Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Letersia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Nen hijen e merzise |
Go to page 1 2 3 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Momente merzie... Po e njejta enderr mbreme... S'me ze gjumi... Ndjej tik taket e ores ne mur...ja heq baterine se sdua ta degjoj Shoh oren ne telefon...e fik Cohem dhe ulem ne pc...edhe nje ore tjeter Shtrihem perseri, e strukur, por perseri degjohen tik take...ato te zemres sime | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | ca duhet me than na tesh????? lol Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Nuk je i detyrum me than gja ![]() Kjo teme asht si te gjith te tjerat...shkruj kur sje n'terezi. | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | urime per talentin tand poetik. Asht jni poeme teper rreale dhe hidheruese. Kjo ndoll jo rralle ne jeten e nji te merguari. Vetmija dhe merzija sikyr te grryn ne zemer. Dhe naten ta ben ferr. Por edhe athere kur duket se qdo nuk punon, asht zemra ajo qe nuk mund ta fikesh. Jeta vazhdon me rrimin e saj. Na e trego ate enderr??? | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | sonte nuk jam e merzitur...ndihem mire, pas shume kohesh ndoshta.....sdi pse e kam kap kaq keq me merzine, me merzit shume, dhe eshte shume e merzitshme......dhe vazhdon te me shoqeroje...per nje 'si', per nje 'pse', per nje shikim, per nje fjale....per dike... ![]() por sonte nuk jam e merzitur...pse te mendoj per kete, po buzeqesh...larg merzia e merzitshme ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
zjermi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1293 Joined: Mon Oct 01 2007, 04:38amPosts: 2976 | me ka ndodh disa here edhe mu si ty Deja Amara, sepse nuk isha i mesum me menyren e jeteses ketu jashte, sepse ketu po me ndryshon pothuaj se gjithcka. ne shkoder kam pase krejt ritem tjeter dita jeme ketu gjithcka asht ndryshe ti o pellum simbol i paqes, nder shekuj popujt t'kane rrespektu ndalo pak ti n'shkodren teme nje mesazhe urim prej meje me ju dergu. dje prej jush une jam nda ne vend t'huej per me lulzu nje premtim prindve ju kam ba sa te jem gjalle me i nderu! (marre nga ZEST) | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | Moderuar nga super. Jashte teme. [ Edited Sat Dec 29 2007, 11:06am ] | ||
Back to top | | ||
ShKoDrAn_NyC |
| ||
>>>>ALBO 4 EVER<<<<![]() ![]() Registered Member #956 Joined: Thu Jul 26 2007, 05:15pmPosts: 4917 | Moderuar nga super. Jashte teme. [ Edited Sat Dec 29 2007, 11:06am ] Light travels faster than sound. That is why some people appear BRIGHT until you hear them SPEAK | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Moderuar nga super. Jashte teme. [ Edited Sat Dec 29 2007, 11:07am ] Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
visho |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1144 Joined: Fri Aug 24 2007, 09:47pmPosts: 2064 | mu sme len merzija mu merzit | ||
Back to top | | ||
ShKoDrAn_NyC |
| ||
>>>>ALBO 4 EVER<<<<![]() ![]() Registered Member #956 Joined: Thu Jul 26 2007, 05:15pmPosts: 4917 | Moderuar nga super. Jashte teme. [ Edited Sat Dec 29 2007, 11:08am ] Light travels faster than sound. That is why some people appear BRIGHT until you hear them SPEAK | ||
Back to top | | ||
BRUNJA_USA |
| ||
MRS.![]() ![]() Registered Member #1062 Joined: Sat Aug 11 2007, 02:54amPosts: 1395 | Moderuar nga super. Jashte teme. [ Edited Sat Dec 29 2007, 11:08am ] when ur in love u cant fall asleep cause reality is better than ur dreams !!!!!!!!! | ||
Back to top | | ||
Bujana's |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1493 Joined: Sat Dec 15 2007, 01:04pmPosts: 813 | ah merzia..... pa tane merzitemi kush ma shume e kush ma pak..por ka disa qe i fusin vedit kasavet ma shume seq duhet ..pra i fusin merzis vedit....kaloje shtyje me uje..naq .....ka merzi e merzi .... a jena shendosh kja ka rendesi. Friends like you, are special hugs from GOD. | ||
Back to top | | ||
.: Deno :. |
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | Iku edhe nji dit ... nji dit e viti te ri ... un hapa forumin ... sec me kapi nje merzi kujtime te vjetra.... qe zemra si harron mendime, meditime ... cdo shqis me kujton hapa forumin .... mendimet nisin dhe kto kujtime ... prep me merzisin ![]() www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Kiss fort e mas ma ban surratin ashtu ' ![]() smile bro........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Verej si gjithcka tretet ne horizont dhe un rri e shikoj si spektatore gjerat me me vlere te humben pak nga pak...dale ngadale... Ndoshta po e lejoj vete kete gje. Ne kete rast pasiguria eshte me e forte se une. | ||
Back to top | | ||
zjermi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1293 Joined: Mon Oct 01 2007, 04:38amPosts: 2976 | a je ndonje here e gezume ti moj vajze, per nuk kam pa njiri ma te frymezum se ti tuj fole per merzine. ti o pellum simbol i paqes, nder shekuj popujt t'kane rrespektu ndalo pak ti n'shkodren teme nje mesazhe urim prej meje me ju dergu. dje prej jush une jam nda ne vend t'huej per me lulzu nje premtim prindve ju kam ba sa te jem gjalle me i nderu! (marre nga ZEST) | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | zjermi ka shkruar: a je ndonje here e gezume ti moj vajze, per nuk kam pa njiri ma te frymezum se ti tuj fole per merzine. Kur e lexova kyt postim qesha me vedi...por me la me mendu. Merzitem shpesh se ma marr frymen malli por eshte vetem nje cast...qe kalon me dicka qe me ben te ndihem mire. Por esht cudi...ndoshta sepse shkruj(me) vetem kur sjemi n'terezi e na mundon dicka. Castet e gezume i mbajme pervete...vetem per ne. | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ahh....si ka mundesi qe nje cast i kaluar te kthehet pa prit e pa mendu nga nje stimul i thjeshte qe ndoshta s'ka lidhje me ate cast??? mu shfaq dicka para dhe u drodha...zemra me shtangu dhe qava.....ishte dicka pa lidhje..nuk kishte te bente me mua...thjesht me nje moment te perjetuar dikur....bohh tani vazhdoj te ndihem keq...me perpiu hija e merzise... ![]() ps. a-cat ishte avatari jot..... [ Edited Fri Mar 14 2008, 11:09pm ] Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | "A ia bera ditet me te bukura??" - ky mendim me shoqeron shpesh keto dite, po me mundon dhe po me qeteson njekohesisht....mendoj nese ishte i dhurova buzeqeshje, nese vetem me disa shikime e bera te ndihet me mire...nese kur do me kujtoje ndonje here do me kujtoje per cdo gje te bukur.... mendoj nese vertete duhet te buzeqesh per cdo gje ndodhi dhe te harroj peshen e dhimbjes......them se ia bera ditet me te lumtura...dhe asgje tjeter nuk ka rendesi.... Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
zjermi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1293 Joined: Mon Oct 01 2007, 04:38amPosts: 2976 | Dushja ka shkruar: zjermi ka shkruar: a je ndonje here e gezume ti moj vajze, per nuk kam pa njiri ma te frymezum se ti tuj fole per merzine. Kur e lexova kyt postim qesha me vedi...por me la me mendu. Merzitem shpesh se ma marr frymen malli por eshte vetem nje cast...qe kalon me dicka qe me ben te ndihem mire. Por esht cudi...ndoshta sepse shkruj(me) vetem kur sjemi n'terezi e na mundon dicka. Castet e gezume i mbajme pervete...vetem per ne. dushe me paska ike pa lexu ky shkrim i joti, nuk e di pse? di me te thane vetem, se ti din me i shpreh bukur mendimet. mu me duket sikur lexoj shkrimet e nje letrari qe asht i zoti me shpreh ate qa ndin ti o pellum simbol i paqes, nder shekuj popujt t'kane rrespektu ndalo pak ti n'shkodren teme nje mesazhe urim prej meje me ju dergu. dje prej jush une jam nda ne vend t'huej per me lulzu nje premtim prindve ju kam ba sa te jem gjalle me i nderu! (marre nga ZEST) | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | ....nen hijen e ftohet te merzise gjindem .... =(( ne kete cep jam vetem?? jo jo s'jam vetem,.....mendime,kujtime,gabime ,shum pytje?? pak pergjigjje, ......me rrethoje!! .....ohhh edhe lotet, lotet e ngrohet si i harrova ?! ato me ngrohin ,me letsojen! ..ne shoqerin e loteve e me nje buzeqeshje te zbehte, merzine pershendes!. Eh qohem dhe them : tani e ka rradhe nje moment i gezuar! ![]() [ Edited Sat Apr 05 2008, 04:04pm ] * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | SuperGirl ka shkruar: belgium ka shkruar: UN U MERZITA SE NUK ME KA LAN ASNJI KOMENT TEMIN KJO BRIGADIERJA SUPERI .........TANA MI PASKA MODERU HAHAHAHHHH PSE ME BAN MU LODH KOT PRA ME THUJ MAS SHKRUJ MERZINA SE PREKEM HAHHAAHHAHAHAHAAH ohh....cfare akuze.......nuk kam moderu gja naq..shife kush ti ka fshi, dhe mos na u merzit kot ![]() u uuuu qyre si e merzita.....ahahhahhahahha jan te shime tash nji shekull maj naqe mas mu merzit pash koken e sali berishes?ahhahahaahahahha vec me te gerga maj deshta,a ke harru qa na ke ba mu e shkodrani NY?? qe na bisedoshim kot pa ven e ti rishe mrapa tuj na shi dorshkrimet me marrina ...hahahahahahahahahahaahahahah | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ahh po ty sot te kekan kujtu ato te shkume e te harrume....ehh NyC sa m'ka ardh hakut me muhabete kot vend pa vend..... ![]() ~ anyway....sot kam ken e merzitun....sdi pse jam cu persmrapshtit prej gjumi..me mendime kot..qe do kisha deshiru t'i kisha harru...por cdo gja kalon ![]() ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | vazhdoj te flej akoma me te njejtin mendim ne darke...dhe zgjohem me po ate mendim nga gjumi.......me shoqeron ne endrra cdo nate..nuk me le rehat.........ahhh sa me lodh! ........vetem tani e kuptoj pse disa njerez e urrejne gjumin...ai na sjell afer gjera qe duam t'i kemi larg.. ![]() [ Edited Sun Apr 13 2008, 10:28pm ] Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 | |