Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Letersia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Libri Qe Keni Ne Duar |
Go to page 1 2 3 4 ... 19 20 21 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
.: Deno :. |
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | SuperGirl ka shkruar: Sa mu ba qejfi tu e lexu ca kishe shkru Altin, por kur arrita ne fund, ia paske fut nje 'lool' dhe me iku qejfi ![]() ![]() e crensi ka zani maj maaaaaaaaaaaaaa ....... edhe ti mos u ban me nerva . ne fund te fundit, za femnet ke ![]() www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | Kam lexu mram nje liber rreth 95 faqe i shkruar nga nje shkrimtar me origjin Spanjolle rreth 1000 vite me pare ... Aq me endje e kam lexu kete liber qe tutullohej "Shpetimi i Shpirtrave" saqe per te paren here lexoj nji liber per nji nate... Ishte nje mrekulli dhe do e mbaj gjithmon pran vetes, pasi ishte nje tip manulai komunikimi ndernjerzor... ose ma mire me than, nje pasqyr ku mund te shifshe veten si idealistin me realist... Jam knaq per Zoten... E te mendosh se ky liber socjologjik dhe deri diku edhe psikologjik ishte shkru 1000 vjet ma pare.... waw , nuk arrij me e pershkru... [ Edited Thu May 24 2007, 08:24am ] www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
Kafscett@ |
| ||
°*°OnE LikE NonE°*°![]() ![]() Registered Member #642 Joined: Thu Apr 05 2007, 02:42pmPosts: 1370 | Leksionet e anglishtes "New Media & New Technologies". Se shpejti provim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iluzjone optike | ||
Back to top | | ||
WORLD |
| ||
Just, SMILE![]() ![]() Registered Member #699 Joined: Fri Apr 20 2007, 07:20pmPosts: 3824 | SA LEK BAN KY LIBRI ?! apo don me mi fal ....dhe tham qe do me flashe ma tan shpirt !!! MIND-OF-THE-WONDERFUL "Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri Cel: +355 67 30 17 299; email: -email- | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | Me m e kishe Altin>???? www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Me ty, me ty bossi,e du edhe un ate librin!!!!!!!!!!! ma nis me e-mail,looooool. Mas u merzit se za femnet ke me the ma siper...flm per ngushellimin, hahahaha, a je i sigurte per kete? a te detyrohem gja? !lol ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | Jo... un me gjith qef jua kisa dhuru nga nje .... por pun asht se , jo domosdoshmerisht ajo qe mu me pelqen ka me ju perlqy edhe ju (megjithse ky ishte ma sum nje liber me kode selljet dhe mardhanjesh me gjith njerzi, me gjth modelet , e ska pelqim apo jo ![]() BYE.... www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | he he he.......Bossi...ne jena psikologe te ardhshem ta marrsha.s'ka kod sjelljet qe nuk dina,edhe ato qe atij shokut qe ka shkru librin s'ia ka marr mendja se kan me ekzistu naj here......lol. kur te jena ne fushen e inxhinierise,tesh na jep mend..hahahahah. Ps. Nice signature!!! ke me m'tregu si e ke vu,se un sdi me vu foto aty.lol(qe,kerkova mend ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Po perfundoj "Ps. Te dua" nga Cecilia Ahern ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Mendafshi Francez - Sandra Brown (e mora dhurate per ditelindje, dhe qenka shume i bukur ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | Ne perfundim te " KUJTIME" - Eqerm Bej Vlora ( nipi i ismail qemalit ) ... skam lexu naj her kujtime me interresante ... po me kputi , 600 faqe ![]() ![]() www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Gjuha e harruar - Erich Fromm Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
sT... |
| ||
PeAcE![]() ![]() Registered Member #261 Joined: Sat Dec 23 2006, 09:34pmPosts: 788 | Companero - Vita e Morte di Ernesto Che Guevara, Jorge G. Castaneda In heaven, all the interesting people are missing | ||
Back to top | | ||
sT... |
| ||
PeAcE![]() ![]() Registered Member #261 Joined: Sat Dec 23 2006, 09:34pmPosts: 788 | Keta Don Zhuane qe na qeverisin, Patrick Girard In heaven, all the interesting people are missing | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Jane Eyre te Charlotte Bronte | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | Engjej dhe Djaj - Dan Brawn ( po e maroj pas 2 ditesh qe e kam ble lol ) www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | loool Bossi, edhe une jam tu e lexu, vecse anglisht ![]() a bajme kush e mbaron i pari ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
ShKoDrAn_NyC |
| ||
>>>>ALBO 4 EVER<<<<![]() ![]() Registered Member #956 Joined: Thu Jul 26 2007, 05:15pmPosts: 4917 | SuperGirl a e ke lexu "The DaVinci Code" ? Light travels faster than sound. That is why some people appear BRIGHT until you hear them SPEAK | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Copa copa naqe, me ka ik pa lexu, as vete se di si, por e ka radhen pas ktij qe kam ne dore, kam qejf me e lexu anglisht, prandaj kam mbet ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
sT... |
| ||
PeAcE![]() ![]() Registered Member #261 Joined: Sat Dec 23 2006, 09:34pmPosts: 788 | Kur kam lexu The Da Vinci Code di te them qe per 2 dite nuk kam dale nga dhoma ![]() In heaven, all the interesting people are missing | ||
Back to top | | ||
123456 |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1001 Joined: Thu Aug 02 2007, 11:18amPosts: 394 | BOSSI ka shkruar: Engjej dhe Djaj - Dan Brawn ( po e maroj pas 2 ditesh qe e kam ble lol ) Liber i bukur bossi, ky Dani asht me te vertete i zoti me trillimet e tija! I thur do thrillera shume te bukur e terheqes! | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | sebastian89 ka shkruar: BOSSI ka shkruar: Engjej dhe Djaj - Dan Brawn ( po e maroj pas 2 ditesh qe e kam ble lol ) Liber i bukur bossi, ky Dani asht me te vertete i zoti me trillimet e tija! I thur do thrillera shume te bukur e terheqes! Vertet qe krijon disa trellare fantastik ... ama, flet edhe per shum te verteta te pamohueshme per te cilat historia dyshon, dhe vec ne nje romain te jepet e drejta ti thuash troc .... si te kodi i da vincit per shembull www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | SuperGirl ka shkruar: loool Bossi, edhe une jam tu e lexu, vecse anglisht ![]() a bajme kush e mbaron i pari ![]() Un e marova ... a ke fillu a hala ti ![]() Tesh kam fillu me lexu " Dinastia e mafias" te cilin e lash per gjys per me lexu "Engjej dhe djaj " www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
123456 |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1001 Joined: Thu Aug 02 2007, 11:18amPosts: 394 | BOSSI ka shkruar: sebastian89 ka shkruar: BOSSI ka shkruar: Engjej dhe Djaj - Dan Brawn ( po e maroj pas 2 ditesh qe e kam ble lol ) Liber i bukur bossi, ky Dani asht me te vertete i zoti me trillimet e tija! I thur do thrillera shume te bukur e terheqes! Vertet qe krijon disa trellare fantastik ... ama, flet edhe per shum te verteta te pamohueshme per te cilat historia dyshon, dhe vec ne nje romain te jepet e drejta ti thuash troc .... si te kodi i da vincit per shembull A e ke lexu shpjegimin e kodit te davincit dhe kundra kodit te davincit? Duhesh me i lexu te dyja. | ||
Back to top | | ||
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | sebastian89 ka shkruar: BOSSI ka shkruar: sebastian89 ka shkruar: BOSSI ka shkruar: Engjej dhe Djaj - Dan Brawn ( po e maroj pas 2 ditesh qe e kam ble lol ) Liber i bukur bossi, ky Dani asht me te vertete i zoti me trillimet e tija! I thur do thrillera shume te bukur e terheqes! Vertet qe krijon disa trellare fantastik ... ama, flet edhe per shum te verteta te pamohueshme per te cilat historia dyshon, dhe vec ne nje romain te jepet e drejta ti thuash troc .... si te kodi i da vincit per shembull A e ke lexu shpjegimin e kodit te davincit dhe kundra kodit te davincit? Duhesh me i lexu te dyja. Po po e kam lexu ... Rreth qeshtjes qe shron Kodi i Da Vincit kam lexu edhe para se me dal Kodi i Da Vincit ... Edhe habitesha kur shum gjana me delshin sikur i disha ... Ka shum te vertata aj liber, sikunder edhe trillime ... Sidomos ato rreth artit, dhe miksimit te paganizmit me krishterimin jam fakte te pamohueshme ![]() www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 ... 19 20 21 | |