Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Arti - Kultura - Tradita - Fotografia - Video :: Fashion - Estetike - Glamour |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
MODA-FASHION |
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Spy Spam |
| ||
spy spam![]() ![]() Registered Member #1778 Joined: Fri Apr 04 2008, 07:56amPosts: 79 | Si të realizoni formën e dëshiruar të flokëve, që propozojnë për këtë verë stilistët botëror Si të ngjaj me perëndeshat e sfilatave? Si të realizoni formën e dëshiruar të flokëve, që propozojnë për këtë verë stilistët botëror? Shumë thjesht. Për të mësuar të gjitha këto ndiqni këshillat tona. Në ritmin e viteve gjashtëdhjetë E rëndësishme është që flokët tuaj të jenë të jenë të gjata dhe të keni bal¬luke. Ndani balluket në mes, ndërsa të gjithë flokët e tjera i mbështillni prapa, pak mbi qafën, pa i krehur. I kapni me një llastik dhe në vazhdim rrotulloheni bishtin derisa të krijohet një si topuz pas qafës. E lidhni që të mos hapet. Disa minuta më pas, lironi pak nga flokët e lidhur, pikërisht në pjesën e parme të fytyrës. Rregulloni ndarjen në mes të ballukeve dhe i lyeni flokët me llak me qëllim që kjo formë të mbajë sa më shumë orë. Vajzëror dhe praktik Ky look është një zgjidhje e zgjuar në rast se flokët tuaj janë as shumë të shkurtër por as të gjatë dhe njëkohë¬sisht kërkoni të duken të natyrshëm dhe të kenë onde. Pasi t’i keni larë dhe kanë kulluar, i lidhni me bikutina dhe i thani me tharësen e flokëve. I lini të ftohen për disa minuta dhe më pas hiqni bikutinat. Në fund, me ndihmën e shkumës i jepni fryrje dhe valëzim. Përdorni përsëri tharësen ose thjesht gishtat. I thjeshtë dhe elegant Ideal dhe i thjeshtë për punë zyre (nëse flokët tuaj janë të drejta). I lani dhe më pas vendosni në to një produkt ushqyes. I ndani me vizë në anë. I thani duke përdorur furçë dhe nëse dëshironi i kaloni pas veshit. Femëror dhe seksi Rikthim tek feminiliteti. Për këtë look do të keni nevojë patjetër për xhel. E fërkoni atë në pëllëmbët e duarve dhe e kaloni nëpër të gjithë flokët. I thani me tharësen e flokëve duke përdour gishtat. I drejtoni për nga prapa dhe i kapni pas kokës. Stil i “fortë” i flokëve Është një look që thekson shumë sytë. Duke përdorur tharësen e flokëve dhe një krehër të rrumbullakët, pak pas lar¬jes së flokëve, filloni t’i drejtoni ato tek rrënjët. Ndërsa kur të vini në fund të flokve iu jepni drejtim për nga jashtë. Të njëjtën gjë bëni edhe me balluket. Me qëllim që të mbajë forma i lyeni flokët me llak për mbajtje të fortë. Në ritëm sportiv Në palestër ose në shëtitjen paradite mund të përdorni këtë look. Veçse është e domosdoshme ekzistenca e një lastiku që zakonisht vendoset në kokë, por kalon nëpër pjesën e ballit. Ndërkaq, do të lini balluket që të biejnë mbi të. Më pas, do të keni nevojë për xhel me qëllim që të theksoni fundet e flokëve dhe formën e prerjes së tyre. Spy Spam world | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Marka Gaastra. Marke hollandeze teshash. (po po edhe hollandezet dikan me ba tesha). Per te pasun. Ose per ata qe kujtojne se jane te pasun. Cilesia jashtezakonisht e mire. Shume me shije dhe design. çmimet....Gloup! ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | T-shirt Gaastra.Koleksioni 2009. çmimi 79 euro t'imta. ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Bluza ESPRIT Xhinsat G-STAR Sandalet ESPRIT Ora DKNY ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Miri edhe atje te tu paska esprit edhe mu me pelqen shume sportive e praktike.. I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Ps Miri, a i ke kto modele private kshtu ne dispozicion simas temave te forumit hahahahaha....Jete a je ma per ty mar djale ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | a-cat ka shkruar: Miri edhe atje te tu paska esprit edhe mu me pelqen shume sportive e praktike.. A-cat ,Espriti e do marka te tjera jane ba si McDonalds;I ke ne tane boten:) ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | a-cat ka shkruar: Ps Miri, a i ke kto modele private kshtu ne dispozicion simas temave te forumit hahahahaha....Jete a je ma per ty mar djale ![]() Tu u ba gati per Shkoder per kyt fundjave a-cat.Une veç shkrepi aparatin kur bahet defileja para pasqyret:P ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | 10 gjana ne mode per meshkuj qe femnat urrejne.Link i ilustrum me foto trokit ketu ![]() | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | Miri74 ka shkruar: 10 gjana ne mode per meshkuj qe femnat urrejne.Link i ilustrum me foto trokit ketu insoportabile....hahahahhah X( * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | ♥sunshine♥ ka shkruar: Miri74 ka shkruar: 10 gjana ne mode per meshkuj qe femnat urrejne.Link i ilustrum me foto trokit ketu insoportabile....hahahahhah X( Te tana apo ndonjena ne veçanti? ![]() | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | bluza me gjoks jasht, ajo tjetra roz, atlete pa corap.... eee... bahhh schiffo.... * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | ♥sunshine♥ ka shkruar: bluza me gjoks jasht, ajo tjetra roz, atlete pa corap.... eee... bahhh schiffo.... bluza V tham se durohet po kta tjerat qi the..n'asnji mnyr ![]() [ Edited Sat Jan 23 2010, 01:32pm ] Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | Koleksioni Blumarine 2010.. @-) trokit ketu Koleksioni Versace 2010 trokit ketu Koleksioni Valentino 2010 trokit ketu Koleksioni Prada 2010 trokit ketu [ Edited Sat Jan 23 2010, 02:22pm ] Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Moda kyt vere ne Japoni.![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | /![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Kekan me ajer te kondicionum. ![]() | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | .![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | .![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | beautiful![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | ![]() ![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
Back to top | | ||
☼sunshine |
| ||
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)![]() ![]() Registered Member #2555 Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pmPosts: 11539 | e kam nji xhaket si kjo![]() * * * O nate e qete... qe xhiron bosh... kur degjon frymemarrjen time.. mos mendo.. te luash muziken tende te vetmis... une veshtroj qiellin.. duke prit mengjesin.. te vallzoj...me diellin... ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | ♥sunshine♥ ka shkruar: . ![]() oh kpucte :x ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Model i ri pantallonash per iPad.![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | |