Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Mirese Vini ne Forumin e ShkodraOnline.com -Welcome- :: Prezantimi i Antarëve |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
a doni musafir ma? |
Go to page 1 2 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | lorik ka shkruar: ::bud:: ka shkruar: lorik ka shkruar: Cen Durimadhi ka shkruar: pa mkujtan i shok me ket emer, e kam thirr Loro tan kohen ![]() a ban me t'thirr edhe ty aaa ? Loro mir se na ke ardh, naj gja me lag fytin kot hapsajt mas ke ? ![]() FLM ma CIN .....HAHHAHAA loro jam un e ti cini aban aa?? me lag fytin me q Thirre Belgium cen se i shkon ma mire. ??? un ne belgjik ma jam tash 2muj. lorik ka shkruar: U cfar pritjet po me bakeni ju dy ma nelt ma???si me ken hetusi .....Ju njifkam ?jo ma sju njaf une vec sdisha qa me than e thash a jeni tan hajt njashtu,tuj u bazu te prezantimet tjera.Gjithsesi une pra po ju prezantohem quhem Sajmir Kraja banoj ne shkoder,kam kry gjimnazin29 nentori dhe universitetin LUIGJ GURAKUQI,dega pedagogji ku tash per tash kam zan vend pune si mesues(arsimtar) ne shkollen publike 9 vjecare GRUEMIRE.ndersa emrin LORIK asht nipi i vogel 3vjecar. Na kujtume se nep mesim ne guemir te shkodres, nuk e ditme se paska gruemire edhe ne Belgjike? | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 | |