Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Besimet e ndryshme |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
interviste me zotin |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Rozafa-usa |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1466 Joined: Thu Dec 06 2007, 05:57pmPosts: 1103 | Eshte dicka qe me ka pelqyer trokit ketu [ Edited Fri Jan 11 2008, 06:57pm ] | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | fantastike shum e bukur frymezuese.....bravo! | ||
Back to top | | ||
zjermi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1293 Joined: Mon Oct 01 2007, 04:38amPosts: 2976 | e bukur keka maj Rozafa-usa ti o pellum simbol i paqes, nder shekuj popujt t'kane rrespektu ndalo pak ti n'shkodren teme nje mesazhe urim prej meje me ju dergu. dje prej jush une jam nda ne vend t'huej per me lulzu nje premtim prindve ju kam ba sa te jem gjalle me i nderu! (marre nga ZEST) | ||
Back to top | | ||
SYZEZA |
| ||
![]() ![]() Registered Member #828 Joined: Tue May 15 2007, 09:55amPosts: 291 | SHUM E BUKUR | ||
Back to top | | ||
Rozafa-usa |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1466 Joined: Thu Dec 06 2007, 05:57pmPosts: 1103 | me behet qejfi qe ju ka pelqyer edhe mu me ka pelqyer shume ![]() | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | ahhhhhh asht me vetret intersante dhe ka shum lidhje me nji liber qe guhet "Conversation with God" Flm per kut link dhe do ta lexoj me gjih qejf. flms edhe i here. | ||
Back to top | | ||
Rozafa-usa |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1466 Joined: Thu Dec 06 2007, 05:57pmPosts: 1103 | ::bud:: ka shkruar: ahhhhhh asht me vetret intersante dhe ka shum lidhje me nji liber qe guhet "Conversation with God" Flm per kut link dhe do ta lexoj me gjih qejf. flms edhe i here. ndoshta aty nga libri jane bazu edhe keta qe e kane ba kete link. me behet qefi qe te pelqej gjith te mirat | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | faleminderit rozafa....kisha shume nevoje me lexu dicka te tille itesh....me dit qe kam Zotin afer... ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Rozafa-usa |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1466 Joined: Thu Dec 06 2007, 05:57pmPosts: 1103 | asigja maj super naqe ishalla zoti te ndihmon per cdo gja qe ke nevoje ti ![]() | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | SuperGirl ka shkruar: faleminderit rozafa....kisha shume nevoje me lexu dicka te tille itesh....me dit qe kam Zotin afer... ![]() Asht e vertet Super se kajhere harrojm se kena dikend qe na rrin gjithmin prane... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ![]() ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | super girl nese ke mundesi naqe te me gjesh suret nga "ed duha"deri tek "en nas" (jo ne youtube por te shkrume)se nuk po mundem ti gjej ne arabisht,ketu mi nxjerr vetem shqip.rresp,,, Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | shum shum interresante. ![]() u doka me e hap dqo nadje kete faqe.. ![]() * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | Intervista me Zotin.(perkthyer ne shqip) INTERVISTË ME ZOTIN Ëndërrova që kisha një intervistë me Zotin... -“Pra ti dëshiron të më intervistosh mua?” - Zoti pyeti. -“Nëse ke kohë?” -thashë unë. Zoti buzëqeshi. - “Koha ime është e përjetshme.” - “Çfarë pyetjesh ke ndërmend për mua?” -“Çka të befason më se shumti tek njerëzimi?” Zoti përgjigjet… -“Se njerëzit mërziten me fëmijërinë e tyre, ata nguten që të rriten dhe pastaj, dëshirojnë që të bëhen fëmijë prapë.” -“Se njerëzit e humbin shëndetin e tyre për të bërë para… -Dhe pastaj i humbin paratë për të shëruar shëndetin.” -“Se duke menduar me shqetësim për të ardhmen, ata harrojnë të tashmen, kështu që ata nuk jetojnë as në të tashmen e as në të ardhmen.” -“Se njerëzit jetojnë sikur nuk do të vdesin kurrë, -Dhe vdesin sikur nuk kanë jetuar kurrë.” -Dora e Zotit mori dorën time! dhe qëndruam të heshtur për një kohë. Dhe pastaj unë pyeta… -“Si prindërit, çfarë janë disa nga mësimet e jetës që dëshirojnë fëmijët e tu të mësojnë?” -“Dua që ata të mësojnë ,se nuk mund ta bëjnë askënd që t’i duan. -E gjitha që ata mund të bëjnë; -Është që të lejojnë vetveten të jenë të dashur.” -“Të mësojnë që nuk është mirë ta krahasojnë vetveten me të tjerët.” -“Të mësojnë të falin duke e praktikuar faljen.” -“Të mësojnë që duhen pak minuta për të hapur plagë në ata që i duan dhe merr vite të tëra për t’i shëruar ato plagë.” -”Të mësojnë që një person pasur nuk është ai që ka më së shumti, por është ai që ka nevojë më pak.” -“Të mësojnë që aty ka njerëz që i duan shumë -Por thjeshtë nuk kanë mësuar ende t’i shfaqin ndjenjat e tyre.” -”Të mësojnë që dy njerëz mund të shikojnë në të njëjtën gjë dhe ta shohin atë ndryshe.” -“Të mësojnë që nuk është e mjaftueshme T’i falin të tjerët, por ata duhet të falin edhe vetveten.” -“Faleminderit për kohën” -i thashë unë kokulur. -”A ke diçka tjetër që dëshiron fëmijët e tu të dijnë?” Zoti buzëqeshi dhe tha: -“Vetëm dijeni që UNË JAM KËTU… GJITHMONË.” Autor i panjohur * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | diqka me thote ta ripostoje kete vidio ![]() * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Shkrimi shume i bukur Holly. edhe vidioja gjithashtu. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | flm Rozafa se me pelqeu shume ![]() | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | Perkthimi dhe ripostimi i Hollyt, beautiful..flm Holly ![]() | ||
Back to top | | ||
lissandro |
| ||
The pursuit of Happyness![]() ![]() Registered Member #1963 Joined: Sat Jun 07 2008, 04:27pmPosts: 4764 | Sebesoj se do te ket njeri, qe nuk do i pelqej!!! Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend ![]() | ||
Back to top | | ||