Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Psikologji dhe Sociologji |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Optimiste apo Pesimiste? |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
eltoni7 |
| ||
![]() ![]() Registered Member #149 Joined: Sat Nov 11 2006, 01:52amPosts: 104 | hahahahahha jam i ri maj taman ne moshe me mesu jam.flm per lexionet... me mire nje qen mik,se nje mik qen... | ||
Back to top | | ||
eda |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2014 Joined: Sat Jun 21 2008, 08:23pmPosts: 170 | e kam per detyr mar at kam shok.....per ty baj gjana ma tmdhaja se leksionet hahahahahah | ||
Back to top | | ||
eltoni7 |
| ||
![]() ![]() Registered Member #149 Joined: Sat Nov 11 2006, 01:52amPosts: 104 | hey hey ata gjanat ma te medhaja mas mi thuj ketu hajde ka lagja se ba me i than ketu po na hedhin jashte te dyve per keqperdorim te fjalorit ![]() me mire nje qen mik,se nje mik qen... | ||
Back to top | | ||
eda |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2014 Joined: Sat Jun 21 2008, 08:23pmPosts: 170 | hahhahahaahh....mos i merr per kapital se gjithmon bahet fjala per chat e jo gja tjeter | ||
Back to top | | ||
whatishappiness |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1947 Joined: Tue Jun 03 2008, 06:44pmPosts: 339 | Optimist. happiness | ||
Back to top | | ||
BRUNJA_USA |
| ||
MRS.![]() ![]() Registered Member #1062 Joined: Sat Aug 11 2007, 02:54amPosts: 1395 | optimiste e teprume .............. when ur in love u cant fall asleep cause reality is better than ur dreams !!!!!!!!! | ||
Back to top | | ||
LINDON |
| ||
Guest | marrinat ejuja !! qa po ju duhe tju s eqa jam une pesimist apo futbollist!!!!!!yyyfffaaa! | ||
Back to top | | ||
BRUNJA_USA |
| ||
MRS.![]() ![]() Registered Member #1062 Joined: Sat Aug 11 2007, 02:54amPosts: 1395 | ahahaha lindon biker je dmth optimist when ur in love u cant fall asleep cause reality is better than ur dreams !!!!!!!!! | ||
Back to top | | ||
LINDON |
| ||
Guest | BRUNJA_USA ka shkruar: ahahaha lindon biker je dmth optimist i bi boris jam shofer naq e!! hahhaahahahahah | ||
Back to top | | ||
shehrezade |
| ||
![]() Registered Member #1166 Joined: Thu Aug 30 2007, 01:49pmPosts: 149 | jam pesimiste apo ndoshta realiste | ||
Back to top | | ||
anna31 |
| ||
![]() Registered Member #1668 Joined: Thu Feb 21 2008, 08:26pmPosts: 259 | jam pesimiste, mgjs shume here munohem me i dhan zemer vedit, ..e marr pak nota optimizmi... It is never too late to be what you might have been. | ||
Back to top | | ||
☆_CorOnA_☆ |
| ||
♠ •° ∂ι gισяиσ тι ρєиѕσ ∂ι иσттє тι ѕσgиσ •°♠![]() ![]() Registered Member #2419 Joined: Fri Oct 31 2008, 01:26pmPosts: 1274 | Un jam optimist ████─████─████─████─█──███──█─ ────█ █────█──█─█────█──█─█─█───█─█─ ────█ ████─████─████─█────█─█████─█─ ────█ ───█─█────█────█──█─█─█───█─█ ████─█────████─████─█─█───█─██ ██──█- | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | i jam kthy optimizmit qe me karakterizon. super krejt! Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Bujana's |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1493 Joined: Sat Dec 15 2007, 01:04pmPosts: 813 | me optimizem e kamngulje kam arrit kto qe kam sot![]() Friends like you, are special hugs from GOD. | ||
Back to top | | ||
matura2000 |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2355 Joined: Wed Oct 01 2008, 03:35amPosts: 2346 | un jam shume shume optimiste ne jete e pozitive sepse gjanat qe na menojm e deshirojm ma shume ne jete, realizohem vetem me forzen e menes tone.OGNUNO SI CREA IL PROPIO DESTINO.(E' METAFISICA) CHI LO FA' , SE LO ASPETTI................ ![]() | ||
Back to top | | ||
Meli |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2483 Joined: Thu Nov 27 2008, 05:46pmPosts: 379 | kajhere optimiste,kajhere pesimiste si te qellojne ![]() A person can be lonely even if [he] is loved by many people, because [he] is still not the 'one and only' to anyone." | ||
Back to top | | ||
guest |
| ||
![]() Registered Member #1283 Joined: Fri Sep 28 2007, 12:35amPosts: 4466 | jam optimist edhe shum bile | ||
Back to top | | ||
_GUINNESS_ |
| ||
be allways happy enjoy life its to short![]() ![]() Registered Member #1037 Joined: Tue Aug 07 2007, 11:58pmPosts: 2385 | UNE JAM TIP OPTIMIST PO KY VIT 2008 ME KA LODH SHUME. | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | optimist si natyre por kur je perball disa problemeve duket se dhe ky optimizem qe ke thyhet ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
Engel |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2627 Joined: Mon Feb 09 2009, 07:09amPosts: 2846 | mundohem te jem optimiste,por njeriu nuk arrine asnjihere te behet optimist pa kaluar ne pesimizem.ja dhe keshillat se si mundet te jesh optimist: Ta shohësh botën me gjithë ngjyrat e saj, në të kundërt destinacioni do të biesh në depresion. Për këtë qëllim nevojitet filozofia e buzqëqeshjesh, të paktën këtë sugjeron psikologu. Sipas këtij të fundit ndjenja e të qenit i plogësht, na bën që të jemi pesimistë, edhe atëherë kur adrenalina e situatës ku po jetojmë mund të jetë në maksimum. Braktisni këtë situatë dhe ndiq me kujdes katërmbëdhjetë urdhëresat që ju bëjnë të mendoni pozitivisht. Katërmbëdhjetë urdhëresat e të menduarti pozitivisht, lidhen me të qenit i lumtur, edhe atëherë kur gjendja jonë shpirtërore është poshtë. Sipas një studimi të kryer nga Erasmus University në Rotterdam, shumë prej të anketuarve edhe pse jetojnë në një shoqëri mjaft të përparuar arrijnë që të preokupohen edhe për gjërat më të vogla. Kjo gjë i bën ata që të mos ndihen të lumtur, duke u shqetësuar jo vetëm pë problemet personale, por edhe rreziqet globale, të cilat na heqin kënaqësinë e të jetuarit brenda normave që nuk na krijojnë stres. 1. Merru me diçka 2. Shoqërohu me miq 3. Duhet të jesh prodhimtar 4. Organizohu ndryshe 5. Mos u shqetëso 6. Ridimensiono frymëzimin 7. Mendo pozitivisht 8. Mendo për të tashmen 9. Puno në një personalitet të shëndoshë 10. Zhvillo një personalitet të shoqërueshëm 11. Duhet të jesh vetvetja 12. Elimino ndjenjat negative 13. Kultivo raportet intime 14. Konsideroje lumturinë si prioritetin numër 1 Dashuria esht buka engjejve, therrmiet shpresa njerzimit. | ||
Back to top | | ||
Engel |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2627 Joined: Mon Feb 09 2009, 07:09amPosts: 2846 | sot jam shume optimiste.ahahaaahhaahhaah. Dashuria esht buka engjejve, therrmiet shpresa njerzimit. | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Engel ka shkruar: mundohem te jem optimiste,por njeriu nuk arrine asnjihere te behet optimist pa kaluar ne pesimizem.ja dhe keshillat se si mundet te jesh optimist: Ta shohësh botën me gjithë ngjyrat e saj, në të kundërt destinacioni do të biesh në depresion. Për këtë qëllim nevojitet filozofia e buzqëqeshjesh, të paktën këtë sugjeron psikologu. Sipas këtij të fundit ndjenja e të qenit i plogësht, na bën që të jemi pesimistë, edhe atëherë kur adrenalina e situatës ku po jetojmë mund të jetë në maksimum. Braktisni këtë situatë dhe ndiq me kujdes katërmbëdhjetë urdhëresat që ju bëjnë të mendoni pozitivisht. Katërmbëdhjetë urdhëresat e të menduarti pozitivisht, lidhen me të qenit i lumtur, edhe atëherë kur gjendja jonë shpirtërore është poshtë. Sipas një studimi të kryer nga Erasmus University në Rotterdam, shumë prej të anketuarve edhe pse jetojnë në një shoqëri mjaft të përparuar arrijnë që të preokupohen edhe për gjërat më të vogla. Kjo gjë i bën ata që të mos ndihen të lumtur, duke u shqetësuar jo vetëm pë problemet personale, por edhe rreziqet globale, të cilat na heqin kënaqësinë e të jetuarit brenda normave që nuk na krijojnë stres. 1. Merru me diçka 2. Shoqërohu me miq 3. Duhet të jesh prodhimtar 4. Organizohu ndryshe 5. Mos u shqetëso 6. Ridimensiono frymëzimin 7. Mendo pozitivisht 8. Mendo për të tashmen 9. Puno në një personalitet të shëndoshë 10. Zhvillo një personalitet të shoqërueshëm 11. Duhet të jesh vetvetja 12. Elimino ndjenjat negative 13. Kultivo raportet intime 14. Konsideroje lumturinë si prioritetin numër 1 A ban me shtu edhe Behu antar i ShkodraOnline ![]() | ||
Back to top | | ||
Engel |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2627 Joined: Mon Feb 09 2009, 07:09amPosts: 2846 | ::bud:: ka shkruar: Engel ka shkruar: mundohem te jem optimiste,por njeriu nuk arrine asnjihere te behet optimist pa kaluar ne pesimizem.ja dhe keshillat se si mundet te jesh optimist: Ta shohësh botën me gjithë ngjyrat e saj, në të kundërt destinacioni do të biesh në depresion. Për këtë qëllim nevojitet filozofia e buzqëqeshjesh, të paktën këtë sugjeron psikologu. Sipas këtij të fundit ndjenja e të qenit i plogësht, na bën që të jemi pesimistë, edhe atëherë kur adrenalina e situatës ku po jetojmë mund të jetë në maksimum. Braktisni këtë situatë dhe ndiq me kujdes katërmbëdhjetë urdhëresat që ju bëjnë të mendoni pozitivisht. Katërmbëdhjetë urdhëresat e të menduarti pozitivisht, lidhen me të qenit i lumtur, edhe atëherë kur gjendja jonë shpirtërore është poshtë. Sipas një studimi të kryer nga Erasmus University në Rotterdam, shumë prej të anketuarve edhe pse jetojnë në një shoqëri mjaft të përparuar arrijnë që të preokupohen edhe për gjërat më të vogla. Kjo gjë i bën ata që të mos ndihen të lumtur, duke u shqetësuar jo vetëm pë problemet personale, por edhe rreziqet globale, të cilat na heqin kënaqësinë e të jetuarit brenda normave që nuk na krijojnë stres. 1. Merru me diçka 2. Shoqërohu me miq 3. Duhet të jesh prodhimtar 4. Organizohu ndryshe 5. Mos u shqetëso 6. Ridimensiono frymëzimin 7. Mendo pozitivisht 8. Mendo për të tashmen 9. Puno në një personalitet të shëndoshë 10. Zhvillo një personalitet të shoqërueshëm 11. Duhet të jesh vetvetja 12. Elimino ndjenjat negative 13. Kultivo raportet intime 14. Konsideroje lumturinë si prioritetin numër 1 A ban me shtu edhe Behu antar i ShkodraOnline ![]() ajo eshte me kryesorja.Bud.hahahah Dashuria esht buka engjejve, therrmiet shpresa njerzimit. | ||
Back to top | | ||
KESULEKUQJA |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3704 Joined: Mon Jan 11 2010, 05:07pmPosts: 3 | mund te them vetem se pesimisti eshte nje optimist i thekur . | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | ...ose optimist i zhgenjym:P ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |