Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Psikologji dhe Sociologji |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Optimiste apo Pesimiste? |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
❤Bambolina❤ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2929 Joined: Thu Apr 30 2009, 12:35pmPosts: 3631 | West**** ka shkruar: Optimiste deri n'kulm , baj te pamujtunen me arrit at qe i kam vu vedit si qellim ![]() edhe un si ty ![]() | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | ❤Bambolina❤ ka shkruar: West**** ka shkruar: Optimiste deri n'kulm , baj te pamujtunen me arrit at qe i kam vu vedit si qellim ![]() edhe un si ty ![]() bravo vajza... keshtu duhet !!! Pertej kesaj: sot nejrezit qe kane ambicje i shohin si "te etur per pushtet" ... e shpesh ngatrrohet optimismi dhe ambicja, me egon (negative):) MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Interresant si e ke pa ne kete prespektive World. I like ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | a-cat ka shkruar: Interresant si e ke pa ne kete prespektive World. I like ![]() Jam "shume-dimensional" ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: a-cat ka shkruar: Interresant si e ke pa ne kete prespektive World. I like ![]() Jam "shume-dimensional" ![]() Shoh shoh qorre nuk jam :d I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | hgahahaha, jo perkundrazi, ti sheh me "buze", dmth: qe buzet e tua i pelqej ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: hgahahaha, jo perkundrazi, ti sheh me "buze", dmth: qe buzet e tua i pelqej ![]() "Pamje me buze" ca s'nin njeri ne ty hahahaha po falna ners per komplimentin ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | a-cat..spontaniteti na karakterizon ...mrapa ti duhet ti kapsh ne ajer keto shprehje "letrare" ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: a-cat..spontaniteti na karakterizon ...mrapa ti duhet ti kapsh ne ajer keto shprehje "letrare" ![]() Une e kam kape e fute ne xhep kahere hahahhaa po du me ja pi langun ![]() ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | a-cat ka shkruar: WORLD ka shkruar: a-cat..spontaniteti na karakterizon ...mrapa ti duhet ti kapsh ne ajer keto shprehje "letrare" ![]() Une e kam kape e fute ne xhep kahere hahahhaa po du me ja pi langun ![]() ![]() a-cat, ti pa pi e dejesh, lene ma ma pi ... e sheh, fill mendja per me pi langje ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: a-cat ka shkruar: WORLD ka shkruar: a-cat..spontaniteti na karakterizon ...mrapa ti duhet ti kapsh ne ajer keto shprehje "letrare" ![]() Une e kam kape e fute ne xhep kahere hahahhaa po du me ja pi langun ![]() ![]() a-cat, ti pa pi e dejesh, lene ma ma pi ... e sheh, fill mendja per me pi langje ![]() ![]() ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Mrikalem |
| ||
mreeya![]() ![]() Registered Member #4269 Joined: Thu Nov 25 2010, 12:30amPosts: 295 | I'm quite utopian!! Une s'jetoj n'kyt bote!! Sorry lol See my lips tremble, and my eye-balls roll; Suck my last breath, and catch my flying soul! -A.Pope | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Optimiste shembull: Me therret kusherina sot nadje prej Italise dhe asht dicka ishtu muhabeti.....nder te tjera a... a ke pi gja? Pse maj i tham? Po si ti kaq e qete? ![]() ![]() Optimiste jam se vetem kerkoj me pa.. ok.. po ka edhe kete dmth gjithmone perqendrohem te nje e mire ose nje perqindje te dickaje pozitive ![]() E shoh realitetin dhe e pranoj ashtu si asht po nuk e la negativen me kene kryesorja te pakten ne zemren teme, njaq kam ne dore ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Optimiste vazhdoj me ken, ma shum se kurre!! ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |