Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: VLLAZNIA JONE |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Loje futbolli nga forumistat lol |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | hahahahahahahh he mar jimi edhe ti lea me ty don ma ba lojna tjera jo futboll...hahahahahahah no comment...... | ||
Back to top | | ||
JAMES |
| ||
![]() ![]() Registered Member #772 Joined: Sun May 06 2007, 05:48pmPosts: 1458 | ja mor shkodraloce se ajo asht asisojit që të çon tek burimi e nuk të jep ujë me pi . po ta provojnë njëherë e të më çojë deri afer burimit,se ja thaj ujin krejt,se njef ma kush a ka pas burim ma aty,e baj me than njrzit " na ishte njëherë këtu një burim,, | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | ahhaahhahahhahahahahha qyqa sa i rrezikshem je he dreq..po ti ske si me tha burimin se duhet me pi edh ene te tjeret hahahahahahah...... no comment...... | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | he ma ku jeni ala skeni fillu me lujt futboll a? no comment...... | ||
Back to top | | ||
lea_it |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1710 Joined: Fri Mar 14 2008, 12:52pmPosts: 245 | ja mar se nuk nigjan belgim me nrru bluzen me mu se i vjen marre ka frig me mpa laskuriq Zoti me ka fal ment trupin dhe bukurin Ju te tjert mas u lodhni kot se sju bjen gja nsqep | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | lea_it ka shkruar: ja mar se nuk nigjan belgim me nrru bluzen me mu se i vjen marre ka frig me mpa laskuriq hahahahahahhahahahahaaa....qa asht aja fjal maj lea-it merre bluzen.. | ||
Back to top | | ||
Rabije |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1168 Joined: Fri Aug 31 2007, 06:36pmPosts: 1371 | me banen nje ftes per pozicjonin e albitres ju lutem me bani nje pershkrim se ku gjendet loja ne keto momente, kush jan skuadrat pjesmarrse e antaret e skuadrave Kush s'nigjan nanen, del n'rrug e then kamen | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | hahahaahha edhri kja fil e ne detyre. haaahahhaahah une nuk e di se nuk me kan pranu ne loj ! * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | Rabije ka shkruar: me banen nje ftes per pozicjonin e albitres ju lutem me bani nje pershkrim se ku gjendet loja ne keto momente, kush jan skuadrat pjesmarrse e antaret e skuadrave zonja ARLBITRE .....ekipet jan shkaperda e gjithsejcili lot per vedi hhhahhahhahaha | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | lea_it ka shkruar: ja mar se nuk nigjan belgim me nrru bluzen me mu se i vjen marre ka frig me mpa laskuriq hahahhaahha belgium mar hor ps enuk e nderron bluzen me lea.....bluzen belgium e pantollat e shkurta po i ndrrojm bashk lea hahahahahaha no comment...... | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | Rabije ka shkruar: me banen nje ftes per pozicjonin e albitres ju lutem me bani nje pershkrim se ku gjendet loja ne keto momente, kush jan skuadrat pjesmarrse e antaret e skuadrave rabije itesh po bajm squadrat une po marr super po pranoj lea_it me jimin..belgium le ta zgjidhin nji.... no comment...... | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | shkodra ka shkruar: Rabije ka shkruar: me banen nje ftes per pozicjonin e albitres ju lutem me bani nje pershkrim se ku gjendet loja ne keto momente, kush jan skuadrat pjesmarrse e antaret e skuadrave rabije itesh po bajm squadrat une po marr super po pranoj lea_it me jimin..belgium le ta zgjidhin nji.... qa me zgjedh ma shkodra?ketu kan ike albitria me lojtarethhahaha hajt se po fillojm e losim me nji takim une e ti e ishalla po terhiqen mas nesh....po mas ban me hile si e ke zakon | ||
Back to top | | ||
Zlatani |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1742 Joined: Tue Mar 25 2008, 12:23amPosts: 1145 | ne paçi nevoj per nji sulmus? une jam ne dispozicion ![]() Burrat e vertet NUK THONE kurr ME FAL | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | a ban une me nejte me ju ba fresk:P ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | kuku si ekena lan mas dore kyt teme kush asht per nej dyshe itu i here no comment...... | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | isha ba, po je juventin Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
☆_CorOnA_☆ |
| ||
♠ •° ∂ι gισяиσ тι ρєиѕσ ∂ι иσттє тι ѕσgиσ •°♠![]() ![]() Registered Member #2419 Joined: Fri Oct 31 2008, 01:26pmPosts: 1274 | Centrocampista di fascia se mi volete sono pronto ![]() ████─████─████─████─█──███──█─ ────█ █────█──█─█────█──█─█─█───█─█─ ────█ ████─████─████─█────█─█████─█─ ────█ ───█─█────█────█──█─█─█───█─█ ████─█────████─████─█─█───█─██ ██──█- | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | shko te juvja se asht vra camoranesi Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | babo hajde ta bajm nej dyshe futboll gjej nje shok ose shoqe skuadre ti dhe nej une pmasanej po shofim me gjete albiter no comment...... | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | une at hall kam arbitrin se ai korruptohet se shoke skuadre gjej boll Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | hahahah ja albitrin o e vendosim em koncensus se une po gjej nje shoqe skuadre kam prtnarene vjeter hollyn se ndrroj me ken hahahahahha no comment...... | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | une kam zlaton hajde tesh bujrum te gjejme arbitrin Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | albiter po vjem nje moderator qe mos te na majn anen asnejnit no comment...... | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | po mu m'kane ba moderator tesh sa kohe ma, mas kesh nej kundershtim.... megjithse asiher s'kam moderu gja hahahahah Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
shkodra |
| ||
![]() ![]() Registered Member #237 Joined: Mon Dec 18 2006, 05:05pmPosts: 13849 | ah ja prite zot qa kam me pas kundershtim kurgja vetme te jen arbiter i drejte ahhahahaha no comment...... | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |