Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: Shkodra - Tradita - Jeta sot |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Thanje te ndryshme Shkodrane, |
Go to page 1 2 3 ... 21 22 23 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | qoft per atje ... Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | Demeli ska brina ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | Gurit e malit shkret Maj burrnesh ( kam nji shoqe prej elbasanit e ka msu me than ishtu haha me shkrin krejt ) Pordhi kali ne der te hanit ja la fajin nji shkodranit ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | ky shkodrani bani be, nuk kam pjerdh qysh se kam le ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Emily |
| ||
![]() ![]() Registered Member #5489 Joined: Thu Feb 07 2013, 10:00pmPosts: 125 | Cen Durimadhi ka shkruar: ky shkodrani bani be, nuk kam pjerdh qysh se kam le ![]() haahhahahahahahahah a e bane ti moj nuse? pasha zoten me pshtoj nje fenduce hahahahahahahhahha :p sa i marr je mor zot, ku din dhia ca asht taxhia Here, here azgje nuk e brengos njeriun sesa renia e ores. | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | kur te bahet buka kallamoqe e bardh ather ka me u ba katundari qytetar ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | Emily ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: ky shkodrani bani be, nuk kam pjerdh qysh se kam le ![]() haahhahahahahahahah a e bane ti moj nuse? pasha zoten me pshtoj nje fenduce hahahahahahahhahha :p sa i marr je mor zot, ku din dhia ca asht taxhia hahahaha micolja maj ma kujtaj ca asht ikja skrraj ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Emily |
| ||
![]() ![]() Registered Member #5489 Joined: Thu Feb 07 2013, 10:00pmPosts: 125 | hahahahahah cfare kacillit je mor cen Here, here azgje nuk e brengos njeriun sesa renia e ores. | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | shif maj vedin si me ken KRANE SHKREPSET ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | A je I marr a ban vet ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Cen Durimadhi ka shkruar: Emily ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: ky shkodrani bani be, nuk kam pjerdh qysh se kam le ![]() haahhahahahahahahah a e bane ti moj nuse? pasha zoten me pshtoj nje fenduce hahahahahahahhahha :p sa i marr je mor zot, ku din dhia ca asht taxhia hahahaha micolja maj ma kujtaj ca asht ikja skrraj ![]() Emily ka shkruar: hahahahahah cfare kacillit je mor cen Cen Durimadhi ka shkruar: shif maj vedin si me ken KRANE SHKREPSET ![]() kam edhe un i shok te ngushte fminijet sa her flasim ishu bijm cope un si kajedh aj ban palester asht me muskuj, i tham bushiq a je fry nejfije vertikal a vec horizontal ahahah aj mthrret stikadent hahahahahahaa ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | OLIVE OYL ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: Emily ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: ky shkodrani bani be, nuk kam pjerdh qysh se kam le ![]() haahhahahahahahahah a e bane ti moj nuse? pasha zoten me pshtoj nje fenduce hahahahahahahhahha :p sa i marr je mor zot, ku din dhia ca asht taxhia hahahaha micolja maj ma kujtaj ca asht ikja skrraj ![]() Emily ka shkruar: hahahahahah cfare kacillit je mor cen Cen Durimadhi ka shkruar: shif maj vedin si me ken KRANE SHKREPSET ![]() kam edhe un i shok te ngushte fminijet sa her flasim ishu bijm cope un si kajedh aj ban palester asht me muskuj, i tham bushiq a je fry nejfije vertikal a vec horizontal ahahah aj mthrret stikadent hahahahahahaa hahaha Em ca i ke than maj? ku e din kja se kena ken shok fminijet ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Emily |
| ||
![]() ![]() Registered Member #5489 Joined: Thu Feb 07 2013, 10:00pmPosts: 125 | Cen Durimadhi ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: Emily ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: ky shkodrani bani be, nuk kam pjerdh qysh se kam le ![]() haahhahahahahahahah a e bane ti moj nuse? pasha zoten me pshtoj nje fenduce hahahahahahahhahha :p sa i marr je mor zot, ku din dhia ca asht taxhia hahahaha micolja maj ma kujtaj ca asht ikja skrraj ![]() Emily ka shkruar: hahahahahah cfare kacillit je mor cen Cen Durimadhi ka shkruar: shif maj vedin si me ken KRANE SHKREPSET ![]() kam edhe un i shok te ngushte fminijet sa her flasim ishu bijm cope un si kajedh aj ban palester asht me muskuj, i tham bushiq a je fry nejfije vertikal a vec horizontal ahahah aj mthrret stikadent hahahahahahaa hahaha Em ca i ke than maj? ku e din kja se kena ken shok fminijet ![]() ahahahha sa i marr je mar cen, si kam than gja jo, po a ka foton e fmijnis tone? :pp goja llap shpina dap cen ahahha :p Here, here azgje nuk e brengos njeriun sesa renia e ores. | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | Emily ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: Emily ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: ky shkodrani bani be, nuk kam pjerdh qysh se kam le ![]() haahhahahahahahahah a e bane ti moj nuse? pasha zoten me pshtoj nje fenduce hahahahahahahhahha :p sa i marr je mor zot, ku din dhia ca asht taxhia hahahaha micolja maj ma kujtaj ca asht ikja skrraj ![]() Emily ka shkruar: hahahahahah cfare kacillit je mor cen Cen Durimadhi ka shkruar: shif maj vedin si me ken KRANE SHKREPSET ![]() kam edhe un i shok te ngushte fminijet sa her flasim ishu bijm cope un si kajedh aj ban palester asht me muskuj, i tham bushiq a je fry nejfije vertikal a vec horizontal ahahah aj mthrret stikadent hahahahahahaa hahaha Em ca i ke than maj? ku e din kja se kena ken shok fminijet ![]() ahahahha sa i marr je mar cen, si kam than gja jo, po a ka foton e fmijnis tone? :pp goja llap shpina dap cen ahahha :p Hahahahaha mas trujt zoti, armikun tan Ps si me ken naj plak kam fol itesh ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Emily |
| ||
![]() ![]() Registered Member #5489 Joined: Thu Feb 07 2013, 10:00pmPosts: 125 | hahahhahahaha mu kujtu shprehja jeme '' hej mare sherr'' ahahhaha :p po ti gjysh je mar cen ahahha Here, here azgje nuk e brengos njeriun sesa renia e ores. | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | hahahahaha em ![]() mu kujtu shprehja kapsi kupsi naj gja ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | skam arallek ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | OLIVE OYL ka shkruar: skam arallek Kahere se kisha ndi/perdor Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | SuperGirl ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: skam arallek Kahere se kisha ndi/perdor kam kyt shqiptaren ktu hap fjalorin e fjaleve te vjetra shqipe ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | ka her nuk e kisha ndi fjalen SOLET as nuk e kisha perdor Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | OLIVE OYL ka shkruar: skam arallek ohhhhhhh se paskam nigju najhere as perdor ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Cen Durimadhi ka shkruar: ka her nuk e kisha ndi fjalen SOLET as nuk e kisha perdor Nuk ke shtru solet kahere pernjat. Duhet me t'fut me punu ndertim Cen ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | SuperGirl ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: ka her nuk e kisha ndi fjalen SOLET as nuk e kisha perdor Nuk ke shtru solet kahere pernjat. Duhet me t'fut me punu ndertim Cen ![]() hahaha ![]() - grahi dhive Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 ... 21 22 23 | |