Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: VLLAZNIA JONE |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ndeshjet e Vllaznise |
Go to page 1 2 3 4 5 6 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ahahahaa kuptova.na presin dy finale. | ||
Back to top | | ||
:.A*S*R.: 1927 |
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | dy finale??? qilat ma???? E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | me tiranen e me lushnjen. | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | mirboll se fitume me dinamo sps na ka mujt pak ita ndeshjet e fundit edhe ne shkoder E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | na mujn se kena te njejtin stil futbollit e duket se ata kta dy hert e fundit kan dit me e ba ma mire se na. | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | mirboll hajt ishalla po fitona ne tiran edhe ska ma bukur me e cu kupen atje o jo? E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | ishalla po fitojm superligen ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | hajt ishalla po e fitona ![]() E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ULTRAS ROMA ka shkruar: mirboll hajt ishalla po fitona ne tiran edhe ska ma bukur me e cu kupen atje o jo? e bukur po objektiv pak si shume i veshtir. | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: mirboll hajt ishalla po fitona ne tiran edhe ska ma bukur me e cu kupen atje o jo? e bukur po objektiv pak si shume i veshtir. Jo ap e veshtir per ndeshjet se mungojn E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: mirboll hajt ishalla po fitona ne tiran edhe ska ma bukur me e cu kupen atje o jo? e bukur po objektiv pak si shume i veshtir. Jo ap e veshtir per ndeshjet se mungojn me lushnjen nuk asht e leht masi ajo asht tu rreziku me ra hajt po e fitojm se jena ne shkoder.po ne tiran ka me ken shum e veshtire.duhet me shpresu qi e hup tirana me dinamon ose barazon e na me fitu gjithmon. | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: mirboll hajt ishalla po fitona ne tiran edhe ska ma bukur me e cu kupen atje o jo? e bukur po objektiv pak si shume i veshtir. Jo ap e veshtir per ndeshjet se mungojn me lushnjen nuk asht e leht masi ajo asht tu rreziku me ra hajt po e fitojm se jena ne shkoder.po ne tiran ka me ken shum e veshtire.duhet me shpresu qi e hup tirana me dinamon ose barazon e na me fitu gjithmon. Kam frig Tiranen se po na ban naj surpize se Lushnjen ne Shkoder fitona E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: mirboll hajt ishalla po fitona ne tiran edhe ska ma bukur me e cu kupen atje o jo? e bukur po objektiv pak si shume i veshtir. Jo ap e veshtir per ndeshjet se mungojn me lushnjen nuk asht e leht masi ajo asht tu rreziku me ra hajt po e fitojm se jena ne shkoder.po ne tiran ka me ken shum e veshtire.duhet me shpresu qi e hup tirana me dinamon ose barazon e na me fitu gjithmon. Kam frig Tiranen se po na ban naj surpize se Lushnjen ne Shkoder fitona me ken me lujt dinamo si duhet me ta e me i lodh edhe kena nej munsi.nqs jo ather ska me ken e leht. | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: mirboll hajt ishalla po fitona ne tiran edhe ska ma bukur me e cu kupen atje o jo? e bukur po objektiv pak si shume i veshtir. Jo ap e veshtir per ndeshjet se mungojn me lushnjen nuk asht e leht masi ajo asht tu rreziku me ra hajt po e fitojm se jena ne shkoder.po ne tiran ka me ken shum e veshtire.duhet me shpresu qi e hup tirana me dinamon ose barazon e na me fitu gjithmon. Kam frig Tiranen se po na ban naj surpize se Lushnjen ne Shkoder fitona me ken me lujt dinamo si duhet me ta e me i lodh edhe kena nej munsi.nqs jo ather ska me ken e leht. Sma merr mendja se Dinamo ja len ndeshjen e Tirans. Ishalla spo fiton me Dinamon E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: mirboll hajt ishalla po fitona ne tiran edhe ska ma bukur me e cu kupen atje o jo? e bukur po objektiv pak si shume i veshtir. Jo ap e veshtir per ndeshjet se mungojn me lushnjen nuk asht e leht masi ajo asht tu rreziku me ra hajt po e fitojm se jena ne shkoder.po ne tiran ka me ken shum e veshtire.duhet me shpresu qi e hup tirana me dinamon ose barazon e na me fitu gjithmon. Kam frig Tiranen se po na ban naj surpize se Lushnjen ne Shkoder fitona me ken me lujt dinamo si duhet me ta e me i lodh edhe kena nej munsi.nqs jo ather ska me ken e leht. Sma merr mendja se Dinamo ja len ndeshjen e Tirans. Ishalla spo fiton me Dinamon jan rivale po munem me menu kshu, qi titulli ma mir me shku ne tirane. | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: ULTRAS ROMA ka shkruar: mirboll hajt ishalla po fitona ne tiran edhe ska ma bukur me e cu kupen atje o jo? e bukur po objektiv pak si shume i veshtir. Jo ap e veshtir per ndeshjet se mungojn me lushnjen nuk asht e leht masi ajo asht tu rreziku me ra hajt po e fitojm se jena ne shkoder.po ne tiran ka me ken shum e veshtire.duhet me shpresu qi e hup tirana me dinamon ose barazon e na me fitu gjithmon. Kam frig Tiranen se po na ban naj surpize se Lushnjen ne Shkoder fitona me ken me lujt dinamo si duhet me ta e me i lodh edhe kena nej munsi.nqs jo ather ska me ken e leht. Sma merr mendja se Dinamo ja len ndeshjen e Tirans. Ishalla spo fiton me Dinamon jan rivale po munem me menu kshu, qi titulli ma mir me shku ne tirane. Me lujt me tiranen ne shkoder esht gja tjeter se me lujt ne tiran E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | me than te drejten ma Roma ndeshjen e fundit ne kampionat qe vllaznia lujati ne tiran perball tiranes per mendimin tim ka lujatur ma mir edhe se ndeshja perfundoj 1-1 qe keshtu per mu nuk ka ranci se ku lot se vllaznia edhe ne tiran ka me pas tifoza ma shum se tirana ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | LEONS ka shkruar: me than te drejten ma Roma ndeshjen e fundit ne kampionat qe vllaznia lujati ne tiran perball tiranes per mendimin tim ka lujatur ma mir edhe se ndeshja perfundoj 1-1 qe keshtu per mu nuk ka ranci se ku lot se vllaznia edhe ne tiran ka me pas tifoza ma shum se tirana Tifoza ne Tiran kena pas gjithmon ma shum edhe po me ik ne Kin me lujt shkojn 10 tifoza bela e te Tiranes asnji. Ne Tiran skan dit me ba gol me tan ata raste se kan hum E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | hahahahahaha e di ma se ne tiran gjithmon me pa tifozat jena ma shum na. come on come on vllaznia ![]() | ||
Back to top | | ||
Mir-Shkodrani |
| ||
Djal llokum![]() ![]() Registered Member #657 Joined: Tue Apr 10 2007, 07:01pmPosts: 281 | Te Shtunen ishalla me nji fitore te pastert,normal qe stadiumi do jete plot. Shkoder locja gjithmone ne zemrat tona: ![]() | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | plot e kena gjithmon stadjumin ![]() | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | a e pat ca nodhi shpresut shume po nuk moreme asgja. | ||
Back to top | | ||
| ||
ѕнкσ∂яαиι 4€νєя![]() ![]() Registered Member #2808 Joined: Mon Mar 23 2009, 03:54pmPosts: 3819 | pimp ka shkruar: a e pat ca nodhi shpresut shume po nuk moreme asgja. ca me ba tesh ![]() Ka kalu tesh Per mendimin tem ndeshja a dasht me lujt ne shkoder sikur kan than ne vazhdim po u lujt ne tiran ![]() E kam nje gjak E kam nje emer Shqiptar me shpirt E Shkodran me zemer | ||
Back to top | | ||
star |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2287 Joined: Fri Sep 05 2008, 08:27pmPosts: 5088 | ULTRAS ROMA ka shkruar: pimp ka shkruar: a e pat ca nodhi shpresut shume po nuk moreme asgja. ca me ba tesh ![]() Ka kalu tesh Per mendimin tem ndeshja a dasht me lujt ne shkoder sikur kan than ne vazhdim po u lujt ne tiran ![]() po ca a harrove ca ju pata than.kena nji finale me lushnjen manej nqs fitojm kena finalen e dyte. | ||
Back to top | | ||
LEONS |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2969 Joined: Sun May 10 2009, 04:23pmPosts: 1887 | Nuk fitume asnji finale Pimp. Shpresojm kampionatin tjeter tesh edhe nje paraqitje te mire ne Europa League ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 6 | |