Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Mirese Vini ne Forumin e ShkodraOnline.com -Welcome- :: Prezantimi i Antarëve |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Përshëndetjeeeeee :) |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Wooow si ikën koha. Një përshëndetje të ngrohtë të gjithë anëtarëve. ![]() ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | LUPEN ka shkruar: Wooow si ikën koha. Një përshëndetje të ngrohtë të gjithë anëtarëve. ![]() Sa mire se paske harru pasw. Lupen 😂😂 Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Mbreteresha ka shkruar: LUPEN ka shkruar: Wooow si ikën koha. Një përshëndetje të ngrohtë të gjithë anëtarëve. ![]() Sa mire se paske harru pasw. Lupen 😂😂 Ehh po kam pasë një psw të vështirë m'u harru: "Mbreti" ![]() Kanë kalu 5 vjet, e kujtesa m'ka lanë pak si pasojë e pleqërisë.... ti cila Mbretëreshë je se ktu ka pasë (ma do zemra ka prap) shumë mbretëresha? ![]() ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | Lupen ti ke ardh mas mejet ktu nforum..e gjate kohes qe ke ken ktu ska pas mbreteresh tjeter..kshuqe mas ban kot si interesant ![]() [ Edited Thu Feb 25 2016, 07:11pm ] Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Mbreteresha ka shkruar: Lupen ti ke ardh mas mejet ktu nforum..e gjate kohes qe ke ken ktu ska pas mbreteresh tjeter..kshuqe mas ban kot si interesant ![]() Po, avash moj, avash se nuk e kisha me qëllim të keq. Nuk futem këtu prej kohësh e mundet që ndonjë nga anëtarët ka ndryshuar nick. Puna dhe jeta në përgjithsi po na bëjnë të mos kujtojmë emrat e kushërinjve, jo më të atyre që kemi komunikuar nëpër forume dhe chate e që nuk kemi mbajtur kontakt për një kohë të gjatë. Lexova disa postime shpejt e shpejt dhe rezulton që ti ke mbajtur edhe një nick tjetër, In Love, kështu që nuk kam krejt faj që pyeta. ![]() Ato 38 ditët që je regjistruar para meje në forum, uroj të të bëhen 38 vite më shumë në jetë. ![]() P.s: Mos shkruani deri sa t'i lexoj të gjitha postimet që nuk i kam lexu ![]() ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Mbreteresha |
| ||
Love and Peace !!![]() ![]() Registered Member #2649 Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55amPosts: 8531 | LUPEN ka shkruar: Mbreteresha ka shkruar: Lupen ti ke ardh mas mejet ktu nforum..e gjate kohes qe ke ken ktu ska pas mbreteresh tjeter..kshuqe mas ban kot si interesant ![]() Po, avash moj, avash se nuk e kisha me qëllim të keq. Nuk futem këtu prej kohësh e mundet që ndonjë nga anëtarët ka ndryshuar nick. Puna dhe jeta në përgjithsi po na bëjnë të mos kujtojmë emrat e kushërinjve, jo më të atyre që kemi komunikuar nëpër forume dhe chate e që nuk kemi mbajtur kontakt për një kohë të gjatë. Lexova disa postime shpejt e shpejt dhe rezulton që ti ke mbajtur edhe një nick tjetër, In Love, kështu që nuk kam krejt faj që pyeta. ![]() Ato 38 ditët që je regjistruar para meje në forum, uroj të të bëhen 38 vite më shumë në jetë. ![]() P.s: Mos shkruani deri sa t'i lexoj të gjitha postimet që nuk i kam lexu ![]() ti ke te drejte naqe,por per mu ky asht i vetmi forum qe kam frekuentu,e ne fakt se kam shiku si forum por dicka ma shume,se kam njoft njerez shume te mire qe kam shoqeri edhe sot me to ![]() une me emrin mbreteresha jam rregjistru ne fillim,edhe kur kam vu emrin in love,,,mbreteresh e kam pas emrin siper avatarit(sasht se kam dahst me tret gjurme),por nqs sjam gabim e kam ndrru masi ke ik ti,,,dmth gjate kohes qe ti ke ken aktiv ktu,ate emer kam pas hahahah edhe po mban pershtypje se ti keke ba njeri i mire,se kuku nan si ke ken,ske lan njeri pa u ngaterru me te,nje nder to kam ken edhe une e shkreta,por qofte ken per atehere hahahaha flm per urimin,ndersa urimi jem per ty asht: u bash 138 vjec ![]() [ Edited Mon Mar 07 2016, 04:11pm ] Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !! | ||
Back to top | | ||