Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Psikologji dhe Sociologji

<< Previous thread | Next thread >>
Diskutime Mbi Psikologjine
Go to page  1 2 3 4
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
SuperGirl
Thu Apr 02 2009, 12:05am
Miss.Felicity!

Registered Member #514

ps. ti mund te thush qe ne shoqeri ka psikologe medioker qe perfitojne dhe e kane mendjen me marr leket e ardhshme....kjo asht fatkeqesi!!

Bre mâ zi kem' pun't tue shkue
Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.)

Back to top
lissandro
Fri Apr 24 2009, 01:18am
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963

Hi Supergirl ju falenderoj ne rradh te pare qe e krijuat mundesin qe ti jepni spjegim pytjes sime qe kam shtruar me lart .

Me pa dyshim dihet qe nga studime qe keni ba persa i perket psikologjis keni edhe eksperienc kjo shifet nga pergjigjja juaj .

Por perpara se te pergjem dhe vlersuar ate fjalin e fundit qe ma keni lan mu me e vlersu

Kam edhe nji pyetje per ju perpara se te vlersoj at fjali ,

Cfar mendoni ju si psigologe a ka arritur deri tani njeri
qe te jet deri ne nje far shkallet psikolog pa e studjuar fare psikologjin .
Por thjesht vetem se ka lindur me telepati shum me te zhvidhur se sa njerzit normal dhe ka vetem njohori te pergjithshme .
Me respekt Lissandro

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
SuperGirl
Fri May 01 2009, 11:41pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

perfundimisht JO! nuk mundesh me ken mjek vetem se din me dallu simptomat e gripit

qe me ken psikolog kompetent, duhet me ba shum studime ne ate fushe, me pas eksperience personale, me kalu vete ne rolin e pacientit (dmth me shku te nje psikolog), vetem kshtu krijohet profesionalizmi.
shpresoj t'i jem pergjigj pak a shume pytjes tande

ps. qysh kur me drejtohesh me 'ju'?? me ban me u ndi keq

Back to top
lissandro
Fri May 01 2009, 11:56pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963

SuperGirl ka shkruar:

perfundimisht JO! nuk mundesh me ken mjek vetem se din me dallu simptomat e gripit

qe me ken psikolog kompetent, duhet me ba shum studime ne ate fushe, me pas eksperience personale, me kalu vete ne rolin e pacientit (dmth me shku te nje psikolog), vetem kshtu krijohet profesionalizmi.
shpresoj t'i jem pergjigj pak a shume pytjes tande

ps. qysh kur me drejtohesh me 'ju'?? me ban me u ndi keq

Supergirl ne rradh te par te falenderoj per ket spjegim te mrrekullushem

qe ke ba dhe nuk kam ma cfar te shtoj apo vlersoj se i ke ba te gjitha ti
me spjegim qe me ke dhan .

kurse per drejtimin me (ju) ke te drejt se e kam perdor ne menyr te gabushme dhe pa vemendje dhe te kerkoj falje qe te jam drejtuar ne ket menyr .

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
SuperGirl
Sat May 02 2009, 12:06pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

ca do qe te kesh tjeter, mjafton me pyt

:*

Back to top
LUPEN
Mon Nov 16 2009, 11:59pm

Registered Member #2813

SuperGirl ka shkruar:

OCCULTSPIRIT ka shkruar:

cfare sheh ndryshe nga bota qe me perpara nuk e shikoje ?nqs me lejohet

Cfare shoh ndryshe.....une kam kapur ne dore per here te pare librin "nje hyrje ne psikologji" te T.Pettijohns kur isha ne vit te dyte ne xhimnaz.Ai liber ka rreth 700 faqe (ne mos gaboj) dhe eshte baza e psikologjise. Dhe aty me ka filluar pasioni im per psikologjine si nje disipline qe studion njeriun.

Qe ta kuptosh cfare ndryshon ne perceptim, po te them nje shprehje te Edmond Dragotit: "Psikologu eshte ai qe shikon te tjeret kur nje femer hyn ne salle"

occultspirit them se e kupton pse nje psikolog (edhe pse une se quaj veten kurrsesi psikologe...jam larg akoma) e shikon boten ndryshe. ti shikon femren se te terheq, psikologu te shikon ty!

Puc.

po sikur ne ate moment me e shiku edhe une psikologen ,a thu ndodh ndonje gje e re ne psikologji?

Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë.
Lot e gaz. Si jeta e njerëzve...

Back to top
SuperGirl
Tue Nov 17 2009, 12:19am
Miss.Felicity!

Registered Member #514

shpiket naj teori e re vec

Back to top
LUPEN
Sat Feb 19 2011, 12:53am

Registered Member #2813

tash qe e ke kry shkollen ,a e gjete teorin e re qe kam ba te postimi i siperm? :d

Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë.
Lot e gaz. Si jeta e njerëzve...

Back to top
Go to page  1 2 3 4  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF