Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: Turizmi në Shkodër |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Fluturime te lira per Shqiperi. |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Vendi ku jane te mireprituna sugjerimet per kompani ajrore qe bajne promocione per Shqiperi apo qe jane me te lira se te tjerat. ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Per momentin austriaku i ka me te lirat per Tirane (Redticket) trokit ketu Alitalia ka ken shume lire deri vjet po tesh jan ba shtrenjt. Ne nje shembull qe mora une per dy data te njejta shkumje-ardhje per ne gusht , austriaku ishte dy here ma lire se Alitalia. Keni parasysh se çmimet levizin perdite. ![]() | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Po per ne qe jena *international* a ka naj website qe i ka me hesap? Jena tu ju afru $2000 (ma e lira) per nje bilete ![]() Mram bile po lexosha nje artikull e thote qe ket vit i kan rrit cmimet e biletave. Mir, e vertete kjo qe the se cmimet levizin perdite. Edhe nje dite ban diferencen. Mandej edhe varet dita qe nisesh dhe muaji (sezoni). | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Tresor une ka kohe qe perdori si guide te vetme çmimesh kyt websitin trokit ketu Nqs ke iphone e ke edhe n'aplikacion ![]() | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Se kisha pa ma perpara ket website, flm Miri. Un zakonisht i marr ne agjensi ktu e jan deri diku me ma hesap demek. Ikja asht nje nder arsyet qe ju kam lakmi ju qe jetoni ne Europe! Edhe te kjo website ka gjana interesante... trokit ketu | ||
Back to top | | ||