Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Sofra e Muhabetit - Zone e lire :: Diskutime - Debate - Problematika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
SMS & E-MAIL ,a duhet t'ia tregojme partnerit !! |
Go to page 1 2 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | ![]() Cdo dite e ma shume rritet perdorimi i celulareve dhe i kompjuterave. Pothuajse cdo njeri ka nje celulare dhe kompjuteri tashme ka hi ne pjesen me te madhe te familjeve. Cdo dite nisen me mijra-e-mijra SMS dhe E-MAIL per motive te ndryshme. Nese partneri kerkon te lexoje sms dhe e-mailet qe nisim ,a duhet ta lejojme apo e refuzojme duke i thene qe eshte mungese besimi qe ka ndaj nesh? Jepni mendimi tuj. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | nese sme len spo ja la hiqqqqqqqqqqqqqqqq ![]() ![]() ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | un per vedi si kam kta probleme sa her ka noll qe ka ardh msms ne tel te tij dhe ekam hap un ose thirrjetne tel temin i ka hap aj nuk me duket naj gja POR ama nese aj bahet me nerva ose tensionohet kur i vjen sms ose bjen telefoni dicka lunktu :-? si thot gurabia kompromis ose ska :d ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Mahhh...pse duhet me e mendu ket pune... e kam than edhe iher qe ne shpesh mbajme numrat e njeni tjetrit, kena passwordet e emaileve, fb, e gjana te tilla....s'kena kergja me fsheh ![]() pse u dashka mas me e lan me lexu maile, e mesazhe, kur kena shoqni te perbashket, dhe ndajme cdo gja me njeni tjetrin? :-? Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | ... e drejt super. kajher ndodhe qe shkrujme me nji shoke ose shoqe dhe ndonje fjal mund te keqkuptohet nga partneri. sipas mendimit tand ato qe nuk i lejojne me i lexu mesazhet dhe emailat kan ndonje gja me msheh ? ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Une mendoj se asht thjesht mungese edukate me i lexu kuj dicka qe nuk asht e adresume ne emer te tyne. Kjo e fundit mundet me kene edhe leter e thjeshte ose nje shenim i shkrujtun ne privat. As nuk ja kam lexu, as nuk ja kerkoj kuj me ja lexu. Difton rrespekt e edukate elementare qe e kena mesu ne krijimin e themelit te karakterit qe kur ishim femije. Ashtu jam rrite une e ashtu e shoh. Kur te vijne puna me kontrollu, nuk e du hic as nuk me interreson. Principalet e pastertia te krijon vend ma te madh si ne shoqeri ashtu edhe ne familje. Ne shpine teme, nuk asht e lejume me hape gjanat private te kuj se asht mungese edukate e jo mosbesim. Besimi fitohet me rrespekt e tolerance rreciproke. I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | LUPEN ka shkruar: ... e drejt super. kajher ndodhe qe shkrujme me nji shoke ose shoqe dhe ndonje fjal mund te keqkuptohet nga partneri. sipas mendimit tand ato qe nuk i lejojne me i lexu mesazhet dhe emailat kan ndonje gja me msheh ? hmm..me vjen me than qe KA dicka me fsheh, e kam provu vete dikur ![]() Nqs lexon dicka qe nuk te pelqen, atehere prit shpjegimin. por mas me m'lan me hap emailin, ose me i prek telefonin me dore, me duket e tepert e nuk do ia kisha leju. e theksoj qe une nuk jam tipi qe futem ne accountin e tij per me i lexu emailet, se kam ba naj here. por nese qelloj ne pc, sdu qe me m'than, me len ifije vetem se du me kontrollu posten. nuk asht logjike. Kto gjana varen nga cifti ne cift....dinamikat jane gjithmone te ndryshme. une ne cdo aspekt te jetes, preferoj mos me pas 'sekrete' e mos me i mbajt gjanat vetem per vedi. ba mos me i nda me te, me ke tjeter kam me i nda ![]() ia hangsha synin se e kam si shpirt ![]() [ Edited Wed Jun 23 2010, 09:57am ] Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | ktu asht problemi: cili asht kufini i mosbesimit dhe ai i rrespektit. (ps :nuk e pas postimin tand Super) [ Edited Wed Jun 23 2010, 10:00am ] ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | a-cat ka shkruar: Une mendoj se asht thjesht mungese edukate me i lexu kuj dicka qe nuk asht e adresume ne emer te tyne. Kjo e fundit mundet me kene edhe leter e thjeshte ose nje shenim i shkrujtun ne privat. As nuk ja kam lexu, as nuk ja kerkoj kuj me ja lexu. Difton rrespekt e edukate elementare qe e kena mesu ne krijimin e themelit te karakterit qe kur ishim femije. Ashtu jam rrite une e ashtu e shoh. Kur te vijne puna me kontrollu, nuk e du hic as nuk me interreson. Principalet e pastertia te krijon vend ma te madh si ne shoqeri ashtu edhe ne familje. Ne shpine teme, nuk asht e lejume me hape gjanat private te kuj se asht mungese edukate e jo mosbesim. Besimi fitohet me rrespekt e tolerance rreciproke. a-cat ke te drejte, asht mungese edukate me kontrollu, e me hap gjana qe nuk te takojne. por per mendimin tem, ne cift kto gjana nuk duhet me ekzistu. jena tu fol per lidhje intime, te forte, per nje njeri me te cilin ke me kalu jeten..... E theksova edhe ma siper, qe kurre nuk do kisha hi me i kontrollu mesazhet, ose posten, por nese une jam me te, dhe nuk e hap nje email te caktum se un jam aty, me duket e tepert. Bohh se di..une jam ishtu. skam gja me fsheh, dhe tan passwordet e mia i din edhe i fejumi, po ashtu un te tijat i di....nqs jane private per te tjeret, privaten teme du me e nda me te ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Po shtoj edhe kete, shpesh here ciftet ose thjesht te dashuruarit krijojne idene se e jotja asht e jemja dhe anasjelltas. Nuk e besoj qe pse ti si individ dashuron, fejohesh, martohesh me dike, tashma je ndryshe! Nuk duhet me harru se je individ ne rralle te pare dhe pa nji nuk bahet dy keshtu qe rrespekti per vedi dhe gjanat private tujat jane tuajat jo per gja te majte po thjeshte se je individ dhe asht e drejta jote e falun prej Zotit momentin qe merr fryme ne kete jete. Je vetja! Nqse dikush don me nda dicka me mu, pa asnje problem dhe me kenaqesi e nadj eksperiencen me te jo se ka gja te detyrume ose asht naj far rregulli. Ashtu e shoh dhe e praktikoj une. Gjithkush ban ate ca punon dhe i pershtatet personalitetit, relacionit dhe karakterit te tyne. Jete ishtu asht! Rrespekt a-cat I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | LUPEN ka shkruar: ktu asht problemi: cili asht kufini i mosbesimit dhe ai i rrespektit. (ps :nuk e pas postimin tand Super) prit te jap nji shembull. javen tjeter un isha me pushime ne sardegna, dhe pritsha nje email te randsishem nga universiteti. meqe isha pa pc atje, i kerkova te fejumit qe me ma kontrollu posten vazhdimisht gjate dites, e nese m'vite ai email, me ma lexu, e me m'tregu. dhe kshtu bani. kur u ktheva ne shpi, une pash qe vetem ai email ishte i lexum, dhe te tjeret nuk ishin te hapun. ket une e quj respekt e besim, perderisa i kam kerku me m'lexu vec njat, dhe njashtu ka ba. per mu sdo te kishte pas asnji problem nese do kishte lexu edhe te tjeret, por nuk e ka ba sepse nuk i kane interesu. edhe faktin qe une e la me lexu ca te dojne, e quj besim e respekt, e nga ana tjeter, fakti qe ate nuk e shqeteson qe un i lexoj nje mail, ndihem e vleresume dhe e respektume ![]() Ba me hi me paramendim qe me m'lexu emailet, me gjet naj gja te cuditshme, do te ndihesha e fyme... Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Ne qoft se jetojme me nji person dhe kena lidhe jeten me te,kena dhan besen qe so ta dojme dhe do ta rrespketojme dhe do te ndojme te miren dhe te keqen me te........ ..ku asht problemi qe ai/ajo deshiron me lexu mesazhet tuja? ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | a-cat ka shkruar: Po shtoj edhe kete, shpesh here ciftet ose thjesht te dashuruarit krijojne idene se e jotja asht e jemja dhe anasjelltas. Nuk e besoj qe pse ti si individ dashuron, fejohesh, martohesh me dike, tashma je ndryshe! Nuk duhet me harru se je individ ne rralle te pare dhe pa nji nuk bahet dy keshtu qe rrespekti per vedi dhe gjanat private tujat jane tuajat jo per gja te majte po thjeshte se je individ dhe asht e drejta jote e falun prej Zotit momentin qe merr fryme ne kete jete. Je vetja! Nqse dikush don me nda dicka me mu, pa asnje problem dhe me kenaqesi e nadj eksperiencen me te jo se ka gja te detyrume ose asht naj far rregulli. Ashtu e shoh dhe e praktikoj une. Gjithkush ban ate ca punon dhe i pershtatet personalitetit, relacionit dhe karakterit te tyne. Jete ishtu asht! Rrespekt a-cat shume mire e ke than a-cat, NUK ASHT GJA E DETYRUME, E NUK KA NAJ FAR RREGULLI. kjo asht ceshtja. cdo gja bahet se e ndin, dhe duke rujt personalitetin tand....jane kufinj qe cdo cift i cakton me kalimin e kohes...e secili i ka te ndryshme ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | SuperGirl ka shkruar: LUPEN ka shkruar: ktu asht problemi: cili asht kufini i mosbesimit dhe ai i rrespektit. (ps :nuk e pas postimin tand Super) prit te jap nji shembull. javen tjeter un isha me pushime ne sardegna, dhe pritsha nje email te randsishem nga universiteti. meqe isha pa pc atje, i kerkova te fejumit qe me ma kontrollu posten vazhdimisht gjate dites, e nese m'vite ai email, me ma lexu, e me m'tregu. dhe kshtu bani. kur u ktheva ne shpi, une pash qe vetem ai email ishte i lexum, dhe te tjeret nuk ishin te hapun. ket une e quj respekt e besim, perderisa i kam kerku me m'lexu vec njat, dhe njashtu ka ba. per mu sdo te kishte pas asnji problem nese do kishte lexu edhe te tjeret, por nuk e ka ba sepse nuk i kane interesu. edhe faktin qe une e la me lexu ca te dojne, e quj besim e respekt, e nga ana tjeter, fakti qe ate nuk e shqeteson qe un i lexoj nje mail, ndihem e vleresume dhe e respektume ![]() Ba me hi me paramendim qe me m'lexu emailet, me gjet naj gja te cuditshme, do te ndihesha e fyme... kam mendimin qe duke vepru kshu si ke vepru ti e forcon ma shume lidhjen dhe nuk len hapsina per mosbesim. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | LUPEN ka shkruar: Ne qoft se jetojme me nji person dhe kena lidhe jeten me te,kena dhan besen qe so ta dojme dhe do ta rrespketojme dhe do te ndojme te miren dhe te keqen me te........ ..ku asht problemi qe ai/ajo deshiron me lexu mesazhet tuja? se kuptoj pse duhet me e vra trunin kaq shum!!! nuk asht mungese besimi fakti qe don me te lexu mesazhet. nqs ai asht tu nis makinen, dhe i vjen nje mesazh, normal qe do ia lexoj une!! dhe anasjelltas. ska asnji te keqe! Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | Duhet me pas kujdes se si interpretohen disa mesazhet ose e-mail... Du me ju tregu nje te fort po skam kohe i tesh. hahahahahhahahahha * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | ipash postimet tuja menoj se perderi sa ke venos me da jeten me at person sejo edhe e-mail sms apo qa po di un nuk me duket elogjikjshme qe paswordine fcb te msn apo te telefonit mas me e dit edhe aj po njashtu edhe u te tijat noll shum shpesh kur hin ne fcb tem per mem marr chipsat ![]() ![]() ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | hahahahahah Kejsi!!! edhe ti e dashkeee'??? hahaahaha Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | e dua mama ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | cfare randsijet ka...te shikosh e-mail ose sms?urimet,merzitjet apo qa do te jene ne i ndajme bashke..kshuqe no problem!!! Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | jajajaja ska, pse me ja lexu njeni tjetrit? per cfar arsyjet? kur na si mshehim njeni tjetrit gja nqs filloni me hi e me lexu email e sms kja tregan veq mosbesim edhe pik ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | edhe ne moshe tuj perdorni sms e email? puh si jane ba keta pleqt e sotem! i duket vedi hala 20 vjeca ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | thuj ca tdesh na tana i bajm lene tesh si kena oferta spushojm, e kishte vu nruja i nat celularin ne dridhje edhe kishte harru, kur pa i dridhet e mthet cen shpejt perjashta se termet, i tham shife celularin se e ke ndridhje ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | ![]() ![]() Pleqnia brina s'ka ![]() Ika me fjet tesh. Naten ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | gutnajt ( se jam tu msu edhe englisht tesh npleqni ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 | |