Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Zona e Argetimit :: Muzika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
*~*Fraza kengesh*~* |
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | La mia anima si spande come musica d'estate poi la voglia sai mi prende e mi accende con i baci tuoi Due caratteri diversi prendon fuoco facilmente ma divisi siamo persi ci sentiamo quasi niente Siamo due legati dentro da un amore che ci da la profonda convinzione che nessuno ci dividera....<l'emozione non ha voce-celentano> :x :x * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Artani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3191 Joined: Wed Jul 29 2009, 11:30pmPosts: 262 | Bashke Mos freno ndjenjat e tua Le ta dine t’ gjithe kete çast Se une e ti do t’jemi bashke Per ty jetoj, per ty endrroj Per ty gjithçka une perballoj Ti nje fjale, une nje shikim Krejt rastesisht n’ate perqafim Gjithçka nisi si nje loje Eja prane mos u frigo Mos mendo se do t’tradhetoj Se veç ty te dashuroj Ref. Une e ti bashke Gjitha keto i kemi bashke Kurkush nuk na ndane tash Vetem ne te dy, te dua ty Tash prane te kam une ty Dhe shikoj ata dy sy Puthjet tua une shijoj Asgje tjeter s’deshiroj Per ty jetoj, per ty kendoj Me ty gjithcka dua te provoj Te dy bashke te lutemi Qe asgje t' mos na pengoj Dashurine qe ndaj me ty Perjetesisht nje mrekulli Mos mendo se t’tradhtoj Se vec ty te dashuroj Ndonese kurre s’do te iki Une gjithemone prane teje do t'jem Dhe kurre nuk do t’largohem | ||
Back to top | | ||
Artani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3191 Joined: Wed Jul 29 2009, 11:30pmPosts: 262 | Jam mërzitë, jam mbushë me halle Nuk kam lot ma as të qaj Shumë ksi’ vu’jtje unë durova E në dhe t’huej azil kërkova. O k’thehu pra, o vllau i motrës Se ty po t’pret ky pragu i votrës. Ref.: A kam shpresë nji ditë me ardhë Në tokë temen njiherë me u çmallë? Nga vendlindja ju kur t’vini Nji grusht dhe n’mërgim ma bini! M’ka marrë malli për fusha t’blerta E kam harru’ qysh vjen pranvera. N’varfni m’rriti kjo nanë e mjera O për pleqni asaj s’iu gjeta | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | TI LASCIO UNA CANZONE Finito il tempo di cantare insieme si chiude qui la pagina in comune il mondo si è fermato io ora scendo qui prosegui tu, ma non ti mando sola… Ti lascio una canzone per coprirti se avrai freddo ti lascio una canzone da mangiare se avrai fame ti lascio una canzone da bere se avrai sete ti lascio una canzone da cantare… una canzone che tu potrai cantare a chi… a chi tu amerai dopo di me…. Ti lascio una canzone da indossare sopra il cuore ti lascio una canzone da sognare quando hai sonno ti lascio una canzone per farti compagnia ti lascio una canzone da cantare… una canzone che tu potrai cantare a chi… a chi tu amerai dopo di me… a chi non amerai senza di me… ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | Nese sonte ndihesh vetem dhe ke frike te shohesh endrra shuaj driten ndize zemren do t" me gjesh mua brenda [ Edited Tue Feb 23 2010, 02:58pm ] ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Gurabi ka shkruar: Nese sonte ndihesh vetem dhe ke frike te shohesh endrra shuaj driten ndize zemren do t" me gjesh mua brenda sa e bukur kjo.si e ka titullin? ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | trokit ketu harroje vetmine ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Harroje vetmine - Elita5 kahere se paskam ndi ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | ju lumt une si di kanget shqipe,nuk i njoh :-( ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Zlatani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1742 Joined: Tue Mar 25 2008, 12:23amPosts: 1145 | Do sjedh krushq djemt e prishtines... lahutar o prej dukagjinit... njè duvak ooo ta sjedhè prej shkodret... krushq te parè o prej kastiotve.......... ![]() [ Edited Tue Feb 23 2010, 04:09pm ] Burrat e vertet NUK THONE kurr ME FAL | ||
Back to top | | ||
:.A*S*R.: 1927 |
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | Jovanotti - A te A te che sei l’unica al mondo l’unica ragione per arrivare fino in fondo Ad ogni mio respiro Quando ti guardo Dopo un giorno pieno di parole Senza che tu mi dica niente Tutto si fa chiaro A te che mi hai trovato All’ angolo coi pugni chiusi Con le mie spalle contro il muro Pronto a difendermi Con gli occhi bassi Stavo in fila Con i disillusi Tu mi hai raccolto come un gatto E mi hai portato con te A te io canto una canzone Perché non ho altro Niente di meglio da offrirti Di tutto quello che ho Prendi il mio tempo E la magia Che con un solo salto Ci fa volare dentro all’aria Come bollicine A te che sei Semplicemente sei Sostanza dei giorni miei Sostanza dei giorni miei A te che sei il mio grande amore Ed il mio amore grande A te che hai preso la mia vita E ne hai fatto molto di più A te che hai dato senso al tempo Senza misurarlo A te che sei il mio amore grande Ed il mio grande amore A te che io Ti ho visto piangere nella mia mano Fragile che potevo ucciderti Stringendoti un po’ E poi ti ho visto Con la forza di un aeroplano Prendere in mano la tua vita E trascinarla in salvo A te che mi hai insegnato i sogni E l’arte dell’avventura A te che credi nel coraggio E anche nella paura A te che sei la miglior cosa Che mi sia successa A te che cambi tutti i giorni E resti sempre la stessa A te che sei Semplicemente sei Sostanza dei giorni miei Sostanza dei sogni miei A te che sei Essenzialmente sei Sostanza dei sogni miei Sostanza dei giorni miei A te che non ti piaci mai E sei una meraviglia Le forze della natura si concentrano in te Che sei una roccia sei una pianta sei un uragano Sei l’orizzonte che mi accoglie quando mi allontano A te che sei l’unica amica Che io posso avere L’unico amore che vorrei Se io non ti avessi con me a te che hai reso la mia vita bella da morire che riesci a render la fatica un immenso piacere a te che sei il mio grande amore ed il mio amore grande, a te che hai preso la mia vita e ne hai fatto molto di più, a te che hai dato senso al tempo senza misurarlo, a te che sei il mio amore grande ed il mio grande amore, a te che sei, semplicemente sei, sostanza dei giorni miei, sostanza dei sogni miei... e a te che sei, semplicemente sei, compagna dei giorni miei...sostanza dei sogni... E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Unike...fantastike!! Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | ....se vitet ikin tutje dhe ikin nje nga nje se vajzat behen plaka rinia moj nuk vjen me...... * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | :x ti darei gli occhi miei per vedere ciò che non vedi! l'energia,l'allegria per strapparti ancora sorrisi Dirti sì, sempre sì e riuscire a farti volare Dove vuoi, dove sai senza più quel peso sul cuore... :x [ Edited Wed Aug 25 2010, 12:04pm ] Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Në parqe pemët ishin zhveshur E zogjtë me radhë i shtegtoi vjeshta Dikush më foli me zë mekur Si fletë u drodha kur fryn era | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | I'm a big, big girl In a big, big world It's not a big, big thing, if you leave me But I do, do feel that I do, do will Miss you much...........miss you much...:) Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Laje laje kryt si rosa Laje laje kryt si rosa sa me naze kercen goca sa me naze kercen goca Laje laje kryt si pllumi laje laje kryt si pllumi sa me naze kercen cuni sa me naze kercen cuni opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =D>si do t'jet tu u shkri mami jeme me kang tironsish itesh, e imagjinoj zanin n'max ma zi se un ^:)^ Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | SuperGirl ka shkruar: Laje laje kryt si rosa Laje laje kryt si rosa sa me naze kercen goca sa me naze kercen goca Laje laje kryt si pllumi laje laje kryt si pllumi sa me naze kercen cuni sa me naze kercen cuni opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =D>si do t'jet tu u shkri mami jeme me kang tironsish itesh, e imagjinoj zanin n'max ma zi se un ^:)^ i am in love with this song ![]() [ Edited Sat Apr 02 2011, 10:33pm ] | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Muzika qe ka n'fillim mu me rrenqeth, ma con zemren peshe edhe mi mbush syte me lot. ma zgjon at rremin tirons qe kam. apapap mas ma kujto!! wonderful ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | ah si kcehet kja kange vec...opaaaaaaaa hahah :x | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | :X :X :X Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Jingle bells, jingle bells Jingle all the way Oh, what fun it is to ride In a one horse open sleigh Jingle bells, jingle bells Jingle all the way Oh, what fun it is to ride In a one horse open sleigh Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | Qysh ne vegjli ne u deshtem njeri-tjetrin perqafum Zemrat tona kurre pa ja nda perher njera-tjetren dashurun Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Brengën e kësaj zemre ti s'e di Ti mos e kërko se nuk ta them Po në ka kjo botë, Dashuri Hape zemrën time dhe..e gjen ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | è un'emergenza d'amore il mio bisogno di te un dersiderio cosi speciale che assomiglia a un dolore per me... sei il vino..il pane un esigenza naturale sei il temporale che porta il sole da me...dolcemente.... ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 | |