Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Letersia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Libri Qe Keni Ne Duar |
Go to page 1 2 3 ... 19 20 21 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Cfare libri po lexoni momentalisht? Une tani skam pase kohe per libra se kam qene me provime. me dt 26 ju tregoj! filloni ju qe jeni lirshem. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
.: Deno :. |
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | Un kam - Teoria e Sinjaleve 1 - Da marrina , o Zot me cmenden , ska njeri qe i mson ![]() www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Kam mbaruar provimeeeeeeeeeeeet.......tani kam kohe per libra!!! Momentalisht po lexoj "Keshtu foli Zarathustra" te Nices, dmth po e mbaroj se me kishte mbet pergjysem. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | A ske ca ban tjeter ti naqe a ??? Edhe ti me NICEN ?! Psssssssssss .... sma merr mendja se ka me kalu nj njeri ma budall ne historin e njerzimit ... nejse ... ky asht mendimi jem, ndoshta e kam gabim ![]() www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | THE REAL HISTORY OF JACK THE REAPER asht ma teper si liber dukumentar HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | hahahahaha Bossi, Nice budalla...ka qene pak strange, por te gjithe jemi nga pak, apo jo. ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Supergilr ki kujdes tek lexon Nietzschen. Adolph Hitler dhe James Douglas Morrison jane frymezuar pikerisht nga Nietzsche. Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Para Zarathustres te keshilloj ti hedhesh pak nje sy Antikrishtit dhe Vullneti per pushtet. Keto jane dy nga veprat e fundit te Friedrich Nietzsches. Ndoshta mund te perfundosh kete te fundit pasi Nietzsche vdiq pa e perfunduar. Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | Kam nje pytje o njesha. Un di shum pak per nicen, dhe filozofine ne pergjithsi ( megjithse nuk asht se jam nall ne ket aspekt), kisha deshire te me tregoni ku me fillu per me lexu per nichen qe te kuptoj me pak pune komplet filozofine e tije. Bye. www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | nje pyetje denionit kush eshte problemi me James Douglas Morrison HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Me fal occultspirit por nuk e kam marre vesh mire pyetjen mbi Morrisonin. A keni miresine qe ta beni edhe nje here ne nje menyre pak me te qarte ju lutem? Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | UUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kush na ka ardh............. Po ku je mar burr se ke humb krejt ..... mku je se na jan tha syt me t'paaaaaaaa www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | Me fal occultspirit por nuk e kam marre vesh mire pyetjen mbi Morrisonin. A keni miresine qe ta beni edhe nje here ne nje menyre pak me te qarte ju lutem? me lart i the super girl te kete kujde me nicen ,se hitler dhe morrison jane frymezuar nga ai per hitlerin e pranoj ka qene nje psikopat per morrison kisha pershtypjen se ishe pak negativ (mbase gaboj) nqs eshte e vertete mund te me shpjegosh pak arsyen po deshe?? faleminderit me respekt occult spirit HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Persa i perket Lizard King, nuk ka asnje lloj problemi me te. I vetemi problem qe kam hasur une eshte se kam shkuar ne Père Lachaise per ta pare. Do i kisha qene shume me teper mirenjohes sikur te me jepte mundesine ta shikoja ne koncert. Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Anyway, Jetojme dhe vdesim por vdekja nuk eshte fundi. Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | me fal per injorancen denion por cfare eshte Père Lachaise se nuk e kuptova HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
sT... |
| ||
PeAcE![]() ![]() Registered Member #261 Joined: Sat Dec 23 2006, 09:34pmPosts: 788 | Occultspirit, nese je simpatizant i Morrison (ashtu te pakten me jep pershtypjen), nuk mund te mos dish se ku ka vdekur dhe ku eshte varrosur Morrison. Une te dhashe nje ndihme te vogel, besoj se tani nuk do e kesh te veshtire te mesosh per Père Lachaise. In heaven, all the interesting people are missing | ||
Back to top | | ||
anja |
| ||
![]() ![]() Registered Member #538 Joined: Mon Feb 19 2007, 06:35pmPosts: 118 | Gjithe fansat e the doors qe kam njohur, te gjithe jane te quditshem. Kane nje fantazi te papershkrueshme dhe jane shume te vecante. Flas per fansat evertete dhe jo per ato qe i degjojne vetem se mendojne se eshte dicka e modes. | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | aha per varrezen Père Lachaise. e kuptova tani me erdhi ne mendje . eshte varreza me e madhe ne paris nqs gaboj HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | doors nuk ishin thjesht nje grup ,doors ishin nje menyre jetese nje lloj tjeter menyre e te kuptuari te jetes e cuditshme e rrezikshme , ndoshta por qe s'pushoi te ishte nje menyre tjeter jetese HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Kam kap ne dore librin 'Anatomia e destruktivitetit njerezor' te E.Fromm, shkova menjehere te kapitulli qe flet per personalitetin e Hitlerit.......nje mrekullli.... Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | nuk me pelqen te lexoj libra ose ma mire nuk kam kohe ::::::::: mgjth Hitler era un grande [ Edited Sun Apr 08 2007, 04:39pm ] no comment...... | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | shkodra mund te me sqarosh pak pse hitler era un grande sepse nuk po e kuptoj? !dodge HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Fiks...edhe une mezi po pres pergjigjen e shkodres... Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | eshte i madh per te gjitha ato qa ka bere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no comment...... | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 ... 19 20 21 | |