Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Sofra e Muhabetit - Zone e lire :: Big Brother Albania - Shkodra |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Big Brother !! Pershtypje. |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Mka qellu me e shiku 2-3 her para disa viteve ,mund tken ken hera e pare ose e dyte qe u bate ne itali, dhe qysh ateher nuk e ndjeku kurr ma as Big Brother apo programe te ngjashme. Per mendimin tem nuk ka asgja edukative dhe pozitive qe mund te percjellin ne familje ose ne shoqni. [ Edited Sun Mar 27 2011, 02:21pm ] ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
L€OÑ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3349 Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pmPosts: 4104 | LUPEN ka shkruar: Mka qellu me e shiku 2-3 her para disa viteve ,mund tken ken hera e pare ose e dyte qe u bate ne itali, dhe qysh ateher nuk e ndjeku kurr ma as Big Brother apo programe te ngjashme. Per mendimin tem nuk ka asgja edukative dhe pozitive qe mund te percjellin ne familje ose ne shoqni. fiks. | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Kot mrame s'po me merrte gjumi dhe si click mas click, perfundon njeriu tu pa lloj-lloj videos ne youtube. Fillova tu pa BB Albania dhe kam mete shume e befasume nga sjellja dhe menyra se si e perceptojne rrealitetin ne Shqipni. Te pakten, ate qe pava. Te gjithe ecim me kohen po themelet e kultures dhe karakterit, nuk duhet me shku nga te fryjne era e si mendojne qe ka dale moda. Kur s'ke rrespekt per vedi, ca pret nga te tjeret. Ktu ne Australi, qe asht vend perendimor, e kane pezullu dhe nuk e transmetojne pasi asht ulje dhe degjenerim per popullsine ne pergjithsi. Disa e shume gjana duhet te mbeten private e larg kamerave cudi ndoshta ka vite qe jam larg po jena njerez ne rralle te pare ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | E drejte a-cat, edhe une e mendoj njashtu. Si e thote edhe Lupeni, asht program qe nuk sjell absolutisht asnje gja edukative per kerkend. Nuk shof asnji gja pozitive aty. Me duket se edhe ne itali po diskutohet mos me e ba ma si emision. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | SuperGirl ka shkruar: E drejte a-cat, edhe une e mendoj njashtu. Si e thote edhe Lupeni, asht program qe nuk sjell absolutisht asnje gja edukative per kerkend. Nuk shof asnji gja pozitive aty. Me duket se edhe ne itali po diskutohet mos me e ba ma si emision. Mire kishin ba me e heke e te drejte ke njashtu asht asnji benefit pervec negativitet! I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | Dy mendesh jam a me apliku a ja ![]() ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Cen Durimadhi ka shkruar: Dy mendesh jam a me apliku a ja ![]() ![]() Hahahahaha ![]() ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: Dy mendesh jam a me apliku a ja ![]() ![]() Hahahahaha ![]() ![]() Micole smke kthy pergjigje, aplikimet kan fillu tamarsha ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Cen Durimadhi ka shkruar: ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: Dy mendesh jam a me apliku a ja ![]() ![]() Hahahahaha ![]() ![]() Micole smke kthy pergjigje, aplikimet kan fillu tamarsha ![]() Aty duhesh me ken vetvetja perndryshe sfitan eee ![]() [ Edited Fri Nov 11 2011, 01:03am ] ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | OLIVE OYL ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: Dy mendesh jam a me apliku a ja ![]() ![]() Hahahahaha ![]() ![]() Micole smke kthy pergjigje, aplikimet kan fillu tamarsha ![]() Aty duhesh me ken vetvetja perndryshe sfitan eee ![]() ![]() ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | Cen Durimadhi ka shkruar: OLIVE OYL ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: Dy mendesh jam a me apliku a ja ![]() ![]() Hahahahaha ![]() ![]() Micole smke kthy pergjigje, aplikimet kan fillu tamarsha ![]() Aty duhesh me ken vetvetja perndryshe sfitan eee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | Micole a e pave maj at plakun, hishin ngjynah si nuk me pranunen mu pahhhhh Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Cil numer ka arrit big brother?? qe ta update-ojme numrin ktu te kjo kategoria. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | Cen Durimadhi ka shkruar: Micole a e pave maj at plakun, hishin ngjynah si nuk me pranunen mu pahhhhh qaj hallin e plakut ti,,se njaj eshte nder ma te miret njaty ![]() a e ke pa spa te milioneri,,25.000 euro mori per dijet e tij ![]() Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | In love ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: Micole a e pave maj at plakun, hishin ngjynah si nuk me pranunen mu pahhhhh qaj hallin e plakut ti,,se njaj eshte nder ma te miret njaty ![]() a e ke pa spa te milioneri,,25.000 euro mori per dijet e tij ![]() po po e kam pa edhe te kush do te bahet miljoner nuk asht tu me pelqy fart, njerz kot kan hi deri tesh super 5 Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | mu me pelqen pra,,plus ketij me pelqen meti erioni,elvisi,,ate nate qe hyri me pelqej graciano,,por tesh tu e pa ma mire,eshte shume fmi,,ate anilen debsyzen smund ta shoh me sy bahske me ate lenen ababababa kjo shkodranja jone si me ken kulime si ban nje muhabet si kush si mic e cofun,,kam prit ma shume prej saj,,mgjths eshte heret,,por kur rrin tu i perserit gjanat 70 here te njejtat,,pupupu.. i tha anils,,ti vajz kur te flej une sdu me ta ndi zanin,,se kur flej une as miza nuk du me me leviz neper dhome,,thashe me mend bi bardha perderisa ke shku ne bb5 po te leviz miza e gomari ![]() edhe kyt ermalin misterin ma zi se ogreni vjet eshte si berr tjeret do ti komentoj ne nje postim tjeter ![]() Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | As nji me than ah ![]() p.s Super ti do ta njifsh se je maraklije lulesh, mas ke shku tu ju ba luleve foto ndyqan t'saj ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | Cen Durimadhi ka shkruar: Dy mendesh jam a me apliku a ja ![]() ![]() Cen na jena te lidhun mar, aty hin mu lidh njerzt hahahha kishim ken qift perfekt besa po he jet e veshtir ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | MiCoLjA ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: Dy mendesh jam a me apliku a ja ![]() ![]() Cen na jena te lidhun mar, aty hin mu lidh njerzt hahahha kishim ken qift perfekt besa po he jet e veshtir ![]() jet e fshtir the ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | Cfarë është Big Brother ? Big Brother është ideuar për të treguar jetën normale të një grupi personash, por qëllimi ka falimentuar, sepse kur një sërë njerëzish jetojnë të mbyllur në një hapësirë të ngushtë pa libra, gazeta, informacion, duke bëre një "hic" gjithë ditën, "atë cfarë do të dëshmojnë nuk do të jetë normaliteti por patologjia e tyre" pohon Umberto Galimberti. Ky është spektakël i "cmendurisë" dhe jo normalitetit, e kjo vërehet tek ulërimat, cirrjet, sharjet, ofendimet, komplotet, tradhëtitë, lakuriqsia, injoranca, indiferenca ndaj ambientit rrethues, arroganca, cinizmi, mendjemadhësia. Mesazhiqë i trasmetohet të rinjve është : ne ekzistojmë vetëm kur dukemi publikisht dhe vetëm kur c'faqim publikisht pasurinë tonë të brëndshme. Në këtë mënyrë ngatërrohet identiteti personal me publicitetin e imazhit të individit. Një filozof pohonte "Mos dil jashtë vetes por kthehu tek vetvetja. E vërteta banon në njeriun e brendshëm, e nëse do të zbulosh që natyra është e ndryshueshme tejkalo edhe veten". Kjo duhet kuptuar se brendshmëria e njeriut është e shenjtë dhe shenjtëria e saj cënohet kur ajo ekspozohet. Nje shprehje thote "Kur s'ke turp, bej cfare te duash!" ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
visi09 |
| ||
!!!!!!!!!!!!![]() ![]() Registered Member #2829 Joined: Sat Mar 28 2009, 03:58pmPosts: 1086 | pa koment Nese do te jesh i mencur mesohu te pyesesh me mend, te degjosh me vemendje, te pergjigjesh i qete dhe te pushosh se foluri kur nuk ke cfare thua... | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | MiCoLjA ka shkruar: Cfarë është Big Brother ? Big Brother është ideuar për të treguar jetën normale të një grupi personash, por qëllimi ka falimentuar, sepse kur një sërë njerëzish jetojnë të mbyllur në një hapësirë të ngushtë pa libra, gazeta, informacion, duke bëre një "hic" gjithë ditën, "atë cfarë do të dëshmojnë nuk do të jetë normaliteti por patologjia e tyre" pohon Umberto Galimberti. Ky është spektakël i "cmendurisë" dhe jo normalitetit, e kjo vërehet tek ulërimat, cirrjet, sharjet, ofendimet, komplotet, tradhëtitë, lakuriqsia, injoranca, indiferenca ndaj ambientit rrethues, arroganca, cinizmi, mendjemadhësia. Mesazhiqë i trasmetohet të rinjve është : ne ekzistojmë vetëm kur dukemi publikisht dhe vetëm kur c'faqim publikisht pasurinë tonë të brëndshme. Në këtë mënyrë ngatërrohet identiteti personal me publicitetin e imazhit të individit. Një filozof pohonte "Mos dil jashtë vetes por kthehu tek vetvetja. E vërteta banon në njeriun e brendshëm, e nëse do të zbulosh që natyra është e ndryshueshme tejkalo edhe veten". Kjo duhet kuptuar se brendshmëria e njeriut është e shenjtë dhe shenjtëria e saj cënohet kur ajo ekspozohet. Nje shprehje thote "Kur s'ke turp, bej cfare te duash!" kekena fun te e njejta faqe micole ![]() ![]() Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | kot kot kot se kam pa dmth ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Oh paskena teme me dhan opinionet per BB? Meqe gjithkush ka te drejten e opinionit e jo se nuk e dini at timin po nuk duhet te kete emision tjeter qe ti cof qelizat e trunit si BB. Ata qe nuk kan jane safe. ![]() | ||
Back to top | | ||