Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Letersia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Mendime |
Go to page 1 2 3 ... 21 22 23 24 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | 21 Prill sot 12:30 e nates, per mu asht zgjim shpirteror. Ngrihem aty te fotoja jote e ngrime ne vite, nje zoteri i pashem qe buzet e tij, lekuren, floket dhe nishanin e tij kam, ndezi nje qiri dhe ne gjunj ulem. Nje ndjenje e forte me pershkon gjith qenjen teme. Du qe dicka te levize, du qe ti te me thuash "Zemra e babit jam itu te shoh" ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh si shpirti me keputet gjithe kto vite pa thane emnin tan. Teksa lotet me mbulojne fetyren, shpirti jot me jep force e me thote je e forte zemra e babit, mos u ndal! Pse nuk ta ndigjoj zanin, s'di ca kisha dhane me fole me ty. Po flas itash e po te tham gjithcka. E di se jam krijesa jote dhe e di se te kam prane. Je ai qe me del ne anderr sa here qe tragjedi e vuajtje mbulojne jeten teme. Je ai qe me perkedhele koken ne jastekun qe kurre te rehatshem se gjej. Jete e cuditshme e plot histori, eci me hapa e drejt te ardhmes. Here shpejt, here ngadale. Here e frigesume, here e trishtume. Here me lot, here me buzeqeshje. Here me shprese, here me deshire. Here me sy mbyllun sepse rrugen e di. Po analizoj vehten itash nen driten e qiriut qe per shpirtin tan u ndez dhe aty po lutem te me shfaqesh e te me thuash se je OK! Me merr malli per ty po sot ti kishe pase ditelindjen dhe te tham: Gezuar Ditelindjen babi jem nuk te harroj kurre. S'kam se si, sa here veshtroj vehten shoh buzet e tua, shoh hijen tende qe ti le tek une. Ahhhhhhhhhhhhhhhhh sa du te jesh krenar me mu e me jeten teme. Ky shkrim asht per ty sonte nen kete drite qiriu qe tiparet e tua si te nje aktori te vjeter e te pashem Hollivudi me kujton. Gjithmone ne zemren teme, marr fryme thelle e neser fillon nje dite e re....do marr femijet prej te mami e do te shoh nje film....gjithmone te kane pelqy, ti ishe i pari qe me ke ble bileten e kinemase............. Eh jete o jete falemners o Zot per gjithcka Amen ⓐ-ⓒⓐⓣ ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Stellina ka shkruar: ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: Stellina ka shkruar: Mengjes...dite e re! Sapo u zgjova.. Ndij eren e kafes qe shperndahet me shpejt e mshehet n'cdo cep t'shpis,jasht asht nji dit e vranet,e zbeht,jo..jo...nuk asht dita e pershtatshme per mu,un du ngjyra,diellin qe puth lekuren e lulet qe shndrisin nen shkelqimin e tij,du eren e freskt qe t'shpupurish floket,por nuk dua te ankohem...mbetet gjithmon nji dite e mrekullueshme per tu jetu,s'shkon dam..jo! Ah sa njerez neper bote deshirojn te jetojn nji dite te tille,nji dite me shum...e s'mund ta ken! Zot,falemnders ![]() Me kto mendime pergatitem te shkoj ne shkoll,ne cante rreshtoj librat e mi,ato qe nuk m'tradhojn kurr,qe rrijn mbyllun e sekretet nuk diftojn; Para pasqyret shfaqem,me mjafton pak uje qe shplodh syte e fytyren freskon...z'dua truko,z'dua zbukurime..dua vetem t'shikoj nbrendisin teme nepermjet saj por nuk asht e mujtun..e di..ajo ndalet te nji perkufizim i pamjes teme te jashtme dhe brenda kutise se shpirtit tem nuk deperton..! Nderkoh tingujt e nji kange rrjedhin nga televizori e shperndajn therrima trishtimi n'ajrin e lagsht.. E un ma shum kuptoj se sa ja ndij mungesen disa njerzve shum te dashtun per mu,do t'doja mi pas afer,me kalu momente t'cmushem me ta,me i perqafu fort,me i diftu sa randsi kan per mu por e vetmja gja qe mund te baj asht ti mbaj shterngu ne kandin e zemres,aty ku kan ken gjithmon... Jan tashma pjes e jemja! ![]() Kalofsh nje dite te mrekullueshme darling ![]() Me dha shume kenaqesi ky shkrim dhe falemners qe me lejove me nejte me ty ne ato momente qe ti po veshtroje shpirtin tan. Te perqafoj shume e ate qoshe te zemres tane, asht me fat kush e okupon. God bless you darling ![]() T'falenderoj shum per fjalt qe m'thu e kurr spriton me shpreh. God bless you and your family too..jan me fat t'madh me pas afer nji person si ti ![]() Kenaqesi asht e jemja Stellina darling vec shkruj se te liron dhe ne na pasuron shpirtin. Ke talent dhe e shpreh shume natyrshem. Hugs ![]() ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Ec ngadale me ate rritmin tem ashtu si vete mendimet qe me shoqerojne. Gjethe te vyshkura kane mbuluar torutarin si nje tapet lozonjar per mua. Dua te degjoj zhurmen e tyre tek c'formohen nen gjurmet e mija. Syri me ze nje qe forme zemre ka formu. E marr ne duar dhe me gisht i pershkoj anet dhe sikur dua ta formoj me formen e te prekurit, zemren e besoj. Nje buzeqeshje me shoqeroi teksa drejt Dielli te ngre te shoh venat qe te tejdukshme nen ate drite jane. Gjethe asht po per mua ne kete moment, nen kete Drite te ngrohte te Diellit te Vjeshtes eshte nje simbol qe me ngroh shpirtin. Ne liber qendron aty ku Vjeshten tjeter nje shok do t'ja gjej po deri atehere, une do ti bej shoqeri nen shkronjat qe ja lexoj ne netet e pagjume. Thjeshtesi ⓐ-ⓒⓐⓣ 02-05-12 I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: Ec ngadale me ate rritmin tem ashtu si vete mendimet qe me shoqerojne. Gjethe te vyshkura kane mbuluar torutarin si nje tapet lozonjar per mua. Dua te degjoj zhurmen e tyre tek c'formohen nen gjurmet e mija. Syri me ze nje qe forme zemre ka formu. E marr ne duar dhe me gisht i pershkoj anet dhe sikur dua ta formoj me formen e te prekurit, zemren e besoj. Nje buzeqeshje me shoqeroi teksa drejt Dielli te ngre te shoh venat qe te tejdukshme nen ate drite jane. Gjethe asht po per mua ne kete moment, nen kete Drite te ngrohte te Diellit te Vjeshtes eshte nje simbol qe me ngroh shpirtin. Ne liber qendron aty ku Vjeshten tjeter nje shok do t'ja gjej po deri atehere, une do ti bej shoqeri nen shkronjat qe ja lexoj ne netet e pagjume. Thjeshtesi ⓐ-ⓒⓐⓣ 02-05-12 Falemners per ket shkrim A_cat. Shum i vecante,mbani me perjetu emocjone t'ndryshme e nderthuruna tana bashk,te mu t'pakten tana shkrimet tuja lajn mbresa ![]() Edhe iher falmnders!!!! Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Thank you Stellina darling you are special ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Jam e lodhun dite e gjate! Buzeqesh teksa gjej ne memorjen teme momente te kandshme qe me qetesojne shpirtin. Sterpikem ne pelgjet e vogla ne rrugicen teme ![]() Gryksja e zeze me jakat e bukura te nje bluze dhurate nga nje mesuese e dashtun per mua. Nuk jane te bardha si te gjithe te tjerave so ndihem speciale e ndryshe. Rrypi i zi qe belin tim shterngon aq sa majfton te tregoje feminitetin tim dhe lireshem te rri kur byreket per rruge ne shkolle do ti ha sigurisht si cdo dite tjeter. Shkruaj tek veshtroj me sy te shendritshem fetyren time jo ne pasqyre po ne rreflektimin shpirteror. Ndihem mire so aty prap po shkoj tek momentet e thjeshta po qe itash po me japin kenaqesi. Ec shpejt he dreq gjithmone duhet me te terheke hahahahaha ok tham une po rritmi jem si me zori aplikohet well ![]() Ftofte, bore e bukuri magjepse qe vec ajo di te penalose ne telajon e imagjinates teme. Ah sa me mungon!!! Mhhhh si kam nejte pa kafe? Zot na ruj si ndryshon njeriu hahahaha jetohet po edhe pa te! Ca thojne mir a? Ca di une hahaha..... Sy te turpshem qe fshihen mas perdes se flokeve s'me pelqen te jem ne qender te vemendjes po aty e gjej vehten shpesh here .... well pershtatem une kadale - kadale ![]() Monda vajza e nje gabeleje qe me ndihmon me msu bicikleten. She was so funny, me leshoi e une tu thane jam e sigurte kur shoh vedin vetem, qesh tash po atehere klitha haha nejse e mesova! Sa te bukur jane njerezit, a thu mendon ajo qe per te itash shkruajta? Sa njerezit mbesin ne kujtese e sa me fat jam tham shpesh. Era e gjelles tek ngjis shkallet dhe si me grep me terheke te shpejtoj hahahaha yummmmmm buke e nxehte me pret me ate gjelle nga duart e mamit tim. Ha ngadale! Ehehehehee prit sa ta maroj ikyt ![]() Inocence e kandshme, nje shok pune me flet shqip e thote a-cat Rita Ora po kendon a t'ja coj zanin rradios? E kam ndi i tham, ndigjoje ti se tash po te pelqen. Nje mirmengjez dhe naten qe i kam mesu me me thane ne pune, me japin nje buzeqeshje ne fetyre po nuk me ngroh ne shpirt ![]() Dy pika loti po me ledhatojne faqet teksa po e shoh oren qe edhe pak me nis drejt dritave te Diellit per mua. Jam me fat qe u ndiva mire sa shkrujta keto rreshta te thjeshte por "me duket me ka marre malli shume"! a-cat 03-05-12 (Happy birthday my brother Tom) I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Kujtimet jane gjaja ma e shtrenjte qe kena, sidomos per njerez te vecante qe nuk i kena afer. Mbaji ne zemer gjithmone a-cat e ske me ndi mall ose vetmi. Flm qe e ke nda me ne ket shkrim kaq te thjeshte e prekes ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: 21 Prill sot 12:30 e nates, per mu asht zgjim shpirteror. Ngrihem aty te fotoja jote e ngrime ne vite, nje zoteri i pashem qe buzet e tij, lekuren, floket dhe nishanin e tij kam, ndezi nje qiri dhe ne gjunj ulem. Nje ndjenje e forte me pershkon gjith qenjen teme. Du qe dicka te levize, du qe ti te me thuash "Zemra e babit jam itu te shoh" ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh si shpirti me keputet gjithe kto vite pa thane emnin tan. Teksa lotet me mbulojne fetyren, shpirti jot me jep force e me thote je e forte zemra e babit, mos u ndal! Pse nuk ta ndigjoj zanin, s'di ca kisha dhane me fole me ty. Po flas itash e po te tham gjithcka. E di se jam krijesa jote dhe e di se te kam prane. Je ai qe me del ne anderr sa here qe tragjedi e vuajtje mbulojne jeten teme. Je ai qe me perkedhele koken ne jastekun qe kurre te rehatshem se gjej. Jete e cuditshme e plot histori, eci me hapa e drejt te ardhmes. Here shpejt, here ngadale. Here e frigesume, here e trishtume. Here me lot, here me buzeqeshje. Here me shprese, here me deshire. Here me sy mbyllun sepse rrugen e di. Po analizoj vehten itash nen driten e qiriut qe per shpirtin tan u ndez dhe aty po lutem te me shfaqesh e te me thuash se je OK! Me merr malli per ty po sot ti kishe pase ditelindjen dhe te tham: Gezuar Ditelindjen babi jem nuk te harroj kurre. S'kam se si, sa here veshtroj vehten shoh buzet e tua, shoh hijen tende qe ti le tek une. Ahhhhhhhhhhhhhhhhh sa du te jesh krenar me mu e me jeten teme. Ky shkrim asht per ty sonte nen kete drite qiriu qe tiparet e tua si te nje aktori te vjeter e te pashem Hollivudi me kujton. Gjithmone ne zemren teme, marr fryme thelle e neser fillon nje dite e re....do marr femijet prej te mami e do te shoh nje film....gjithmone te kane pelqy, ti ishe i pari qe me ke ble bileten e kinemase............. Eh jete o jete falemners o Zot per gjithcka Amen ⓐ-ⓒⓐⓣ ![]() Oh Zot i madh..m'bane me qa ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: Jam e lodhun dite e gjate! Buzeqesh teksa gjej ne memorjen teme momente te kandshme qe me qetesojne shpirtin. Sterpikem ne pelgjet e vogla ne rrugicen teme ![]() Gryksja e zeze me jakat e bukura te nje bluze dhurate nga nje mesuese e dashtun per mua. Nuk jane te bardha si te gjithe te tjerave so ndihem speciale e ndryshe. Rrypi i zi qe belin tim shterngon aq sa majfton te tregoje feminitetin tim dhe lireshem te rri kur byreket per rruge ne shkolle do ti ha sigurisht si cdo dite tjeter. Shkruaj tek veshtroj me sy te shendritshem fetyren time jo ne pasqyre po ne rreflektimin shpirteror. Ndihem mire so aty prap po shkoj tek momentet e thjeshta po qe itash po me japin kenaqesi. Ec shpejt he dreq gjithmone duhet me te terheke hahahahaha ok tham une po rritmi jem si me zori aplikohet well ![]() Ftofte, bore e bukuri magjepse qe vec ajo di te penalose ne telajon e imagjinates teme. Ah sa me mungon!!! Mhhhh si kam nejte pa kafe? Zot na ruj si ndryshon njeriu hahahaha jetohet po edhe pa te! Ca thojne mir a? Ca di une hahaha..... Sy te turpshem qe fshihen mas perdes se flokeve s'me pelqen te jem ne qender te vemendjes po aty e gjej vehten shpesh here .... well pershtatem une kadale - kadale ![]() Monda vajza e nje gabeleje qe me ndihmon me msu bicikleten. She was so funny, me leshoi e une tu thane jam e sigurte kur shoh vedin vetem, qesh tash po atehere klitha haha nejse e mesova! Sa te bukur jane njerezit, a thu mendon ajo qe per te itash shkruajta? Sa njerezit mbesin ne kujtese e sa me fat jam tham shpesh. Era e gjelles tek ngjis shkallet dhe si me grep me terheke te shpejtoj hahahaha yummmmmm buke e nxehte me pret me ate gjelle nga duart e mamit tim. Ha ngadale! Ehehehehee prit sa ta maroj ikyt ![]() Inocence e kandshme, nje shok pune me flet shqip e thote a-cat Rita Ora po kendon a t'ja coj zanin rradios? E kam ndi i tham, ndigjoje ti se tash po te pelqen. Nje mirmengjez dhe naten qe i kam mesu me me thane ne pune, me japin nje buzeqeshje ne fetyre po nuk me ngroh ne shpirt ![]() Dy pika loti po me ledhatojne faqet teksa po e shoh oren qe edhe pak me nis drejt dritave te Diellit per mua. Jam me fat qe u ndiva mire sa shkrujta keto rreshta te thjeshte por "me duket me ka marre malli shume"! a-cat 03-05-12 (Happy birthday my brother Tom) Sa bukur a-cat Sigjithmon me shkrimet te tuja na ban edhe ne me i perjetu ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: 21 Prill sot 12:30 e nates, per mu asht zgjim shpirteror. Ngrihem aty te fotoja jote e ngrime ne vite, nje zoteri i pashem qe buzet e tij, lekuren, floket dhe nishanin e tij kam, ndezi nje qiri dhe ne gjunj ulem. Nje ndjenje e forte me pershkon gjith qenjen teme. Du qe dicka te levize, du qe ti te me thuash "Zemra e babit jam itu te shoh" ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh si shpirti me keputet gjithe kto vite pa thane emnin tan. Teksa lotet me mbulojne fetyren, shpirti jot me jep force e me thote je e forte zemra e babit, mos u ndal! Pse nuk ta ndigjoj zanin, s'di ca kisha dhane me fole me ty. Po flas itash e po te tham gjithcka. E di se jam krijesa jote dhe e di se te kam prane. Je ai qe me del ne anderr sa here qe tragjedi e vuajtje mbulojne jeten teme. Je ai qe me perkedhele koken ne jastekun qe kurre te rehatshem se gjej. Jete e cuditshme e plot histori, eci me hapa e drejt te ardhmes. Here shpejt, here ngadale. Here e frigesume, here e trishtume. Here me lot, here me buzeqeshje. Here me shprese, here me deshire. Here me sy mbyllun sepse rrugen e di. Po analizoj vehten itash nen driten e qiriut qe per shpirtin tan u ndez dhe aty po lutem te me shfaqesh e te me thuash se je OK! Me merr malli per ty po sot ti kishe pase ditelindjen dhe te tham: Gezuar Ditelindjen babi jem nuk te harroj kurre. S'kam se si, sa here veshtroj vehten shoh buzet e tua, shoh hijen tende qe ti le tek une. Ahhhhhhhhhhhhhhhhh sa du te jesh krenar me mu e me jeten teme. Ky shkrim asht per ty sonte nen kete drite qiriu qe tiparet e tua si te nje aktori te vjeter e te pashem Hollivudi me kujton. Gjithmone ne zemren teme, marr fryme thelle e neser fillon nje dite e re....do marr femijet prej te mami e do te shoh nje film....gjithmone te kane pelqy, ti ishe i pari qe me ke ble bileten e kinemase............. Eh jete o jete falemners o Zot per gjithcka Amen ⓐ-ⓒⓐⓣ ![]() ![]() ![]() [ Edited Thu May 03 2012, 09:34am ] ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Super e Micole falemners qe i dhuruat kohen tuaj mendimeve te thjeshta te mijat. Ndihem e nderume prej jush shume falemners ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | Kenqasi e jemja me i lexu a-cat e falmners qe na prezanton nepermjet shkrimeve copeza te jetes tane ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | MiCoLjA ka shkruar: Kenqasi e jemja me i lexu a-cat e falmners qe na prezanton nepermjet shkrimeve copeza te jetes tane ![]() ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Njikjo teme asht thesar ![]() Stellin ![]() Acat darling, asht kenaqesi me lexu qofte edhe nje rresht nga ti. Ato qe ndjen e ato qe mendon i shpreh me aq thjeshtesi e finese sa e fut lexuesin ne boten tande e i ban me i perjetu gjanat tuja. E ke ikyt dhunti e sinqerisht ban gabimin ma te madh qe se shfrytezon. I would love to hold in my hands a book written by you one day ![]() PS. Kot me t'pyt, a ke provu me shkru poezi? Te perqafoj! | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | ~ Nate,errsina ka perqafu dhomen e un ne nji qoshe te saj rri e strukun,vetmi.. - ah se harrova...jo jo s'jam vetem..asht hana me mu,mbi kry mrrin e me delikatesen e saj shndrit n'pelhuren e zez. - Jam un,hana...e 6 miliard njerz te tjere neper bot qe syt e lodhun tek ajo drejtojn e shpresen mbajn kacavjerrun se nji dit te re do t'bijn,nji dit me ndjenja,ma pak dhun,rreke buzqeshjesh e ma shum fjal te tipit 'te dua','me fal',te lutem' se n'shoqnin ton jan gadi ne zhdukje.. E un kshtu zhytem ne mendimet e mija,qe naten sikur rigjallnohen,marrin forma te cuditshme,vorbull ne trunin tem prej se ciles un ma nuk gjej rrugdalje,kaloj edhe nji dit,e un prap ma e kerrusun jam mbi peshen e mallit e kujtimeve qe m'kan pushtu e qe s'dojne me m'lan te qet po za nuk m'del prej shpirtit,as psheretim,as lot,as gja... E sot sa ma shum qe ecshe nen qiellin e vrant dhe rete shtellungore qe diellin kishin mblu,kuptoshe se njerzve nuk i intereson moti,stina kur lumtunija ne sy,nen lekur e ne gjak i buron..ne fund t'fundit kjo asht jeta apo jo? "E si thot nji shkrimtar...ndodhin gjana qe jan si pyetje,kalon nji minut,vite e ma von jeta pergjigjet" - Un nderkoh rri ne pritje te nji pergjigjeje...! - ![]() [ Edited Fri May 04 2012, 07:05am ] Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Stellina ka shkruar: ~ Nate,errsina ka perqafu dhomen e un ne nji qoshe te saj rri e strukun,vetmi.. - ah se harrova...jo jo s'jam vetem..asht hana me mu,mbi kry mrrin e me delikatesen e saj shndrit n'pelhuren e zez. - Jam un,hana...e 6 miliard njerz te tjere neper bot qe syt e lodhun tek ajo drejtojn e shpresen mbajn kacavjerrun se nji dit te re do t'bijn,nji dit me ndjenja,ma pak dhun,rreke buzqeshjesh e ma shum fjal te tipit 'te dua','me fal',te lutem' se n'shoqnin ton jan gadi ne zhdukje.. E un kshtu zhytem ne mendimet e mija,qe naten sikur rigjallnohen,marrin forma te cuditshme,vorbull ne trunin tem prej se ciles un ma nuk gjej rrugdalje,kaloj edhe nji dit,e un prap ma e kerrusun jam mbi peshen e mallit e kujtimeve qe m'kan pushtu e qe s'dojne me m'lan te qet po za nuk m'del prej shpirtit,as psheretim,as lot,as gja... E sot sa ma shum qe ecshe nen qiellin e vrant dhe rete shtellungore qe diellin kishin mblu,kuptoshe se njerzve nuk i intereson moti,stina kur lumtunija ne sy,nen lekur e ne gjak i buron..ne fund t'fundit kjo asht jeta apo jo? "E si thot nji shkrimtar...ndodhin gjana qe jan si pyetje,kalon nji minut,vite e ma von jeta pergjigjet" - Un nderkoh rri ne pritje te nji pergjigjeje...! - ![]() Marsh pergjigjen e zemres darling dhe e pac plot me dashni e harmoni gjithmone. U kenaqa me kete shkrim e falemners qe me lejove me pushu ne qetesine e nates tane dhe disa rreflektime Hane mora edhe une nepermjet shkronjave tuaja. Hugs beautiful darling ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Tresor ka shkruar: Njikjo teme asht thesar ![]() Stellin ![]() Acat darling, asht kenaqesi me lexu qofte edhe nje rresht nga ti. Ato qe ndjen e ato qe mendon i shpreh me aq thjeshtesi e finese sa e fut lexuesin ne boten tande e i ban me i perjetu gjanat tuja. E ke ikyt dhunti e sinqerisht ban gabimin ma te madh qe se shfrytezon. I would love to hold in my hands a book written by you one day ![]() PS. Kot me t'pyt, a ke provu me shkru poezi? Te perqafoj! Ohhhhhhhh thank you sweet heart ![]() Ndihem e privilegjume dhe e kenaqun qe me shoqeroni ne mendimet e mija nuk ndihem vetem asnjehere. Cuditerisht dhe pa mendu, ajo asht arsyeja pse une shkruaj. C'do veshtiresie i largohem dhe ashtu e argetoj shpirtin qe s'kerkon shume ne fakt. Thjeshtesi ate e adhuroj sepse asht themeli i nje individi qe ven vedin ne kembet e atij tjetrit. Humbled darling I am. Kur kam kene e vogel kam shkrujte poezi dhe bile e maj mend nji qe ka kene e para: Buzet e tua ne boje trendafili me mbeten ne mendje. Syte e shkruar si nga nje dore piktori veshtroja plot endje. Befas, sec ndieva nje shterngim ne zemer. Ne ate cast kuptova qe qe nga shikimi i pare, me shpirt te Dashurova! Me bane me e kujtu hahaha nuk e harroj e pata shkrujte ne ballkon tu fole me shoqen teme ne te njeten kohe dhe tu hanger fara luledielli hahahaha ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | Stellina ka shkruar: ~ Nate,errsina ka perqafu dhomen e un ne nji qoshe te saj rri e strukun,vetmi.. - ah se harrova...jo jo s'jam vetem..asht hana me mu,mbi kry mrrin e me delikatesen e saj shndrit n'pelhuren e zez. - Jam un,hana...e 6 miliard njerz te tjere neper bot qe syt e lodhun tek ajo drejtojn e shpresen mbajn kacavjerrun se nji dit te re do t'bijn,nji dit me ndjenja,ma pak dhun,rreke buzqeshjesh e ma shum fjal te tipit 'te dua','me fal',te lutem' se n'shoqnin ton jan gadi ne zhdukje.. E un kshtu zhytem ne mendimet e mija,qe naten sikur rigjallnohen,marrin forma te cuditshme,vorbull ne trunin tem prej se ciles un ma nuk gjej rrugdalje,kaloj edhe nji dit,e un prap ma e kerrusun jam mbi peshen e mallit e kujtimeve qe m'kan pushtu e qe s'dojne me m'lan te qet po za nuk m'del prej shpirtit,as psheretim,as lot,as gja... E sot sa ma shum qe ecshe nen qiellin e vrant dhe rete shtellungore qe diellin kishin mblu,kuptoshe se njerzve nuk i intereson moti,stina kur lumtunija ne sy,nen lekur e ne gjak i buron..ne fund t'fundit kjo asht jeta apo jo? "E si thot nji shkrimtar...ndodhin gjana qe jan si pyetje,kalon nji minut,vite e ma von jeta pergjigjet" - Un nderkoh rri ne pritje te nji pergjigjeje...! - ![]() ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | MiCoLjA ka shkruar: Stellina ka shkruar: ~ Nate,errsina ka perqafu dhomen e un ne nji qoshe te saj rri e strukun,vetmi.. - ah se harrova...jo jo s'jam vetem..asht hana me mu,mbi kry mrrin e me delikatesen e saj shndrit n'pelhuren e zez. - Jam un,hana...e 6 miliard njerz te tjere neper bot qe syt e lodhun tek ajo drejtojn e shpresen mbajn kacavjerrun se nji dit te re do t'bijn,nji dit me ndjenja,ma pak dhun,rreke buzqeshjesh e ma shum fjal te tipit 'te dua','me fal',te lutem' se n'shoqnin ton jan gadi ne zhdukje.. E un kshtu zhytem ne mendimet e mija,qe naten sikur rigjallnohen,marrin forma te cuditshme,vorbull ne trunin tem prej se ciles un ma nuk gjej rrugdalje,kaloj edhe nji dit,e un prap ma e kerrusun jam mbi peshen e mallit e kujtimeve qe m'kan pushtu e qe s'dojne me m'lan te qet po za nuk m'del prej shpirtit,as psheretim,as lot,as gja... E sot sa ma shum qe ecshe nen qiellin e vrant dhe rete shtellungore qe diellin kishin mblu,kuptoshe se njerzve nuk i intereson moti,stina kur lumtunija ne sy,nen lekur e ne gjak i buron..ne fund t'fundit kjo asht jeta apo jo? "E si thot nji shkrimtar...ndodhin gjana qe jan si pyetje,kalon nji minut,vite e ma von jeta pergjigjet" - Un nderkoh rri ne pritje te nji pergjigjeje...! - ![]() ![]() Fenks Micole ![]() [ Edited Fri May 04 2012, 01:04pm ] Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: Stellina ka shkruar: ~ Nate,errsina ka perqafu dhomen e un ne nji qoshe te saj rri e strukun,vetmi.. - ah se harrova...jo jo s'jam vetem..asht hana me mu,mbi kry mrrin e me delikatesen e saj shndrit n'pelhuren e zez. - Jam un,hana...e 6 miliard njerz te tjere neper bot qe syt e lodhun tek ajo drejtojn e shpresen mbajn kacavjerrun se nji dit te re do t'bijn,nji dit me ndjenja,ma pak dhun,rreke buzqeshjesh e ma shum fjal te tipit 'te dua','me fal',te lutem' se n'shoqnin ton jan gadi ne zhdukje.. E un kshtu zhytem ne mendimet e mija,qe naten sikur rigjallnohen,marrin forma te cuditshme,vorbull ne trunin tem prej se ciles un ma nuk gjej rrugdalje,kaloj edhe nji dit,e un prap ma e kerrusun jam mbi peshen e mallit e kujtimeve qe m'kan pushtu e qe s'dojne me m'lan te qet po za nuk m'del prej shpirtit,as psheretim,as lot,as gja... E sot sa ma shum qe ecshe nen qiellin e vrant dhe rete shtellungore qe diellin kishin mblu,kuptoshe se njerzve nuk i intereson moti,stina kur lumtunija ne sy,nen lekur e ne gjak i buron..ne fund t'fundit kjo asht jeta apo jo? "E si thot nji shkrimtar...ndodhin gjana qe jan si pyetje,kalon nji minut,vite e ma von jeta pergjigjet" - Un nderkoh rri ne pritje te nji pergjigjeje...! - ![]() Marsh pergjigjen e zemres darling dhe e pac plot me dashni e harmoni gjithmone. U kenaqa me kete shkrim e falemners qe me lejove me pushu ne qetesine e nates tane dhe disa rreflektime Hane mora edhe une nepermjet shkronjave tuaja. Hugs beautiful darling ![]() ![]() ![]() Hajde t'pufi iher fort fort fort ![]() Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Pertej ****************** Pertej jetes, mund te jete drita.... Besoj ne kete moment qe kaplohet me heshtjen, per te dhane aromen e cliret te mandarines. Pa diellin, si mund te behet mandarina? Pa ty, si mund te rilind Pranvera, jeta, Dielli ? Ne kete nate, si mund ti puth me afsh, pasion, dritherime, cdo sekond te kesaj nate? Si mund ti them per nje moment "stop"...Puthme! Se si mu kujtove, nen puthjen e nje langu protokalli, itash, edhe pse nata ashte vesh me te zeza, e deri neser e di 100% se s'ka Pranvere .... Jam realist dhe e di! ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | Kenaqesi me ndej tu lexu itu nje perqafim per te gjithe ju qe na lejoni me shfletu mendimet tuaja. Ndihem e previlegjume ![]() | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | si fillim te faleminers S~erenity! Kohe per dritherime Sonte e kam te veshtire te shkruaj. Sonte me ne fund gjeta kohe per veten dhe e kuptova se sa e nevojshme ashte.... Nganjehere humbim ne ritmin e kohes, ose ma mire, e lajme vedin me na perdore koha, e jo na KOHEN!. Sonte kam nje ndjenje qe me ka ba melankolik, me ka vesh me roze, e me ka ba gati me qa! Me duhet me mylle syte, per me kaperdi lotin e me qesh.... Nuk e mbaj mend kur i kam mbush syte me lot, por e di qe me kane mungu. Jane si shembuj te vertete qe me tregojne se ka edhe situata ndryshe ne jete, qe ka dhe "keshtu".... Sonte jam ba me dal dhe me perqafu kedo qe shoh, ndonje lypsar, ndonje qe po fshin rrugen, ndonje qe endet, apo ndonje qe po mendohet mbi nje ure "ti jap fund!" Me qendro afer o Zot dhe ti zemra jeme..... Sonte ashte nata qe me ka mungu, nata qe po me ban me qa!!! ![]() [ Edited Sat Jun 02 2012, 10:30pm ] MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: si fillim te faleminers S~erenity! Kohe per dritherime Sonte e kam te veshtire te shkruaj. Sonte me ne fund gjeta kohe per veten dhe e kuptova se sa e nevojshme ashte.... Nganjehere humbim ne ritmin e kohes, ose ma mire, e lajme vedin me na perdore koha, e jo na KOHEN!. Sonte kam nje ndjenje qe me ka ba melankolik, me ka vesh me roze, e me ka ba gati me qa! Me duhet me mylle syte, per me kaperdi lotin e me qesh.... Nuk e mbaj mend kur i kam mbush syte me lot, por e di qe me kane mungu. Jane si shembuj te vertete qe me tregojne se ka edhe situata ndryshe ne jete, qe ka dhe "keshtu".... Sonte jam ba me dal dhe me perqafu kedo qe shoh, ndonje lypsar, ndonje qe po fshin rrugen, ndonje qe endet, apo ndonje qe po mendohet mbi nje ure "ti jap fund!" Me qendro afer o Zot dhe ti zemra jeme..... Sonte ashte nata qe me ka mungu, nata qe po me ban me qa!!! ![]() World, nuk je vetem e te falenderoj qe e ndave me ne kete mendim kaq te paster e me ndjenje ![]() Lotet jane si nje shi shpirti qe duhet te shpertheje nganjehere sepse rete mledhen edhe ashtu papritmas e tinxash.....mjafton nje shi i tyne te kjartesojne veshtrimin. Be happy my friend be happy as I am sure you now, are ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 ... 21 22 23 24 | |