Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Si te ... :: Automjete-Pajisje-Mirmbajtje |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Si të zvoglojmë shpenzimet e karburanit! |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Disa metoda te cilat prodhuesit e makinave edhe kompanite e karburanteve nuk duan qe ne ti dime! 1.Kontrollojme presionin e gomave! 2.Largojme nga makina gjerat qe nuk na nevojiten! p.sh Ndonje valigje vegla madje edhe gomen rezerve(ne vend te se ciles mund te perdorim disa lloje te shkumave qe sherbejne vetem per keto raste)! 3.Nderrojme vajin(Perdor vaj me te mire)! 4.Nderrojme filterin e ajrit! 5.Munsisht kur te jemi duke prit ne semafor te ndalesh kerrin edhe kondicjonerin! 6.Dhe nje trik tjeter Pure Aceton(Aceton te Paster) i cili digjet shum lehte edhe me nje sasi te vogel mund te zvoglojme shpenzimet e karburantit! | ||
Back to top | | ||
TOTO-R |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2326 Joined: Fri Sep 19 2008, 05:11pmPosts: 1780 | Bud Bravo po me pelqen tema shum , po me pelqen se un per veti kam nje makin shum ekonomike loool , a i harxhon a si harxhon 20 litra ne 100 km dmthan po hece avashe !! Po gjithsesi te pakten 90% tyne provave te mos kunsumimit si persh , me ndrru vojin flitrat gomat e gjithca vjen e vume pri fabriks te tipit makins po prep harxhon se harxhon sdi kuj i ka gia pianece loool tesh kam met me ba prov pa hyp hiq ne te ishalla nuk harxhon du me lan me hec vetem ahhahaha Mia moglie ha perso la carta di credito. Non ho fatto denuncia perché ho scoperto che il ladro spende di meno. | ||
Back to top | | ||
Alterran |
| ||
Alterran![]() ![]() Registered Member #1980 Joined: Tue Jun 10 2008, 08:17amPosts: 1709 | wow, aja me aceton ishte e pabesushme... mosjafutkot@kodramasbregut | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Alterran ka shkruar: wow, aja me aceton ishte e pabesushme... Psssssss aceton thote hahaha prit te pervjelem une iher apo s'me vjen per makine hahaha as uji i xhamave nuk di ku rrin haha ![]() He se nje rrote e kam ndrru nje dite dhe s'ka njeri qe se din kete histori hahahaha ![]() Interresante ::bud:: e uroj qe te kontriboni edhe ju qe ja dini per makina ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Alterran |
| ||
Alterran![]() ![]() Registered Member #1980 Joined: Tue Jun 10 2008, 08:17amPosts: 1709 | u doka me i than babs me ja ba kyt pun makins. aja e jona te myt 10L/100km ne qytet ![]() ![]() mosjafutkot@kodramasbregut | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | a-cat ka shkruar: Alterran ka shkruar: wow, aja me aceton ishte e pabesushme... Psssssss aceton thote hahaha prit te pervjelem une iher apo s'me vjen per makine hahaha as uji i xhamave nuk di ku rrin haha ![]() He se nje rrote e kam ndrru nje dite dhe s'ka njeri qe se din kete histori hahahaha ![]() Interresante ::bud:: e uroj qe te kontriboni edhe ju qe ja dini per makina ![]() hahahahah ska njeri qe se din thet hahahahahahahahah ca kam qesh hahahahah ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | ne nji qytet si shkodra , ka lezet me ec nbiqikam mar njerz kshuqe edhe e kursen karburantin Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | OLIVE OYL ka shkruar: a-cat ka shkruar: Alterran ka shkruar: wow, aja me aceton ishte e pabesushme... Psssssss aceton thote hahaha prit te pervjelem une iher apo s'me vjen per makine hahaha as uji i xhamave nuk di ku rrin haha ![]() He se nje rrote e kam ndrru nje dite dhe s'ka njeri qe se din kete histori hahahaha ![]() Interresante ::bud:: e uroj qe te kontriboni edhe ju qe ja dini per makina ![]() hahahahah ska njeri qe se din thet hahahahahahahahah ca kam qesh hahahahah Hahahahahahaha asht e vertet dhe me sa mbaj mend ishte pregnant me vajzen e kishte mbet ne rruge!! | ||
Back to top | | ||
Shkodra100 |
| ||
![]() Registered Member #4246 Joined: Sat Nov 06 2010, 06:16amPosts: 124 | Acetoni asht kemikat qe kur vepron me gasolinen ngadalson djegjen, dmth duke ngadalsu djegjen, rrit distancen qe mund te pershkroni me makine. Ndihmon ne avullimin e plote te gasolines, dhe te performances se motorit. Sa ma pak gasoline te djege makina aq ma shume km/miles ban. | ||
Back to top | | ||