, më 03 dhjetor 2010 ![]() Prishtinë, 3 dhjetor - Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka zhvilluar dje një bisedë telefonike me kryeministrin e Republikës së Shqipërisë, Sali Berisha, lidhur me vërshimet e mëdha që kanë përfshirëveriun e Shqipërisë, bën të ditur Zyra për informim e Kryeministrisë. Të dy kryeministrat u dakorduan që kjo fatkeqësi njerëzore thërret për solidarizim dhe veprim të përbashkët emergjent dhe humanitar. Kryeministri Thaçi i premtoi kryeministrit Berisha mbështetjen e qytetarëve të Kosovës dhe ndihmën aktive të Qeverisë së Kosovës. Për këtë qëllim, kryeministri Thaçi ka kërkuar që efektivet e Forcës së Sigurisë së Kosovës të dislokohen në Shkodër, të cilat do të mbërrijnë në terren qysh sot, duke treguar kështu ndjenjat e unitetit, humanizmit dhe vëllazërisë. Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi do t’ju drejtohet qytetarëve të Kosovës për të manifestuar solidaritet. Këto janë çaste kur të gjithë shqiptarët duhet të jenë të bashkuar, thekson njoftimi. Marre prej KOHA NET trokit ketu [ Edited Fri Dec 03 2010, 06:06pm ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Evakohen 3940 familje nga veriu ![]() Sipas njoftimit më të fundit nga Ministria e Brëndshme përsa i takon situatës në Shkodër mbetet kritik. Janë përmbytur rreth 13 mijë ha tokë, janë të rrethuara nga uji 2470 shtëpi dhe 2100 banesa janë të përmbytura. Deri më tani janë evakuar 3940 familje. Vazhdojnë të jenë të bllokuara rrugët për në Muriqan, Velipojë, Shirokë dhe Zogaj. Vijojnë operacionet e evakuimit në komunat Ana e Malit, Bushat, Bërdicë, Dajç dhe në Bashkinë Shkodër. Në dispozicion të shtabit të emergjencave civile në Shkodër janë vënë disa objekte për strehimin e personave të evakuuar. Rreth 1000 efektiva të Policisë së Shtetit dhe afro 500 efektiva të Forcave të Armatosura janë duke kryer veprimet operacionale në terren me rreth 80 mjete të Ministrisë së Brendshme dhe 120 mjete të Ministrisë së Mbrojtjes. Veprimet operacionale po kryhen edhe me ndihmën e një flotiljeje të posaçme, helikopterë dhe varka të Ministrisë së Brendshme dhe Ministrisë së Mbrojtjes © RTV ORA NEWS trokit ketu Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
guest |
| ||
![]() Registered Member #1283 Joined: Fri Sep 28 2007, 12:35amPosts: 4466 | a ka ndonje lajm se kur pushon shiu. | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Me 3 Dhetor 2010![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | |