Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Mirese Vini ne Forumin e ShkodraOnline.com -Welcome- :: Prezantimi i Antarëve |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
a doni musafir ma? |
Go to page 1 2 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
lorik |
| ||
![]() Registered Member #4602 Joined: Wed Aug 24 2011, 01:35pmPosts: 28 | A jeni tan ma? | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Mysafirt nuk i kena kurre teper. Mirese ke ardh e,bash qejf mes nesh e ishalla gjen ktu ate qe te ka shty mu rregjistru. ![]() | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | mos je ti aiiiii CANA?? edhe po s'qeee hajde hajde urdhna n'sofer se kena shtru ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Ky mysafiri sa lek qiti ne kafe? | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | mire se erdhe Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | ::bud:: ka shkruar: Ky mysafiri sa lek qiti ne kafe? Ishte per shpejt bud.. e harroi:P | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | Mire se erdhe Lorik:) | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | mir se ke arrdh e te uroj te kalofsh bukur mes nesh ![]() tan jena zakonisht po ne shpime shperndahna si shasme qiftet ahahahha ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | lorik ka shkruar: A jeni tan ma? Nuk e kuptoj pyetjen! Mire se ke ardhe e kalofsh mire. Uroj qe te jesh aktiv dhe te gjesh kenaqesi neper tema te ketij Forumi ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: lorik ka shkruar: A jeni tan ma? Nuk e kuptoj pyetjen! .. Sipas pytje i bjen qe Loriku na njeh tanve... Tesh na ka mbet mi njoft ne ate po sikur s'po e shoh ma. ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Miri74 ka shkruar: ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: lorik ka shkruar: A jeni tan ma? Nuk e kuptoj pyetjen! .. Sipas pytje i bjen qe Loriku na njeh tanve... Tesh na ka mbet mi njoft ne ate po sikur s'po e shoh ma. Ishalla nuk mori te tremun a gja se ne me durhape e kena prite ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: Miri74 ka shkruar: ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: lorik ka shkruar: A jeni tan ma? Nuk e kuptoj pyetjen! .. Sipas pytje i bjen qe Loriku na njeh tanve... Tesh na ka mbet mi njoft ne ate po sikur s'po e shoh ma. Ishalla nuk mori te tremun a gja se ne me durhape e kena prite ![]() Ne i kena prit tan durhape po vetem pak jane ata qe kthehen rregullisht. On a bright side, nr i vizitorve anonime online asht rrit shume ne krahasim me ma perpara, which is very cool. ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Ke shume te drejte Miri e rrespektohet fakti qe ulen sa me e provu e Jo te gjithe rrine ne vendin qe krijojne. Po te harrojne cilsin se ndoshta Kane shume ne ate grumbull, ka ndihme qe mund kerkojne dhe akomodimi asht I sigurte dhe diskret ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
lorik |
| ||
![]() Registered Member #4602 Joined: Wed Aug 24 2011, 01:35pmPosts: 28 | U cfar pritjet po me bakeni ju dy ma nelt ma???si me ken hetusi .....Ju njifkam ?jo ma sju njaf une vec sdisha qa me than e thash a jeni tan hajt njashtu,tuj u bazu te prezantimet tjera.Gjithsesi une pra po ju prezantohem quhem Sajmir Kraja banoj ne shkoder,kam kry gjimnazin29 nentori dhe universitetin LUIGJ GURAKUQI,dega pedagogji ku tash per tash kam zan vend pune si mesues(arsimtar) ne shkollen publike 9 vjecare GRUEMIRE.ndersa emrin LORIK asht nipi i vogel 3vjecar. | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | lorik ka shkruar: U cfar pritjet po me bakeni ju dy ma nelt ma???si me ken hetusi .....Ju njifkam ?jo ma sju njaf une vec sdisha qa me than e thash a jeni tan hajt njashtu,tuj u bazu te prezantimet tjera.Gjithsesi une pra po ju prezantohem quhem Sajmir Kraja banoj ne shkoder,kam kry gjimnazin29 nentori dhe universitetin LUIGJ GURAKUQI,dega pedagogji ku tash per tash kam zan vend pune si mesues(arsimtar) ne shkollen publike 9 vjecare GRUEMIRE.ndersa emrin LORIK asht nipi i vogel 3vjecar. Tash mire se ke ardhe e kalofsh sa ma mire ne mesin tone. Kena nje ide se ca mund te ofrosh ne kete Forum. Nodoshta pak a shume se si funksionon dhe sa veshtire asht me kapercy nga bankat e arsimit ne tavolinen e mesimdhenesit. Kam ndigju qe duhet me pagu per vende te tilla pune, a asht e vertete? Nje pikshikim i fresket dhe rreal do te kishte kene interresant dhe informativ. Tana te mirat dhe suksese ne jete dhe ne karrjeren tane personale. A-cat ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Lorik nuk ishte ai qellimi po ma teper ishte pytja prej ka shkrun se per ma teper as ne nuk jena tu dhane informacione. Te kisha keshillu mi hek emrin e plote e me lane vetem pseudonimin se pjesa ma e madhe e jona kyt informacion disi delikat e privat e japim vetem me mesazhe private dhe e ndajme me ata qe i njohim mire. Edhe nji here mire se ke ardh e ja kalosh sa ma mire mes nesh. ![]() | ||
Back to top | | ||
lorik |
| ||
![]() Registered Member #4602 Joined: Wed Aug 24 2011, 01:35pmPosts: 28 | ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: lorik ka shkruar: U cfar pritjet po me bakeni ju dy ma nelt ma???si me ken hetusi .....Ju njifkam ?jo ma sju njaf une vec sdisha qa me than e thash a jeni tan hajt njashtu,tuj u bazu te prezantimet tjera.Gjithsesi une pra po ju prezantohem quhem Sajmir Kraja banoj ne shkoder,kam kry gjimnazin29 nentori dhe universitetin LUIGJ GURAKUQI,dega pedagogji ku tash per tash kam zan vend pune si mesues(arsimtar) ne shkollen publike 9 vjecare GRUEMIRE.ndersa emrin LORIK asht nipi i vogel 3vjecar. Tash mire se ke ardhe e kalofsh sa ma mire ne mesin tone. Kena nje ide se ca mund te ofrosh ne kete Forum. Nodoshta pak a shume se si funksionon dhe sa veshtire asht me kapercy nga bankat e arsimit ne tavolinen e mesimdhenesit. Kam ndigju qe duhet me pagu per vende te tilla pune, a asht e vertete? Nje pikshikim i fresket dhe rreal do te kishte kene interresant dhe informativ. Tana te mirat dhe suksese ne jete dhe ne karrjeren tane personale. A-cat ![]() Aspak e veshtir, perkundrazi une e konsideroj ket profesion shume atraktiv, ku ka raste une edhe kaloj merzine me keto grup mosha e sidomos ne fshat ketu ne shkoder asht 100 here ma mire se sa ne qytet me dhan mesim. Ke ndigju se paguhet per me zan nji vend pune, kjo asht mase e vertet fatkeqsisht sot te ne.Qa me ba funi ikjo shkoder e shqipni asht edhe mas 200 vjetve.TE UROJ GJITH T MIRAT . | ||
Back to top | | ||
lorik |
| ||
![]() Registered Member #4602 Joined: Wed Aug 24 2011, 01:35pmPosts: 28 | Miri74 ka shkruar: Lorik nuk ishte ai qellimi po ma teper ishte pytja prej ka shkrun se per ma teper as ne nuk jena tu dhane informacione. Te kisha keshillu mi hek emrin e plote e me lane vetem pseudonimin se pjesa ma e madhe e jona kyt informacion disi delikat e privat e japim vetem me mesazhe private dhe e ndajme me ata qe i njohim mire. Edhe nji here mire se ke ardh e ja kalosh sa ma mire mes nesh. Une iky jam ... Edhe fotografin ta po e vej, dmth ska aspak ranci friga se mos sulmohem prej kamikazve hahahahhahaha jam i shtetit na mbron sala ne . [ Edited Fri Sep 02 2011, 06:02pm ] | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | Ardhsh i bardh Lorik ![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
lorik |
| ||
![]() Registered Member #4602 Joined: Wed Aug 24 2011, 01:35pmPosts: 28 | ☼sunshine ka shkruar: Ardhsh i bardh Lorik ![]() Faleminers Sunshine.E BARDHA T GJET | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | pa mkujtan i shok me ket emer, e kam thirr Loro tan kohen ![]() a ban me t'thirr edhe ty aaa ? Loro mir se na ke ardh, naj gja me lag fytin kot hapsajt mas ke ? ![]() Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | lorik ka shkruar: ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar: lorik ka shkruar: U cfar pritjet po me bakeni ju dy ma nelt ma???si me ken hetusi .....Ju njifkam ?jo ma sju njaf une vec sdisha qa me than e thash a jeni tan hajt njashtu,tuj u bazu te prezantimet tjera.Gjithsesi une pra po ju prezantohem quhem Sajmir Kraja banoj ne shkoder,kam kry gjimnazin29 nentori dhe universitetin LUIGJ GURAKUQI,dega pedagogji ku tash per tash kam zan vend pune si mesues(arsimtar) ne shkollen publike 9 vjecare GRUEMIRE.ndersa emrin LORIK asht nipi i vogel 3vjecar. Tash mire se ke ardhe e kalofsh sa ma mire ne mesin tone. Kena nje ide se ca mund te ofrosh ne kete Forum. Nodoshta pak a shume se si funksionon dhe sa veshtire asht me kapercy nga bankat e arsimit ne tavolinen e mesimdhenesit. Kam ndigju qe duhet me pagu per vende te tilla pune, a asht e vertete? Nje pikshikim i fresket dhe rreal do te kishte kene interresant dhe informativ. Tana te mirat dhe suksese ne jete dhe ne karrjeren tane personale. A-cat ![]() Aspak e veshtir, perkundrazi une e konsideroj ket profesion shume atraktiv, ku ka raste une edhe kaloj merzine me keto grup mosha e sidomos ne fshat ketu ne shkoder asht 100 here ma mire se sa ne qytet me dhan mesim. Ke ndigju se paguhet per me zan nji vend pune, kjo asht mase e vertet fatkeqsisht sot te ne.Qa me ba funi ikjo shkoder e shqipni asht edhe mas 200 vjetve.TE UROJ GJITH T MIRAT . Falemners per informimin e fresket dhe rreal dhe tana te mirat ti uroj edhe ty ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
lorik |
| ||
![]() Registered Member #4602 Joined: Wed Aug 24 2011, 01:35pmPosts: 28 | Cen Durimadhi ka shkruar: pa mkujtan i shok me ket emer, e kam thirr Loro tan kohen ![]() a ban me t'thirr edhe ty aaa ? Loro mir se na ke ardh, naj gja me lag fytin kot hapsajt mas ke ? ![]() FLM ma CIN .....HAHHAHAA loro jam un e ti cini aban aa?? me lag fytin me q<a dush ti ma hajde n parruc te LIRA. | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | lorik ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: pa mkujtan i shok me ket emer, e kam thirr Loro tan kohen ![]() a ban me t'thirr edhe ty aaa ? Loro mir se na ke ardh, naj gja me lag fytin kot hapsajt mas ke ? ![]() FLM ma CIN .....HAHHAHAA loro jam un e ti cini aban aa?? me lag fytin me q Thirre Belgium cen se i shkon ma mire. | ||
Back to top | | ||
lorik |
| ||
![]() Registered Member #4602 Joined: Wed Aug 24 2011, 01:35pmPosts: 28 | ::bud:: ka shkruar: lorik ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: pa mkujtan i shok me ket emer, e kam thirr Loro tan kohen ![]() a ban me t'thirr edhe ty aaa ? Loro mir se na ke ardh, naj gja me lag fytin kot hapsajt mas ke ? ![]() FLM ma CIN .....HAHHAHAA loro jam un e ti cini aban aa?? me lag fytin me q<a dush ti ma hajde n parruc te LIRA. Thirre Belgium cen se i shkon ma mire. ??? un ne belgjik ma jam tash 2muj. | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 | |