Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Letersia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Fraza e dites |
Go to page 1 2 3 ... 27 28 29 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Po e hapi ket teme sepse cdo dite me del perpara nga nji shprehje qe me shoqnon gjate gjithe dites, edhe mendoj shpesh per te, sa shume i pershtatet realitetit tem. Tesh nese ju ndodh edhe ju kjo gja, mundeni me e shkru ktu ate fraze. Nji ne dite, per secilin prej nesh ![]() Mezi pres me lexu ![]() ** Fraza e dites se sotme per mu: «Un giorno senza un sorriso è un giorno perso» (Nji dite pa buzeqeshje eshte nji dite e humbun) Charlie Chaplin Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | ...JETA I PERKET ATIJ QE GUXON... Kam falur gabime gati te pafalshme,kam provuar te zvendesoj persona gati te pazvendesueshem dhe kam harruar persona te paharrueshem.Kam vepruar sipas momentit, jam zhgenjyer nga persona qe nuk mendoja kurre qe mund te zhgenjehesha por dhe un kam zhgenjyer.....Kam mbajtur dike mes kraheve te mi per ta mbrojtur,jam bere mik perjet. Kam qeshur kur nuk ka qene e nevojshme,kam dashuruar,me kane dashuruar por edhe me kane refuzuar.Me kane dashuruar dhe un nuk kam ditur si tua kthej dashurine.Kam bertitur dhe jam hedhur perpjete per kaq shume gezime.per kaq shume.....Kam qare duke degjuar muzike e e duke pare disa fotografi te mbushura me kujtime..Kam telefonuar thjesht per te degjuar nje ze...Jam dashuruar perseri me nje buzeqeshje...Kam besuar perseri me nostalgji dhe....kam pasur frike te humbas nje person shum te vecante (te cilin kam perfunduar duke e humbur) ...por kam mbijetuar! Dhe jetoj akoma! Dhe jeta nuk me lodh! Dhe ti...nuk duhet te lodhesh nga jeta.JETO! Eshte mrekulli te perpiqesh me bindje,ta perqafosh jeten dhe te jetosh me pasion.Te humbesh me klas dhe te fitosh me guxim... Sepse JETA i perket atij qe guxon... CHARLIE CHAPLIN... :-) ![]() ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Il sole esiste per tutti ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Nga ky shkrimi po shkepus nje pjese qe me bani sh pershtpje "...Jam dashuruar perseri me nje buzeqeshje.."... Me ka ndodhe nje dite (diku ma siper e kam thane), qe te dashurohem me buzqeshjen e nje vajze te vogel, qe me apo padashur, me kujtoj nje buzqeshje qe e jetoj cdo dite ! MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Asht nje nder gjanat ma t'bukura qe mund t'ket than Charli. E veshtire me e gjet disa fraza te tilla ,tham se misionin tem per ket tem e kryva :p ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | E kryve per sot Lupen. Neser tapo te kujtohet naj gja tjeter. E mrekullushme ajo qe ke shkru. I lexoj shpesh frazat e Chaplinit, po njat se kisha lexu naj here. Flm qe e prune ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | SuperGirl ka shkruar: E mrekullushme ajo qe ke shkru. I lexoj shpesh frazat e Chaplinit, po njat se kisha lexu naj here. Flm qe e prune ![]() nuk i hin gjanave thell ti ,pernjat nuk e ke lexu :p nejse, ska shume kohe qe e kam lexu, pash temen qe ke hap edhe e kerkova ![]() ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Çdo njeri është një libër, në qoftë se di ta lexosh. Çening | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Pervoja eshte kreheri te cilin ta fal jeta kur te bien floket. MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | "Premtimet me te rendesishme jane ata te cilat ja bej vetes sime." (Marianne Radmacher) | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | You can stand tall without standing on someone. You can be a victor without having victims. ~Harriet Woods I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | Siamo più forti di quanto pensiamo, occorre solo un po' di tempo per ritrovare l'equilibrio... ![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | "Love all. Trust a few. Do wrong to none." William Shakespeare Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
❤Bambolina❤ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2929 Joined: Thu Apr 30 2009, 12:35pmPosts: 3631 | ♥Non abbiamo bisogno di giorni migliori, ma di persone che migliorano la nostra vita... ♥ ♥ | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Chi non ama...non sarà amato mai ♥ -Nga nje kange e Celentanos....mka shoqnu tan diten sot ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | Askush nuk mund tё kalёrojë mbi kurrizin tёnd nёse ti nuk pёrkulesh. Martin Luter King MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: Askush nuk mund tё kalёrojë mbi kurrizin tёnd nёse ti nuk pёrkulesh. Martin Luter King Tane mishi kokerr itash ........ love love love ikyt asht mase e vertete dhe ligj ne jeten teme!!!! I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | a-cat ka shkruar: WORLD ka shkruar: Askush nuk mund tё kalёrojë mbi kurrizin tёnd nёse ti nuk pёrkulesh. Martin Luter King Tane mishi kokerr itash ........ love love love ikyt asht mase e vertete dhe ligj ne jeten teme!!!! Aman a-cat, po me ftofesh ![]() ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: a-cat ka shkruar: WORLD ka shkruar: Askush nuk mund tё kalёrojë mbi kurrizin tёnd nёse ti nuk pёrkulesh. Martin Luter King Tane mishi kokerr itash ........ love love love ikyt asht mase e vertete dhe ligj ne jeten teme!!!! Aman a-cat, po me ftofesh ![]() ![]() Jo jo kam frige se po rrezohem e kot kujton kush se u perkula hahahhaa ![]() ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | hahahahha kujdes ne "rrezimet"...nganjehere bahen edhe me qejf ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: hahahahha kujdes ne "rrezimet"...nganjehere bahen edhe me qejf ![]() Kjo asht fraza e dites? Hahahahhahahahaha ![]() ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | yes, ore 12.04 MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: yes, ore 12.04 Rrzoju tash e mire ardhsh prap ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | mendo mire e mas ban keq,mas ban shume mire se gjen vete keq.. tesh ty qe ta kam vjell kete shprehjen mas ban za...se i shkreti ti per vedi ahahhahahahahah Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | E adhuroj gjumin. Jeta ime ka tendencen te degradohet kur jam zgjuar. ~ E. Heminguej | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 ... 27 28 29 | |