Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Besimet e ndryshme
 
<< Previous thread | Next thread >>
Citime nga Kurani
Go to page  1 2 3
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
::bud::
Sun Mar 09 2008, 08:20pmRegistered Member #1092
Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pm

Posts: 10533
Ketu mund te hedhim Citime nga Kurani.

Jo komente ju lutem. Hedhni citime dhe/ose, lexoni dhe rreflektoni.[ Edited Sun Mar 09 2008, 09:02pm ]
Back to top
::bud::
Sun Mar 09 2008, 08:35pmRegistered Member #1092
Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pm

Posts: 10533
Ai krijoi qiejt e tokën me qëllim të caktuar; Ai natën mbështjell (vendi të) ditës dhe ditës ia mbështjell natës; Ai nënshtroi diellin dhe hënën, që ssecili lëviz deri në një afat të caktuar, pra Ai është ngadhënjyesi, mëkatfalësi. 39.Suretu Ez Zumer 5.
Back to top
scutari82
Mon Aug 04 2008, 12:31am

Registered Member #1503
Joined: Tue Dec 18 2007, 07:58pm

Posts: 2737
Moderuar nga ::bud:: - diskutim jashte teme.

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:05pm ]
Back to top
guest
Tue Aug 05 2008, 07:07am
Registered Member #1283
Joined: Fri Sep 28 2007, 12:35am

Posts: 4466
Moderuar nga ::bud:: - diskutim jashte teme.

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:06pm ]


Back to top
scutari82
Tue Aug 05 2008, 12:44pm

Registered Member #1503
Joined: Tue Dec 18 2007, 07:58pm

Posts: 2737
Moderuar nga ::bud:: - diskutim jashte teme.

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:10pm ]
Back to top
scutari82
Tue Aug 05 2008, 12:49pm

Registered Member #1503
Joined: Tue Dec 18 2007, 07:58pm

Posts: 2737
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:45pm ]
Back to top
scutari82
Tue Aug 05 2008, 01:13pm

Registered Member #1503
Joined: Tue Dec 18 2007, 07:58pm

Posts: 2737
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:46pm ]
Back to top
scutari82
Tue Aug 05 2008, 01:16pm

Registered Member #1503
Joined: Tue Dec 18 2007, 07:58pm

Posts: 2737
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:49pm ]
Back to top
:::ShkoderZemer
Tue Aug 05 2008, 02:19pm


Registered Member #1
Joined: Mon May 22 2006, 08:16pm

Posts: 1803
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:50pm ]

http://www.shkodraonline.com/galeria
Back to top
babo
Tue Aug 05 2008, 02:19pm


Registered Member #587
Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pm

Posts: 11127
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:48pm ]

Ja! Nje kitarre degjohet,
e tingujt ndan si fllad,
ngadale kjo vasha zgjohet
t'degjoje at' serenate,
e Shkodra ra n' pushim
c'ka bahet rrugeve s'din

trokit ketu

Back to top
scutari82
Tue Aug 05 2008, 02:30pm

Registered Member #1503
Joined: Tue Dec 18 2007, 07:58pm

Posts: 2737
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:47pm ]
Back to top
scutari82
Tue Aug 05 2008, 02:34pm

Registered Member #1503
Joined: Tue Dec 18 2007, 07:58pm

Posts: 2737
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:47pm ]
Back to top
::bud::
Tue Aug 05 2008, 02:36pmRegistered Member #1092
Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pm

Posts: 10533
Keni dale shume nga tema.
Back to top
scutari82
Tue Aug 05 2008, 02:59pm

Registered Member #1503
Joined: Tue Dec 18 2007, 07:58pm

Posts: 2737
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:47pm ]
Back to top
scutari82
Tue Aug 05 2008, 03:06pm

Registered Member #1503
Joined: Tue Dec 18 2007, 07:58pm

Posts: 2737
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:44pm ]
Back to top
babo
Tue Aug 05 2008, 08:39pm


Registered Member #587
Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pm

Posts: 11127
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:44pm ]

Ja! Nje kitarre degjohet,
e tingujt ndan si fllad,
ngadale kjo vasha zgjohet
t'degjoje at' serenate,
e Shkodra ra n' pushim
c'ka bahet rrugeve s'din

trokit ketu

Back to top
SuperGirl
Fri Aug 08 2008, 12:46am
Miss.Felicity!


Registered Member #514
Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58am

Posts: 36201
Ktu sikur duheju te kishte vetem citime dhe jo komente...ncncnc. me cudisni perdite e ma shum!Bre mâ zi kem' pun't tue shkue
Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.)

Back to top
guest
Wed Aug 13 2008, 07:45pm
Registered Member #1283
Joined: Fri Sep 28 2007, 12:35am

Posts: 4466
moderuar nga bud - diskutim jasht teme

[ Edited Thu Aug 21 2008, 02:44pm ]


Back to top
Mbreteresha
Mon Mar 02 2009, 09:44am
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
"Ai eshte I cili krijoi vdekjen dhe jeten qe te ju sprovoje juve se cili prej jush do te jete ma I miri ne vepra…"

" Jeta e kesaj bote nuk eshte gje tjeter vetem se nje perjetim e mashtrim. S’ka dyshim se bota tjeter eshte me e dobishmja per ata qe ruhen. A nuk logjikoni." El En’am 32


"kjo jete e kesaj bote nuk eshte tjeter vetem se defrim e loje, e jete e vetete, pa dyshim eshte ajo e botes se ardhme, sikur ta dinin." El Ankebute 64


Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
L€OÑ
Sat Aug 14 2010, 09:37pm

Registered Member #3349
Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pm

Posts: 4104
96.Suretu El 'Alak

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

1. Lexo me emrin e Zotit tënd, i cili krijoi.
2. Krijoi njeriun prej gjakut të ngjizur.
3. Lexo për Zotin tënd Bujar!
4. Është Ai që ua mësoi pendën.
5. Ia mësoi njeriut atë që nuk e dinte.
6. Jo, është e vërtetë se ai i kalon kufintë,
7. Për shkak se e ndien veten të pavarur.
8. Po kthimi është vetëm te Zoti yt.
9. A më tregon atë që pengon,
10. një rob kur ai falet?
11. ç’mendon kur ai (robi) është në rrugë të drejtë?
12. Ose ai (rob) urdhëroi për sinqeritet.
13. A më trego nëse ai përgënjeshtron dhe zmbrapset (nga besimi)?
14. A nuk e di ai se All-llahu e sheh?
15. Jo, Jo! Nëse nuk tërhiqet, vërtet do ta kapim për flokësh mbi ballin.
16. Floku rrenacak, mëkatar.
17. E ai le t’i thërret ata të vetët.
18. Ne do t’i thërrasim zebanitë.
19. Jo, Jo! Ti mos iu bind atij, vazhdo me sexhde dhe afroju Zotit me të.
Back to top
L€OÑ
Sat Aug 21 2010, 04:54pm

Registered Member #3349
Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pm

Posts: 4104
93.Suretu Ed Duha

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

1. Pasha paraditën!
2. Pasha natën kur shtrinë errësirën!
3. Zoti yt nuk të ka lënë, as nuk të ka përbuzur.
4. Dhe se bota e ardhshme është shumë më e mirë për ty se e para.
5. E Zoti yt do të jepë ty, e ti do të kënaqesh.
6. A nuk të gjeti ty jetim, e Ai të bëri vend (të dha përkrahje).
7. Dhe të gjeti të paudhëzuar e Ai të udhëzojë.
8. dhe të gjeti të varfër, e Ai të begatoi.
9. Pra, mos e përul jetimin!
10. As lypësin mos e përzë!
11. E me të mirat që të dha Zoti yt, trego (udhëzo njerëz)!
Back to top
L€OÑ
Thu Aug 26 2010, 09:28pm

Registered Member #3349
Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pm

Posts: 4104
100.Suretu El 'Adijat

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

1. Pasha vrapuesit e shpejtë (kuajt) që hingëllojnë!
2. E që me thundrat e tyre nxjerrin xixëllima zjarri nga gurët,
3. Dhe të cilët vërsulen herët në agim.
4. E me të (vërsulje) atëherë çojnë pluhur.
5. Dhe ashtu hidhen në mesin e grumbullit (të armikut).
6. Vërtet, njeriu është përbuzës ndaj Zotit të vet.
7. Edhe vetë është dëshmues i asaj (përbuzje).
8. Dhe ai është që shumë e do pasurinë.
9. A nuk e di ai se kur të nxirret çka ëstë në varreza?
10. Dhe të tubohet (të dalë në shesh) ajo që ishte në gjoksa.
11. E atë ditë, pa dyshim Zoti i tyre është i njohur për punën e tyre.
Back to top
L€OÑ
Sat Sep 04 2010, 10:22pm

Registered Member #3349
Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pm

Posts: 4104
97.Suretu El Kadr

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

1. Ne e zbritëm atë (Kur’anin) në natën e Kadrit.
2. E ç’të bëri ty të dijsh se ç’është nata e Kadrit?
3. Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë muaj!
4. Me lejen e Zotit të tyre në (atë natë) të zbresin engjëj dhe shpirti (Xhibrili) për secilën çështje.
5. Ajo (që përcakton Zoti) është paqe deri në agim të mëngjesit.
Back to top
Mbreteresha
Fri Oct 08 2010, 01:45pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
me pelqej shume kjo video por shume prekese =((
O All-llah sheroje kete femije Jrabil'Alemin ^:)^


[ Edited Fri Oct 08 2010, 01:46pm ]

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
cherry-girl
Fri Oct 08 2010, 02:06pm
Qershi Shkodret

Registered Member #3130
Joined: Sun Jul 05 2009, 07:25pm

Posts: 7264
shum prekse In love vertet
ishallah sherohet femija me ndihmen e Allahut ^:)^Back to top
Go to page  1 2 3  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Kerko ne Google dhe ShkodraOnline.Com
Custom Search
Mire se Vini
Emri i Identifikimit:

Fjalkalimi:
Me Kujto

[ ]
[ ]
Muzik Shkodrane - Sagllam


 
Chat Box
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Shkodra ne Youtube
Any use of the name and content of this website without the explicit written consent of the owners is strictly prohibited and it is protected under law. Email:webmaster@shkodraonline.com Per cdo ankese ju lutem mos hezitoni te na shkruani Flm. info@shkodraonline.com
Theme created by Free-Source.net
Render time: 0.2602 sec, 0.0885 of that for queries. DB queries: 65. Memory Usage: 3,070kB