Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Letersia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Libri Qe Keni Ne Duar |
Go to page 1 2 3 ... 19 20 21 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | I madh per te gjitha????!!!!!!! shkodra mire je ti? Hitleri eshte i madh se ka masakruar mijera njerez? Ai ka qene nje nekrofil, i semure psikik, narcistik..........ska asgje per t'u admiruar ketu. ta siguroj. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | po jo ai donte nej bote te perkryer dhe per mua shum mire ka bere...e din edhe bushhi me pelqen shum ..hahhahaha. no comment...... | ||
Back to top | | ||
sT... |
| ||
PeAcE![]() ![]() Registered Member #261 Joined: Sat Dec 23 2006, 09:34pmPosts: 788 | Nje lider i madh, nje lider i zgjuar nuk con drejt shkaterrimit vendin e vet, apo vret 6 milion Hebrenj, pa permendur te tjeret (se Supergirl u tregua pak si teper generous duke thene me mijera). Tani, Shkodra, zemer, me trego pak per cfare bote te perkryer e ke fjalen???!!! In heaven, all the interesting people are missing | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | po nqs ke degjuar historine e tije e ke parasyshe vete ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no comment...... | ||
Back to top | | ||
sT... |
| ||
PeAcE![]() ![]() Registered Member #261 Joined: Sat Dec 23 2006, 09:34pmPosts: 788 | Ahaaa sa i forte je o shkodra, sa bukur i lave dockat ![]() Ti mund t'a quash te madh nese te pelqen, por (duke pasur gjithmone parasysh historine) ngelet figure e urryer nga njerezit qe e duan njerezimin! In heaven, all the interesting people are missing | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | ej me te than te drejten ke njerz qe urrejn edhe papen jo te gjithe jane njesoj ne kete bote edh e kjo asht bukuria no comment...... | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | SHKODRA MUD TE ME THUASH PAK CFARE BOTE DONTE TE KRIJONTE HITLERI SEPSE NUK E KAM TE QARTE? PS:EDHE UNE E URREJ PAPEN POR S'MKA SHKUAR KURRE NE MENDJE PER TA VRARE ATE DHE AS PER TE SHKATERRUAR VATIKANIN HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | hahhahahahhha kush po te thote gje shum mire zgjedhej e jotja apo jo une do kisha dashur te zdukja gjysmen e botes por nuk mundem!!!!!!!!!!!!!! no comment...... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Shkodra ma fute frikennnnn.........mos na zhduk tanve aman!!!!! hahahahahaah. po me del edhe ti nekrofil si Hitleri. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | ja une vetem femra skisha vra hahahahahha je 1she no comment...... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Ca asht ky diskriminim kaq i hapur qe i ben meshkujve ti more??? Puupupupupup ca kane me te ba!!! Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | HAHAHHAAH pse maj po te vrasesh nej femer eshte mekat eshte krijesa me e e bukur ne bote!!!!!!!!!!!!!!!! [ Edited Sat Apr 14 2007, 10:38pm ] no comment...... | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | Libri qe kam ne dore eshte A CHILD'S MIND. nga Muriel Beadle. * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | 'Kujtimet erotike te Kazanoves'.........S.Zvajg. cool. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | shkodra e lezetshme kjo me shkaterru gjysmen e botes por kujdes se gjerat vijne gjithmone bumerang %-6 ,po pyetjes se CFARE BOTE DONTE TE KRIJONTE HITLERI nuk mu pergjigje, nuk e di pse por jam shume kurioz ?! HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | e me taman qe je shum kuroiz ske qa me ba ti e din se cfare donte te bente ai e? ai ishte zot ne toke! no comment...... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Kam ne dore leksione pafund.........SOS!!!!!!!!!! Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | HITLERI ZOT NE TOKE !!!!!!!!!!!!!!!! MOS E NGATERROVE ME KRISHTIN HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | jo jo nuk e kam ngaterruar!!!!!!!!!!!!!!!!! no comment...... | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | kam pas (se tash dhe une me leksione made by :mithat hoxha loool) librin e allen dulles (drejtor cia) 100 metodat e sherbimeve sekrete ...me kane rekomandu dhe nje tjeter liber komplet zhaner tjeter me rozeeeeee ne sfond ![]() MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | HITLERI ZOT NE TOKE ? ATEHERE ZOTI QENKA PSIKOPAT !!!!!!!!!!!! HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Occult, edhe mua me duket mjaft ekstremist shkodra me mendimet e tij rreth Hitlerit, por ti mos u bej me nerva. ![]() Tani kam ne dore librin "C'kuptim mund te kete jeta" nga Alfred Adler. Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | hmmm marove maj vajze mas librave psikologjik ........hmmmm ke dicka te mire e po e thm ktu ...Kur flet ne leksione ke pak zanin si te madh ...duket sikur bertet lol .me ka nodh heren e pare qe te kam nigju lol ....nejse dukesh nga postimet se ke zemer te mire dhe ze te madh ...JE FEMER E FUQISHME lol MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Sa mu ba qejfi tu e lexu ca kishe shkru Altin, por kur arrita ne fund, ia paske fut nje 'lool' dhe me iku qejfi ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
OCCULTSPIRIT |
| ||
![]() ![]() Registered Member #513 Joined: Thu Feb 15 2007, 07:31amPosts: 151 | nuk eshte se u bera me nerva por me vjen shume keq qe nje pjese e rinise ne shkoder (nuk eshte i pari qe degjoj)ka te tilla mendime . HATE ME YOUR HATE MAKE ME STRONGER | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 ... 19 20 21 | |