Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Forumi i ShkodraOnline.com :: Arkiv

<< Previous thread | Next thread >>
A e keni marre vesht.......... qa mendoni???
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
Holly
Tue Jan 15 2008, 09:21pm
E forte

Registered Member #552

A e keni marre veshte se ne Manqester nje shqiptare ka mbyt burri ,ja kishte perdredhe qafen me duket!!! :-t :-O qa mendoni per kete a ka fillu me i lane mendja njerzit apo jo??? :

LE TA PERDORIM KETE TEME PER KESHTU GJERA ,APO PER GJERA QE JU I KENI MARRE VESHTE E DONI TE NA I TREGONI EDHE NE.
THANKS
HOLLY

[ Edited Tue Jan 15 2008, 09:43pm ]

* Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress *
Back to top
Beb_e_Vogel
Tue Jan 15 2008, 09:31pm

Registered Member #1528

o kuku.....
me te than dreten maj holly.... meduket se po.
njrezt kan fillu me kerku si shum tash....
edhe gjykimet e shqiptarve perdit e mate forta e mate kqija....
kan fillu njerzt jo me myt burrat per edhe vedin

nji gru ktu ne MICHIGAN.... ka var vedin se ska mujt me duru jeten ma..... gru me 3 fmi me mosh 19 e siper....

per zotin me vjen keq e ma keq perdit.... dhe sdi pse njerzt kane arrit ne kit pik te keqe...
Back to top
BRUNJA_USA
Wed Jan 16 2008, 02:20am
MRS.

Registered Member #1062

jam dakort me ju ma siper se me te vertet njerezit kan fillu me ra ne depresione dhe smarrin gja parasysh...holly omg kur e kam pa ne top chanel si ja kishte perdredh kryt me duket omg....
beb ktu ne michigan cka snigjon njeriu sa te vjen marre me i permend ....

when ur in love u cant fall asleep cause reality is better than ur dreams !!!!!!!!!
Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Wed Jan 16 2008, 04:05am

Registered Member #670

Lexova dje se ne usa, nji djale kishte vra te dashuren e tij. Kur policia ka mberrite ne shpine e tij, ai po ziente pjeset e trupit te saj...

I care and I wish well!

Back to top
Bujana's
Wed Jan 16 2008, 04:16am

Registered Member #1493

o zot mas i provafsha...para disa kohesh kam lexu tek gazetat shqiptare qe nji babe ne shqiperi(vendi nuk me kujtohet ) ka perdhunuar vajzen e vet dhe e ka lane shtatzane....bile nana e atij djalit (babes) ka kerku qe me e denu me vdekje per marren qe ka ba ne familje....

Friends like you, are special hugs from GOD.
Back to top
SYZEZA
Wed Jan 16 2008, 04:38pm

Registered Member #828

KJO BOT KA LUJT MENDSH. UN NUK MUNDEM AS ME E KONCEPTU SESI NJI BAB(QE DUHET ME DHAN JETEN PER FMIN E TIJ)MUNDET ME BA NJI GJEST KAQ TE FLLIQUN. O ZOT, FALEMINDERIT QE NUK JAM NE NJI FAMILJE TE TILL!!!
Back to top
::bud::
Wed Jan 16 2008, 07:56pm

Registered Member #1092

mendja e kres, gja e madhe thote nje fjale. Zot na ruj mend e mos te na hin vedi ne qef se keq e ma keq asht.
Njerezit kan fillu mos me logjiku ma por me ba ate qa ti vijne nder mend.
Nje familje ketu para disa muajsh kan shku dhe kan organizu krej vorrimin e familjes pagu per tana sherbimet dhe ble teshat e ture dhe te femive. Pastaj kan mbute tane vedin qifti dhe tre femijet........

Njeriu sado pushte te shkoj, shpresat nuk duhet kurr ti lajn se sepse jeta asht plot me surpriza.

Me ju than te drejten keto ngjarje me trazojn shum dhe nuk kam qef ti pershkoj ne menden teme.
Back to top
Holly
Wed Jan 16 2008, 08:07pm
E forte

Registered Member #552

ehh e vertet bud. o zot na ruja met e kres!!

qa spo n'dime qa spo shohim........ o zot na i bjaj lerg keto gjera. ...

* Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress *
Back to top
~*Christel*~
Sat Mar 22 2008, 06:46pm

Registered Member #1665

sot jam skandalizu kur mra vesht se mosha mesatare e vajzave qe abortojne ne torino eshte 16.....O zot ca spo ndosh ne kyt bote...! Simas statistikave rezulton qe disa prej ketyne vajzave kan abortu edhe ma pare. Me asht rrenqeth trupi kur e kam marre vesht.
Back to top
BRUNJA_USA
Sat Mar 22 2008, 08:31pm
MRS.

Registered Member #1062

sot mora vesht se nje shqipetar ketu kishte vra grun dhe veten pasi gruja kishte kerku divorc...kulmi kishin pas edhe 4 femij...gruaja kishte shkuar ne polici dhe ju kishte kerkuar ndihme qe te benin nje restraining order kunder burrit dhe gjygjtari se kishte pa te nevojshme pasi i shoqi nuk kishte patur asnje problem me policin me perpara....ky kishte shkur dhe kishte vra gruan dhe pastaj kishte vra edhe veten...o zot cfar njerezish ka kjo bote....kulmi ...

when ur in love u cant fall asleep cause reality is better than ur dreams !!!!!!!!!
Back to top
belgium
Sat Mar 22 2008, 08:40pm

Registered Member #1142

ktu te un ku jetoj shyqyr nuk po ka ngjarje pervec asaj te vjetshmes qe nji vajze shkodrane ne moshen 17-18vjece u hodh nga pallati kati i 10-te mu perballe ku un jetoj dhe i kam njohur ....problemi ishte sepse e ema prostituonte dhe filoi te fuste dhe te bijen ne ket mesele sic tregojn gojdhanat por un kam te dhena se kjo vajze ishte mbyllur ne nji qender te mbyllur reabilitimi per kriza nervore te fituara nga rethana te pa ditura ku mbasi doli nga ky spital u vet vra ne rrethana vertet tragjike dhe tronditse per te gjithe ne ku jetojme......u prefte ne paqe kjo vajze sepse kam arrite ta njoh nga afer ..
Back to top
иιкo
Sat Sep 26 2009, 11:02am

Registered Member #3279

para 3 diteve ktu ne itali ,nji gru rreth 34 vjeçe ka myt dy fmit e vet (njeni 6 vjeç e tjetri 5 vjeç) me thik e masandej asht hedh nga pallati.
vuante nga depresioni ,thojn.

"Bëhuni i saktë si ora, por mos u bëni si ajo që t'ju kurdis gjithkush"

Back to top
L - N
Sat Sep 26 2009, 11:18am
Registered Member #1228

иιкo ka shkruar:

para 3 diteve ktu ne itali ,nji gru rreth 34 vjeçe ka myt dy fmit e vet (njeni 6 vjeç e tjetri 5 vjeç) me thik e masandej asht hedh nga pallati.
vuante nga depresioni ,thojn.

Normalisht zoti Niko qi do te ket vujt prej depresionit ose ma kjart prej smujes menore sepse nuk asht gja normale me i marr jeten njirit, e jo ma uladit tan. Kta njerz jane njerz me smunje menore, por fatkeqsisht askush s'ban gja deri sa kryhet nji krim i ksaj natyre, masanej kto lloj krimesh jane te perditshme neper gazeta por ishalla s'na len ken menja rreth nesh ose ne per vedi, se s'besoj se publiku ka naj gja ne dore me i paranalu kto gjana, noshta familja e njerzit e afert te ktyne njerzve kan munsin me i rraportu, por masanej njiri bjen ne hall me fajin e vet se noshta asht gabim ne konkluzionin e tij rreth ktij individi.

Nejse shpresoj e uroj qi njerzit te jen ma te konsiderushem e mos tjua bajn jeten ferr tjerve deri ne at grade sa me i detyru me i lan ment megjithse jan shum faktor e rrethana qe i detron kta njerz me i lan ment e krese.

Nejse ishtu e logjikoj un, e ktu kena edhe psikolog qe jan tuj studju per kyt pune dhe menimi i tne prefesional asht gjithmone shum i mirpritun, se na jep rastin tanve ne me msu dica ma shum.

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
sunríse
Sat Sep 26 2009, 11:39am

Registered Member #2659

Holly ka shkruar:

A e keni marre veshte se ne Manqester nje shqiptare ka mbyt burri ,ja kishte perdredhe qafen me duket!!! :-t :-O qa mendoni per kete a ka fillu me i lane mendja njerzit apo jo??? :

LE TA PERDORIM KETE TEME PER KESHTU GJERA ,APO PER GJERA QE JU I KENI MARRE VESHTE E DONI TE NA I TREGONI EDHE NE.
THANKS
HOLLY

hahahahaha ja ka mledh ngusht maj s`ka naj gja te keqe

Think happy thoughts!

Back to top
SeRiOuS G
Sun Oct 25 2009, 11:22pm
Guest
Holly ka shkruar:

THANKS
HOLLY

:-S per mendimin tem ka ken e marr me ba kyt gja..
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF