Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Besimet e ndryshme
 
<< Previous thread | Next thread >>
Te lutem o Zot....!!!!
Go to page  1 2 3 ... 12 13 14
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
Mbreteresha
Wed Sep 08 2010, 04:58pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
O Allah! Krijo një largesë të largët midis meje dhe gabimeve që bëj unë, siç ke krijuar largesën midis Lindjes dhe Perëndimit! O Allah! Më pastro nga gabimet, siç pastrohen rrobat nga papastërtitë! O Allah! Pastroji gabimet e mia (siç pastron natyrën) me borë, me shi dhe me breshër!" "Lavdia të përket vetëm ty, o Allah! Falenderimet të përkasin vetëm Ty! Emrat e Tu janë të bekuar. Madhëria jote është e paarritshme! Askush tjetër dhe asgjë tjetër nuk meriton të adhurohet përveç Teje ."

te kjo teme gjithsecili nese deshiron mund ti drejtohet te madhit Zot me nje lutje ^:)^

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
Mbreteresha
Wed Sep 08 2010, 04:59pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
O Njeri Kujtoje Ate Qe Te Krijoj Ty (♥ Allahun ♥) Ne Momente Te Mira Dhe Ne Momente Te Veshtira.............Falenderi I Takon Vetem Allahut ♥♥ ♥ ♥♥

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
Mbreteresha
Wed Sep 08 2010, 05:01pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
LUPEN
Wed Sep 08 2010, 05:02pm

Registered Member #2813
Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56am

Posts: 10264
O Zot mos degjo vetem lutjen qe bajne njerzit por shiko edhe se si ato sillen.AMEN . :-)


Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë.
Lot e gaz. Si jeta e njerëzve...

Back to top
Mbreteresha
Wed Sep 08 2010, 05:05pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
Allahu i Madhëruar thotë në Kuran: "(O besimtarë!) Më kujtoni Mua (me lutje e adhurime), që t'ju kujtoj ju (me shpërblime). Më falenderoni vetëm Mua e mos më mohoni." (Bekare,152) Atëherë, le ta kujtojmë Allahun, le t'i lutemi Allahut, sepse Ai është i kënaqur nga ne, kur i drejtohemi Atij çiltërsisht.

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
LUPEN
Wed Sep 08 2010, 05:11pm

Registered Member #2813
Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56am

Posts: 10264
O Zot ,mos prAno afer teje njerzit qe te afrohen vetem kur kan nevojat e tyne.AMEN. :-)


Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë.
Lot e gaz. Si jeta e njerëzve...

Back to top
LUPEN
Wed Sep 08 2010, 05:15pm

Registered Member #2813
Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56am

Posts: 10264
jasht teme

::bud::

[ Edited Fri Sep 24 2010, 04:18pm ]


Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë.
Lot e gaz. Si jeta e njerëzve...

Back to top
Mbreteresha
Wed Sep 08 2010, 05:18pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
jasht teme

::bud::

[ Edited Fri Sep 24 2010, 04:18pm ]

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
LUPEN
Wed Sep 08 2010, 05:19pm

Registered Member #2813
Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56am

Posts: 10264
jasht teme

::bud::

[ Edited Fri Sep 24 2010, 04:19pm ]


Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë.
Lot e gaz. Si jeta e njerëzve...

Back to top
LUPEN
Wed Sep 08 2010, 05:21pm

Registered Member #2813
Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56am

Posts: 10264
jasht teme

::bud::

[ Edited Fri Sep 24 2010, 04:19pm ]


Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë.
Lot e gaz. Si jeta e njerëzve...

Back to top
Mbreteresha
Wed Sep 08 2010, 05:28pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
O Zot na jep durim kur perballemi me njerez qe ne fakt na dalin perpara pa dashur qe te perballemi me to

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
Mbreteresha
Wed Sep 08 2010, 05:48pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
jasht teme

::bud::

[ Edited Fri Sep 24 2010, 04:20pm ]

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
LUPEN
Wed Sep 08 2010, 05:51pm

Registered Member #2813
Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56am

Posts: 10264
jasht teme,
Lupen, te lutem respekto anetaret dhe ate qa shkruajne, pak randsi ka ku i marrin. Interneti asht i lire per te gjith per te shkeputur ate qe i intereson.

::bud::

[ Edited Fri Sep 24 2010, 04:22pm ]


Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë.
Lot e gaz. Si jeta e njerëzve...

Back to top
LUPEN
Wed Sep 08 2010, 05:54pm

Registered Member #2813
Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56am

Posts: 10264
jasht teme

::bud::

[ Edited Fri Sep 24 2010, 04:22pm ]


Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë.
Lot e gaz. Si jeta e njerëzve...

Back to top
Mbreteresha
Wed Sep 08 2010, 06:33pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
" O Allahu im, Ti je Zoti im, nuk ka hyjni tjeter pos Teje
me ke krijuar dhe une jam robi Yt.
Une i permbahem beselidhjes dhe premtimit Tend aq sa mundem.
Kerkoj mbrojtje te Ti nga e keqja e asaj qe kam vepruar.
Pranoj para teje per dhuntine Tende ndaj meje
dhe pranoj gjynahun tim.
Me fal, sepse nuk ka kush qe i fal gjynahet vec Teje"

keta jane lutje per cdo krijese qe quhet njeri .. :x

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
SuperGirl
Wed Sep 08 2010, 06:53pm
Miss.Felicity!


Registered Member #514
Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58am

Posts: 36201
In love ka shkruar:

Allahu i Madhëruar thotë në Kuran: "(O besimtarë!) Më kujtoni Mua (me lutje e adhurime), që t'ju kujtoj ju (me shpërblime). Më falenderoni vetëm Mua e mos më mohoni." (Bekare,152) Atëherë, le ta kujtojmë Allahun, le t'i lutemi Allahut, sepse Ai është i kënaqur nga ne, kur i drejtohemi Atij çiltërsisht.
^:)^ ^:)^Bre mâ zi kem' pun't tue shkue
Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.)

Back to top
Holly
Wed Sep 08 2010, 07:11pm
E forte

Registered Member #552
Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pm

Posts: 9819
I lutem Zotit qe te ken meshir per te gjithe ata qe marrin Emrin e Zotit neper goje kot...
Veq nje zot ka per te gjithe njerzimin.
Na jep shendet e na prit rrezikun o i malli Zot.
banju dhimbjet sa ma te let te semurve, jepju ushqim te uriturve, thaju syte shum njerzeve qe e kan zemren e vrame.... ke meshir per ne o Zot.* Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress *
Back to top
Mbreteresha
Wed Sep 08 2010, 07:16pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
Holly ka shkruar:

I lutem Zotit qe te ken meshir per te gjithe ata qe marrin Emrin e Zotit neper goje kot...
Veq nje zot ka per te gjithe njerzimin.
Na jep shendet e na prit rrezikun o i malli Zot.
banju dhimbjet sa ma te let te semurve, jepju ushqim te uriturve, thaju syte shum njerzeve qe e kan zemren e vrame.... ke meshir per ne o Zot.
:x

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
MiCoLjA
Wed Sep 08 2010, 07:20pm


Registered Member #2543
Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20am

Posts: 9792
o zot im ne kyt nat te madhe per gjith besimtaret myslian te falenderoj qe jena shnosh e mir qe jena bashk ne harmoni te falenderoj qe mke dhan munsin me shiju edhe kyt vit kyt nat te madhe te lutem ty o zoti im na prit rrezikun dhe cdo te keqe me drejto drejt rruges te drejt

Each year we spend togther
Each day that passes by
Our partnership grows stronger
Together forever You and I


Back to top
Holly
Wed Sep 08 2010, 07:31pm
E forte

Registered Member #552
Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pm

Posts: 9819
Po lutem dhe une ne kete nate te madhe per vellezerit mysliman. Ishalla ju ka gjet shedosh e mir te gjitheve. Gezime ne familjet e gjithesecilit.
I lutem Zotit per qetesim te zemrave te te gjithe besimtarve te tana feve. Te kena rrespekt per njeni tjetrin,te mos perbuzim fen e asnjenit, te mos mendojme se feja jeme ashte ma e mir se e tjetrit. Ne fund te fundit te gjith jemi prej mishit e gjakut, te gjithve nje Zot na ka kriju e nje Zot ka me na gjyku. Respekto tjetrin dhe gjithqka qe ka ashtu siq kishe dasht ty te te rrespektojne.

Gezuar Bajramin e mas harroni fotot e bakllave* Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress *
Back to top
Holly
Wed Sep 08 2010, 07:32pm
E forte

Registered Member #552
Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pm

Posts: 9819
LUPEN ka shkruar:

O Zot mos degjo vetem lutjen qe bajne njerzit por shiko edhe se si ato sillen.AMEN . :-)Amen* Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress *
Back to top
WORLD
Wed Sep 08 2010, 08:59pm
Just, SMILE

Registered Member #699
Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pm

Posts: 3824
Holly ka shkruar:

LUPEN ka shkruar:

O Zot mos degjo vetem lutjen qe bajne njerzit por shiko edhe se si ato sillen.AMEN . :-)Amen


Amen

MIND-OF-THE-WONDERFUL
"Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri
Cel: +355 67 30 17 299; email: -email-

Back to top
WORLD
Wed Sep 08 2010, 09:00pm
Just, SMILE

Registered Member #699
Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pm

Posts: 3824
Te lutem e zot per motren time....keto dite ka nevoje per doren tende....J'i prane saj...Amen !

MIND-OF-THE-WONDERFUL
"Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri
Cel: +355 67 30 17 299; email: -email-

Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Wed Sep 08 2010, 09:01pm


Registered Member #670
Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09am

Posts: 24799
Te lutem o zot, ndale vdekjen e tmerrshme 'me gure' qe po bahet edhe sot ne vende te ndryshme te Botes. O zot ndale!!!!

I care and I wish well!

Back to top
WORLD
Wed Sep 08 2010, 09:02pm
Just, SMILE

Registered Member #699
Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pm

Posts: 3824
a-cat ka shkruar:

Te lutem o zot, ndale vdekjen e tmerrshme 'me gure' qe po bahet edhe sot ne vende te ndryshme te Botes. O zot ndale!!!!
;( ;( ;( ;(

Amen !

MIND-OF-THE-WONDERFUL
"Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri
Cel: +355 67 30 17 299; email: -email-

Back to top
Go to page  1 2 3 ... 12 13 14  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Kerko ne Google dhe ShkodraOnline.Com
Custom Search
Mire se Vini
Emri i Identifikimit:

Fjalkalimi:
Me Kujto

[ ]
[ ]
Muzik Shkodrane - Sagllam


 
Chat Box
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Shkodra ne Youtube
Any use of the name and content of this website without the explicit written consent of the owners is strictly prohibited and it is protected under law. Email:webmaster@shkodraonline.com Per cdo ankese ju lutem mos hezitoni te na shkruani Flm. info@shkodraonline.com
Theme created by Free-Source.net
Render time: 0.4017 sec, 0.0939 of that for queries. DB queries: 63. Memory Usage: 3,082kB