Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Psikologji dhe Sociologji |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Optimiste apo Pesimiste? |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Optimiste sa shoqja jeme me thote "You make me sick!" hahahha ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
_GUINNESS_ |
| ||
be allways happy enjoy life its to short![]() ![]() Registered Member #1037 Joined: Tue Aug 07 2007, 11:58pmPosts: 2385 | une jam optimist vec kur i shof femnat me pantolla e tabare jam pesimist kur i shof me mini-fund edhe me top po bra jam very optimist | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | 70 % optimist; 30% pesimist MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
West**** |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2098 Joined: Mon Jul 14 2008, 12:46amPosts: 1827 | Optimiste deri n'kulm , baj te pamujtunen me arrit at qe i kam vu vedit si qellim ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: 70 % optimist; 30% pesimist Mire mire goxha mire ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | 89.9% optimist, 11.1%- pesimist MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: 89.9% optimist, 11.1%- pesimist Come on World edhe pak hahaha gati e bane 99.9% hahaha jam optimiste per ty ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | a-cat ka shkruar: WORLD ka shkruar: 89.9% optimist, 11.1%- pesimist Come on World edhe pak hahaha gati e bane 99.9% hahaha jam optimiste per ty ![]() hahahahhahaha, e sheh je ti qe me jep optimizem... 90% optimis nga a-cat ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | WORLD ka shkruar: a-cat ka shkruar: WORLD ka shkruar: 89.9% optimist, 11.1%- pesimist Come on World edhe pak hahaha gati e bane 99.9% hahaha jam optimiste per ty ![]() hahahahhahaha, e sheh je ti qe me jep optimizem... 90% optimis nga a-cat ![]() =D> I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
cherry-girl |
| ||
Qershi Shkodret![]() ![]() Registered Member #3130 Joined: Sun Jul 05 2009, 07:25pmPosts: 7264 | pesimiste ![]() | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | cherry-girl ka shkruar: pesimiste shiko pertej problemeve....ky eshte celesi qe vetem ti e ke ! ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Optimiste e pasigurte (itash) I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | a-cat ka shkruar: Optimiste e pasigurte (itash) ahahhaha ![]() ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Optimist asht ai qe perqendrohet ne aspektin pozitiv te dicka Une tham qe kjo got asht gjys e mbushun :-) ![]() ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | LUPEN ka shkruar: Optimist asht ai qe perqendrohet ne aspektin pozitiv te dicka Une tham qe kjo got asht gjys e mbushun :-) ![]() Patjeter qe ajo qe ke vu ti asht e mbushun. S'duhet me pas sy n'balle me than qe asht gjys bosh ![]() Un shkoj pertej asaj...un them qe edhe kjo poshte asht plot...me ajer!! ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | SuperGirl ka shkruar: LUPEN ka shkruar: Optimist asht ai qe perqendrohet ne aspektin pozitiv te dicka Une tham qe kjo got asht gjys e mbushun :-) ![]() Patjeter qe ajo qe ke vu ti asht e mbushun. S'duhet me pas sy n'balle me than qe asht gjys bosh ![]() Un shkoj pertej asaj...un them qe edhe kjo poshte asht plot...me ajer!! ![]() ![]() Good one super ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Alterran |
| ||
Alterran![]() ![]() Registered Member #1980 Joined: Tue Jun 10 2008, 08:17amPosts: 1709 | SuperGirl ka shkruar: LUPEN ka shkruar: Optimist asht ai qe perqendrohet ne aspektin pozitiv te dicka Une tham qe kjo got asht gjys e mbushun :-) ![]() Patjeter qe ajo qe ke vu ti asht e mbushun. S'duhet me pas sy n'balle me than qe asht gjys bosh ![]() Un shkoj pertej asaj...un them qe edhe kjo poshte asht plot...me ajer!! ![]() ![]() ose plot me dark energy ![]() mosjafutkot@kodramasbregut | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | nuk arrij deri aty une ,me ken ashtu teper optimist asht mas me kerku asgja prej jetes :p ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | SuperGirl ka shkruar: LUPEN ka shkruar: Optimist asht ai qe perqendrohet ne aspektin pozitiv te dicka Une tham qe kjo got asht gjys e mbushun :-) ![]() Patjeter qe ajo qe ke vu ti asht e mbushun. S'duhet me pas sy n'balle me than qe asht gjys bosh ![]() Un shkoj pertej asaj...un them qe edhe kjo poshte asht plot...me ajer!! ![]() ![]() ti fole per gjys bosh se une nuk e kisha pa :p ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | une ikshtu ![]() ![]() ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | HAHAH QA I BAKE SHERIDANIT ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | LUPEN ka shkruar: HAHAH QA I BAKE SHERIDANIT pa pashazoten vetem ikyt alkoolike e kam me qejf. ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Olive Oyl ka shkruar: LUPEN ka shkruar: HAHAH QA I BAKE SHERIDANIT pa pashazoten vetem ikyt alkoolike e kam me qejf. ishtu e kan fillu te tan alkolin ,pak e pak e fillon me e pi me shishe hahahahah ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | a-cat ka shkruar: Optimiste sa shoqja jeme me thote "You make me sick!" hahahha ![]() Shoqja jote e????????? B-) You do make me sick but I am optimiste gjithashtu ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | LUPEN ka shkruar: ti fole per gjys bosh se une nuk e kisha pa :p Epic fail ![]() Nga ky lapsus, Frojdi do kishte than qe jam pesimiste e lindun por nuk e di hala ![]() Gjithsesi te pjesa e pare e fjalise, thash qe 'patjeter qe asht gjys e mbushun' ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |