Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Forumi i ShkodraOnline.com :: Sporti |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Kombetaria Shqipetare |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | ULTRAS ROMA ka shkruar: Kena lujt mir, Portogalia me ata ylle ne fush ska mujt me ba shum loj. Problemi jon esht se zdina me mbrojt rizultat ne fun te lojes. Gjithashtu kena lujt mir me Portogalin, hem ne shqiperi hem ne Portogali Ne Portogali skena mujt me ba nji aksin ku lujtem ma mir na, manej nuk asht se nuk diten me mrojt rezultatin kur nuk kena portier ![]() | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | Optimizmi i kroatit nuk njeh kufi: beson se do ta drejtojë Shqipërinë në finalet e Europianit të vitit 2012 Ka pasur vetëm tetë ditë kohë për të ndërtuar formacionin për Portugalinë dhe gjithmonë është shfaqur i qetë dhe me shumë besim në vetvete. Në daljet e shpeshta në media dukej mjaft i qetë, por gjatë 90‑minutëshit të “Qemal stafës” e kanë kapur emocionet, duke shfaqur në jo pak raste nervozizëm. Josip Kuzhe, pavarësisht humbjes në minutat e fundit, e ka nisur mbarë. Për të ky është vetëm fillimi, se suksesin e vërtetë shqiptarët do ta arrijnë në fund të eliminatoreve të ardhshme. Askush nga trajnerët e huaj të mëparshëm nuk ka pasur guximin ta thotë, por Josip Kuzhe nuk ka frikë: “Dua t’i shikoj tifozët shqiptarë në Poloni dhe Ukrainë.” Ëndrrën e lënë përgjysmë nga Ari Han, Josip Kuzhe mendon se do ta bëjë realitet. “Futbollistët shqiptarë janë tipikë ballkanas, teknikë dhe individualistë, por duhet të mësojnë më shumë në futbollin profesionist. Gjëja më e rëndësishme është fakti që Shqipëria ka potenciale për të shfrytëzuar në futboll. Nuk duhet të harrojmë se si vend lindor Shqipëria është në hapat e para drejt futbollit profesionist. Unë kam besim se në të ardhmen kombëtarja shqiptare do të luajë në nivelet më të larta të futbollit europian. Ëndrra ime është të shikoj sa më shumë tifozë në Kampionatin Europian, që do të zhvillohet në Poloni dhe Ukrainë. Që do të thotë se do të bëj gjithçka për t’ju çuar në Europian, madje besoj se Shqipëria mund t’ia dalë në eliminatoret e ardhshme për të marrë pjesë në Europianin e vitit 2012 ![]() | ||
Back to top | | ||
:.A*S*R.: 1927 |
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | Miqesore: Shqiperi 1-1 Gjeorgji min 65 loj E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | Miqesore Perfundon Shqiperi-Gjeorgji 1-1 per shqiperin realizoj Agolli ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | LEONS ka shkruar: Miqesore Perfundon Shqiperi-Gjeorgji 1-1 per shqiperin realizoj Agolli tha kam pas pak kohe ai kuzhe po tash si e justifikoj barazimin.apo doka 10 vjet me nertu skuadren? | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | ghhgahaghaga Pimp spo marr gj vesh por iky ka than se don me na çu ne Europian ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | hahahahahaha iky dora vete ja ma sbesoj.i kishte rokamundu federats edhe nji trajner per shpresen prej nag vjen ky. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | por mar ishta kan than iky e kan than edhe trajnera te tjer boll po ala nuk kan ba gja![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | sa marrin njata lek e ku te kam pa shqipni thojn. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | kam nigju se ish trajneri i shqipnis Otto Bariç ka ken nji ner ma te pagumt ne Europe per kombetare ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | nuk e kam dite kyte itash po e marr vesht.se ka ken kshu ather pse nuk kena marr trpatonin prsh ather? | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | Qa di un ma por jam i sigurt se asht njashtu prsh asht ken ma i pagum se i Danimarks ,Kroacis e tjer ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | edhe ma shume se i gjermanise,italise e anglise nuk besoj.une me sa di asht capello ai qi merr ma shume ner trejner komtaresh ne bote. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | po ma Kapelo me duket edhe mu por se i italise gjermanis nuk ma merr mendja se asht ken ky i joni nji gazetar e ka than kur jam ken tu pa ndeshjen e komtares ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | po gazetart shqiptar e kan zakon me ekzagjeru si gjithmon. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | Po ma saher e kam ni un por kajher duhet me ju besu ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | po ma po. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | E ardhmja kuqezi në dilemë, gjysma e kombëtares pa ekip Forca e një kombëtareje futbolli sigurisht matet me elementët që ka në përbërje, nivelin e skuadrave dhe të kampionateve ku aktivizohen. Sa i përket Shqipërisë, Lorik Cana mbetet ikona e kombëtares, pavarësisht se ku do të luajë, në Francë, Gjermani apo Angli. Josip Kuzhe, trajneri kroat i kombëtares shqiptare, është shprehur mjaft optimist për të ardhmen e skuadrës që drejton, por realiteti në fakt nuk është aq premtues. Sepse edhe ata elementë që janë përfolur për të zëvendësuar lojtarë të tillë si Skela, Lala, Duro etj., ose janë ende pjesë e kampionatit shqiptar, ose në skuadrat ku aktivizohen nuk shihen si të perspektivës. Në grupin e futbollistëve që janë deri tani në planet e Josip Kuzhes, vetëm disave si Kapllani, Salihi, Bylykbashi, Bulku, Dallku apo Lala u dihet e ardhmja, kurse pjesa më e madhe ose është pa skuadër, ose mund të ndërrojë ambient gjatë merkatos së verës. ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | po skela,lala e duro nuk jane te ri ma per mi majt.po me cudit shume lala masi asht edhe kapiteni i skuadres. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | Perderisa lozin ala ner kampionate te njohun (GER)mendoj se munden me lujt edhe me kombetaren shqiptare ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | per lalen pra u cudita qi nuk ja kan ba kontraten.a e the vet apo nuk asht e vertet? | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | Po ma Altin Lales ja kan ba kontraten lexoje ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | LEONS ka shkruar: Po ma Altin Lales ja kan ba kontraten lexoje ok flm.pretova me e lexu krejt. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | Shqiperia fiton miqesoren me Irlanden e veriut 1-0 golin e shenoj ervin Skela me nje goditje denimi Mergim Mavjaj refuzoj ftesen e kombetares shqiptare .Mavraj luan qendermbrojtes te skuadra e Bochum ne Gjermani ![]() | ||
Back to top | | ||
Mir-Shkodrani |
| ||
Djal llokum![]() ![]() Registered Member #657 Joined: Tue Apr 10 2007, 07:01pmPosts: 281 | Kombetarja kuqezi dy ndeshjet e rradhes kunder Luksemburgut & bosnjes do ti zhvilloje ne "Loro Boriçi" te Shkodres,UEFA ka miratuar kerkesen qe eshte bere nga FSHF per tu zhvilluar ndeshjet e kombetares ne Shkoder.Pas Qemal Stafes stadiumi Loro Boriçi eshte i dyti ne Shqiperi qe ploteson kushtet qe kerkohen nga UEFA. Shkoder locja gjithmone ne zemrat tona: ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |