Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Zona e Argetimit :: Muzika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
*~*Fraza kengesh*~* |
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
_GUINNESS_ |
| ||
be allways happy enjoy life its to short![]() ![]() Registered Member #1037 Joined: Tue Aug 07 2007, 11:58pmPosts: 2385 | Mbreteresha ka shkruar: ne gurbet kur jam nis me dal baba im me ka than nje fjale: ne kurbet bije kur te besh me shku je shqiptare kurr mos me harru sot e ndjej veten shume borgjli x kujdesjen e prindve te mi une kete kng te cilen po kendoj babes edhe nanes ja kushtoj fjalet e nanes sot i kam kuptu mos lejo bije kerkush me te mashtru se gurbeti shum pune te ofron je e re e tutem se gabon TANA FRAZAT E KANGEVE QE JANE TE POSTUME MA E BUKURA ASHT KJO E MRETERESHES BRAVO KOMPLIMENTE | ||
Back to top | | ||
sunríse |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2659 Joined: Wed Feb 18 2009, 12:09pmPosts: 11479 | ecja permes londres ashtu ne vetmi oh sa u merzita pa ty ne angli kur nje ze degjova baby i love you e ktheva une koken por s`ishte per mu londres i rash ane e mbane kush se xuni veni tan e ndjeva une kyt vetmi ne dhe te huaj ne angli me avion te pare me prit se do vij do te vij prane teje atje ne malsi jeten ne kurbet pa ty nuk e jetoj do te marr me vedi une ty te premtoj. Think happy thoughts! ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | mretnesh ashummm e bukur fraza jote me ka pelqy jasht te zakonisht shum komplimente ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | NE banesen time Të lezetshme, tash Shtrihem me të Shum e eqme Pa kuzhin e pa vitrin Pa pasqyre e pa klimë Pa sallon e pa ballkon Veq nje shtrat por kjo mjafton.. Bashk në shtratin timë antikë Kur dikur ne flenim bashkë Dritën e ndalim perden e lshoj Dhe me tjetrin shtrihem tash.. Një llamë afër e pa stres Mengjezin me të e pres Nese ti ndjehesh keq Me këtë këng të përshendes.. Ne banesen time Te vjetër tash unë jam me nje tjetër... Pa tepik pa telefon E as zilja nuk punon Pa sallon e pa ballkon Veq nje shtrat Por kjo mjafton Bashk ne shtratin tim antike kur dikur ne flenim bashke driten e ndalim perden e leshojme e me tjetrin shtrihem tash.... ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | eja eja lule bore se me ty do te thurr kurore etj etj meqi thot fraze. | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | moj shkodrane moj shkodrtane marshalla bukuris tane lum kush t'shef nadje me sy paska ken kjo jet per ty ![]() her si zan e her si han me i gem yll shnderit tan dyrnjane her po shkon e her po vjen mend ne kry spo mi len kur po i bjen gjiro pazarit po mi bjen vlera dollarit per marak zoti te ka dhane a po i len ti kerkuj rradhe :d ......... * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
sunríse |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2659 Joined: Wed Feb 18 2009, 12:09pmPosts: 11479 | A hundred days had made me older since the last time that I saw your pretty face A thousand lights had made me colder and I don’t think I can look at this the same But all the miles had separate They disappeared now when I’m dreaming of your face I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight it’s only you and me The miles just keep rolling as the people either way to say hello I hear this life is overrated but I hope it gets better as we go I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight girl it’s only you and me Everything I know, and anywhere I go it gets hard but it won’t take away my love And when the last one falls, when it’s all said and done it get hard but it won’t take away my love I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight girl it’s only you and me I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams but tonight girl it’s only you and me Think happy thoughts! ![]() | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | Zgjohem cdo mengjez me afshin tend gjysma vetes sime me mungon s'dua ta pranoj, por e pranoj nuk jam, nuk je, nuk ekzistojm dhe trupi do me ftohet ne kete nate ku jane prekjet e tua te me ngrohin prape tani nuk jam nuk jemi ne, sa ftohte kjo nate, sa ftohte kjo nate. | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | WORLD ka shkruar: Ne bakant e shkolles moj mike 2 emra ne gllendem dikur , as vet nuk e di si me ike e eeee ...e zemresss i vure nje gure ....( po eknoja tu e shkru ) U ndame ne erresire jeta ndarje ka por zemra lamtumire zemres kurre si tha.. | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | choco creamy ka shkruar: A hundred days had made me older since the last time that I saw your pretty face A thousand lights had made me colder and I don’t think I can look at this the same But all the miles had separate They disappeared now when I’m dreaming of your face I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight it’s only you and me The miles just keep rolling as the people either way to say hello I hear this life is overrated but I hope it gets better as we go I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight girl it’s only you and me Everything I know, and anywhere I go it gets hard but it won’t take away my love And when the last one falls, when it’s all said and done it get hard but it won’t take away my love I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight girl it’s only you and me I’m here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I’m here without you baby but your still with me in my dreams but tonight girl it’s only you and me I love this song!! Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Are we human or are we dancers? My sign is vital, my hands are cold And I'm on my knees looking for the answer Are we human or are we dancers... Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | Another summer day has come and gone away In Paris or Rome I just wanna go home ![]() | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Puna sahat (vlleznit Lleshi) Ka do vjet' jemi rehat na ka shku puna sahat na ka shku jovash si dita veq tuj thirr per uje e drita na shkoj jeta si e Shtunda a do shkojm'ndojhere te Buna. (interval) Jemi mire e kemi boll jemi popull men'je holle dhe bariu me dele e dhi e ka NOKIA fringo t'ri e ka msu dhe aj nji hile mos me fol' veq me lshu zile (interval) Kemi t'gjith me'i hy Evropes sic i futet viqi lopes, po s'te len askush me hy tuj ja lujt vedit me sy tuj hedh zare me pa fatin sa vjen kush me fshef surratin (interval) M'duket na ka pa Evropa se i kem rruget gropa gropa se i kem arat plot me bare tesh dhjete vjete pa i vu mullar po na e mate koken me pe e si bjen kuj n'mend per ne, ore.... | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Historia na e ngopi Qiftelija mori bishtgjata sa nis kangen, plas gallata po fillojm' nga lashtesija ku nis rrugen historija historine s'e kena qar' as me shpate as me sqepar' s'ka qene shpata shiq tha Dulla por e para ka qene tulla me nji tull pirros mas koke Nis shqipria nji epoke Historia ka nis gretha bash njashtu e psoj Rozafa mu n'jat vend ku rridhte Buna tre vellezer, dy spijuna smerrshin vesht turk'atakoti thishin fajin e ka zoti skishin plumgje as lopata kush ta haj, ta haj' kunata e mbluan grune me gure dhe i thojshin vedit 'burre' vrit e prit e ngri keshtjella arat mbeten oh!, pa te mjella Por nji dite ktu na'u tund dheu kur na erdhi oh, Skenderbeu bani lufte, mas tja hame hakun dersa turku i vu kapakun erdh turqija pesqind vjete rri kam'kryq e pi sherbet por belane kerkum me pare nis Rilindja jon' komtare me flamur n'maje t'njaj shkopi Historia 'hajde!'prap na ngopi. Duket pune per meu ba shteti eh! shqitaret cka na'i gjeti dersa iku koha e Zogut vrite vllaj'n e futja shokut ma n'fund t'erdhi dikatatura dhe permjet u ban' kta burra u ban si dikur te Buna dy shqiptare e tre spijuna harrun Zotin e prishen Kishen dhe Minares ja vune pishen Kurse tash kur na ndrroj moti thone shqipnin e don veq Zoti po dhe Zoti ka ra n'hall her' na do e her' na tall | ||
Back to top | | ||
:.A*S*R.: 1927 |
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | ah bre djal ah bre dreq nanen e ke msua keq i ke dhan hapsi ne jet tu perzia vend pa vend E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | mori molla me sherbet qysh pe lame ket muhabet mos e merr ket pune hajgare se pa me marre moj nuk ki qare allahile fole noj fjale se mend prej kreje dojn me m'dale fjalt e mija mos i merr me bisht jam kat foli seriozisht moj fisnike oj dallndysh une dhe ti ja bajm diqysh fjalt e mia mos i merr per dhuni n'kosha i zi u m'la sapuni | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | N'sy kam pike loti, e per ty pikon me qef, Para pasqyres vetes-vetes i thom a e njef, Ja prezantoj veten-vetes i thom ky o ai budalla, Tjetri gzona qe u njohem prezantim si n'prralla, U permalla n'kto ndjenja, zemra a ka shkrun, Truri e kundershton,e per inati me lote gjun, Sa pune me pa paqe, n'faqe m'shihen vujtjet, Shpresa em man gjalle, pak forc m'japin lutjet, Drujtjet e mia, si fmija m'bojn t'pa efektshem, Kto ndjenja m'bojne ni burim t'pashterrshem, I paprekshem jom,i prekshem kur permenesh, I tretshem si kripa n'uje, kur t'sho ti qe enesh, Qdo lot arsyetohet,nese fshihet n'pallom t'dashuris, Edhe nese jo,une kuptoj,se veproj me ligje t'arsys, Ka dallime n'mu en ty, e mezi t'kqyri n'sy, Prap nuk dorzohna, se e di qe s'vlej pa ty...! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | _GUINNESS_ ka shkruar: Mbreteresha ka shkruar: ne gurbet kur jam nis me dal baba im me ka than nje fjale: ne kurbet bije kur te besh me shku je shqiptare kurr mos me harru sot e ndjej veten shume borgjli x kujdesjen e prindve te mi une kete kng te cilen po kendoj babes edhe nanes ja kushtoj fjalet e nanes sot i kam kuptu mos lejo bije kerkush me te mashtru se gurbeti shum pune te ofron je e re e tutem se gabon TANA FRAZAT E KANGEVE QE JANE TE POSTUME MA E BUKURA ASHT KJO E MRETERESHES BRAVO KOMPLIMENTE thnx no money no honey :p me pelqen shume ajo kenge ,me mbushen syte me lot kur e nigjoj ![]() Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | ngaqe rri arg familjes me jane fiksu kenget e kurbetit ![]() nene pse ke dale ne shkalle cilin po vajton me ligje per ke e ke nissur vajne emigrant o zemra ime kete emer kush e vuri emer ty te kish vene nena ajo qan sa qahet guri e qet zemren nga brenda vaj medet vaj medet per shtepite qe mbeten shkrete vaj medet vaj medet per shtepite qe mbeten shkrete bir'ooo ike ne fortune dhe fortuna te rrembeu e puthe nenen ne gjume zeri i saj te thoshte kthehu Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | po e shoqeroj me nje kenge dashurie :p o ta hangsha zemren e ate syrin si filxhan qysh e pate hane ma ke trupin si alltan kjo nate e lumja nate po me duket si nje sahat kur po luj o shpirt me ty tjeter sdu me pa me sy o ta hangsha buzen e ate faqe sikur molle si e vizatume dukesh me belin e holle Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | kenge dashurie por dashuri vetem nga njera pale ![]() a kishe pas zemer vec nje here me ardh para loteve te mi me than veq 2 fjale spo kerkoj prej teje lotet me mi fshi veq me te pa nje here zanin me ta ndi nje min me ty po du me u cmall pastaj kthema shpinen si tmos isha asgja nje min me ty po du me u cmall pastaj edhe ne vdeksha krejt ti baj halllall ....................... [ Edited Thu Aug 27 2009, 12:00pm ] Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | Mbreteresha ka shkruar: kenge dashurie por dashuri vetem nga njera pale ![]() a kishe pas zemer vec nje here me ardh para loteve te mi me than veq 2 fjale spo kerkoj prej teje lotet me mi fshi veq me te pa nje here zanin me ta ndi nje min me ty po du me u cmall pastaj kthema shpinen si tmos isha asgja nje min me ty po du me u cmall pastaj edhe ne vdeksha krejt ti baj halllall ....................... shum te bukura vargjet! * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | M'ka marr malli per NANEN time Ju o shokt e mi Se m'ka rrit me shume mundime Veç ta shoh me sy | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | lene dushe se kjo eshte kenge shume prekese per mu,zile tel e kam lan kur me merr mamicia jeme ![]() Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
dj-bledi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1907 Joined: Sat May 24 2008, 11:20pmPosts: 1701 | Hypi hoxha n'minare Per me pa se kush ka vdek Paska vdek nji vajz me halle Aja vajz qe kam dasht vet Po veton po bubullon Ja ka fillu me ra shi çash njaj zog qe fluturon Sjan din kush hallin e tij [ Edited Thu Aug 27 2009, 10:40pm ] | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 | |