Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Sofra e Muhabetit - Zone e lire :: Diskutime - Debate - Problematika
 
<< Previous thread | Next thread >>
Per sa breza lejohet Martesa
Go to page  1 2 3
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
lissandro
Tue Mar 12 2013, 07:36pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963
Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pm

Posts: 4764
666 ka shkruar:

tu e marr parasysh historine e tevratit , e bibles edhe kuranit gjen aty qe shumica e profetave jane martu me kusherijte e tyne plus qe poligamia asht e lejume ne te tre librat , vete historia e profetave tregon.
Per me e mbyll me stil kush me tregon me ke u martun femijte e Adamit edhe Eves ? nejse un baj ma mire mas me ju fut ktyne temave666 dakort me ca thu ti per ne kohen e Eves, dhe te Adamit, edhe shum vite me rrall mbrapa ka ndoll kja gja por mbas shumimit te njerzimit ateher asht ndalu Nga Moses = Moesiu ne testamentin e vjeter. keto qe thu ti kan ndoll dhe jan zbatu me mijera e mijera vjete ma perparan.

Na pa falsim per kohen e sotme qe jetojm dhe rregullat e e sotmes.

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
666
Tue Mar 12 2013, 07:42pm

Registered Member #5114
Joined: Sun Jul 08 2012, 09:45pm

Posts: 1026
ashtu asht Lisandro .Ata kan ndodh mijera e mijera vjet perpara kur nuk ka pas shume njerez ne bote.

Touch screen phones piss me off
Back to top
OLIVE OYL
Tue Mar 12 2013, 07:43pm
Qukulina


Registered Member #4115
Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pm

Posts: 17082
666 ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

666 ka shkruar:

tu e marr parasysh historine e tevratit , e bibles edhe kuranit gjen aty qe shumica e profetave jane martu me kusherijte e tyne plus qe poligamia asht e lejume ne te tre librat , vete historia e profetave tregon.
Per me e mbyll me stil kush me tregon me ke u martun femijte e Adamit edhe Eves ? nejse un baj ma mire mas me ju fut ktyne temave666 TI MUND TA KESH PA AT DOKUMENTARIN BANNED FROM BIBLE PER ME BA PYTJEN E FMIVE TE EVS EDHE ADAMIT PO ME SIGURI NUK KE PA ANCIENT ALIENS PER PERGJIGJEN
e kam pa banned from the bible , jane disa episode . Kurse per ancient aliens duhet me pyt Tom Cruise the scientologist lol ( e kam pa edhe kyt dokumentar)E DI MA SE I KE PA TE DYJA , DESHA ME PRU PUNEN SE FMIT E ADAMIT E TE EVS JAN MARTU ME ANCIENT ALIENS E KENA DAL NA PRAAAAA.
LISSO SUPPORTS THE IDEA***

I once had a thousand desires,
But in my one desire to know you
all else melted away.


trokit ketu

Back to top
666
Tue Mar 12 2013, 07:45pm

Registered Member #5114
Joined: Sun Jul 08 2012, 09:45pm

Posts: 1026
OLIVE OYL ka shkruar:

666 ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

666 ka shkruar:

tu e marr parasysh historine e tevratit , e bibles edhe kuranit gjen aty qe shumica e profetave jane martu me kusherijte e tyne plus qe poligamia asht e lejume ne te tre librat , vete historia e profetave tregon.
Per me e mbyll me stil kush me tregon me ke u martun femijte e Adamit edhe Eves ? nejse un baj ma mire mas me ju fut ktyne temave666 TI MUND TA KESH PA AT DOKUMENTARIN BANNED FROM BIBLE PER ME BA PYTJEN E FMIVE TE EVS EDHE ADAMIT PO ME SIGURI NUK KE PA ANCIENT ALIENS PER PERGJIGJEN
e kam pa banned from the bible , jane disa episode . Kurse per ancient aliens duhet me pyt Tom Cruise the scientologist lol ( e kam pa edhe kyt dokumentar)E DI MA SE I KE PA TE DYJA , DESHA ME PRU PUNEN SE FMIT E ADAMIT E TE EVS JAN MARTU ME ANCIENT ALIENS E KENA DAL NA PRAAAAA.
LISSO SUPPORTS THE IDEA


lmaoooooooooooo

Touch screen phones piss me off
Back to top
lissandro
Tue Mar 12 2013, 07:46pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963
Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pm

Posts: 4764
Olive, ti pa e shef qe un nuk kam kundershtu gja per sa i perket te kalumes.

Fjala ishte per rregullat dhe ligjet e te sotmes.

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
OLIVE OYL
Tue Mar 12 2013, 07:58pm
Qukulina


Registered Member #4115
Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pm

Posts: 17082
LISSO AS UN NUK E MBESHTES IDEN E MARTESES MES KUSHRIVE POR REALITETI ASHT AJ QE ASHT, PAVARSISHT ME SA KONSERVATORIZEM SILLENA NA. SIC E KAM THAN MA PERPAR E I QENDRAJ PRAP, MENDAJ SE FENOMENI LIDHET ME KULTURAT PERKATESE E PER FEN NUK KA VEND ME BA KRAHASIME
***

I once had a thousand desires,
But in my one desire to know you
all else melted away.


trokit ketu

Back to top
lissandro
Tue Mar 12 2013, 08:22pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963
Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pm

Posts: 4764
OLIVE OYL ka shkruar:

LISSO AS UN NUK E MBESHTES IDEN E MARTESES MES KUSHRIVE POR REALITETI ASHT AJ QE ASHT, PAVARSISHT ME SA KONSERVATORIZEM SILLENA NA. SIC E KAM THAN MA PERPAR E I QENDRAJ PRAP, MENDAJ SE FENOMENI LIDHET ME KULTURAT PERKATESE E PER FEN NUK KA VEND ME BA KRAHASIMEOlive te kuptoj shum mire.Por un e kisha fjalen per profesorin qe te dhanat e tije nuk kan te bajn me te verteten.
Ose ai mbase i perket ndonje kulti fetar te ri!!!.Dhe ka fol ne baze te ketij kulti!

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
OLIVE OYL
Tue Mar 12 2013, 08:42pm
Qukulina


Registered Member #4115
Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pm

Posts: 17082
MESA MKAN INFORMU ASHT PREJ ATYNE TE VATIKANIT LISS POR NDOSHTA TI E DIN MA MIRE SE UN***

I once had a thousand desires,
But in my one desire to know you
all else melted away.


trokit ketu

Back to top
lissandro
Tue Mar 12 2013, 08:53pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963
Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pm

Posts: 4764
OLIVE OYL ka shkruar:

MESA MKAN INFORMU ASHT PREJ ATYNE TE VATIKANIT LISS POR NDOSHTA TI E DIN MA MIRE SE UN


Hahahhah mas asht prej atyne rojeve Zvicerjane, se edhe ata te Vatikanit jan


Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
OLIVE OYL
Tue Mar 12 2013, 08:55pm
Qukulina


Registered Member #4115
Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pm

Posts: 17082
lissandro ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

MESA MKAN INFORMU ASHT PREJ ATYNE TE VATIKANIT LISS POR NDOSHTA TI E DIN MA MIRE SE UN


Hahahhah mas asht prej atyne rojeve Zvicerjane, se edhe ata te Vatikanit janEDHE ATA MASI MAROJN SHERBIMIN BAHEN PRIFTA MAR :p***

I once had a thousand desires,
But in my one desire to know you
all else melted away.


trokit ketu

Back to top
lissandro
Tue Mar 12 2013, 09:09pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963
Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pm

Posts: 4764
OLIVE OYL ka shkruar:

lissandro ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

MESA MKAN INFORMU ASHT PREJ ATYNE TE VATIKANIT LISS POR NDOSHTA TI E DIN MA MIRE SE UN


Hahahhah mas asht prej atyne rojeve Zvicerjane, se edhe ata te Vatikanit janEDHE ATA MASI MAROJN SHERBIMIN BAHEN PRIFTA MAR :p


Atyne ju takon se jan Zvicerjan Dreq me brina je Olive, sesban ke qejf mema lan dobje gjashten ne dore

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
OLIVE OYL
Tue Mar 12 2013, 09:20pm
Qukulina


Registered Member #4115
Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pm

Posts: 17082
lissandro ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

lissandro ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

MESA MKAN INFORMU ASHT PREJ ATYNE TE VATIKANIT LISS POR NDOSHTA TI E DIN MA MIRE SE UN


Hahahhah mas asht prej atyne rojeve Zvicerjane, se edhe ata te Vatikanit janEDHE ATA MASI MAROJN SHERBIMIN BAHEN PRIFTA MAR :p


Atyne ju takon se jan Zvicerjan Dreq me brina je Olive, sesban ke qejf mema lan dobje gjashten ne doreJA MAR LISSO TI KE QEF ME JA LAN VEDIT EDHE UN SIGUROHEM ME TA VU NE DUKJE***

I once had a thousand desires,
But in my one desire to know you
all else melted away.


trokit ketu

Back to top
lissandro
Tue Mar 12 2013, 09:24pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963
Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pm

Posts: 4764
OLIVE OYL ka shkruar:

lissandro ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

lissandro ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

MESA MKAN INFORMU ASHT PREJ ATYNE TE VATIKANIT LISS POR NDOSHTA TI E DIN MA MIRE SE UN


Hahahhah mas asht prej atyne rojeve Zvicerjane, se edhe ata te Vatikanit janEDHE ATA MASI MAROJN SHERBIMIN BAHEN PRIFTA MAR :p


Atyne ju takon se jan Zvicerjan Dreq me brina je Olive, sesban ke qejf mema lan dobje gjashten ne doreJA MAR LISSO TI KE QEF ME JA LAN VEDIT EDHE UN SIGUROHEM ME TA VU NE DUKJETi edin se un gjithmon flas me fakte pamvarsisht se ti ke qejf me ba lojna


Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
OLIVE OYL
Tue Mar 12 2013, 09:35pm
Qukulina


Registered Member #4115
Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pm

Posts: 17082
lissandro ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

lissandro ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

lissandro ka shkruar:

OLIVE OYL ka shkruar:

MESA MKAN INFORMU ASHT PREJ ATYNE TE VATIKANIT LISS POR NDOSHTA TI E DIN MA MIRE SE UN


Hahahhah mas asht prej atyne rojeve Zvicerjane, se edhe ata te Vatikanit janEDHE ATA MASI MAROJN SHERBIMIN BAHEN PRIFTA MAR :p


Atyne ju takon se jan Zvicerjan Dreq me brina je Olive, sesban ke qejf mema lan dobje gjashten ne doreJA MAR LISSO TI KE QEF ME JA LAN VEDIT EDHE UN SIGUROHEM ME TA VU NE DUKJETi edin se un gjithmon flas me fakte pamvarsisht se ti ke qejf me ba lojna
SE BAJ LOJNA NUK DEN ME THAN SE UNE I SHPIKI EE. KUJDES ME BIBLIOGRAFINE LISS :p***

I once had a thousand desires,
But in my one desire to know you
all else melted away.


trokit ketu

Back to top
666
Tue Mar 12 2013, 11:30pm

Registered Member #5114
Joined: Sun Jul 08 2012, 09:45pm

Posts: 1026
un hala nuk kam pa kun bibliografi ???????!!!!!!!!!

Touch screen phones piss me off
Back to top
OLIVE OYL
Tue Mar 12 2013, 11:43pm
Qukulina


Registered Member #4115
Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pm

Posts: 17082
lissoja i din se flet me fakte***

I once had a thousand desires,
But in my one desire to know you
all else melted away.


trokit ketu

Back to top
lissandro
Wed Mar 13 2013, 05:59pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963
Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pm

Posts: 4764
OLIVE OYL ka shkruar:

lissoja i din se flet me fakte


Jajajaj rri pa merak, se nuk kam si me pas kujdes, per bibliografine se nuk kam perdor asigja me lista.
Thjesht vetem nji fakt. qe as nuk e shkrin dielli, as se ngrin te ftoftit
kurse per reference te kam dhan g....s....

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
Go to page  1 2 3  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Kerko ne Google dhe ShkodraOnline.Com
Custom Search
Mire se Vini
Emri i Identifikimit:

Fjalkalimi:
Me Kujto

[ ]
[ ]
Muzik Shkodrane - Sagllam


 
Chat Box
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Shkodra ne Youtube
Any use of the name and content of this website without the explicit written consent of the owners is strictly prohibited and it is protected under law. Email:webmaster@shkodraonline.com Per cdo ankese ju lutem mos hezitoni te na shkruani Flm. info@shkodraonline.com
Theme created by Free-Source.net
Render time: 0.2557 sec, 0.0908 of that for queries. DB queries: 51. Memory Usage: 2,885kB