Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Psikologji dhe Sociologji |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Diskutime Mbi Psikologjine |
Go to page 1 2 3 4 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ps. ti mund te thush qe ne shoqeri ka psikologe medioker qe perfitojne dhe e kane mendjen me marr leket e ardhshme....kjo asht fatkeqesi!! Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | Hi Supergirl ju falenderoj ne rradh te pare qe e krijuat mundesin qe ti jepni spjegim pytjes sime qe kam shtruar me lart . Me pa dyshim dihet qe nga studime qe keni ba persa i perket psikologjis keni edhe eksperienc kjo shifet nga pergjigjja juaj . Por perpara se te pergjem dhe vlersuar ate fjalin e fundit qe ma keni lan mu me e vlersu Kam edhe nji pyetje per ju perpara se te vlersoj at fjali , Cfar mendoni ju si psigologe a ka arritur deri tani njeri qe te jet deri ne nje far shkallet psikolog pa e studjuar fare psikologjin . Por thjesht vetem se ka lindur me telepati shum me te zhvidhur se sa njerzit normal dhe ka vetem njohori te pergjithshme . Me respekt Lissandro Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | perfundimisht JO! nuk mundesh me ken mjek vetem se din me dallu simptomat e gripit ![]() qe me ken psikolog kompetent, duhet me ba shum studime ne ate fushe, me pas eksperience personale, me kalu vete ne rolin e pacientit (dmth me shku te nje psikolog), vetem kshtu krijohet profesionalizmi. shpresoj t'i jem pergjigj pak a shume pytjes tande ![]() ps. qysh kur me drejtohesh me 'ju'?? me ban me u ndi keq ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | SuperGirl ka shkruar: perfundimisht JO! nuk mundesh me ken mjek vetem se din me dallu simptomat e gripit ![]() qe me ken psikolog kompetent, duhet me ba shum studime ne ate fushe, me pas eksperience personale, me kalu vete ne rolin e pacientit (dmth me shku te nje psikolog), vetem kshtu krijohet profesionalizmi. shpresoj t'i jem pergjigj pak a shume pytjes tande ![]() ps. qysh kur me drejtohesh me 'ju'?? me ban me u ndi keq ![]() Supergirl ne rradh te par te falenderoj per ket spjegim te mrrekullushem qe ke ba dhe nuk kam ma cfar te shtoj apo vlersoj se i ke ba te gjitha ti me spjegim qe me ke dhan . kurse per drejtimin me (ju) ke te drejt se e kam perdor ne menyr te gabushme dhe pa vemendje dhe te kerkoj falje qe te jam drejtuar ne ket menyr . ![]() Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ![]() ![]() ![]() :* Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | SuperGirl ka shkruar: OCCULTSPIRIT ka shkruar: cfare sheh ndryshe nga bota qe me perpara nuk e shikoje ?nqs me lejohet Cfare shoh ndryshe.....une kam kapur ne dore per here te pare librin "nje hyrje ne psikologji" te T.Pettijohns kur isha ne vit te dyte ne xhimnaz.Ai liber ka rreth 700 faqe (ne mos gaboj) dhe eshte baza e psikologjise. Dhe aty me ka filluar pasioni im per psikologjine si nje disipline qe studion njeriun. Qe ta kuptosh cfare ndryshon ne perceptim, po te them nje shprehje te Edmond Dragotit: "Psikologu eshte ai qe shikon te tjeret kur nje femer hyn ne salle" occultspirit them se e kupton pse nje psikolog (edhe pse une se quaj veten kurrsesi psikologe...jam larg akoma) e shikon boten ndryshe. ti shikon femren se te terheq, psikologu te shikon ty! Puc. po sikur ne ate moment me e shiku edhe une psikologen ,a thu ndodh ndonje gje e re ne psikologji? ![]() ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | shpiket naj teori e re vec ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | tash qe e ke kry shkollen ,a e gjete teorin e re qe kam ba te postimi i siperm? :d ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 | |