Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Si te ... :: Automjete-Pajisje-Mirmbajtje

<< Previous thread | Next thread >>
Si të zvoglojmë shpenzimet e karburanit!
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
::bud::
Wed Feb 09 2011, 12:24pm

Registered Member #1092

Disa metoda te cilat prodhuesit e makinave edhe kompanite e karburanteve nuk duan qe ne ti dime!

1.Kontrollojme presionin e gomave!
2.Largojme nga makina gjerat qe nuk na nevojiten!
p.sh Ndonje valigje vegla madje edhe gomen rezerve(ne vend te se ciles mund te perdorim disa lloje te shkumave qe sherbejne vetem per keto raste)!
3.Nderrojme vajin(Perdor vaj me te mire)!
4.Nderrojme filterin e ajrit!
5.Munsisht kur te jemi duke prit ne semafor te ndalesh kerrin edhe kondicjonerin!
6.Dhe nje trik tjeter Pure Aceton(Aceton te Paster) i cili digjet shum lehte edhe me nje sasi te vogel mund te zvoglojme shpenzimet e karburantit!

Back to top
TOTO-R
Wed Feb 09 2011, 04:09pm

Registered Member #2326

Bud Bravo po me pelqen tema shum , po me pelqen se un per veti kam nje makin shum ekonomike loool , a i harxhon a si harxhon 20 litra ne 100 km dmthan po hece avashe !! Po gjithsesi te pakten 90% tyne provave te mos kunsumimit si persh , me ndrru vojin flitrat gomat e gjithca vjen e vume pri fabriks te tipit makins po prep harxhon se harxhon sdi kuj i ka gia pianece loool tesh kam met me ba prov pa hyp hiq ne te ishalla nuk harxhon du me lan me hec vetem ahhahaha

Mia moglie ha perso la carta di credito. Non ho fatto denuncia perché ho scoperto che il ladro spende di meno.

Back to top
    Alterran
    Wed Feb 09 2011, 04:46pm
    Alterran

Registered Member #1980

wow, aja me aceton ishte e pabesushme...

mosjafutkot@kodramasbregut
    Back to top
    ⓐ-ⓒⓐⓣ
    Wed Feb 09 2011, 04:51pm

Registered Member #670

Alterran ka shkruar:

Psssssss aceton thote hahaha prit te pervjelem une iher apo s'me vjen per makine hahaha as uji i xhamave nuk di ku rrin haha
    He se nje rrote e kam ndrru nje dite dhe s'ka njeri qe se din kete histori hahahaha
    Interresante ::bud:: e uroj qe te kontriboni edhe ju qe ja dini per makina

I care and I wish well!

Back to top
    Alterran
    Wed Feb 09 2011, 05:02pm
    Alterran

Registered Member #1980

u doka me i than babs me ja ba kyt pun makins. aja e jona te myt 10L/100km ne qytet ishalla po e ul ne 7/100

mosjafutkot@kodramasbregut
    Back to top
    OLIVE OYL
    Wed Feb 09 2011, 05:12pm
    Qukulina

Registered Member #4115

a-cat ka shkruar:

Alterran ka shkruar:

Psssssss aceton thote hahaha prit te pervjelem une iher apo s'me vjen per makine hahaha as uji i xhamave nuk di ku rrin haha
    He se nje rrote e kam ndrru nje dite dhe s'ka njeri qe se din kete histori hahahaha

hahahahah ska njeri qe se din thet hahahahahahahahah ca kam qesh hahahahah

I once had a thousand desires,
    But in my one desire to know you
    all else melted away.

trokit ketu

Back to top
    Cen Durimadhi
    Wed Feb 09 2011, 05:24pm
    Marakli hesapi

Registered Member #4092

ne nji qytet si shkodra , ka lezet me ec nbiqikam mar njerz kshuqe edhe e kursen karburantin

Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat.
    Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall

Back to top
    S~erenity
    Thu Feb 10 2011, 12:06am
    ~Joy of Life~

Registered Member #2891

OLIVE OYL ka shkruar:

a-cat ka shkruar:

Alterran ka shkruar:

hahahahah ska njeri qe se din thet hahahahahahahahah ca kam qesh hahahahah

Hahahahahahaha asht e vertet dhe me sa mbaj mend ishte pregnant me vajzen e kishte mbet ne rruge!!
    Back to top
    Shkodra100
    Thu Jun 21 2012, 02:06am
    Registered Member #4246

Acetoni asht kemikat qe kur vepron me gasolinen ngadalson djegjen, dmth duke ngadalsu djegjen, rrit distancen qe mund te pershkroni me makine. Ndihmon ne avullimin e plote te gasolines, dhe te performances se motorit. Sa ma pak gasoline te djege makina aq ma shume km/miles ban.
    Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF