Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: Shkodra - Tradita - Jeta sot |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Fenomene ne lokalet e qytetit te Shkodres |
Go to page 1 2 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | pa maj se ca kujtove ti ..... tesh edhe aj kamarjeri e din porosin si bajm na( nji kafe me nji teke edhe nji makjato nruja ) .... veq kur na e bjen ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | SuperGirl ka shkruar: Mu kajhere ma bijne makiaton me shkumen siper ne forme zemre ![]() ![]() qelbesina! Kam kujtu se ma bajne vec mu :p | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | ~*Christel*~ ka shkruar: SuperGirl ka shkruar: Mu kajhere ma bijne makiaton me shkumen siper ne forme zemre ![]() ![]() qelbesina! Kam kujtu se ma bajne vec mu :p Nuk e di pse jam tu u gzu:D Si i kishit edhe njihere pershtypjet per Oazin?:D ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | this is cute :d![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Fake. E kan ba per mu ba 'te famshme'. Jo pa sukses. ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | aja qe len me dyshu asht vajza perball me kanatiere te zez qe rrine e sheh kameren tash e tash ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | hahaha nigja kam qedhu nlokal njat her per sherr jam shkri tu i pa ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Miri74 ka shkruar: ~*Christel*~ ka shkruar: SuperGirl ka shkruar: Mu kajhere ma bijne makiaton me shkumen siper ne forme zemre ![]() ![]() qelbesina! Kam kujtu se ma bajne vec mu :p Nuk e di pse jam tu u gzu:D Si i kishit edhe njihere pershtypjet per Oazin?:D s'dukem ma andej parit ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
_GUINNESS_ |
| ||
be allways happy enjoy life its to short![]() ![]() Registered Member #1037 Joined: Tue Aug 07 2007, 11:58pmPosts: 2385 | KeJsi ka shkruar: this is cute :d VARI TENEQET TEZE MUHABET SHQIPERIJET nuk paskan dite me lujte rolin keka amatore para kameras tan kohen me sy te kamera hhahhhahhaah hahhahahha | ||
Back to top | | ||
L€OÑ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3349 Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pmPosts: 4104 | Cen Durimadhi ka shkruar: hahaha nigja kam qedhu nlokal njat her per sherr jam shkri tu i pa ![]() si qellan gjithmon njaty ne vend ngjarje hahaha , ti me duket je ai qe ke maj kameren ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | L€OÑ ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: hahaha nigja kam qedhu nlokal njat her per sherr jam shkri tu i pa ![]() si qellan gjithmon njaty ne vend ngjarje hahaha , ti me duket je ai qe ke maj kameren ![]() hahahah ja ma ka ken nji vajz brrune me celolar tu e filmu ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 | |